Siste evalueringer (38)

Støyisolering av innervegg

Jobben ble utført profesjonelt og kommunikasjonene underveis var meget god. De levert jobben til fastsatt tid og oppryddingen etterpå var også meget bra. Vi vil bruke Viken Renovering på eventuelle fremtidige prosjekter.

Eva, Oslo, 11. des. 2020

Renovering av bad

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det nye badet mitt, som Viken Renovering nylig totalrenoverte. Badet ser helt fantastisk ut – enda finere enn jeg så for meg på forhånd. Dyktige håndverkere som leverer høy kvalitet. Strålende fornøyd med kommunikasjon, arbeid og kvalitet. Anbefaler de på det sterkeste!

Nora, Oslo, 12. sep. 2020

Total oppussing av bad + flytting av bærevegg

Etter befaringer med flere ulike aktører, var jeg ikke i tvil om at jeg ville gå for Viken Renovering AS. Mariusz gjorde et kjempegodt førsteinntrykk på befaringen, fortalte om gode løsninger som kunne passe badet mitt og ulike måter å utføre jobben på. Han sendte et tilbud innen avtalt frist og fakturaen overskred ikke tilbudet med en eneste krone. Alt var planlagt og priset til den minste detalj, arbeidet ble utført innenfor avtalt tid og jeg fikk mye god hjelp på veien. Badet mitt ser helt utrolig ut, og jeg vet at ingen andre firmaer kunne ha levert denne looken, kvaliteten og påliteligheten. Jeg håper å benytte med av VR i framtiden og anbefaler dem på det sterkeste!

Sara, Oslo, 6. aug. 2020

Renovering av bad med flis på flis og skifte baderomsinnredning

Renova Prosjekt gjennomførte oppussing/renovasjon av mitt bad på ca. 5 kvm på et særdeles tilfredsstillende måte. Fra befaring, kommunikasjon underveis, ryddighet og gjennomføring av selve prosjektet til avtalt tid og kvalitet. Oppussing/renovasjon av bad er noe de fleste gruer seg til og jeg hadde flere på befaring før oppstart. Jeg er utrolig glad og har ikke angret et sekund på at jeg valgte Renova Prosjekt. Alt har vært helt perfekt. Jeg vil anbefale Renova Prosjekt med Mariusz på det sterkeste basert på den gode opplevelsen jeg har hatt gjennom dette arbeidet.

Christian, Oslo, 22. mars 2019

Totalrenovering av 3 etg. rekkehus

Mariusz og hans team har vært veldig engasjerte, effektive, løsningsorienterte, høflige, respektfulle og meget hjelpsomme, og arbeidet de har utført har vært upåklagelig. Alt er gjennomført profesjonelt. De har tatt hånd om alt avfall i forbindelse med jobben og vist respekt for våre naboer i prosessen. De har til enhver tid holdt oss underrettet om prosjektet, og kommet med forslag til løsninger. Vi har også hatt stor nytte av Monika med innredningsideer, spesielt i forb. Med badet, hun har også vært en god diskusjonspartner der vi var usikre på våre valg. Arbeidet er utført ihht avtalt pris og til avtalt tid! Vi anbefaler Renova Prosjekt AS på det varmeste og vi vil velge dem igjen! !

Lin, Oslo, 3. mars 2019

Flislegging av bad

Fornøyd.

Tonje, Oslo, 16. juli 2018

Totalrenovering av bad (6 kvm),i tillegg til småarbeid på kjøkkenrør-opplegg.

Vi er svært fornøyd med arbeidet Renova, med daglig leder Mariusz i spissen, har gjort for oss. Arbeidet besto i full renovering av badet, samt noe arbeid på kjøkkenet. Mariusz hjalp oss med rådgivning før vi startet arbeidet og vi kom raskt i gang. I tillegg var badet ferdig før tiden. De ansatte var ryddige og holdt tidsfrister, og kommunikasjonen med Mariusz var god underveis. De har og hjulpet raskt med et par justeringer i etterkant.

Heine, Oslo, 1. juni 2018

Bygg av innvendige vegger i leilighet i bygård,inkl riving,samt legge gulv

Vi har brukt Renova til oppussing av kjøkken og soverom, etter grundig research av valg av håndverkere. Mariusz har vært en god og hyggelig byggeleder å forholde seg til. Hans håndverkere er erfarne og dyktige. Arbeidet gikk veldig raskt og smertefritt, og ting som oppsto ble løst raskt (ting oppstår i gamle bygårder). Arbeidet gikk også veldig mye raskere enn vi hadde trodd. Resultatet ble veldig bra! Så oppsummert: Anbefales på det varmeste!

