Siste evalueringer (17)

Listing

Hadde en hastejobb med å få listet. La ut jobben på fredag, og dagen etter hadde Adrian fikset det hele for meg. Effektivt og faglig utført. Anbefales!

Marco, Flaktveit, 8. mai 2022

Riving av lettvegg i teglsten m/murpuss

Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris. Veldig fornøyd.

Tonje, Ulset, 1. mai 2022

Lage hull til trapp

Dyktig, kan sine ting , nøyaktig , veldig fornøyd med arbeidet som ble utført ,.

Marit, Bjørndalstræ, 17. mars 2022

Sette opp baderoms panel

Bra utført.

Tore, Frekhaug, 21. feb. 2022

Montere platetopp med integrert ventilator

Gjorde en kjempegod jobb med å installere platetopp på kjøkkenet vårt. Det dukket opp en del problemer fordi platetoppen var fra ikea og kjøkkenet fra HTH. Disse ble løst på en kjempefin måte, og vi er strålende fornøyd. Anbefales.

Annette, Rådal, 14. jan. 2022

Gjerde

Godt arbeid til avtalt tid og pris!

Steinar, Fyllingsdalen, 24. mars 2016

Skifte fuger på kjøkken 12 m2

Bra mann.

Sindre, Ytre arna, 5. feb. 2015

Tørrmurstrapp,og legging av kantsteiner og skiftheller

Veldig hyggelig folk, løsningsorientert dialog, og god arbeidsinnsats. Normale markedspriser. Godt fornøyd med resultatet. Disse kan anbefales.

Carl, Blomsterdalen, 9. sep. 2014

Skifte av tak

Brukte Pisau Bygg til å skifte tak på ca. 260 m2. Lekter, papp og takstein. Arbeidet ble utført meget proff. , til rett tid og pris. Arbeidsomme folk, ryddet opp etter seg hver dag. Hadde kompetanse om hvordan arbeidet skulle utføres. Anbefales 100 %.

Asle, Salhus, 26. juni 2014

Innkapsling av pipe

Brukte Pisau Bygg til produsere og innkapsle 2 piper. Arbeidet ble gjort meget godt, og til rett tid. Proff. Og kompetente arbeidsfolk. Ryddet opp etter seg. Anbefales på det sterkeste.

Asle, Salhus, 26. juni 2014

Asfalt / belegningstein / kledning / maling

PisauBygg fikk et stort prosjekt hos meg i år. Bedriften kom som avtalt, og utførte arbeidet med avtalt pris og kvalitet. Bedriften er serviceinnstilt og leverer kvalitet til norsk standard. Jobben ble utført på en profesjonell og garantiklar fullførelse. Jeg ble så fornøyd med selskapet, at jeg bestemte meg for å bruke dem til mer arbeid -nye vinduer. Bedriften er betryggende med en eier av bedriften som kan stoles på. Bedriften anbefales til alle. MvH Ali Salim.

A.s, Straume, 1. juni 2014

Sparkling og maling av innvendig rom

Jobben utført til avtalt pris og tid, og med god kvalitet.

Øyvind, Sandsli, 20. april 2014

Sette opp gjerde

Det var to personer som kom å gjorde en god jobb. Arbeidet ble fort ferdig og de stod på hele tiden, omtrent uten pause. De kom til avtalt tid og vi hadde god kommunikasjon hele tiden. Jeg kan anbefale Pisau Bygg på det varmeste! Mvh Janne Lund - Frekhaug.

Janne, Frekhaug, 17. feb. 2014

Sveise løst endestykke på smijernsgjerde

Hyggelige, etterrettelige og pålitelige. Fikk forhåndsavtalt pris og arbeidet ble gjort rask og effektivt. En takrennelekkasje som forttsatt lakk etter at de hadde forsøkt å tette den ble uten noe argumentasjon fikset pånytt med glimrende resultat og flott serviceinnstilling uten kostnad for meg.

Nils, Fana, 14. juni 2013

Skifte av tak og velux vinduer

Byttet tak (takstein og undertak) + 6 Velux takvinduer på huset. Valgte Pisau Bygg ut fra godt dokumentert anbud med riktig pris, Pisau er en dyktige fagperson og har god kommunikasjon med oppdragsgiver. Arbeidet ble utført som avtalt med svært god kvalitet. Bedriften anbefales sterkt.

Eirik, Nesttun, 30. mai 2013

Snøsikring av tak på bolighus

Hyret bedriften til å montere snøfangere på taket, meget fornøyd med solid og effektivt arbeid, god kommunikasjon rundt tidspunkt for utførelse av jobb.

Eivind, Frekhaug, 18. des. 2012

Tilpassing ventilator i kjøkkenskap

Jeg hyret Pisau Bygg for en snekkerjobb som krevde litt kreativitet og god fagkunnskap (tilpassing av ventilator i et kjøkkenskap, samt tilpassing av underskap og benkeplate). Jeg er meget fornøyd med utføringen av jobben- den ble utført til avtalt tid, ryddig, nøyaktig og med flott resultat. Jeg vil definitivt valgt Pisau Bygg til fremtidige oppdrag. Anbefales!

Siri, Bergen, 21. nov. 2012
Vis flere evalueringer

Kart