Siste evalueringer (43)

Skifte sikringsskap,el-sjekk og oppgradere/legge ny kurs

Bjørnar fra 2H Elektro var her og utførte disse oppdragene pluss et par små oppdrag til. Svært fornøyd med jobben og prisen, i tillegg til at Bjørnar var en veldig hyggelig og pålitelig fyr. Anbefales!

Kenneth, Vinterbro, 15. sep. 2015

Bytting av termostat og dimmer på lite bad

2H Elektro AS leverer som alltid. De møter opp til avtalt tid, gir meget konkurransedyktige priser, er veldig ryddig og proffesjonell i arbeidet. Er dette Norges beste firma? Vi synes det! Bedriften bør være et forbilde til etterfølgelse for mange, og vi kommer uten tvil de til å benytte de igjen, igjen og igjen.

Stig, Østerås, 16. jan. 2015

Enkel elektrisk på lite bad

Kjapt og godt utført arbeid.

Steinar, Drøbak, 12. okt. 2014

Bytte stikkontakt,pluss fikse koblingsboks

Kom til avtalt tid og gjorde avtalt jobb. Det viste seg at det var for lav kurs til komfyren, dette gjorde montøren meg oppmerksom på og kom kjapt med en løsning på dette. Alt ble utført samme dag til en fornuftig pris. Tommel opp! Disse anbefales og vil bli brukt neste gang jeg har noe elektrisk som må fikses.

Kenneth, Langhus, 15. sep. 2014

Elektrisk utbedring

Han kom til rett tid jobbett effektiv og gjorde en flott jobb.

Bjørn, Bjørnemyr, 1. okt. 2013

Nytt sikringsskap

Fikk utført arbeide etter avtale, og pris meget fornøyd!

Bjørn, Fagerstrand, 16. sep. 2013

Bytte sikringsskap

Bra jobb til avtalt pris. Ingenting å utsette på dette. Ville brukt han igjen.

Pål, Bjørnemyr, 6. mai 2013

Sjekke d elektriske på badet

Veldig fornøyd med jobben, Bjørnar Holsten tok seg tid, sjekket det som trengtes, var ærlig med hvor viktig det var å få gjort ting, veldig ryddig og rimelig pris. I tillegg veldig trivelig, fin fyr. Anbefales på det sterkeste. Vi bruker Bjørnar Holsten også neste gang!

Sissel, Ski, 1. mai 2013

Tilkobling av strøm i liten entré/gang.

Utførte et godt stykke, arbeid! Raskt levert og god service.

Reidar, Nesoddtangen, 12. april 2013

Bytte ut gammelt sikringsskap pluss litt ekstra.

Hyggelig, flink, punktlig og rimelig kar. Anbefales!

Yngve, Nesoddtangen, 14. mars 2013

Sjekk av elektrisk anlegg

Ingenting å klage på. God informasjon om hva jobben innebærer, oppmøte til riktig tid og, etter hva jeg kan bedømme, fornuftig pris.

Stine, Nesoddtangen, 8. mars 2013

Utbedring av feil i sikringsskap

Veldig bra. Lett å kommunisere med, møtte presist og utførte jobben raskt til en grei pris. Anbefales!

Erling, Oslo, 10. feb. 2013

Bytte hovedsikring

Alt foregikk akkuratt som avtalt. Fornuftig pris. Anbefalles på det varmeste. Ingen tvil om hvem jeg skal bruke neste gang jeg trenger en elektrikker.

Fredrik, Drøbak, 5. feb. 2013

Bytte termostat til varmekabler

Meget godt fornøyd.

Ståle, Nesoddtangen, 28. des. 2012

Diverse elektriker arbeid

Kom presis og utførte jobben raskt og effektivt til en fornuftig pris. Veldig fornøyd med resultatet.

Odd, Nesoddtangen, 14. nov. 2012

Div. småelektriske arbeider

Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort. Kom presis til de tidspunkt som ble avtalt. Først befaring og når arbeidet ble utført. Ingen unødvendig ventetid. Stor honnør til hyggelig elektro-montør som utførte jobben. Etter min vurdering, ble arbeidet raskt, pent og riktig utført. Anbefaler denne bedriften til andre som skal ha utført tilsvarende arbeid. Prisen var som avtalt. Den virket grei i forh. Til jobben.

Håkon, Oslo, 5. nov. 2012

Legge varmefolie ++

Veldig fornøyd! Avtalt tid og pris.

