Siste evalueringer (33)

Flytte kjøkken

Jobben ble gjennomført som avtalt, god kommunikasjon og ingen endring i pris undervegs. Noen småting her og der som unne blitt gjort estetisk finere, men alt i alt en god jobb.

Synne Klovning, 6. jan. 2020

Oppussing av leilighet

Meget godt fornøyd med sluttresultatet selv om det tok litt tid.

Ola Thorseth, 25. sep. 2019

Pusse opp

Bra jobb, noe kreative løsninger som måtte taes igjen. Men i alt bra.

Knut Drabløs, 12. nov. 2018

Pusse opp baderom/vaskerom og legge veggpaneler i gangen/entre.

Jobben ble utført meget bra, ble litt forsinkelser og litt ekstra arbeid ettersom dette var et gammelt vaskerom. Arbeiderne snakker ikke norsk og engelsk men en telefon til lederen valerijus blir alt avklart. Lederen valerijus kom på befaring, han kom med gode tips og forslag, og holder god kontakt under hele arbeidet. Arbeidet ble utført på en forsvarlig måte av fagpersonel. Er fornøyd med firmaet og arbeidet de har utført. Meget bra slutt resultat.

Denald Darsan Stanislous, 4. april 2018

Tilbygg 50m2

Påbygg 50m2, garasje 50m2 og full oppussing. Kvalitet står høyt for dem og resultatet de leverer er perfekt. Vi var fornøyd med pris som også ble overholdt og de startet til avtalt tid Huskvalitet AS kan absolutt anbefales Jan Egil Holmebukt.

Jan Egil Holmebukt, 19. okt. 2016

Pusse opp hus fra 1981 innvendig. bad/kjøkken/oppholdsrom

Totalreno av enebolig fra 1981. Bl. A 3 våtrom, kjøkken, gulv, tak, vinduer avretting og byttet ut elektrisk anlegg. Svært fornøyd med sluttresultatet. Problemer som oppstår i et så stort prosjekt løste de på en god måte underveis. Mvh Hege-Anita Løvseth.

Hege-anita Løvseth, 13. mars 2016

Innrede kjeller

Godt fornøyde, men litt slurv med detaljer trekker ned. Hyggelige folk og norsktalende koordinator.

Anne-marie Korseberg Stokke, 28. feb. 2016

Rehabiltering av hytte på dalbeck vel oppover hagan

Har du en jobb som er standard plankekjøring kan jeg anbefale disse gutta. Du får en passe bra jobb for rimelig penge. Har du noe mer komplisert så kommer språkvanskeligheter veldig i veien.

Ina Margareta Renate Freiin Von Lukas, 20. sep. 2015

Rehabilitering av gammelt bad

Veldig godt utført jobb, effektive og flinke håndverkere. Håndverkerne snakket ikke norsk og engelsk. Litt vanskelig å kommunisere. Prisen var det ingenting å si noe på. Alt i alt meget godt fornøyd.

Stein Otto Sabel, 23. mars 2015

Renovate bathroom and vaskrom

Second time used Huskvalitet AS, everything is good, except the delay of the work. Will use this company again.

Nan Li, 23. mars 2015

Tilbygg enebolig

Tilbygg enebolig med nytt el anlegg/drenering/nye våtrom og innredning osv. Det ble også flisearbeid/sparkling/maling Osv. Godt utført arbeid men venter på sluttkontroll.

Ali Mirza, 17. mars 2015

Oppussing av 81 m2 leilighet på grünerløkka

Fikk totalrenovert en 4-roms på Grünerløkka (unntatt bad). Resultatet ble veldig bra. Arbeidet inkluderte oppretting av gulv (m/ lekter, ikke masse) og legging av nytt gulv, heving av dører, overflatebehandling i alle rom samt nytt elektrisk anlegg. Arbeidet gikk imidlertid over tiden, dette visstnok fordi opprettingen av gulvet var mer krevende enn først antatt - sluttresultatet ble uansett, som sagt, veldig bra.

Gjermund Jappee, 20. sep. 2014

Rehabilitering av bad og toalett 5kvm

Svært fornøyd med Huskvalitet selv om oppdraget ble litt forsinket. Vi har benyttet oss av de senere også.

