Siste evalueringer (8)

Takrenner og taksikring for feier

Rask og god kommunikasjon, og hyggelege folk! Gjorde meget bra arbeid, til avtalt pris og tid. Vil absolutt anbefalte Frogner Blikkenslagerverksted.

Kristian, Fjellhamar, 13. feb. 2017

Bytte av luftepipe

Henrik fra Frogner Blikkenslagerverksted virker som en erfaren håndverker med sans for kvalitet. Han kom raskt igang med jobben, forklarte hva som måtte gjøres og hvorfor. Resultatet ser ut til å være en svært solid og godt isolert luftepipe.

Erlend, Oslo, 6. des. 2016

Flytte nedløp takrenne

Seriøs håndverker som ga ryddig og forståelig anbud, lett å forholde seg til og hadde god kommunikasjon underveis. Jobb utført raskt, effektivt og til en konkurransedyktig pris. Basert på mine erfaringer så kan jeg anbefale denne håndverkeren.

Eivind, Oslo, 26. april 2016

Lekkasje ved takvindu

Henrik fra Frogner Blikk gjorde en veldig god jobb hos oss. Han kom på tid, arbeidet ble utført pent og effektivt. Vi fikk klare tilbakemeldinger på hva som måtte gjøres og når det ville bli gjort. Anbefales.

Mari, Oslo, 26. jan. 2016

Legge beslag pipe

Måtte til avtalt tidspunkt på minuttet! Gjorde en befaring og kom med flere forslag til løsninger, i alle prisklasser. Jobben ble utført samme dag. Er dyktig og rask uten å prise seg ut av markedet. Vi er godt fornøyd.

Odd, Oslo, 19. des. 2015

Rusfritt stål

Frogner Blikkenslagerverksted gjorde totalt sett en OK jobb. Vi fikk utført det vi ønsket.

Hans, Oslo, 20. feb. 2013

Rehabilitere eksisterende tak

Vi valgte Frogner Blikkenslagerverksted AS da de var raske med å komme på befaring og pristilbud. De satte igang med arbeidet som avtalt. Vi er veldig fornøyde med resultatet. De var resultatorienterte, pålitelige og kom med gode, fornuftige løsninger.

Kristin, Ski, 2. juli 2011

Skifte/reparere takrenne

Tjenesten Finnoppdrag fungerte over forventning. VI fikk mange seriøse henvendelser. Vi valgte til slutt Frogner Blikkenslagerverksted fordi de var spesielt raske til å ta kontakt og de tilbød befaring uten at jeg trengte å være tilstede.

Pål, Siggerud, 26. april 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tre og Stein AS

4.9 58 evalueringer Ski

T&T Drift AS

4.6 63 evalueringer Ski

Frogner Blikkenslagerverksted AS

4.5 8 evalueringer Ski