Arnfinn, Flateby, 26. okt. 2012

Sette opp en sikring med tilhørende stikkontakt på kjøkken til bruk av mikrobølgovn

Bjørnar skiftet ut sikringer og satte opp nye dimmere og noen nye strømuttak for oss. Alt ble gjort grundig og raskt og prisen var veldig god. Vi er kjempe fornøyde og har allerede anbefalt han til alle vi kjenner som trenger elektrikkerhjelp. Kan trygt anbefale Bjørnar!

Martin, Son, 24. okt. 2012

Uskifting av termostater og noen automatsikringer,samt inst. av jordfeilbryter

Veldig fornøyd - alt utført i. H. T det vi avtalte, punktlig og seriøst firma, kan anbefales på det sterkeste !

Bay, Vinterbro, 8. okt. 2012

Hus med smarhusteknologi - tavle

Hyggelig ordentlig kar som kom og inspiserte og senere ga et tilbud. Gjorde som forventet og enda litt og prisen lå fortsatt i forventet leie. Meget fornøyd med jobben.

Tor, Nesoddtangen, 5. sep. 2012

Oppussing av kjøkken,innstallasjon av elektrisk anlegg,kontakter

Kjempefornøyd! Solid og godt gjennomført jobb. Forsto behov kjapt ved befaring og gjorde en utmerket jobb ift dette. I tillegg veldig god på pris. Vil ikke nøle med å bruke Bjørnar, 2H Elektro, igjen.

Roger, Oppegård, 4. sep. 2012

Flytting av utendørslysbryter

Hyggelig og profesjonell elektriker. Kom til avtalt tid, hadde med seg alt av nødvendig utstyr. Gjorde jobben raskt og effektivt. Ryddet etter seg, og var påpasselig med å sjekke at alt fungerte som det skulle. Flott montering og minimale merker etter utført arbeid. Kan anbefales på det varmeste. Meget konkurransedyktige priser. Ved eventuelle senere oppdrag vil vi invitere denne bedriften til anbud!

Stig, Oslo, 23. aug. 2012

Trenger skifte av 5 sikringer til kombivern

Toppscorer på alt. Hyggelig kar,flink og ryddig, bra pris i forhold til andre. Kommer definitivt til å bruke igjen! T.

John, Oslo, 18. aug. 2012

Ny lysbryter

Anbefaler ovennevnte bedrift, pga. Pris og avtale.

Mohamed, Oslo, 30. juli 2012

Omlegging til automatsikring + tre nye kurser,sikringsboks hytte

Selve jobben er upåklagelig utført og i hht avtale. Elektrikker var god på kommunikasjon og informasjon hele veien. Imidlertid veldig irriterende å komme hjemom fra ferie og finne fakturaen som allerede hadde forfalt. Dette var i juli og det var enda ikke gått 14 dager fra oppdraget ble utført. Burde være allment kjent at betalingsfrister må være flere uker fram i tid i denne perioden.

Hilde, Oslo, 18. juli 2012

Elektriker

Fulgte alle avtaler til punkt og prikke. Den relativt omfattende jobben ble også meget pent utført. Ryddig og seriøst firma.

Thomas, Oslo, 2. juli 2012

Tilkobling til kvern

Oppderaget var omfattende - kobling til kvern, skifte av sikringinger i skap, varslelamper etc. 2H holdt seg til anbudet, avtaler om tider ble holdt hele veien - meget ryddig, og godt utført arbeid! Lett, hyggelig og grei tone. Absolutt å anbefale.

E., Drøbak, 2. juli 2012

Innstalering av jordet kontakt

Vi fikk innstallert jordet kontakt på yttervegg og er veldig fornøyd med jobben og fakturaen. Veldig pent arbeid (innvendig stifting av ledning langs tak) og veldig hyggelig elektriker. Rask å jobbe,kom som avtalt, kan anbefales! ! ! Hilsen Bjørn Holst og Jeanette, Bjørnemyr, Nesodden.

Bjørn, Bjørnemyr, 17. mai 2012

Div elektrisk arb i liten blokk leilighet,gjelder tilsynsraport fra infratek

Dette var ikke bare en fem stjerners jobb, dette var full pott. Utrolig hyggelig elektrikker, fikset alt raskt og gjorde en meget god jobb. Han tok seg endog tid til å utføre en liten ekstra tjeneste som ikke var oppført i beskrivelsen av jobben. Jeg er stor fornøyd. Dette firmaet kan absolutt anbefalest.

Stian, Oslo, 15. mai 2012

Legge opp strøm i kjellerstue

Elektrikeren kom presis, t. O. M før tiden, og gjorde en meget tilfredsstillende jobb. Svært pålitelig, og jobbet raskt og effektivt. Vedkommende påpekte også mangler ved vårt anlegg som flere andre elektrikere vi har hatt innom tidligere ikke har tatt seg bryet med å gjøre. I tillegg til alt dette endte vi opp med en veldig god pris for arbeidet. Anbefales på det sterkeste, og vi er ikke i tvil om at vi vil bruke dette firmaet igjen.

