Siste evalueringer (9)

Tak

Veldig god jobb utført til veldig god pris. Pålitelig, hyggelig og alt ble utført som avtalt. Er så fornøyd at jeg ønsker å bruke firmaet til flere prosjekter ved rehabilitering av huset vårt.

Line, Moss, 29. aug. 2019

Oppretting av garasje ca. 36 mm2 bygd i 1970

Raskt levert. Et godt stykke arbeidet, prismessing meget bra. Meget fornøyd med hva som er gjort.

Svein, Gjettum, 27. mars 2015

Omgjøring veranda til ny gang og ny wc.

Kvalitetsmessig en god jobb. Jobben dro ut over avtalt ferdigdato hovedsakelig pga. Flere prosjekter samtidig. Gulvet heller mye pga. Hastverksarbeid, noe som er litt irriterende. Men som sagt, kvaliteten på selve arbeidet er god.

Christian, Mjøndalen, 26. mars 2015

Bytte noe kledning og rep av tidligere dårlig utført tømrerarbeid

Jeg vil starte evalueringen av Østgård Bygg med ett stort takk for utrolig godt utført arbeid! Det ble utført raskt, punktlig og prisen ble akkurat det som var avtalt. Det var ett rimelig tilbud og sluttresultatet er strøkent! Jeg kan trygt anbefale Østgård Bygg videre! Kenneth Brenden.

Kenneth, Lier, 13. mars 2015

Plankeutbytting – brygge

Disse kan man trygt velge! Raske, effektive og et resultat av veldig godt kvalitet. Veldig fornøyd!

Martin, Tolvsrød, 9. juli 2014

Legge utendørs platting på hytte - 60 m2

Jeg har meget god erfaring med Østgård Bygg. De utførte arbeidet med 140 m2 platting til avtalt tid og til avtalt pris. De er dyktige fagfolk, og under arbeidet var de kreative med hensyn på å finne de beste løsninger. Arbeidet var litt krevende da de bygget 3 terrasser på tre forskjellige nivåer som skulle henge sammen med trapper. Vi er super fornøyde og vil gjerne være referanse for Østgåd Bygg.

Lene, Larvik, 29. juni 2014

Bygging av terrasse tak og utvidelse av terrasse på terreng

Østgård Bygg gjorde en utmerket jobb. Vi brukte standardkontrakt til fast pris. De startet på avtalt tid og var meget effektive i byggeperioden og ble ferdig før forventet tid. Smådetaljer ble avtalt underveis og vi er meget fornøyd med jobben - med god presisjon i avslutninger og finish. Kun ett lite avvik: vi fikk levert ugrunnet panel og ikke ferdiggrunnet panel som avtalt. Alt-i-alt, vi kan anbefale Fred Østgård og hans bror på det sterkeste.

Knud, Haslum, 28. juni 2014

Bygging av terrasse + utvendig maling av enebolig på 260 m2

Østgård Bygg utvidet og forsterket vår eksisterende veranda, og bygde denne sammen med en ny veranda. De byttet også ut 7 bærende søyler. Jobben ble gjort imponerende fort og bra, resultatet ble bedre enn vi hadde sett for oss. Vi kan absolutt anbefale disse trivelige og dyktige karene til andre.

Bjørn, Vestskogen, 7. mai 2014

Lekkasje på yttertak

Kan varmt si at bare bruk disse gutta. Veldig bra og jobber raskt. Viss dere har spørsmål ang dem sa ta kontakt med meg. , så skal jeg svare dere.

Hans, Helgeroa, 13. juni 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Østgård Bygg AS

4.7 9 evalueringer Borre

Elias Rui

  Borre