Siste evalueringer (72)

Flytting

Anbefaler gjerne Topp Transport og Flyttebyrå! Punktlig, ryddig, effektive og behandlet tingene våre med den største forsiktighet. Bra pris!

Kine Lillestrøm, 26. feb. 2017

Flytting oslo-kristiansand

Jeg kan anbefale Topp Transport på det sterkeste. De møtte opp presist, og jobben ble utført skånsomt og effektivt. I tillegg var de veldig hyggelige. Og det viktigste til slutt: vi fikk det til en god pris.

Marius Matzow Gulbrandsen, 24. aug. 2016

Transportere flyttelass fra kristiansand til oslo

Rask og god kommunikasjon på forhånd. Hyggelige ansatte som gjorde det de kunne for å få plass til alt i lastebilen. Alt ble forsvarlig transportert så ingen eiendeler ble skadet. Anbefales.

Lena Næss, 16. aug. 2016

Flyttelass fra drammen til fredrikstad

Bra og ryddig kommunikasjon før jobben. Møtte opp i god tid på oppdragsdag og fyllte opp bilen selv om det var litt mer enn avtalt. Hyggelig og profesjonelt utført, og kan trygt anbefale Topp Transport.

Per Helge Soot, 9. aug. 2016

Flytting trondheim-lillehammer

Blant de beste på pris i vår anbudsrunde. Kom til avtalt tid. Hadde undervurdert str på bilen, men gjorde stor innsats for å få med mest mulig. Leverte på to adresser uten tillegg i pris. Veldig hyggelige folk. Minus med forhåndsbetaling. Alt i alt: Anbefales.

Hans Olav Kjøs, 3. juli 2016

Kjøre flyttelass gjøvik til vestby

Hyggelige og effektive, gjorde jobben etter avtale og til en fornuftig pris. Kan anbefales!

Hilde Kristin Raste, 19. juni 2016

Flyttelass ifra oslo til haugesund

Veldig fornøyde med Topp Transport & Flyttebyrå, de var forsiktige med møblene og alle var veldig hyggelige. Ville ikke nøle med å velge de neste gang.

Veronica Røksund, 6. mars 2016

Pakking og flytting fra leilighet i oslo til hus i kristiansand

Punktlige, effektive og hyggelige. Anbefales!

Tor Øvstedal Aanonsen, 12. feb. 2016

Flytting av møbler fra lillestrøm til horten

Vennlig og profesjonelt utført fra A til Å. Kan anbefales!

Olav Helge Balsnes, 26. jan. 2016

Flytte fra mariero i stavanger til stokke i vestfold

Veldig fornøyd med flyttejobben. De kom tidlig, jobbet sammenhengende til vi hadde fylt bilen. Leverte samme kvelden. Veldig godt fornøyd.

Tommy Lundekvam, 5. jan. 2016

Flytte fra lambertseter til ski

Topp Transport og flyttebyrå møtte til tiden (til og med litt før! ), utførte jobben raskt og nøye. Veldig fornøyd!

Ida Myhre Jay, 27. juli 2015

Flytte innbo fra oslo- kristiansand

Presise, effektive og flinke gutter. Får mine varmeste anbefalinger.

Roy Storli, 17. juli 2015

Flyttevask og flyttehjelp fra drammen til bergen.

Vi er kjempe fornøyde med Topp Transport og jobben de gjorde. De kom som avtalt, på kort varsel, og utførte jobben med høy kvalitet. God kommunikasjon og hyggelig mennesker i tillegg gjør at vi gjerne anbefaler Topp Transport til andre!

Jenny Cecilie Jenssen, 14. juli 2015

Flyttelass fra bærums verk -kongsberg

Svært fornøyd med jobben som Topp Transport utførte. Det kan være greit å avtale konkret alt man ønsker å flytte på forhånd. Betalte litt ekstra, så løste det seg. Serviceinnstilte og hyggelige folk som sto på.

Ingunn Vaadal, 7. juli 2015

Flytting fra kristiansand

Da vår opprinnelige flytteplan måtte endres var vi så heldige at Topp transport kunne stille opp på 2 dagers varsel. Vi er meget fornøyd med pris, kundeservice, personene vi møtte og jobben som ble gjort. Dette firmaet kan jeg varmt anbefale videre.

