OPPSAL BILSERVICE & OSLO BILELEKTRISKE AS

4.5 (759 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Gladengveien 16, 0661 Oslo
 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

OPPSAL BILSERVICE & OSLO BILELEKTRISKE AS

Verkstedet har åpent selv med Korona Virus så står vi på alle mann. Test vår nyeste rense maskin fra Canada her utfører vi COVID-19 rens kr 375,- med moms. Den tar alt fra Sopp, Virus Bakterier 99,99 %
Vi har i dag utført mange biler til nå 3113 biler med topp resultat og det tar bort Effektiv mot sopp, virus og bakerier i bilen.

Inntil videre holder vi åpent for service, reparasjoner og pålagt EU-kontroll.
Vi forholder oss selvfølgelig til pålegg fra myndighetene, og beskytter både oss og bilen din med bruk av engangshansker og desinfiserende midler. Leiebiler, kundemottak og andre berørings overflater blir hyppig rengjort.
Vi utfører rengjøring før kunder kommer og når dagen er ferdig rengjøres det før vi forlater vårt flotte bilverksted. NB Husk viktig nå er å være tidlig ute for å få utføre servicer og EU-Kontroller før sommer ferie starter opp og tenk dere når dere står klart til ferie og det ikke er utført dette før ferien da blir det problemer .

Vi har i dag 739 Evalueringer fra Mittanbud.no Kåret til årets Bilverksted ÅR 2021.Har vist et forbilde med forståelse for konseptet og etterlever dette i hverdagen . Dette skal gjenspeiles i et høyt faglig nivå, godt omdømme blant kundene og bevisst bruk av de markedsmessige verktøy som er til rådighet. Kåring finne på Auto messen i Lillestrøm ! Oppsal Bilservice og Oslo Bilelektriske AS er med i Champions Club der vi var blant 10 bilverksteder der vi fikk en Plakat som vår bedrift har innfridd alle kriterier i MECA kjeden. Alle våre kunder er som familie medlem i vår bedrift. Vi skal yte beste service for alle våre kunder om de er nye eller gamle kunder skal de alltid føle at jobben er utført 100 % og alt vi gjør , så følger det med 5 års garanti på deler og arbeid.

Hei vi har blitt kåret til årets mest Evaluert bedrift i Norge juni i år 2021 fra Mittanbud.no

Vi har fokus på høy kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Vårt mål når du leverer din bil hos oss er at du skal bli så fornøyd at også din neste service eller reparasjon blir hos OPPSAL BILSERVICE OG OSLO BILELEKTRISKE AS. Vi har mange fornøyde kunder som gang på gang kommer fornøyde tilbake og det setter vi stor pris på er kun fornøyde kunder.

Vi monterer DAB + Adapter til alle bilmerker.


KR 2990,- NR C 10. Beste utstyret som er på markedet.

1-EU-KONTROLL ( PKK). BENSIN og ELEKTIRSK BILER FRA kr 1050,- OG DIESEL Kr 1350,-

2-ETTERKONTROLL ( PPK). Kr 850,-

3-CLUTCH PÅ DE FLESTE BILMERKER.

4- SERVICER. FRA KR 1950,-

5- REGISTERREIM, VANN PUMPE, FROSTVÆSKE DETTE MÅ ALTID BYTTES UT.

6- AC-SERVICE FRA KR 1650,-

7- FULL INNVENDIG RENS I KUPEEN MED SPESIAL VÆSKE SOM RENSER ALT AV BAKTERIER. FRA KR 888,-

8- OLJESKIFT SERVICE MED NULLSTILLING AV BILENS PC PROGRAM OG OPPDATERINGER.

9- HJULOPPHENG REPRASJONER.

10- NYESTE BORCH FORSTILLINGS APPARAT MED 8 ØYD LASER UTSKRIFT FØR OG ETTER 2017 MODEL BORCH MASKIN SOM UTFØRER 100 % RIKTIG JUSTERT. JUSTERING FRA KR 1875,- MED UTSKRIFT.

