Siste evalueringer (6)

Oppussing av kjellerstue innen 20. desember

Veldig godt utført og raskt gjennomført godt innen avtalt tid. Ryddige og pålitelige. Kommer til å brukes til neste prosjekt.

Jon, Moss, 21. nov. 2022

Terasse/veranda

Ganske fornøyd med arbeidet. Tok lengre tid enn avtalt.

Margoth, Askim, 26. aug. 2022

Terrasse

Vi hadde HT Bygg Tran til å bygge en åpen terrasse på ca. 50 m2, samt bygge en blomsterkasse på 4 m. Firmaet jobbet svært effektivt, og de utførte arbeidet pent og presist. Etter kontrakt var underskrevet, fikk vi beskjed om at de hadde beregnet for lite materialpris og glemt å ta med blomsterkassen i prisen. Vi gikk ikke med på å betale en annen pris enn avtalt, men åpnet for mulighet til å løse dem ut fra kontrakten. HT Bygg valgte da å gjennomføre likevel. Underveis tilkom det et par ekstra ting, og vi aksepterte at de tok litt i på prisen på dette. Alt i alt opplever vi at vi har fått god valuta for pengene, og vi er svært godt fornøyd med resultatet og jobben som ble gjort.

Helene, Skiptvet, 13. april 2022

Sette opp smartpanel og lister

Jeg fikk god og rask hjelp til å sette opp smartpanel av HT Bygg Tran. I tillegg hjalp han til med å skifte vindu og utvendig panel på kjøkkenet vårt.

Milad, Spydeberg, 3. april 2022

Fullisolering av dobbelgarasje på 46 m2

Kan trygt anbefale HT Bygg til andre. Ryddig og pålitelig prosess hele veien. Vi er kjempefornøyd med jobben som ble gjort her🙂.

Wenche, Tomter, 28. jan. 2022

Takk for gode tilbakemelding fra dere!

HT Bygg Tran 11. feb. 2022

Snekker lister og dør

Hyggelig fyr som gjorde jobben kjapt og greit!

E, Askim, 21. des. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Viken Bygg og Asfaltering AS

4.8 33 evalueringer Askim

Mathias Team AS

4.9 8 evalueringer Askim

Askim Bygg

  Fevåg