Anne, Oslo, 27. april 2018

Totalrenovering bad 3,5 m,flytting av vegg,snekkerarbeid,stedsbygging av skap,utføres august 2017

Vi stilte høye krav til utførelsen av denne jobben da en av beboerne er arkitekt. I tillegg var det er barn på vei så vi krevde at arbeidet ble utført på kort tid og at tidsfrister ble overholdt. Selv med dette krevende utganspunktet leverte Mariusz og teamet et fantastisk godt arbeid: ved usikkerheter ble vi kontaktet for å avklare/ unngå misforståelser. Når det ble oppdaget forhold i bygget som endret planene klarte de allikevel å tilpasse fremdriftsplan slik at vi nådde fristen. Mariusz er konstruktiv og løsningsorientert. Det ble ryddet og holdt orden på arbeidsplassen. Arbeidet som ble utført holder høy håndverksmessig kvalitet. Teamet som jobbet hos oss var vennlige, hardtarbeidende, grundige, møtte alltid presist. Vi gir med glede Renova prosjekt våre aller beste anbefalinger!

Emilie, Oslo, 3. mars 2018

Renovering av leilighet,67 kvm,på sagene

Renova tok på seg hele jobben med å totalrenovere vår leilighet i Oslo. De var svært effektive og løsningorientert, og det var lett å samarbeide med prosjektleder Mariusz. All finish i form av malerarbeid, lister, fliser osv. Ble gjort veldig bra. De stilte opp om det var noe som hastet eller det dukket opp noe ekstraarbeid, og utførte jobben raskere enn forventet. Anbefaler de absolutt videre, og vil benytte de igjen om vi trenger mer hjelp.

Hege, Oslo, 26. jan. 2018

Renovering av to bad,vinderen

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Overleverte på mange måter, både tid og kvalitet. Langt raskere ferdig enn estimert. Vil bruke de igjen.

Henning, Oslo, 23. nov. 2017

Total oppussing av bad

Total renovering av bad 5,5 Etter flere befaringer fra ulike leverandører falt valget på Renova. Mariusz (prosjektleder) er profesjonell, kommer med kreative løsninger, og er ærlig. Renova leverte ihht tid, kvalitet, og pris, og jeg som perfeksjonist, kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet! Vil på det sterkeste anbefale Renova!

Parisa, Oslo, 4. okt. 2017

Renovere garagetak/veranda med ny membran og fliser (ca 90kvm)

Sameiet er særdeles fornøyd med jobben Renova prosjekt AS har gjort og måten jobben ble utført på. Startet til avtalt tid, god kommunikasjon underveis i prosjektet og holdt styreleder oppdatert med hva som ble gjort og fremgang i arbeidet. Det ble ryddet og rengjort pent etter jobben var ferdig. Pris og jobben som ble utført var helt i henhold til hva som var avtalt. Alt i alt, vi vil sterkt anbefale Mariusz og Renova.

Morten, Oslo, 27. sep. 2017

Badrenobering 10 m2

Vi hadde et bad på ca 10m2 å oppgradere til en 5 stjernes bad. Fliselegging på terrasse og skifte en benkplate på kjøkkenet. Jobben begynte den dagen kontrakten ble signert. Meget effektivt; ryddig; profesjonelt; holdte tidskjema og budsjett. Jobben ble utført med kirurgisk presisjon og over all forventning. Meget pen og nøyaktig håndverk. Mariusz og hans team er absolutt til å anbefale til alle.

Karl, Oslo, 13. juli 2017

Flislegging

Godt utført arbeid. De var på plass med en gang været tillot utearbeid.

Petter, Stabekk, 21. juni 2017

To renoveringsjobber: bad og toalettrom

Firmaet ga en realistisk men god pris på denne temmelig omfattende jobben. Hele prosessen ble tett fulgt opp av prosjektleder. Tidsplan ble overholdt tross enkelte utfordringer som skyldtes tredjepart. Firmaet var nøkterne i sine krav ved tilleggsarbeider som dukket opp underveis. Håndverkerne ryddet og støvsuget etter seg hver dag. Meget bra fagmessig håndverk, og spesielt må vi berømme flisarbeidene ved fremstikkende hjørneskjøter. Anbefales!