11- EL - BIL SERVICE. PRIS FRA KR 1690,-

12- HYBRID SERVICE. PRIS FRA KR 1690,-

13- HIC RENS STÅR FOR HYDRO INTAKE CLEANER SOM RENSER ALT AV INNSUG- OG EGR- SYSTEMER PRIS FRA KR 3000,- DETTE ER NYESTE PÅ MARKEDET MED FLERE BILER SOM ER UTFØRT MED TOPP RESULTAT ÅR 2017. DET FINNES BARE 2 BILVERKSTER SOM HAR DETTE UTSTYRET I OSLO. DET SOM TILEGG KOMMER ER OLJESKIFT OG OLJEFILTER SOM MÅ BYTTES UT ETTER AT DET ER UTFØRT HIC RENS I MOTOR.

VI HADDE EN TOYOTA SOM VAR PÅ MERKEVERKSTED SOM SKULLE REPARERE BILEN FOR FEIL PÅ MOTOR FOR KR 72,000,- OG VI FIKK BILEN I ORDEN FOR BARE KR 8000,- VED Å BRUKE DENNE MASKINEN HIC I ÅR 2018 SOM VÅRE ANSATTE ER KURSET FOR Å UTFØRE DETTE FOR VÅRE KUNDER.

14- NYESTE MASKIN FOR Å FLUCHE AUTOMATKASSE PRIS FRA KR 4950,-

15- NYESTE MASKIN FOR Å FLUCHE SERVO ANLEGGET OG FLUCHE RADIATOR SOM OFTE BLIR GLEMT FRA MERKEVERKSTEDER OG BILVERKSTEDER OG SOM VI HAR KJØPT INN MASKIN SOM FØRSTE I OSLO ÅR 2018 SOM ALLE HAR BESTÅTT KURS.


16- VI UTFØRER EU-KONTROLLER PÅ ALLE EL-BILER OG HYBRID EKS : TESLA OG ALLE BILMERKER SOM ER AV ELEKTRISK ANLEGG.


Vi er en av de første BG service verksted i Oslo som har utført kurs for å utføre dette på alle bilmerker.


Vi har avtalt med bilutleie firma som våre kunder kan leie biler til en rimelig pris, når bilen er inne på verkstedet.

Vi har service telefon 24-7 alle dager hele året. Mobil NR 90-77-77-68 (24-7) Eller dagtid 22-08-05-00 fra KL 07,30 til 16,00.

NB!! husk hvis du trenger kjøpekort gjennom MECA så ordner vi det på kort varsel utsette faktura i 90 dager uten gebyrer. Auto-konto Resurs Bank utsette i 3 måneder gebyr fritt.

NB ! Vi spandere gratis vei hjelp til våre kunder som utfører service hos oss. Vi betaler for våre kunder i 1 år og kan bruke dette 5 ganger i løpet av 1 år uten å betale egenandel og dette gjeler i hele Skandinavia.

MVH : Arild Jensen Adm , Teknikker Stephen Philip Jensen, PPK Pål Christian Jensen kontrollør og Christo bilmekaniker , Lenti bilmekaniker. Ahmad Ali ny lære gutt 2021 og Fabian lærling år 2020. NB den 22 januar 2018 er vi med å bli kåret til årets Champions Club i MECA for år 2017.


NB !! KOM GJERNE INNOM SÅ FÅR DERE SE HVORDAN VÅRT BILVERKSTED SER UT.
TOPP MODERNE VERKSTED, MED MANGE UTMERKELSER I BEDRIFTEN SOM VÅR BEDRIFT HAR FÅTT I FLERE ÅR DET SISE VI HAR FÅTT ER ÅRETES MEST EVALUERT BEDRIFT FRA ÅR 2012 til år 2021.


FØRSTE BILVERKSTED MED A 3 HØYSTE UTMERKELSE SISTE 10 Å MED TRIPPEL A SOM ER FØRSTE BEDRIFT I NORGE MED ØKONOMISK RESULTAT.


Vi har nå fått nyeste rense maskin for COVID-19 fra Canada renser Effektiv for sopp, virus og bakterier hele rensen? tar vi kr 300,- + MVH = 375,-
NB vi har utført dette på mange kunde biler med topp resultat 3113 biler oktober 2021.Vi har i dag 739 Evalueringer på Mittanbud.no Kåret til årets bilverksted i år 2021.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften