Siste evalueringer (7)

Bytte varmtvannstanker lite borettslag

Takk for rask og god gjennomført jobb!

Mats, Oslo, 30. jan. 2022

Tusen takk for god tilbakemelding 😊

VVS Mesteren langnes A/S 18. feb. 2022

Bytte varmtvannsbereder

Vi har brukt VVS Mesteren Langnes A/S for å bytte en gammel varmtvannsbereder. Vi fikk raske svar fra dem via mitt anbud, både morgen og kveld. Vi fikk raskt tilbud på oppdraget, samt forslag til tidspunkt. Rørleggeren var imøtekommende og hyggelig da han kom for å gjennomføre oppdraget. Vi bor i et gammelt bygg i Oslo, med gamle rør og unødvendig kompliserte løsninger. Det var ingen sure miner fra rørlegger til tross for han måtte jobbe litt ekstra for å finne ut hvordan alt hang sammen. Vi fikk også tips og råd om hva som videre kunne gjøres for å unngå flere skader og videre ulemper grunnet gamle rør og løsninger. Han kom også tilbake noen dager senere for å utføre en annen jobb hos oss.

Christer, Oslo, 17. jan. 2022

Tusen takk for god tilbakemelding 😊

VVS Mesteren langnes A/S 31. jan. 2022

Oppgradere vvs,inntaksrør ifm drenering + varmtvannstank

VVS Mesteren Langnes AS er et trygt og godt valg. Vi er meget fornøyde med arbeidet utført, dialog før og underveis, samt oppfølging og gjennomføring. Det ble gitt gode råd og anbefalinger og alt ble utført som avtalt. Kommer til å bruke VVS Mesteren igjen. Anbefales på det sterkeste.

Tor, Auli, 6. des. 2021

Montere varmtvannsbrever med garanti for arbeidet

Punktlig, effektiv og proff! Kjempegodt utført- ordnet alt. Veldig fornøyd! :).

Marius, Årnes, 5. des. 2021

Bytte varmtvannsbereder

Ronny Langnes kom akkurat som avtalt og skiftet varmtvannsbereder, koblet opp trykkreduksjonsventil og ekspansjonstank. Alt til en bra pris. Det var meget god kommunikasjon underveis og svarene kom raskt i «chatten». Han var også nøye med å påse at alt var ordentlig tett etter montering og ryddet pent opp. Jeg kan trygt anbefale VVS Mesteren Langnes AS, og kommer til å forespørre han selv når neste anledning byr seg.

Magnus, Nordbyhagen, 5. des. 2021

Tusen takk for god tilbakemelding 😊

VVS Mesteren langnes A/S 9. des. 2021

Rør anlegg i kjeller gulv.

Dette er en fagmann med høy fokus på kundens ønsker og behov, veldig løsningsorientert, har god kommunikasjon under hele jobben. Resultatet er i høy standar og ryddigheten er på topp.

Rick-Are, Kongsvinger, 30. nov. 2021

Bytte varmtvannsbereder

Veldig trivelig kar, møtte presist, orienterte godt underveis. Oppdraget var også litt utfordrende da det var veldig trangt, men fant en god løsning 🙂.

Runar, Kongsvinger, 7. nov. 2021

Tusen takk for god tilbakemelding😊

VVS Mesteren langnes A/S 21. nov. 2021

Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VVS Mesteren Langnes A/S

5.0 7 evalueringer Skarnes

Gaustad Rør AS

4.7 3 evalueringer Skarnes