Siste evalueringer (7)

Belegningsstein på forplass til rekkehus.

Dette har blitt bra! Gode innspill og forslag i planleggingen, gode fagkunnskaper. Jobben ble utført rask og effektiv til avtalt tid og med fleksibilitet selv om andre handverkere i nabolaget blokkerte veien på dagtid. Vi bruker Anlex om igjen når det er behov for det. Litt dyrere enn de aller billigste tilbudene, men det var det sikkert verdt.

Ansgar, Oslo, 1. april 2014

Fullstendig bytte av drenering rundt hus i bødalen/slemmestad

Veldig ryddig prosess. Fint tilbud/avtale. Mye informasjon og dokumentasjon underveis. Veldig bra!

Jacob, Bødalen, 16. mars 2014

Drenering av hus,planering av plen og endring av innkjørsel / drainage of house,leveling of lawn and change the driveway

Ga et godt inntrykk under befaring med fornuftige innspill på hva som burde gjøres og hvordan arbeidet skulle utføres. Tilbudet var svært oversiktlig med en konkurransedyktig pris. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Vi fikk fortløpende tilbakemeldinger på progresjon og utfordringer som dukket opp underveis ble håndtert på en veldig god måte etter samråd med oss. Dyktig, hyggelig og imøtekommende. Et firma vi trygt kan anbefale til andre!

Runar, Oslo, 13. feb. 2014

Graving,såle og ringmur til garasje

Gravde, støpte støttemur, såle og ringmur til garasje. Hyggelig fyr som kan jobben sin. Anbefales.

Christian, Vinterbro, 9. sep. 2013

Etterisolering av grunnmur - beskytte mot tele i bakkeb

Vi har brukt Anlex til en jobb i forbindelse med etter isolering av grunnmur. Jobben ble påbegynt etter avtale. I tillegg kom de med forslag som ville gjøre det enda bedre. Dette ser vi som meget positivt. De fjernet alt restavfall og med asfaltering også, ble dette utført meget bra. De kan anbefales videre, og vi nøler ikke med å bruke de igjen eller anbefale de videre til andre.

Siv, Siggerud, 26. aug. 2013

Bytte av mur

Flott utført arbeid. God beskrivelse i anbud. Gode tilbakemeldinger og kommunikasjon underveis i prosessen. Veldig flink til å komme med forslag til forbedringer/endringer underveis. Arbeid utført i henhold til kontrakt og ferdig til angitt tid og pris. Alt i alt - veldig godt fornøyd, og anbefaler Anlex på det varmeste.

Ulf, Vestby, 12. nov. 2012

Hage og gravearbeid

Vi mottok et ryddig og oversiktlig tilbud i forbindelse med at vi skulle opparbeide en parkeringsplass på tomten. Fikk god rådgivning i forhold til hva vi burde tenke på i og med at vi skal sette opp en garasje på området. Vi har ingenting å utsette på hverken prisen eller jobben som ble gjort. Resultatet ble veldig bra, vi fikk god oppfølging , jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Vi kommer til å benytte oss av Anlex AS igjen!

Daniel, Ås, 24. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Anlex AS

5.0 7 evalueringer Vinterbro

VS Graveservice AS

5.0 4 evalueringer Vinterbro

Vedvik Snekkern

  Vinterbro