Siste evalueringer (20)

Calling anlegg / porttelefon / ringeklokke

Enkle å planlegge med, pålitelige og raske. Ganske bra pris også!

Felix, Oslo, 5. juni 2020

Ny porttelefon

Assistent Partner var kjempebra. Veldig raskt og effektivt, og bra på pris også. Kan absolutt anbefales.

Maria, Oslo, 24. nov. 2019

Legge opp strøm i garasje

Meget bra service og hyggelige folk.

Thomas, Tofte, 10. nov. 2017

Skifte gammelt sikringsskap

Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris :).

Anders, Vettre, 24. mai 2017

Fornyelse av sikringsskap

Kom til avtalt tid, leverte god service og ett godt sluttprodukt til avtalt pris. Hyggelig montør!

Ståle, Drammen, 12. mai 2016

Skifte sikringsskap

Veldig ryddig anbudsrunde. Oversiktelige og gode priser. Veldig hyggelige gutter som kom til avtalt tid. God logistikk mot nettleverandør, alt gikk som planlagt ved skifte av sikringsskap og overgang til 3fas. Faktura nøyaktig som angitt i anbud. Billigst på pris men upåklagelig levering. Kan trygt anbefale Assistent Partner AS.

Per-Erik, Greåker, 4. mai 2016

Oppgradering av sikringskap

Arbeidet ble utført etter avtale! Byttet til nytt sikringsskap fra gamle skrusikringer til nye bryter sikringer. Det ble også intallert et overspenningsvern. Elektrikeren var dyktig og kom med gode anbefalinger! Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført.

Irma, Oslo, 30. april 2016

Oppgradering av sikringssakap

Bra utført jobb. Stort bedre enn det kan det ikke bli.

Jan, Rykkinn, 26. april 2016

Koble til en strømkontakt

Utførte jobben veldig bra! Fornøyd!

Marlene, Tranby, 19. jan. 2016

Bytting av lys på kjøkken

Jeg la ut anbudet og tok kontakt og i dag den 18. 12 2015 ble jobben gjort og vi er STORFORNØYDE MED BÅDE JOBBEN OG SERVICEN VI FIKK,OG KAN TRYGT ANBEFALE DETTE FIRMAET TIL ALLE VI KJENNER.

Kai, Drammen, 18. des. 2015

Elektro montør søkes til: rehabilitert enebolig,installere flere kurser ( opptil 6 stk ) +++

Anbefaler absolutt denne bedrift, tvers igjennom til å stole på. Og Christian er en person som er forbilde for andre, rolig og kommuniserende, kommer til å bruke både han og bedriften neste gang.

Atle, Drammen, 21. april 2015

Utskifting av porttelefon anlegg i 2 oppganger

Bra oppfølging etter tilbudsbefaring. Tilbud inneholdt det vi ba om, inkludert referanseliste. Noe sommel ved kontraktsinngåelse. Gutta fra Assisten Partner As kom på avtalt tidspunkt, de var veldig serviceinnstilt og de leverte som avtalt. Kan anbefales.

Evelyn, Oslo, 1. des. 2014

Renovere 2 sikringsskap og mangelliste fra eb nett

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. To dyktige elektrikere møtte opp til avtalt tid og utførte avtalt jobb til punkt og prikke etter avtalt pris. Ekstraarbeid utført til fornuftig tillegg i prisen. Anbefales på det varmeste.

Henrik, Drammen, 19. feb. 2014

Porttelefoni,16 enheter

Gjennomførte en profesjonell jobb til avtalt tid. Hadde et ryddig og godt tilbud. Fikk positiv tilbakemelding fra beboerne om gjennomføringen av prosjektet. Tilrettela ofaå for å gjøre jobben med innhenting av nøkler enklere. Bra levert!

Jørgen, Oslo, 15. mai 2013

Bytte av sikringsboks og oppgradering av kapasitet

Rotete prising med blanding av priser inkludert mva og eksludert mva medførte at prisen jeg fikk bekreftet var nesten 20% lavere enn prisen som kom på fakturaen. Jobben som ble utført her (bytte sikringsskap og legge ny inntakskabel + krets for varmepumpe) var ok utført, selv om det tok veldig lang tid fra jeg bestilte til den ble utført. Elektriker påsto dette var pga e-verket. . . Alt i alt så var jeg veldig lite imponert over jobben og prisrot.

Christian, Røyken, 17. feb. 2013

Denne kommentaren vil vi tilbakevise, da dette ikke medfører riktighet. Vi har en mailkorrespondanse som beviser dette og som kan legges frem for de som måtte ønske det. Misforståelsen ligger i summering og forståelsen av tilbud Viktig er det og å legge til at kunden allikevel fikk redusert fakturaen til nøyaktig det beløpet han selv foreslo, uten diskusjon.

ASSISTENT PARTNER AS 18. feb. 2013

Bytte innmat i sikringsskap,bytte til tre fas og noe utskiftning

De gjorde jobben som de skulle til samme pris som på anbudet. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført raskt og efektivt.

Øistein, Fjerdingby, 4. sep. 2012

Oppgradere sikringsskap på hytte i slevik i fredrikstad

De byttet ut mitt sikringsskap på hytta og oppgraderte til 3-fas og høyere kapasitet. De ga den beste prisen, var flinke til å følge opp og gjorde godt arbeid. Anbefales.

Eirik, Gressvik, 12. juli 2012

Skifting av sikringskap.

Assistent Partner AS har utført et oppdrag hjemme hos meg som er av god kvalitet. Prisen jeg fikk var helt grei. Forventingene mine var sky høye, og de ble rett og slett innfridd. Jeg vil profilsere denne bedriften i fremtiden og jeg vil selv bruke de igjen. Jeg har ikke angret 1 sekund. . Trygg og god handel. :).

Raymond, Høvik, 16. mai 2012

Bytte inntak og sikringskap

Bytting av sikringsskap og inntak. Jobben vart utført til avtalt tid og pris. Veldig raske til å komme å utføre jobben etter bestilling og kan apsolutt anbefales å bruke.

Anita, Sande i vestfold, 20. april 2012

Legge opp varmekabler i gang.

Fikk jobben raskt og effektivt utført etter avtalt pris og tid. Anbefaler Assistent Partner da de både tilbyr god service og gjennomfører jobben slik det skal være!

Lars, Oslo, 19. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Drammen Rørsenter AS

5.0 80 evalueringer Solbergelva

Seabek AS

5.0 40 evalueringer Drammen

Bul Bygg AS

4.4 54 evalueringer Drammen