Einar, Oslo, 27. april 2017

Totalrenovering av bad på 4m2

Jeg er meget fornøyd meg hvordan Mariusz og hans team utførte totalrenoveringen av mitt bad. Alt ble utført på en meget tilfredsstillende måte og de leverte en kvalitet over hva jeg forventet. Jeg brukte god tid å evaluere tilbudene og prisen var god i forhold til jobben som ble gjort. De hjalp meg også med noen småjobber uten merkostnad. Jeg kan anbefale Renova på det sterkeste og stiller gjerne som referanse.

Dani, Oslo, 14. april 2017

Helrenovering av kombinert bad- vaskerom

Dette firma anbefaler jeg på det varmeste. Dagelig leder, Mariusz, kom med mange konstruktive ideer og forslag før arbeidet startet. Startet opp til avtalt tid og var ferdig 10 dager før satt sluttdato, Alltid lett å få kontakt med pr telefon eller mail. Han koordinerte arbeidet med alle involverte parter. Alt håndtverk ble utført på en meget profesjonell måte. NYDELIG ARBEID. Dette firma vil jeg anbefale til venner og fam. Og selv bruke igjen!

Kari, Oslo, 12. juni 2016

Helrenovering av bad

Effektive og nøyaktige. Avtalt pris. Er veldig fornøyd!

Karianne, Bærums verk, 28. okt. 2015

Små reperasjoner på baderom

RENOVE prosjekt AS gjorde en bra jobb på badet mitt. De var punktlige og effektive i jobben. Jeg kan trygt anbefale Renova prosjekt og kommer til å bruke de igjen ved behov.

Martine, Høvik, 25. mars 2015

Renovering av bad

Mariusz og teamet hans utførte en utrolig bra jobb og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet. Det ble faktisk bedre enn forventet. De holdt avtalt tidsramme og budsjett, til tross for at badet var en stor utfordring. Jeg fikk også gode tilbakemeldinger fra naboer om at de var flinke til å holde det ryddig og rent. Jeg har allerede anbefalt Renova til mine venner, og hvis jeg skal pusse opp et bad igjen ville jeg valgt Renova igjen.

Kamilla, Oslo, 3. mars 2015

Oppussing lite vaskerom

Meget fornøyd. Raske med å gi estimat, enkle å kommunisere med - god tilgjengelighet, leverte til avtalt tid, flott utførelse. Kan trygt anbefales.

Pål, Slependen, 7. nov. 2014

Totalrenovering av bad

Vi hadde 5 aktører innom på befaring. Renova virket svært profesjonelle og ga det beste inntrykket samt det beste tilbudet totalt sett. Mariusz var en utmerket prosjektleder som alltid var tilgjengelig for spørsmål. Han koordinerte håndverkere og holdt bra fremdrift i arbeidet. Badet var ferdig til avtalt tid og avtalt pris. Håndverkerne var alltid imøtekommende og hyggelige. De støvsugde og ryddet etter seg hver dag. Anbefales på det sterkeste!

Anne, Oslo, 29. okt. 2014

Renovering av gulv i gang ca 20-25m2 - fliser og varmekabler

Jeg er meget fornøyd med jobben Renova utførte. Jobben ble utført på tid og på budsjett, og resultatet ble meget bra. Jeg kommer til å benytte Renova igjen.

Ørjan, Bærums verk, 31. juli 2014

Trenger ansvarlig person for oppussing av leilighet

Jeg har brukt Renova for å rive det gamle badet og bygge nytt. Jeg er svært fornøyd både med jobben som er gjort, resultatet og måten de har jobbet på. Hyggelige, greie folk som møter til avtalt tid (til og med før, jeg har ventet maks ti min. ), de jobber og står på, og etterlater stedet ryddig hver dag. De blir også ferdig før avtalt dato. Valgte også å bruke dem til å renovere kjøkken, gang og stue og jeg ble veldig fornøyd. Kan absolutt anbefales!

Sonja, Vettre, 12. mai 2014

Totalrenovering bad

Kjempebra utført jobb med nytt bad og vi vil bruke dem igjen til andre prosjekter i leiligheten. Trond Torsvik.

