Nordstrand Varmepumper AS

4.7 (21 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Gamlehagen 23, 1151 Oslo
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Nordstrand Varmepumper AS

Nordstrand varmepumper AS driver med:


Varmepumper--> Salg, Installasjon, Service, Reparasjon


Solskjerming --> Markiser, Zip Screen, Pergola

Nordstrand varmepumper AS er autorisert forhandler for de beste varmepumpemerkene, utvalgt av oss. Kravet vi setter for å være forhandler er de varmepumpene vi vet har best kvalitet og minst feil. Lavprismarkedet har vi valgt å ikke fokusere på. Vi tenker langsiktig og mener dette lønner seg både for våre kunder og oss, spesielt når vi ser på TCO, dvs de totale eierkostnadene. I gjennomsnitt varer en god varmepumpe ca 12-15 år. Om det fokuseres kun på innkjøpsprisen, kan det totale regnestykket bli helt annerledes i løpet av varmepumpens levetid. Vi leverer nordiske modeller som er beregnet på vårt kalde nordiske klima. Vi mener at?identisk utseendemessig,? billige spanske modeller, ikke har noe i Norge å gjøre, fordi disse er satt opp for helt andre klimatiske forhold. Slike varmepumper har vi byttet ut etter 5-8 år og da blir TCO veldig høy.

Med gode varmepumper er det svært sjelden at det er feil på produktene og en god varmepumpe går år etter år uten problemer. Får du feil på en varmepumpe skjer dette gjerne etter kort tid og da er du innenfor garantitiden, uansett. Når en varmepumpe er montert riktig i henhold til forskriftene vil den holde seg uforandret med tanke på gasslekkasjer i hele varmepumpens levetid.

Vi anbefaler likevel en service hvert annet år for å holde COP, SCOP og SEER-verdien oppe på din varmepumpe.?

Tenk om varmepumpen din slik du tenker om bilen: Service er viktig!

Vi vil at du skal bli fornøyd:

Vi er fagfolk som har gått sammen om å levere gode produkter som er fagmessig montert. Vi kommer på en gratis uforpliktende befaring og utfra dette kan vi gi råd om plassering og modellvalg. Vi vet hviklet merke som gjør det best for tiden fordi vi hele tiden følger med på spesifikasjonene fra leverandørene. Siden vi leverer flere forskjellige merker vil vi være uavhengig av leverandørene og kunne anbefale deg den varmepumpen som er best akkurat nå.

Vi er oppriktig opptatt av at våre kunder skal være 100 % fornøyd med de produktene vi leverer. Om det er feil på et produkt vil vi selvsagt komme og rette feilen helt kostnadsfritt dersom det er innenfor garantitiden, forutsatt at feilen ikke skyldes hærverk eller andre ytre årsaker vi er uforskyldt i. I slike tilfeller vil det kanskje kunne være snakk om en forsikringssak mellom kunden og eget forsikringsselskap.

Vi er autorisert forhandler for følgende merker:

- Toshiba
- Mitsubishi
- Samsung
- General
- Panasonic
- Fujitsu
- Gree
- Toshiba Luft-luft varmepumper til næringsbygg
- Mitsubishi Heavy Industries varmepumper
- Panasonic multisplit for private og næringsbygg
- Fujitsu/General AIRSTAGE? VRF Systems takkassetter og konsoller.

Produsentene er flinke til å levere gode produktark, men det er ikke bestandig like lett å sammenligne produktene siden det oppgis spesifikasjoner under forskjellige temperaturer. Vi kan tolke forskjellene på merkene og utfra dette gi deg råd som er gull verdt når du først skal investere i ny varmepumpe.

Alle varmepumper mister effekt ettersom utetemperaturen synker, men med dagens teknologi er de fleste merkene likevel utrolig effektive, selv når det er -15 grader eller mer ute. Noen varmepumper avgir varme selv når det er -35 grader ute.

Vi er rådgivere:

- Er design vikitg?
- Trenger du flere innedeler på samme utedel?
- Den beste plasseringen av varmepumpen finner vi
- Er noen i familen allergiker og ønsker ren inneluft?
- Er virkningsgrad viktig (COP og SCOP)?
- Ønsker du den mest stillegående modellen?
- Ønsker du gunstig finansiering over 24 måneder av varmepumpen?

Service eller feilretting

Har du feil på din eksisterende varmepumpe kan du ringe oss, så kommer vi og ser på problemet. Vi har en rekke spesialiseringer på feilsøking av forskjellige merker.

Når du kjøper varmepumpe hos oss er det også betryggende å vite at vi kan komme og rette problemet dersom det skulle oppstå et eller annet. Det er utrolig sjelden at det er feil på gode varmepumpemerker, men som med alt annet som enten roterer eller hvor deler beveger på seg, vil denne muligheten være til stede.

F-Gass forordningen

Lov om F-gass sertifisering kom 1. september 2013 og har blitt skjerpet med ny revidert forordning i EU fra 1. januar 2015.
Den reviderte forordningen er hjemlet i Lisboa-traktaten (TEUV) art. 192(1) om miljøtiltak og har som formål å redusere utslippene av de moderate til sterke klimagassene hydrofluorkarboner (HFK), perfluorkarboner (PFK) og svovelheksafluorid (SF6), med to tredjedeler innen 2030.

Vi synes derfor det er på sin plass å presisere at vi har de nødvendige F-gass sertifiseringene og har derfor lov til å drive med service og montering av varmepumper.

Tørkerom med varmepumpeteknologi

Vi er innovatørene bak tørkerom med varmepumpeteknologi. Vi har prosjektert og installert tørkerom for borettslag som sparer ca kr 200.000,- i strømutgifter hvert år, forutsatt kr 1,- pr kW.

Ring oss for en hyggelig varmepumpeprat.

Vi tenker på oss som en gjennomarbeidet grønn bedrift som liker å ta vare på miljøet. Våre produkter er enkelt forklart passive i forhold til naturen.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften