Siste evalueringer (26)

Elektrikertjenester for nytt gulv med varmeteppe

God pris, nøyaktig arbeid, hyggelig og flexibel person- kan ikke bli bedre!

Kristin, Nesbru, 8. sep. 2015

Elektriker til jobb i drammen

Bra jobbet. Dette var en litt stressa jobb men Atle taklet dette kjempe fint. Og kvaliteten på jobben ble støkent. Jeg skal bruke Atle på flere av mine små prosjekter. Prisen var helt greit.

Refik, Drammen, 15. mai 2015

Elektrisk arbeid bad

Startet oppussing av bad, og hadde behov for elektriker på kort varsel til legging av nye varmekabler, spotter i taket, og annet elektrisk arbeid. AB elektropartner tok kontakt innen kort tid, og kom med et godt tilbud, samt var villige til å utføre jobben allerede innen få dager. Møtte opp til avtalt tid, og fullførte jobben raskt og effektivt. Godt fornøyd med innsatsen. Anbefales!

Naveed, Oslo, 14. mai 2015

Oppgradering sikringer

AB Elektroparnter leverte til avtalt tid, god kvalitet og til en rimelig pris! Kan absolutt anbefales!

Ole, Drammen, 13. mai 2015

Installasjon av 2 baderomsvifter

Rask respons og bra kommunikasjon hele veien. Kom som avtalt og jobbet veldig effektivt. Svært fornøyd med resultatet. Anbefales!

Jean-Paul, Hagan, 28. april 2015

Skifte ut gammelt sikringsskap

Rask respons. Håntverkere møtte opp presis. Jobben ble til og med noe rimelisgere pga anbefalt gjenbruk. God dialog med elektriker. Proff og ryddig utført jobb. Er særdeles fornøyd.

Ulf, Sandvika, 27. april 2015

Varmematter i gang. legging og tilkobling

Dette er første gang jeg benytter meg av mittanbud, og tilbakemeldingene jeg fikk var veldig varierende og AB elektropertner skilte seg positivt ut på alle måter. Alte sendte meg raskt et informativt tilbud med god pris på legging av varmekabler i gangen. Han dukket opp til avtalt tid og utførte en god og ryddig jobb på kort tid. Nøler ikke med å kontakte AB elektropartner ved neste anledning.

Øyvind, Oslo, 13. april 2015

Downlights i tak,6stk

AB elektropartner var en av de første som kontaktet meg. Fikk raske svar på spørsmål. Fikk også en god pris på jobben, samt arbeid utført på kort varsel. Kan abosolutt anbefales!

Christer, Frogner, 10. mars 2015

Legging av varmekabler/matte under parkett. montering av bryter/styring av disse

Ryddig og pålitelig elektriker. Løsningsorientert og lett å diskutere med. Kom til avtalt tid, og arbeidet ble profesjonelt utført. Anbefales:-).

Harald, Asker, 5. jan. 2015

Oppgradering av sikringsskap til leilighet

Jeg er veldig godt fornøyd med oppgradering av sikringsskapet utført av AB Elektropartner. De ga det beste tilbudet, og utførte en god jobb til avtalt tid og pris. Anbefales!

Birgit, Oslo, 14. nov. 2014

Elektrikerarbeid - sikringsskap,nye punkter/ kurser ifb med oppussing kjøkken mv

Kom som avtalt, ga god og oversiktlig pristilbud. Utførte jobben som avtalt og til avtalt pris. Var lett å ha med å gjøre underveis.

Sten, Kolsås, 17. feb. 2013

Varmekabler/varmefolie

Anbefaler firmaet.

Thomas, Bødalen, 11. jan. 2013

Oppgradering av sikringsskap

Jobben besto i oppgradering av sikringskap + noe annet el. Arbeid. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet, og det var en fornuftig pris sammenlignet med en del andre anbud. Det var imøtekommende og hyggelig folk som gjorde jobben på en rask og grei måte. Firmaet kan absolutt anbefales. Finn Torkildsen, Haslum.

Finn, Haslum, 13. nov. 2012

Elektrisk

Topp service, dyktig utført arbeid til riktig pris, hyggelige personer.

Jan, Nesbru, 11. nov. 2012

Elektrikerarbeid på vaskerom + 2 stk nye kurser

Total rehabilitering av vaskerom, inkl nye kurser. Fikk raskt svar til bra pris. Alltid behjelpelig hvis vi hadde spørsmål. God kommunikasjon med bedriften og hyggelige medarbeidere. Godt utført til avtalt tid. Kan trygt anbefales!

Tom, Rælingen, 29. okt. 2012

Elektrisk arbeid for nyoppført garasje

Brukte Avoll Elektro til installasjon av strøm og punkter i nyoppført garasje. Avoll Elektro vant anbudet med bra priser men også fordi de var best i oppfølgingen. Feksiblet og spesifisert tilbud, samt profesjonell men hyggelig dialog. Jobben ble utført til avtalt tid og akkurat slik vi var enige om. Kan trygt anbefale de til andre.

Tore, Borgen, 22. okt. 2012

Liten elektrikerjobb

Billigst, samt presise og hyggelige. Anbefales.

Bodil, Oslo, 12. okt. 2012

Elektrikerarbeid på bad

Godt utført arbeid, gjennomført raskt og til avtalt tid. Fornuftig prisnivå.

Lars, Oslo, 19. sep. 2012

Elektriker. installere strøm i garasje

Hurtig respons, hjalp til å tilpasse oppgaven slik at installasjonen ble i tråd med våre behov og ikke unødvendig stor/dyr. Møtte presis og leverte på tid. Ryddet pent etter seg. Førsteklasses service.

Egil, Oslo, 16. sep. 2012

Elektrisk arbeid på nyoppusset kjøkken

Fornuftig prisnivå. Jobb utført på en faglig god måte med veldig behagelige personer. De har vært service innstilt hele veien. Gir dem mine beste anbefaliger.

Ove, Stabekk, 10. sep. 2012

Rulle ut og koble til varmefolie (som skaffes av elektriker og inngår i anbudet) i gulv. ca 45 m2.

Jobben ble gjort til avtalt tid. Lett å få kontakt på telefon. Jeg er godt fornøyd.

T., Østerås, 4. sep. 2012

Legge elektrisk varmefolie i leilighet,ca 65 kvadratmeter,på grunerløkka

Firmaet har gjort en svært god jobb med legging av varmefolie og annet elektrisk arbeid i leiligheten til avtalt pris. Hyggelig og fleksible elektrikere som kom tilbake på kort varsel og endret ting da vi hadde behov for det. Er oppdatert på det siste innen miljøvennlig belysning og gir gode råd. Vi er veldig fornøyd og kan anbefale Avoll Elektro til alle!

Jenny, Oslo, 14. aug. 2012

Skifte sikringskap og kontroll av elektrisk annlegg i rekkehus fra 1962.

Veldig fornøyd. Fikk raskt en tlf fra Avoll Elektro. Vi avtalte tid for en befaring ( som selvfølgelig var gratis). To hyggelige karer kom til tiden og vi fikk et godt tilbud på nytt sikringskap og pris på å flytte dette. Prisen var god. Jobben ble raskt og pent utført og vi kommer helt sikkert til å benytte oss av Avoll Elektro igjen. Meget bra.

Martin, Oslo, 1. juni 2012

El.arbeid ved bytte av kjøkken

Avoll Elektro AS virket seriøse og erfarne fra første møte. De utførte arbeidet raskt og effektivt og sluttresultatet ble veldig bra. Meget behjelpelig under min prosess med totalrenovering av kjøkkenet,ved bla å låne ut litt verktøy og svare på spørsmål sent på en søndag :-) I tillegg best på pris. Kan anbefales. Hilsen William Franck.

William, Oslo, 19. mai 2012

Downlights i liten leilighet

Daglig leder Atle og Stian var superraske med å komme med anbud. De kom på befaring og var helt ærlige anngående pris og arbeid. De kom med mange fine innspill til hvordan det kunne se ut. De sendte raskt ut tilbud. Atle var veldig ryddig og sendte alltid tekstmelding eller ringte hvis han kom for sent grunnet trafikken. Jobben ble raskt utført til avtalt pris. Jeg er kjempefornøyd.

Preben, Oslo, 19. mai 2012

Skifte sikringsskap

De har vært å byttet sikkrings skapet hos meg og trekt opp strøm ledinger og montert 2 lamper. De var veldig effektive, hyggelige, service instilte og utførte en meget tilfredstillende jobb hos oss. Kan trygdt anbefalle de til lignende oppdrag. Effektive med bra priser.

Catrine, Kløfta, 9. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

AB Elektropartner

4.8 26 evalueringer Rykkinn

Wiktor Bernard Bygg AS

4.9 24 evalueringer Rykkinn

Bærum Bygg og Graveservice AS

5.0 2 evalueringer Rykkinn