Marius Brodin, 3. juli 2015

Flyttelass fra trondheim til kløfta

Transport fra Trondheim til Oslo. Utrolig god service, hjelpsomme, raske og ikke minst forsiktige. Overholdt alle avtaler og mer, og det til meget konkurransedyktige priser. Dette er en av de mest profesjonelle og beste transportfirmaer jeg har vært borti. Anbefales på det sterkeste. Takk til Topp Transport, dere har vært helt fantastiske!

Sonja Jacobsen, 11. mai 2015

Fra oslo til sandefjord 1. juni - oppdatert

Anbefales! Punktlige, effektive, samvittighetsfulle. Bil 45m3, det meste fikk plass (vi undervurderte mengden). Rask og god kommunikasjon pr tlf og epost. En skramme i dør opplyste de selv om, og besørget rask reparasjon. På tilbudssiden når en seng var for stor og måtte heises opp via balkong. Meget godt inntrykk, ville brukt dem igjen. Glad jeg husket kaffe og boller! !

Sigrid Helgemo Hestnes, 28. april 2015

Fra oslo til arendal

Leide Topp Transport & Flyttebyrå da vi flyttet fra Oslo til Arendal. De møtte opp som avtalt og sto på til jobben var gjort. Hyggelige, flinke og profesjonelle.

Vigdis Isachsen, 16. april 2015

Flyttehjelp for flytting mellom oslo og skarnes

Veldig fornøyd med utført jobb! Kom til avtalt tid og utførte en god jobb til avtalt pris. Det var trøbbel med den største bilen deres, men da tok de to turer med en mindre bil uten ekstra kostnad. En sjåfør, og 2 hyggelige flyttefolk som arbeidet flittig! God kommunikasjon i forkant av oppdraget. Kan trygt anbefales!

Kristina H. H. Tønnessen, 16. april 2015

Flytte fra oslo til sarpsborg

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben Topp Transport utførte for oss. God kommunikasjon under hele flytteprosessen. De kom med stor flyttebil så vi fikk med alt på en tur. Alt kom trygt frem uten noen skader. Anbefales.

Pål Mathias, 7. april 2015

Flytting

Greie menn som kom når de skulle og var raske og effektive. Bilen de kom med var ikke like god, så flyttelasset vårt måtte "lastes om" og kom i to leveranser med en mindre bil. I forbindelse med omlasting var det skade på et skap.

Harald Henriksen, 18. mars 2015

Fra abildsø (oslo) til nesbru (asker)

Vi er svært tilfreds med flyttejobben som Topp Transport utførte for oss i desember. Forsiktige flyttefolk som jobbet jevnt fra morgen til kveld. Presis oppmøte og hyggelige mennesker som gjorde et veldig godt inntrykk fra A til Å. Vi kan anbefale dem :-).

Kjell Amundsen, 26. feb. 2015

Dødsbo/rydding/bortkjøring

Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde. Bra service, god pris og de var veldig fleksible og raske. Jeg benyttet meg både av flyttetjenesten og renholdstjenesten dems og anbefaler de på det sterkeste.

Carina, 14. feb. 2015

Frakte diverse innbo i forbindelse med flytting

Tusen takk for en bekymringsfri og profesjonell flytting! Punktlig og serviceminded hele veien. Topp Transport var fleksible da vi måtte endre flyttedagen. Jeg kan anbefale dette flyttebyrået på det varmeste. Neste gang vi skal flytte vil vi bruke Topp Transport igjen, for da vet vi at både vi og alt vi eier er i trygge hender.

Nina Warhuus, 15. jan. 2015

Flytteoppdrag tønsberg - jessheim

Løsningsorienterte og fleksible. Lette å kommunisere med. Velger de helt sikkert igjen ved en annen anledning.

Lars Vidvei, 22. des. 2014

Flyttehjelp mellom oslo og kristiansand.

Er veldig fornøyd med Topp Transport :) Vi flyttet fra Oslo til Kristiansand. De hjalp oss på kort varsel og utførte arbeidet på en mer enn tilfredsstillende måte. Gutta er veldig hyggelige, arbeidsomme og pliktoppfyllende. De kom før tiden både i Oslo og Kristiansand. Vi brukte også Topp Transport til utvask av leiligheten i Oslo - og den var plettfri etter endt oppdrag. Vi anbefaler Topp Transport på det sterkeste :) :).

Linda Sagen, 19. des. 2014

Flytting

Veldig anbefalt. Snille folk som gjør jobben etter avtale og håndterer de fleste utfordringer på sparket.