Anita, Nesoddtangen, 12. mai 2012

Montering av panelovner og lysbrytere

Kom til avtalt tid og utførte jobben som avtalt. Fornøyd.

Karoline, Oslo, 2. mai 2012

Koble til lampe på bad,koble til strøm i garasje.

Kjempe fornøyd! Fikk faktura i går og ble positivt overrasket! De var presise, raske, flinke og ikke minst billige! Ryddet opp etter seg også, og det er sjeldent noen gjør. Kan virkelig anbefale 2H Elektro AS, seriøse og høflige! Sjelden vare i den bransjen!

Victoria, Nesoddtangen, 30. april 2012

Bytte til termostatstyring av varmekabler på bad

Veldig fornøyd! Ringte etter å ha lest anbudet kom med forslag til bedre løsninger enn det jeg hadde kommet frem til på forhånd. Kom til avtalt tid. Anbud og tilleggsarbeidet ble gjort til avtalt pris.

Arnfinn, Flateby, 29. april 2012

Elektriker rette feil etter kvalitetssikring i borettslag

2H elektro møtte presis til avtalt tid, gjennomførte oppgavene raskt og effektiv. I tillegg fikk jeg gode tips. Godt fornøyd med vel utført oppdrag.

Ellen, Oslo, 27. april 2012

Montering av 3 lamper i tak

Jobben ble utført helt etter avtale. Vedk. Sum utførte arbeidet kom til avtalt tid, utførte jobben på en utmerket måte og regning som ble sendt i ettertid var oversiktlig og grei. Et lite minus må nevnes at forfall var på påskeaften, så det ble sendt purring på ubetalt regning allerede 2. Påskedag.

Lillian, Bjørnemyr, 24. april 2012

Utbedring av feil/mangler på elektrisk anlegg i leilighet i oslo

2H Elektro utførte jobben kjapt, men grundig og til en veldig god pris. Elektrikeren kom til avtalt tid, noe som var viktig for meg. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet til andre.

Karen, Oslo, 24. april 2012

Diverse arbeid

Hyggelig, presis og profesjonell elektriker. Avtalte ikke fastpris på forhånd, men fakturaen var svært hyggelig lesing. Anbefales!

Aleksander, Oslo, 20. april 2012

Jordfeilvarsler virker ikke

Hyggelig elektriker som kom til avtalt tid (lfaktisk litt før). Billigste fastpris tilbud. Godt utført jobb og god forklaring underveis. Kan absolutt anbefales.

Georg, Sandvika, 16. april 2012

3 feil ved det elektriske anlegget i leilighet

Elektrikeren kom presist, faktisk 5 min før avtalt tid. Hyggelig og hjepsom. Arbeidet ble utført på en god måte og han ryddet etter seg da han var ferdig. Jeg valgte denne elektrikeren da han var billigst av de 6 tilbudene jeg fikk. Elektrikeren tok seg også tid til en liten jobb i leiligheten, som i utgangspunktet ikke var en del av planen. Kan anbefales!

Nikolai, Oslo, 11. april 2012

Spoter bad - haster

Presist oppmøte, svært grundig og god jobb, hyggelig pris. Velfortjent toppscore.

Tor, Oslo, 30. mars 2012

Utbedring av pålegg - liten hastejobb

God pris og kommunikasjon underveis. Kom til avtalt tid. Kan anbefales.

Siri, Oslo, 27. mars 2012

Montere 7 kvm flexwatt varmefolie til trådløs milux termostat

Hyggelig elektriker som kom til avtalt tid. Tok kontakt for avklaringer og la også depron under kjøkkenbenk og under hvitevarer. Gjorde en fin jobb. Anbefales!

Øystein, Tårnåsen, 27. mars 2012

Koble til gamle kurser i nytt skap + noen stikker og brytere

Elektrikker kom når han skulle, og utførte jobben raskt og effektivt. Hyggelig og imøtekommende. Kan anbefales.

Morten, Oslo, 20. mars 2012

Utførelse av elektriker arbeide

Vi var veldig fornøyd med 2H elektro , punktlig , effektiv og til avtalt pris . Absolutt å anbefale og et firma vi vil benytte oss av ved en senere annledning.

Torkel, Oppegård, 10. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bolig og Bygg Elektro AS

4.6 14 evalueringer Fagerstrand

2H Elektro AS

4.9 43 evalueringer Fagerstrand

Total Sikkerhet AS

4.8 11 evalueringer Fagerstrand