Siste evalueringer (3)

Helsparkling og maling av vegger og tak i stue

Helsparkling og maling av vegger og tak i stue. Det gikk kort fra fra jeg la ut anbud til de var på befaring, vi underskrev kontakt og til arbeidene startet. Christian var flink til å gi oppdateringer med bilder underveis i arbeidet. Sluttresultatet ble bra!

Kris, Oslo, 30. sep. 2022

Male leilighet innendørs

Valkyrien maleservice har gjort en veldig god jobb i min leiligheten. Jeg ønsket å male 3 rom i min leilighet: både vegger, tak og lister. Jeg hadde et ønske om å starte så fort som mulig, og jeg ble møtt på mitt ønske om dette. Christian kom på befaring, og allerede dagen etterpå skrev vi kontrakt. Etter bare 3 dager sto leiligheten ferdig malt. Flott arbeid utført. Christian har vært god til å holde meg orientert underveis i arbeidet. Valkyrien maleservice er proffe, og jeg vil anbefale disse videre. Jeg ønsker å bruke dem igjen ved et eventuelt nytt prosjekt.

Ingrid, Oslo, 28. sep. 2022

Bygge støtteben til gulv og legge sponplater over + tapetsere vegg

Valkyrien Malerservice har vært veldig serviceinnstilt og hjelpsomme. Christian har kommet med bra tips ved befaring og under oppdraget. Dette setter jeg pris på. Jobben ble utført etter avtale og jeg er fornøyd.

Tony, Oslo, 19. jan. 2022

ALTERNATIVE BEDRIFTER