Thomas Haile, 16. des. 2014

Flyttelass fra sarpsborg sentrum til mortensrud torg,oslo

Vi er kjempefornøyd med dette byrået. Løsningsorienterte, energiske og forsiktige med tingene våre. Og hyggelige! Vi er glad for at vi valgte dem da vi flyttet fra Sarpsborg til Oslo. Mvh Tonje og Dag W Haugeto Stang.

Tonje Og Dag W H Stang, 12. des. 2014

Bærehjelp til lørdag 6.desember

Topp transport levde opp til navnet, Fast pris, faktura og alt i orden. 3 sterke og hyggelige flyttekonsulenter tok hele jobben med flyttebil og alt. God service.

Linda Tveit, 8. des. 2014

Transport av kjøleskap i røyken

Rask tilbakemelding, profesjonelle og veldig hyggelige folk, topp utført flytting. Gir dem min beste anbefaling.

Sissel Kløvstad, 5. sep. 2014

Flytting av innbo i rekkehus i oslo til hamar

Flytting av innbo i rekkehus fra Oslo til Hamar. De kom som avtalt kl 08. 00. Jobbet effektivt med tømming av huset i Oslo. Ikke noe å utsette på effektivitet eller gjennomførelse. Bilen var ferdig tømt på Hamar litt over klokken 16. Veldig fornøyd med hvordan oppdraget ble utført og kan trygt anbefale disse videre.

Stein Birkelid, 3. sep. 2014

Flytting privatbolig åsgårdstrand-asker

Vi er svært glad for at vi valgte Topp Transport. Det var lett å kommunisere med firmaet før flyttedagen. Vi fikk råd og svar på alle spørsmål. Flyttedagen møtte de til avtalt tid. Amir og folkene hans var blide og positive - og ikke minst effektive. Vel fremme i ny bolig kunne vi konstatere at intet var ødelagt. Det var ikke en skramme i noen møbler eller gjenstander. Anbefales!

Karen Steen, 21. juli 2014

Flyttelass fra langhus til tønsberg

Jeg hadde veldig mye som skulle med og de gjorde en kjempeinnsats for å pakke tett og fikk alt trygt og raskt dit det skulle!

Siri Røsok, 27. juni 2014

Flytting!

De var litt forsinket, men jobbet som helter hele dagen! ! Veldig hyggelige, flittige menn!

Ingrid Best, 23. juni 2014

Flytting fra lager til leilighet

Trengte hjelp til flytting. Stilte opp med 3 mann og stor bil. Veldig hyggelige og gir god service. Jobbet effektivt og håndterte ting med forsiktighet. Anbefales på det sterkeste! Prisen er ingenting å diskutere. Tipptopp tommel opp!

Kim Eråk, 1. juni 2014

Trondheim -arendal

Helt ut til å stole på. Ingen transport skader på møbler eller annet innbo.

Svein Erling Hansen, 6. okt. 2013

Flyttelass

Sjelden å oppleve så proffesjonelle folk. Alt gikk "på skinner" De møtte opp som avtalt. Lasting/lossing ble utført helt upåklagelig. Flyttelasset ble transportert hele 570 km og ble losset helt uten skader og hele flytteprosessen ble utført på under 24 timer. En bedrift som virkelig lever opp til sitt navn; TOPP TRANSPORT! Anbefales! ! ! !

Trond Erik Eriksen, 3. juli 2013

Flytting haugesund til oslo juni 2013

Hyggelige, pålitelige og effektive. Veldig fornøyd! !

Synnøve Jacobsen, 8. juni 2013

Flyttejobb fra arendal til oslo

Veldig fornøyd med arbeidet, de kom i tide til Arendal og alt gikk veldig bra! Kan anbefales på det sterkeste!

Reza Shojaei, 21. jan. 2013

Flytting november i oslo

Kom som avtalt og gjorde en god jobb. Ingenting å utsette på gutta.

Julie Warming, 3. des. 2012

Flytting fra lillehammer til tønsberg

Kom til avtalt tid og jobbet utrolig raskt og nøyaktig. Ni timer fra de begynte i Lillehammer til alt var på plass i huset i Tønsberg, er imponerende. Ingen skader, trivelige folk, Topp Transport er virkelig topp! !

Stig Helge Hagrup, 22. okt. 2012

Flytting

Jobben ble utført veldig tilfredstillende og vi anbefaler de gjerne videre.

Kari Haug, 10. okt. 2012

Flytte fra furuset til høybråten

Kjempe flinke gutter. . . Kom til avtalt tid og utførte jobben uten problemer Anbefales.