Aleksander Aas, 24. mars 2014

Totalrenovering av bad

Firmaet Huskvalitet utførte totalrenovering av badet. Vi er veldig fornøyd med den jobben de har gjort, og kan anbefale firmaet til lignende jobber.

Anne Marit E. Thon, 28. feb. 2014

Hei Anne Marit , takk for dine referanse, det vil hjelpe oss i å få av de nye oppdragene mvh Huskvalitet AS Valerijus

SINERGY SOLUTIONS AS 10. mars 2014

Renovering av vaskerom i kjeller samt kjellerstue

Topp kvalitet av Huskvalitet AS. To dager før renoveringen skulle starte dukket Huskvalitet opp med rørlegger, elektriker, snekker m. M for å detaljplanlegge hele jobben. Denne detaljplanleggningen gjorde at de gjennomføre jobben så raskt som de gjorde, ikke noe dødtid i de fem ukene jobben tik. Kvaliteten på arbeidet er topp, samarbeidet med håntverkerne gikk veldig bra. Har i ettertid brukt de til andre småjobber Anbefales på det sterkeste.

Odd-arne Haukland, 9. feb. 2014

Hei Odd - Arne , takk for dine referanse, det vil hjelpe oss i å få av de nye oppdragene mvh Huskvalitet AS Valerijus

SINERGY SOLUTIONS AS 10. mars 2014

We want to build a new bathroom in the basement.

Huskvalitet AS did a total renovation to our house. The workers are very very working hard, most of the time early from 7:30 to 17:30, the overall price is very good. DO write the delivery/Finish time in the contract. We will use them again.

Nan Li, 14. nov. 2013

Avretting av gulv og avretting/pussing av lecavegger på bad

Når arbeiderne var på plass gjorde de en god jobb. Problemet var at de mange ganger ikke dukket opp når de skulle. Kommunikasjonen var også vanskelig da de snakket dårlig engelsk. I tillegg oppstod det uenighet om datoen for ferdigstillelse.

Frank-vidar , 10. okt. 2013

Totalrenovering av bad

Arbeiderne var hyggelige og blide. De var ikke så flinke til å møte opp til avtalt tid, men når de kom var de flinke til å jobbe. Litt vanskelige å forstå da de pratet lite engelsk og ikke norsk. Fordel å bruke oversettelse på pc. Sluttresultatet ble bra.

Else Rasmussen, 14. sep. 2013

Bytte gammelt sluk og utbedre liten lekasje

Misforståelse vedr. Ferdigstillelse, med bra kvalitet på arbeidet, og til en bra pris. Virket proffesjonelle.

Stein Otto Sabel, 2. sep. 2013

Renovation of enebolig

Our house is completely renovated. All the work was finished as planned. The guys are very helpful. Good job! We will definitely use them next time.

Jiang He, 2. juli 2013

Rehabilitering av bad

TOTALRENOVERING AV BAD! Det var planlagt oppstart onsdag 3. April, så dagen før oppstart kontaktet jeg de for å høre når de kom om morgenen, da fikk jeg vite at de ikke ville komme før mandag 8. April. Men det skal også sies at de skulle være ferdig med badet før 30. April og det klarte de med god margin. Vurderer du og bruke de, så må du passe på litt slik at du får det slik du vil . Vær detaljert, men det skal sies at de er flinke til å jobbe.

Arne Fjesme, 3. mai 2013

Rehabilitere bad

Takk ofr vell utført jobb og oppgradering av vårt bad.

Terje Stokke, 12. april 2013

Jacob aallsgate

Huskvalitet Valerius kom på befaring etter avtale og ga ett pristilbud som ble overholdt og matrialutgiftene ble lavere en først antatt. To gode håndverkere gjennomførte arbeide av badet meget godt etter avtalen, og var ferdig før avtalt tid. Annbefales.

