Siste evalueringer (30)

3 stk platting

TG Svendsen bygget terrasse/plattinger for oss, blant annet i terreng med krinkler og kroker. Gjengen var arbeidsomme og leverte et flott sluttprodukt. Fin finish på tingene. Prosjektleder var lett å få tak i underveis i prosessen og svarte kjapt på henvendelser. Kom også med gode innspill til løsninger.

Erlend, Bergen, 19. mars 2021

Renovering av kjøkken

TG Svendsen leverte et godt stykke arbeid, og kom med gode råd og ideer underveis.

Arild, Laksevåg, 23. feb. 2021

Pusse opp leilighet

TG Byggservice AS pusset opp leilighet i Bergen sentrum. De la gulv og monterte kjøkken og to dører. Pent sluttresultat. Det gikk noe lenger tid enn avtalt, men de gir seg ikke før kunden er helt fornøyd. Alt i alt strålende fornøyd og kan trygt anbefale dem videre.

Evy-Anne, Bergen, 31. des. 2020

Oppussing av hus.

Svarer alltid på telefonen.

Håkon, Nesttun, 14. des. 2020

Ytterdør med yale doorman

Kjapt ute med tilbud, kom dagen etter avtalt, men arbeidet var veldig bra og effektivt utført til avtalt pris! Veldig fornøyd!

Tone, Blomsterdalen, 8. des. 2020

Vegg og gulv i 70 kvm leilighet

Enkle å ha med å gjøre. Opptatt av å finne løsninger og ser muligheter. Det var veldig god på kommunikasjon, hvor de alltid var lett å nå på tlf.

Caroline, Fyllingsdalen, 16. nov. 2020

Bygging av spilevegg

Veldig fornøyd! Befaring ble gjort samme dag som jeg la ut jobben. Jeg fikk tilbud på mail på ulike måter jobben kunne utføres på med ulike prisalternativer. Håndtverker i firmaet tok raskt kontakt, og utførte jobben effektivt. Veldig fornøyd med både resultatet og prisen på jobben.

Gunhild, Bergen, 8. nov. 2020

Vedlikehold og oppussing hjemme

Imøtekommende og rimelig i pris Anbefales på det sterkere.

Jimena, Laksevåg, 4. nov. 2020

Bygge terrasse

Vi er utrolig fornøyd med arbeidet som Ole & Co gjorde hos oss! Det ble blant annet bygget ca. 100 kvm med terrasse og 50 meter med spilegjerde rundt huset. God kommunikasjon under hele oppdraget, effektiv og topp kvalitet på arbeidet som ble utført. Fantastisk service til god pris. Vi kommer definitivt til å bruke TG Svendsen igjen. Anbefales!

Mona, Kokstad, 1. okt. 2020

Legge takshingel,cirka 50 kvm.

Tjenestegutten Sunde gjorde jobben til avtalt tid. Pålitelig og hyggelig fyr. Anbefaler ham gjerne!

Hugo, Fyllingsdalen, 13. sep. 2020

Legge nytt laminatgulv og lister på 68 kvm gulvareal

Ole Andreas gjorde en veldig god jobb med å legge gulvet og listene, og fant gode løsninger der hvor "utfordringer" dukket opp. Han ble ikke ferdig til avtalt tid, men vi hadde en grei kommunikasjon underveis.

Theodor, Bergen, 12. sep. 2020

Barnerom

Ole Andreas, en gutt man får en rask tillit til. Dyktig snekker. Fullførte jobben som vi hadde avtalt. Kan anbefales. ☺👍.

Marit, Nesttun, 7. sep. 2020

Sette inn innendørs dør i vegg

Svært fornøyd med arbeidet som ble utført hos oss. Effektivt, punktlig, ryddig og meget god kvalitet! Alt ble gjort som avtalt, samt enkel og god kommunikasjon. Anbefales!

Endre, Rådal, 2. sep. 2020

Legging av takshingel

Jobben godt utført og ihht avtale. Viser flid i arbeidet, og har fokus på kvalitet og god leveranse. Jeg kan anbefale han for utførelse av oppdrag og vil bruke han igjen.

Lars, Søreidgrend, 31. aug. 2020

Skifte tre beslag på velux vindu

Ryddig og flink, brukt på å montere nye beslag på velux vindu og montere dusjkabinett. Bruker TG Svendsen gjerne igjen.

