TERJE ELLEFSEN

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Hortensveien 106, 3157 Barkåker
  • Åpent i dag til klokken 20

TERJE ELLEFSEN

HVORFOR VELGE OSS:

...VI HAR BRED ERFARING.
...VI KAN GI EN TOTAL PRISVURDREING RASKT
...VI ER EN TOTALPAKKE

Litt om hva mitt firma utfører.
Da jeg selv er agronom og driver stort innen landbruk, har jeg siden 1994 selv bygget ut og restaurert flere egne eiendommer og satt opp fler driftsbygninger,
Jeg har restaurert og bygget industribygg, hatt rive-oppdrag på fler store industribygg, jeg har en stor maskinpark med flere gravemaskiner, flere traktorer og hengere, hjullastere mm. Har og på det meste hatt over 50 ansatte.
Jeg er utdannet agronom,blikkenslager og prosjektleder. Jeg har drevet entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg i mange år, jeg har arbeidet som prosjektleder på veiutbygging. Jeg kan gi en totalvurdering av alle typer arbeider ved en befaring innen bygg og anlegg.
Hva gjelder en befaring, kan jeg se om du trenger drenering, evt nytt VA, restaurering av bygg/bolig, er taket ditt tett eller ny pipehatt.
Jeg har også hatt brøyting for bl.a. Tbg kommune i over 20 år med 5-7 maskiner.

Jeg har regnet på mange typer arbeid og kan gi rask tilbakemelding på prisoverslag

Egne arbeidere inkl meg selv som kan utføre det meste, og da blir det kun en ansv og forholde seg til for hele jobben.

Tor Hagland er min høyre hånd og har vært i bygg og anleggsbransjen i over 50 år, han er meget dyktig på alle områder. Han er meget nøye og tar alle utfordringer innen graving, er effektiv og ryddig. Han har jobbet mange år med utskifting av vann og avløp og kan dette. Han har det som trengs av beviser og fagbrev.

Vi har også en som har fagbrev som anleggsmaskinmekaniker, han har tilgang på alt verktøy og utstyr og rykker ut på timen om uhellet skulle være der, slik at maskinparken er i orden.

Våre maskinførere
De utfører allt innen graving med små og store maskiner og har mange års erfaring og innehar fagbrev, maskinførerbevis og ADK bevis som man må ha for og grave/koble til vann og avløp. De har også lang erfaring med belegningsstein og planering/beplantning.

Vår snekker
Han er en dyktig mann med lang erfaring, han kan gjøre alt snekkerarbeid fra reisverk til nøkkel i døra. Restaurering av tak og blikkenslagerarbeider (beslag, piper, takrenner og nedløp.)
Vi utfører IKKE våtromsarbeider, men kan innhente fagfolk til dette om nødvendig i et pristilbud.

Våre hjelpearbeidere
De har jobbet hos oss i mange år,de har vært med på riving/nedplukking av gamle industribygg, med allt fra støping av plater, grunnmurer, takstein, maling og utv.arbeider som beplantning,beskjæring av trær, belegningstein, trapper osv. De har også liftbevis slik at vi har endel fasadearbeider som maling og vasking. De har vært med og sette opp industribygg, sveising av stål, rep av skader mm.

Blikkenslagerarbeider
Vi har og en fast blikkenslager som kan utføre alle typer arbeid da vi har et stort verksted med alle typer maskiner til det formålet.

Vi kan også tilby utvasking når vi er ferdig med jobben da vi har ei jente ansatt til forskjellige ting som vasking,varelevering og ikke er redd for litt møkk om det trengs hjelp.

Til slutt så kan jeg informere om at jeg aldri har hatt noen jobber via Mitt anbud og har derfor ikke mottatt noen evaluering her.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

  • Åpent i dag til klokken 20

Kontakt bedriften