Trond, Oslo, 27. feb. 2014

Renovering av baderomsgulv

Meget godt fornøyd med at jeg valgte anbudet fra RENOVA. De har vært hyggelige og profesjonelle fra først til sist. Mariusz følger godt opp og svarer på henvendelser, gir gode råd og er alltid imøtekommende. Arbeiderne er dyktige og effektive, i tillegg til at de kommer som avtalt. De gir god informasjon om arbeidet de har gjort og hva som gjenstår, og er greie å kommunisere med. Jeg har også fått mange gode tips og råd underveis. Anbefales! ! ! ! ! !

Ellen, Oslo, 6. des. 2013

Nytt badegulv

Firma kom til avtalt tid gjorde endringer underveis som jeg ba de om og ble ferdig før tiden, til avtalt pris. Glimrende. Ryddet også bra etter seg. Renovaprosjekt.no kan anbefales. Jeg bruker de gjerne igjen.

Jon-Erik, Slependen, 14. nov. 2013

Flislegge bad

Anbefaling Renova Prosjekt, Flis på flis bad. Renova Prosjekt: - møtte oppe til avtalt tidspunkt for befaring, og kom kjapt tilbake til oss med ett bra tilbud. - møtte opp til avtalt tidspunkt for start av jobb - Nøye og pent utført arbeid - Holdt seg innenfor avtalte frister, faktisk en dag før! - Var nøye med å dekke til med plast rundt døråpninger slik at det ikke ble for mye støv i andre rom. - Ryddet og støvsugde etter seg siste dagen, t.

Martin, Oslo, 30. okt. 2013

Flislegge bad m/varmekabler og membran,ca 6 m2 fliser totalt. ønskes utført i juli.

Renova gjorde et veldig profesjonelt og godt arbeid. Mariusz responderte på mailer og møtte opp punktlig. Han utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Vi var veldig godt fornøyd og vil gjerne bruke ham igjen. Eva.

Eva, Oslo, 26. juli 2013

Male kjøkken

Effektivt og bra utført. Hadde hele tiden en bra dialog med Mariuz som kom til avtalt tid og fikk hele prosjeket utført innen en uke fra første befaring til slutt. Vil helt klart bruke igjen ved behov.

Nina, Lysaker, 5. juli 2013

Renovering av bad

- Renova are easy to work with, solution oriented, and goes for the best solution, no compromises - Very good logistic in the workflow, very little downtime during the project - Very good "finish" - plumbery and flislegging - A bit more expensive than in the contract, but it was a big project with lots of uncertainties All in all *very* satisfied.

Florian, Hvalstad, 20. jan. 2013

Sveisemembran på 4 kvm bad,st.hans haugen i oslo

Er fornøyd med utført oppdrag, kan anbefale dette firmaet til andre. De er plikt oppfyllende og gjorde arbeidet til avtalt tid og pris. Thor.

Fagbygg, Oslo, 14. nov. 2012

Membran på bad

Veldig hyggelig kar som kom. Gjorde en god jobb, raskt og effektivt. Har kommunisert på telefon og epost. Hyggelige folk dette.

Morten, Hosle, 2. sep. 2012

Utskifting av sorte italienske marmorfliser på bad og legging av tilsvarende nye

Renova Prosjekt A/S la sommeren 2012 ny fliser på gulvet på mitt baderom. Arbeidet ble gjort på akkurat den tiden vi hadde avtalt og timetallet på regningen var nøyaktig det samme som jeg hadde regnet ut at det skulle bli etter å ha notert ned når arbeidet begynte og sluttet hver dag. Og silikoneringen burde vært tildelt et OL-gull hvis det å silikonere hadde vært en olympisk gren. :-) Jeg er svært godt fornøyd med arbeidet!

Arne, Oslo, 10. aug. 2012

Rørlegger

Fikk tilbakemelding fra Renova 1 dag efter at jeg la ut mitt anbud, de kom å tok jobben innen 2 dager. De gjorde en utmerket jobb. Renova er service instilt bedrift, noe som ikke kan sies om de andre jeg var i kontakt med. Jeg er veldig fornøyd.

Morten, Stabekk, 19. des. 2011

Baderoms gulvmembran

Hyggelige og proffe mennesker, men hektiske dager forårsaker små forsinkelser, som overalt. Får jeg behov for håndverkere i deres yrke, jeg ringer dem igjen :).

Gorjan, Sandvika, 4. juli 2011

Demontering av dusj og installasjon av ny dusj + flislegging

Job well done and for the price agreed. I will use these guys again.

Graeme, Oslo, 4. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Viken Renovering AS

4.9 38 evalueringer Fornebu

TCH Prosjekt AS

5.0 1 evalueringer Fornebu