Håvard, Bergen, 23. aug. 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

En hyggelig, pålitelig og punktlig mann! Kan virkelig anbefales 👍.

Andreas, Bergen, 16. aug. 2020

Legge på plass to løse taksteiner

Utrolig rask respons, kun timer fra jobb ble lagt ut til den ble utført. Pålitelig og veldig god kommunikasjon. En trygg og god opplevelse med kvalitet og ryddighet til en fornuftig pris. Kommer til å bruke han igjen. Anbefales dersom du trenger en hjelp av en seriøs bedrift.

Kristian, Bergen, 16. aug. 2020

Utvide veranda / bygge platting

Dette var en hyggelig opplevelse. Vi fikk bygget ca. 70 kvm med terrasse. Meget fornøyd med arbeidet! Veldig bra finish, god kommunikasjon og god pris. Dette er en håndverker som gjør veldig bra arbeid ned til detaljene. Kan trygt anbefales!

Fredrik, Sandsli, 15. aug. 2020

Kle inn betongtrapp med terrassebord og rekkverk i tre

Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Tjenestegutten Sunde bygde trapp med rekkverk utenfor inngangspartiet vårt. En utrolig hyggelig type som utførte arbeidet på en profesjonell og ryddig måte. Anbefales på det sterkeste!

Stian, Fyllingsdalen, 12. aug. 2020

Bygge om et gjerde

Vi er veldig fornøyde med resultatet. Jobben ble utført raskt og effektivt. En trygg og god opplevelse med kvalitet og ryddighet til en fornuftig pris. Kan anbefales på det sterkeste!

Alexander, Bønes, 12. aug. 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Jeg er kjempefornøyd med Tjenestegutten Sunde Ole Andreas Sunde Svendsen. De var veldig hyggelige, og utførte jobben fort og effektivt. Jeg vil absolutt anbefale dem!

Mortan, Bergen, 10. aug. 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Super hyggelige gutter som jobber effektivt og raskt! God kommunikasjon underveis til en fin sum☺️ anbefales på det sterkeste!

Nora, Bergen, 10. aug. 2020

Lage terrasse

Tjenestegutten Sunde ble engasjert til å lage 30 m2 terrasse for oss. Hele prosessen gikk strøkent, og vi er kjempefornøyd med resultatet. Ryddig, dyktig og pålitelig. Vi er kravstore oppdragsgivere, og han leverte i henhold til våre krav og forventninger. Vi kommer til å benytte oss av han igjen. Kan sterkt anbefales. Robert & Kaisa.

Robert, Bergen, 10. aug. 2020

Bygge terasse lerkerinden

Veldig god arbeide utført, samtidig raskt og effektivt. Lett å kommunisere med og en veldig hyggelig fyr. All material ryddet vekk etter en bra utført arbeide. Kommer å be om flere jobb av samme firma da jeg var superfornøyd ⭐️😊🙏🏻.

Nicole, Bergen, 4. aug. 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Rask og effektiv, kan anbefales!

Erik, Rådal, 31. juli 2020

Skifte tak på eldre bolig.

Meget fornøyd: Ole Andreas var pliktoppfyllende, effektiv og arbeidsom. Han hadde yrkesstolthet og var ærekjær, noe som gav et flott slutt resultat. Han kom med gode ideer og innspill og var opptatt av å gjøre en god jobb for en fair pris.

Haukås, Florvåg, 24. juli 2020

Hjelp trenger,har vist laget litt problem for meg selv..

Jeg er kjempe fornøyd og Jeg vil nok anbefalle Sunde Ole Andreas SS. Som god man jobber godt og fink i sitt yrke fag . .

Axel, Bergen, 20. juli 2020

Div ting

Veldig fornøyd.

Rigmor, Laksevåg, 13. april 2020

Utbedre sportsbod

Kjempegrei og redelig snekker som ordnet alt ihht kontrakt. Enkel å forholde seg til, og flink å orientere underveis. Vi er veldig fornøyd med vår nye bod, og vil ikke stusse på å bruke Ole igjen til annet arbeid.

Mette, Loddefjord, 13. april 2020

Fjerne gammelt gulv,legge nytt gulv

Kjempehyggelig tømrer som gjorde en fantastisk god jobb i huset mitt. Hyggelig fyr og hyggelig pris😀👍👍👍.

Cecilie, Nesttun, 10. april 2020
Vis flere evalueringer

Kart