Ruth Ruth, 5. okt. 2012

Flytting fra ski til kjelsås i oslo

Godt fornøyd med utført oppdrag. Beregnet tidsforbruk og til pris i ble enige om. Noe riper i møbler under frakt, og lurer litt på om noe er blitt borte på veien. Finner ikke alt igjen, men allikevel godt utført jobb.

Ingar Kagnes, 25. sep. 2012

Flytting

Vi er svært godt fornøyd med flytteoppdraget. De kom til tiden og utførte jobben meget rask. Kan anbefales!

, 23. sep. 2012

Bortkjøring av materialer og avfall

Anbefales absolutt videre.

Tom Furrevik, 20. sep. 2012

Flytting innad i oslo

Vi valgte Topp Transport på bakgrunn av rimelig pris, gode omtaler og fleksibilitet rundt flyttedato. Flytteteamet var på plass i god tid til avtalt tid. Guttene gjorde en god og effektiv jobb, var serviceinnstilte og blide.

Håvard Evensen, 13. sep. 2012

Flytte fra oslo til kristiansund

Tusen takk for meget godt utført arbeid. Jeg opplevde flyttemannskapet som hyggelige, høflige og profosjonelle. Vil definitivt bruke Topp Transport igjen hvis jeg har behov for det, både på grunn av god service og god pris. Kan trygt anbefale Topp Transport.

Håvard Evensen, 9. sep. 2012

Utbæring,innbæring og transport/flytting fra enebolig 165 kvm i willy thoresens vei 17 1450 nesoddtangen til spenningsgate 7,3616 kongsberg

Møtte 2 mann i stedet for 3 som lovet. Fikk problemer med piano og skadet det. De tok ekstra betalt for dette og greide ikke å håndtere det. Kjente ikke til funksjon/virkning på bilens lem og måtte ha hjelp for å få piano på/av på ordentlig måte. Ble slitne etter disse problemene og siden gikk alt tråere og de brukte lang tid og alt ble rotete. Ikke særlig proft.

Tor Nørsterud, 5. sep. 2012

Flyttebyrå- lillehammer / drammen 2 august tidlig morgen

Lett å få kontakt med på telefon. , svarte raskt på alle henvendelser. Hyggelige flyttemannskap. Presis og relativt raske. Ingen skader, alt kom trygt frem. Billige i forhold til andre leverandører.

Viktoria Christoffersen, 16. aug. 2012

Mindre flyttejobb innen drammen

De møtte opp til avtalt tid og gjennomførte jobben på en fleksibel og god måte. Vil ikke nøle med å benytte de igjen.

Rune Thorsen, 5. aug. 2012

Flytting oslo - harestua

Var kjappe og svært flinke med flytteprosessen. Ingen skader og alt ble båret dit vi ville ha det. Ble ferdige lenge før vi hadde forventet og stillte opp i god tid før avtalt tid. Hadde og utvask gjennom Topp Transport - ryddig, kjapt og grundig levert. .

Bjørnar Paulsen, 9. juli 2012

Flytting fra oslo 80m2 leilighet til molde

Veldig fornøyde!

Emma Vindal, 8. juli 2012

Flytting av møbler fra ellingsrud,oslo til fetsund + kjøre bort et kjøleskap

Flyttingen ble gjort effektivt og etter avtale.

Lasse Eriksen Bjørseth, 2. juli 2012

Flytting

Oppmøte presis som avtalt. Pris som avtalt. Meget hyggelig gjeng, god kommunikasjon. Rengjøringsjobb, meget bra! ! Og til avtalt pris. Kan absolutt anbefale.

Arild Vartdal, 2. juli 2012

Flytting fra oslo til asker + flyttevask

Greie folk presise og arbeidsomme!

Line Haugen, 25. juni 2012

Flytting lillehammer - oslo

Kom som avtalt, med avtalt størrelse på bil, antall mann osv. Ingen problemer underveis og de jobbet veldig bra!

Eirik Molnes, 22. juni 2012

Flytting fra austrheim kommune,hordaland til lier kommune,buskerud

Hyggelige karer som kom til avtalt tid. Jobbet kontinuerlig fra start til slutt. Kan forbedre rutiner på lasting på bil, dette ble noe rotete gjennomført. Kan anbefale firmaet til andre, og er stort sett fornøyd. Vel verdt prisen.

Marianne Austrheim, 12. juni 2012

Kjøre flyttelass fra stavanger til oslo

Bra jobba! Møtte opp før tiden og gjorde en kjempejobb.

