Siste evalueringer (8)

Trefelling

De kom ihht avtale og utførte jobben, og litt ekstra, til avtalt pris med profesjonellt resultat. Ingen vanskeligheter med å gi Lundal mine beste anbefalinger.

Einar, Fyllingsdalen, 16. april 2013

Felling av trær

KJapt og godt levert, ihht alle avtaler. Kan anbefales.

Jan, Austrheim, 18. jan. 2013

Trefelling av høye grantrær ca. 10-15 trær

Lundal gjorde enfantastisk god jobb, raskt effektivt og til avtalt pris. Kan anbefales.

Endre, Kjerrgarden, 7. des. 2012

Fjerning av tre

Møtte opp til avtalt tid og utført jobben som avtalt og mer enn ventet også. Kan trygt anbefales videre og vi kommer garantert til å bruke de igjen.

Bjørn, Ulset, 22. sep. 2012

Frakting av materialer i båt,lindås kommune,rosnesvågen

Bedriften tok på seg en liten jobb som innebar stor bruk av ressurser og som antaglig i utgangspunktet var uinteressant for bedriften. Jobben gjalt frakting av materialer til en vanskelig tilgjengelig øy, samt felling av trær. Tidspunkt for utførelse måtte bli tatt på kort varsel pga. Værforhold, flo og fjære. Lundal tok utfordringen på strak arm, stilte opp med ATV , tilhenger, båt og motorsag. Og godt humør. INGEN TVIL HER: TERNINGKAST 6.

Ellen, Lindås, 12. sep. 2012

Felling av trær

Jeg er meget fornøyd med bedriften som utførte trefelling hos oss. De var kvikke med anbudet, effektive i jobbutførelsen og ryddige på alle måter. Vil gjerne bruke bedriften en annen gang. Vennligst Eva Taule.

Eva, Ostereidet, 2. juni 2012

Trefelling

Lundal kom til avtalt tid. Gjorde arbeidet raskt og effektivt, ryddet opp etter seg og prisen ble som avtalt selvom dette var mer arbeid enn forventet. Kan anbefales.

Paul, Nesttun, 16. mars 2012

Tilbud på felling av 2 stk. store bjørk på privat eiendom

Lundal gjorde en trygg og god trefellingsjobb. Kom iht avtale og gjennomførte som avtalt. Fin tone og god samarbeidsånd. Vil gjerne bruke dem igjen. Vh.

Ingrid, Blomsterdalen, 18. des. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lundal

4.8 8 evalueringer Fonnes