Siste evalueringer (9)

Skifte av tak på uthus

Har brukt Løvås til skifte av tak på uthus. De gjorde en kjempe jobb, meget service innstilte og hadde ryddig oppgjør. Fikk taket byttet på fastpris og utbedring av råte skade på timer. Time bruk og materialbehov blei dokumentert på en oversiktlig måte. Bruker dem gjerne igjen ved senere anledninger.

Arve, Stavanger, 9. okt. 2017

Legge tak

Jobben ble gjort både raskt og grundig. Svært fornøyd og vil bruke ham igjen i fremtiden.

Edle, Hommersåk, 27. juli 2017

Påbygg på hytte

Vil ikke anbefale og bruke dette firmaet. Jeg kjøpte materialene som skulle brukes av de og skulle få tilbake penger for det som ikke ble brukt. Dette ble aldri ordnet selv om det var mye til overs. De sier hele tiden at de skal ordne opp uten at noe skjer.

Arne, Forsand, 2. mai 2016

Bygge ny garasje

Ble litt forsinkelser pga sykdom og misforståelse mellom byggfirma og underleverandør av garasjeport, men jobben ble dyktig utført og til lavere pris enn anbudet. Vil absolutt bruke dem igjen.

Erik, Stavanger, 25. april 2016

Skifte takrenner på hele huset

Opplevde skikkelig salgsjobb hvor håntverket ble utført til avtalt tid, pris og til riktig kvalitet. Dette var en veldig god totalopplevelse over utført arbeid av fagfolk! !

Leif, Kvernaland, 31. jan. 2015

Oppføring av garasje

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Arbeidet ble utført raskt og det var meget god service.

Silje, Hommersåk, 15. mai 2014

Flislegging bad,ca 5 kvm

Godt fornøyd med raskt og informativt svar på forespørsel. Dette var murerarbeid med støping av gulv og flislegging. Arbeid ble utført iht tilbud og innenfot estimater gitt i tilbud, godt utført arbeid. Kan absolutt anbefale dem videre.

Ingvar, Hafrsfjord, 27. aug. 2012

Flislegging av kjøkkenvegg

Et greit resultat til slutt. Måtte komme tilbake for å rette opp i en liten detalj, men bortsett fra det var det greit utført. Oppfølgningen fra kontaktperson var bra!

Bernt-Andre, Sola, 17. juli 2012

Flislegging over kjøkken benk.

Meget proffe folk! Møter presist til avtalt tid, og gjør en kjempe jobb! ! Er kanon fornøyd å vil bruke disse ved en senere anledning. :) ANBEFALES.

Stian, Stavanger, 26. april 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sandnes Byggetjenester AS

4.9 77 evalueringer Sandnes

Norasol Bygg AS

4.6 56 evalueringer Sandnes

DPD Beker Bygg

4.8 53 evalueringer Figgjo