Rodwal Service

5.0 (2 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Åpent i dag til klokken 00

Rodwal Service

Rodwal Service er en ny oppstartet selskap som ble etablert i 2021. Vi er en transporttjeneste som tilbyr en rekke tjenester som flyttebyrå, ordne el scootere og i tillegg så tilbyr vi renhold og maling også. Vår første prioritering er den utviklende teknologien som er el scootere som har gjort hverdagen enklere for Oslos befolkning. Et av våre viktige tiltak vil være å rydde fra veien el scootere slik at folk skal ferdes trygt i Oslos gater.
Vår konsept:?
Konseptet vårt bygger seg opp mot ungdommer som gjennomfører arbeidsoppgaver og dermed er vi stolte over å kunne representere ungdommer i vårt arbeid. Videre har vi satt som mål om å få disse ungdommene til å bli endel av vårt selskap.

Ved a? engasjere ungdommer i selskapet va?rt vil det ikke bare gi de et aktivt hverdag, men vil ogsa? gi de et godt forbilde for samfunnet va?rt.

Vi i Brothers Service mener at gjennom arbeidet så vil våre ansatte kunne få frem sine egenskaper og ferdigheter innen selskapenes kategorier som er nevnt ovenfor.?
Våre ansatte har en bred kunnskap innen digitalisering og gode kommunikasjonsevner.
Blant annet bruk av ulike apper som gjør det enklere for kunder å ta i bruk ved å kommunisere med våre ansatte.Vi tilbyr følgende tjenester:

- Rydde av veien el scootere

- Flyttebyrå

- Male service

- Renholdstjenester

TRANSPORT

- Rydde El scootere

- Flyttebyrå

- Hageavfall

- Laster og kaster gamle varer for privat

- Levering av pakker innen og utenfor OsloRENHOLD

- Rengjøring privat og offentlig

- Hagearbeid

- Vindusvask


MALE

- Male hus utvendig og innvendig

- Male et rom

- Male garasje

- Male hagegjerde

Evalueringer

Ansatte

  • Åpent i dag til klokken 00

Kontakt bedriften