Anne Berit Haugsnes, 5. juni 2012

Flytting

Veldig fornøyd med både utført jobb og ikke minst pris. Kan absolutt anbefales!

Hanne Nordhagen, 9. mai 2012

Flytting av flyttelass fra stavanger til oslo

En svært god leveranse, som eg definitivt bruker igjen dersom behov. Kom til avtalt tidspunkt og fikk ingen skader på noen av tingene mine. Anbefales på det sterkeste!

Aina Åbø, 2. april 2012

Flytting fra tonsenhagen til romsås

Topp Transport lå i tilbudet sitt sånn midt på treet av de som la inn anbud. IDe møtte opp med tre mann, og riktig størrelse på flyttebil etter forholdene. De jobbet raskt og effektivt, og kommunikasjonen var svært god. De møtte presis, og jeg fikk også påminnelse på SMS om oppmøtetidspunkt. Jeg har erfart en del flyttefirmaer i min tid, og Topp Transport er det beste så langt. Jeg kommer absolutt til å bruke dem igjen.

Tove Michaelsen, 29. feb. 2012

Flyttehjelp

Helt topp, god kommunikasjon og service. Presis oppmøte, effektiv jobbing og svært hyggelige. Stor bil så alt fikk plass på en tur. Meget fornøyd.

Miriam Fredriksen, 29. feb. 2012

Flytting fra oslo - nittedal

Billig og bra :) supert med så stor lastebil, så fikk vi med alt på en tur. Veldig fornøyd!

Leila Oweineh Øygarden, 27. feb. 2012

Flytting fra oslo til lier

Kjappe og greie folk.

Bernt Harald Berntzen, 24. feb. 2012

Pakking,flytting og flyttevask

Anbefaler Topp Transport til alle som skal flytte. De var ikke de billigste, men de oppdrådte veldig profesjonelt og det gjorde at jeg valgte de. De møtte med flytteemballasje som avtalt og pakket ned mine ting. I og med at jeg hadde en del møbler var jeg redd det ikke skulle bli plass, men de kom med en 45 kubikk lastebil så det gikk bra. Utførte også flyttevask for meg, ikke noe klage fra ny eier:) Anbefales på de varmeste.

Tor, 23. feb. 2012

Flytting

Når de først kom, ca. 2 timer forsinket. Jobbet de raskt og effektivt. Alt kom trygt inn i den nye leiligheten.

Marius Støvre, 21. feb. 2012

Flyttevask 31. januar /1. februar

Det var dessverre ikke bra. De hadde misforstått avtalen og var ikke ferdige til avtalt tid. Det var heller ikke rent det som var gjort. Det var ikke vasket hverken inne i skap, bak skap eller oppå skap - da hun som vasket synes det var for høyt. Hvitevarerene var ikke vasket, ei helle dusjkabinett. Hun som vasket ble og forbedret til kjøper var fornøyd, slik at det likevel løste seg. Likevel var det en uholdbar dårlig flyttevask.

Stine, 13. feb. 2012

Flyttehjelp

Strålende innsats! Vi skulle flytte kontoret vårt med tilhørende arbeidsstasjoner og masse bøker og andre tunge ting. Vi fikk fastpris men valgte frivillig å betale mer da vi syntes jobben deres var verdt mer! Tre hyggelige karer med stor bil møtte presis og arbeidet effektivt og raskt hele dagen (og kvelden). Topp Transport får mine varmeste anbefalinger!

Geir Henriksen - Blæst Design, 29. des. 2011

Hjelp til flytting og utvask

Ingenting å klage på her! De møtte presis med stor bil. Jobbet effektivt, ingen skader på våre ting. Meget god service både før og under flyttingen. Flyttebyrå i særklasse! Sander Bergesen.

Amir Vuckic, 18. des. 2011

Flytting og flyttevask

Jeg valgte Topp transport på bakgrunn av rimelig pris og fleksibilitet rundt flyttedato Har bare godt å si om flyttebyrået. Presis. Informasjon til enhver tid. Høflige, serviceinnstilte, pålitelige og ryddige. Behandlet tingene mine varsomt og alt var i orden. Kan trygt anbefales! ! En god opplevelse.

Alma Vrevic, 11. des. 2011
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Morten Wehler AS

4.3 520 evalueringer Drammen

Best Tranport Hosseini

4.7 46 evalueringer Drammen

Topp Transport & Flyttebyrå

4.7 72 evalueringer Drammen