Trond Birkedal, 3. mars 2013

Maling innvendig av 75kvm leilighet minus bad

Huskvalitet Valerijus fikk jobben med å fjerne gammel kjøkkeninnredning, sette opp nytt IKEA-kjøkken, male vegger og tak, mm. I leiligheten vår. De utførte arbeidet til avtalt pris og tid. Vi er veldig fornøyde med kvaliteten på jobben. Vi har hatt litt kommunikasjonsproblemer underveis pga. Språk, men ville valgt dem igjen pga. Veldig pent resultat på arbeidet. De ansatte jobbet til avtalt tid, men Valerijus selv var sen til avtaler.

Hilde Andrea Soløst, 28. feb. 2013

Renovering bad - legge varmekabler,sette inn dusjkabinett

Huskvalitet har renovert bad i en utleiedel på huset mitt (hugget opp gamle fliser, legge varmekabler + legge nye fliser og montere vegger + dusjkabinett og re-montere eksisterende innredning). Huskvalitet holdt alle lovnader og mer til; alt arbeide ble utført til avtalt tid og avtalt pris - oppstart av arbeidet gikk til og med raskere enn først indikert. Dyktige, arbeidssomme og effektive, og pent arbeide i tillegg. Anbefales!

Lars Lindegaard, 2. jan. 2013

Bad svv44

Huskvalitet Valerijus utførte totalrenovering av et 4 kmv bad på en utmerket måte. Håndtverker kom til avtalt tid hver dag og de vste god fleksibiltet for å løse utfordringer som dukket opp. Jobbet ble utført innen tidsrammen og til avtalt pris.

Ingvar Kolby, 28. nov. 2012

Legging av varmekabler og flis i tørrom

Valerijus leverte godt kvalitetsarbeid på både flisleggingen og varmekablene, samt oppretting av et skjevt gulv. Meget pent utført arbeid. Hyggelige håndverkere.

Trine Radmann, 12. nov. 2012

Renovering av lite bad 175 x 90 cm

Fantastisk hyggelig mennesker å samarbeide med, utviser stor fleksibilitet, nøye og leverer i henhold til avtale.

Pål Schrøder, 29. okt. 2012

3 vegger

Disse kom aldri p¨å befaring engang. . . De bare flyttet avtalene til senere annledninger, men dukket ikke opp. En av dagene ringte de en halvtime før befaring og sa de ikke kom pga. Sykdom. . . . . . . . . . . . . Jeg endte opp med å bruke noen andre. Burde dere også!

Ketil Høgset, 29. okt. 2012

Rehabilitering/snekkerarbeid - næringslokale på 16kvm omgjøres til boligrom for utvidelse av tilstøtende leilighet - 0557 oslo

Vi benyttet Huskvalitet Valerijus til oppussing av næringsslokale på 16 m2 til oppholdsom. De gjorde en flott jobb og var hyggelige og imøtekommende. De kom til avtalt tid, ble ferdie til avtalt tid og kostandene var som vi hadde avtalt på forhånd. Vi kan trygt anbefale Huskvalitet Valerijus til andre.

Maria Bjune Lingan, 21. okt. 2012

Enkel fornying av bad

Jeg valgte firmaet til å fornye mitt nedslitte bad fordi de ga et tillitsvekkende inntrykk og ga gode faglige vurderinger på jobben. De har vært veldig greie å ha med å gjøre og har jobbet veldig raskt og effektivt. De utførte jobben til punkt og prikke til avtalt tidspunkt. De er veldig hyggelige og gir et pålitelig inntrykk. Arbeidet er pent og nøyaktig utført. De er svært konkurransedyktige på pris. Anbefales. Anne-Cathrine (917 58 299.

Anne Grambo, 1. okt. 2012

Bad pg vaskerom ,kjøkken,

Jeg Hemen Rasoul Huskvalitet Valerijus har Totalrenovert huset vårt , Vi er Veldig Fornøyde og anbefaler sterkt for lignende jobber. De er lette å snakke med og har sans for ryddighet både når det gjelder avtaler og selve jobben. : tlf92855581.

Hemen, 12. sep. 2012

Maling av 3 soverom og toalettrom + nytt gulv på soverommene

Godt arbeid med maling og legging av parkett. Bra finish. Møtte presis og fikk jobben gjort på avtalt tid. Anbefales.

Isabel A Pendavis Salinas, 3. sep. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart