Siste evalueringer (21)

Montering av peisovn

Veldig bra jobb. Rask oppstart, rask fullførelse og meget god oppfølgning.

Thomas, Geilo, 31. okt. 2022

Skifte vindskier og utvide takrenne i tre.

Geilo Hytteservice AS kom raskt på banen og utførte jobben som avtalt, og med et resultat som vi er godt fornøyd med. Var løsningsorientert underveis og vi hadde god kommunikasjon med håndverkerne. Geilo Hytteservice AS kan absolutt anbefales. Morten ST.

Morten, Geilo, 25. sep. 2022

Legge og lakke gulv på hytte

God dialog hele veien og jobben ble utført til avtalt tid:-).

Erling, Geilo, 17. sep. 2022

Male hytte

Meget bra gjennomført arbeid. Bra kommunikasjon underveis og veldig serviceinnstilt.

Jørgen, Geilo, 17. sep. 2022

Snekker arbeid!!!

Bra utført job!

Michail, Ål, 8. feb. 2022

Bygge uthus ferdig

Effektive og flinke. Forstod hvordan vi ville ha det. Fikk gjort jobben på kort tid.

Roald, Geilo, 7. okt. 2021

Terrasse geilo

God dialog og arbeid utført som avtalt på tid, bra!

Arne, Geilo, 29. juli 2021

Montere dører

Arbeidet ble utført som avtalt. Selv med kort frist. Levert både effektivitet og kvalitet. God kommunikasjon underveis og oppfølging. Samt engasjement fra leverandør for at arbeidet blir levert optimalt. Anbefales og kommer til å benytte ved senere anledning.

Rolf, Geilo, 21. juli 2021

Montering av rekkverk på hytte i skurdalen

Godt gjennomført arbeid med god kvalitet og proaktiv tilnærming til arbeidsoppgave. God kommunikasjon underveis i prossesen. Utarbeidet utkast til løsningsforslag slik at en kunne gjøre en del vurdringer før en startet opp med arbeid som gjorde selve monteringsarbeid mer effektivt.

Kjetil, Geilo, 20. april 2021

Kledning og tak

Kom med gode forlag underveis, fant fine løsninger og gjennomførte jobben raskere enn forventet. Absolutt og anbefale!

Ketil, Geilo, 9. april 2021

Innsetting av sju vinduer

Chruscielewski Bygg Tjenester fikk i oppdrag å totalrenovere to brakker/små hytter. Nytt tretak er lagt, hyttene er etterisolert, reisverk forsterket, ytterkledning skiftet ut og finerplater lagt på innendørs vegger og tak. Plater er etterbehandlet og kjøkkeninnredning montert. I tillegg er terrassegulv lagt for bedre tilkomst mellom hyttene. Arbeidet er godt utført, til avtalt tid og pris. Chruscielewski har vist stor grad av fleksibilitet mtp. Forespørsel om utvidet oppdrag underveis, har kommet med konstruktive forslag til utforming og planløsninger. Jeg er godt fornøyd med sluttresultatet, og kan absolutt anbefale Chruscielewski Bygg Tjenester til andre.

Runi, Geilo, 6. april 2021

Skifte trapp,rive en vegg og endre på et stuetak

Konrad og laget hans gjorde endel innvendig arbeid på vår hytte på Geilo. De fjernet en trapp, lagde nytt tak, pusset opp en gang, malte mm. Arbeidet ble utført til avtalt tid. Siden vi ikke kunne være så mye tilstede var vi avhengig av god kommunikasjon. Konrad fulgte opp med bilder fra stedet og var i jevn dialog med oss fortløpende om status/valg av materialer mm. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort og oppfølgingen underveis.

Gurli, Geilo, 4. des. 2020

Rehabilitering på en liten fjellhytte

Veldig fornøyd, flinke og løsningsorienterte. Resultatet ble veldig bra. Bruker de gjerne igjen for utbygging av hytta.

Ingvild, Nesbyen, 13. nov. 2020

Legge tretak på hytte

Chruscielewski Bygg Tjenester, viste seg å være et godt valg! Pålitelige å dyktige håndverkere som viste at de hadde stor erfaring med denne typen jobb. Også pris ble som avtalt. Teamet Arturash og hans kollega som var arbeidsledere viste at dette var noe de kunne, alt utført på en utmerket måte! Bjørn H.

Bjørn, Geilo, 4. okt. 2020

Bygg et gjerde - myking/nesbyen

Jobb veldig bra utført, enkel kommunikasjon, rask løsning. Kan sterkt anbefale.

Michael, Nesbyen, 31. juli 2020

Skifer på geilo-ustaoset / mount slates geilo

Jobben ble utført som avtalt og kommunikasjon og oppfølging underveis var eksemplarisk. Konrad, som er fra Polen, Bor på Geilo og snakker bra norsk hvilket er en fordel. På alle måter fornøyd med gjennomføringen.

Aslak, Geilo, 26. juli 2020

Hjelp til tretak fjellhytte ustaoset

Tretak på fjellhytte. Vi er veldig fornøyd med jobben Konrad & co har gjort. De la nytt tretak på hytten vår. God kommunikasjon underveis i arbeidet og et flott resultat ! Flinke håndverkere 👍.

Kari, Ustaoset, 16. juli 2020

Legging av tretak på hytte på geilo

God kvalitet til gunstig pris. Vi fjernet torvtak selskapet la nytt tak med trepanel helt iht til regler og anbefalinger. Etter dette utvidet de taket over terrasse samt begge sidene av hytten. I ettertid trengte vi utvidelse av terrasse som de også tok på seg slik at vi fikk en gjennomgående lik stil og like god kvalitet hele veien.

Glenn, Geilo, 8. juli 2020

Skifte av bjelkelag og gulv

Veldig bra kvalitet på arbeidet, løsningsorientert og fornuftig priset. Dukket opp en del uforutsette ting underveis i prosjektet som de utførte meget bra. All over veldig godt fornøyd.

Vegard, Tunhovd, 23. juni 2020

Oppretting av skjev hytte,nytt bjelkelag

Arturas og Rolandas gjorde en kjempejobb med å legge nytt bjelkelag på hytta. Det ble raskt og flott gjort på 10 timer. Veldig fornøyd. Anbefaler dette firma for andre snekkeroppdrag.

Gunnar, Nesbyen, 13. juni 2020

Skifte vinduer,arbeid med tak +++

Vi har en tradisjonell norsk fjellhytte fra 1950 som ligger på ca. 850moh. Den har sine skjevheter, ufagmessige løsninger og snåle tilpasninger som de fleste slike hytter ofte har. Det som skilte Konrad og hans team fra de andre var at de fokuserte på å løse oppgaven vi ga dem, fremfor å fokusere på det negative. De så muligheter der de andre heller ville rive ned. Dette var viktig for oss mtp at vi hadde et stramt budsjett og klare ideer for hva vi ønsket oss. Teamet kan bistå med alt! (ikke VVS og elektro) Dette betyr mye om noe uforutsett oppstår midt oppå fjellet! Sluttresultatet er vi veldig godt fornøyd med og vi vil benytte Konrad igjen ved neste anledning. Fagbrev/Siv. Ingeniør.

Arne, Tunhovd, 10. juni 2020
Vis flere evalueringer

Kart