Siste evalueringer (29)

Stenlegging

Vi er veldig godt fornøyd med jobben Stenleggeren har gjort hos oss! Veldig grundige med grunnarbeidet, før stenene ble lagt! Holdt oss hele tiden oppdaterte på ekstra kostnader. Ellers ble anbudet overholdt til punkt og prikke. Hyggelige karer som kunne jobben din! Anbefales av oss.

Inger-lise Mengshoel, 11. feb. 2020

Legging av kantstein i

Her har jeg forsømt meg og ikke evaluert jobben. Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort i 2015. Nå, 4 år etter, ligger alt like støtt og er like pent. Hyggelig folk var det også.

Randi Witzlinger, 12. juni 2019

Snøbrøyting av privat stikkvei og gårdsplasser i hamar

Inngått brøyteavtale for resten av vinteren. Veldig godt fornøyd med utført arbeid så langt!

Kyrre Wedvik Rykhus, 1. feb. 2019

Støttemur og belegningsstein

A. O. Stenleggeren har gjort en stor jobb hos oss. Blant annet laget en lang støttemur, lagt belegningsstein og fundamentert for terrasse. I tillegg noe utgraving, samt planering av tomten. Vi er kjempefornøyde med hele prosessen. Helt i fra første kontakt, har planlegging og oppfølging vært veldig god.

Jarle Holenbakken, 29. nov. 2018

Belegningsstein

Vi er godt fornøyd med A. O Stenleggeren. De leverer det de lover. Anbefales.

Jolanta Alhaug, 1. nov. 2018

Snøbrøyting av byggeplass

Veldig godt fornøyd med jobben A. O gjorde. Byggeplassen var alltid tidlig brøytet slik at håndverkerne fikk gjort jobben. Ryddig og hyggelig oppfølging.

Erik Sundet, 10. okt. 2018

Snømåking,strøing og soping av innkjørselen på ca. 45 meter x 10

Vi er veldig fornøyd med godt utført jobb gjennom vintersesongen, anbefaler gjerne firmaet til andre også.

Linda Nyfløt Hyll, 3. mai 2018

Vaktmester tjeneste

Vi har benyttet oss av deres tjenester for snø / is fjerning i nå 2 år og er veldig fornøyde. Enkelt å komme i kontakt med, har div. Utstyr tilpasset ulike steder på eiendommen og er til å stole på.

Maria Jensen, 3. mai 2018

Belegningsstein foran garasjer

Enkelt oppsett av pris, og dermed ingen overraskelser. Holdt tidsplan og avtaler. Kom med konstruktive forslag til løsninger, som også gjorde jobben billigere. Pent arbeid. Anbefales.

Knut Are Hole, 14. nov. 2017

Omlegging av belegningsstein.

Bra utført jobb til avtalt fast pris.

Frank R. Bjørnstad, 2. nov. 2017

Belegningsstein ca. 75 m2

Tipp topp, tommel opp! Bra grunnarbeid, raskt og effektivt, hyggelige mennesker!

Karianne Granrud, 2. sep. 2017

Grunnarbeid og legging av ca 100 kvadratmeter belegningsstein

Tusen takk til Arben og hans medarbeidere for meget godt utført jobb. Jobben ble utført til avtalt tid, og meget profesjonelt gjort. Meget hyggelige og arbeidsomme karer som jeg trygt kan anbefale. Morten Halvorsrud Hesteskoen Mamar.

Morten Halvorsrud, 3. juli 2017

Snøbrøyting på felles parkeringsplass

De gjør en bra jobb.

Anne Heidi Kristoffersen, 3. feb. 2017

Legge belegningsstein uteplass

Utførte jobben til forhåndsavtakt tid og pris. Litt dyrere med en tilleggsjobb som ikke hadde avtalt pris på forhånd. Resultatet ble veldig bra!

Lene Carina Ledel, 27. april 2016

Beleggningsten på gårdsplassen

Vi er veldig fornøyd med jobben Arben har gjort hos oss. Det er pent lagt med fine avslutninger. Den ligger tett og ingen steiner har løsnet. De var raske og effektive.

Linda Cecilie Johnsen, 12. april 2016

Beskjæring av epletrær

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Bedriften holdt avtaler hele veien, var hyggelige og imøtekommende, og opptatt av at jeg som kunde skulle bli fornøyd. Jobben ble pent utført, og de ryddet fint opp etter seg. Anbefales!

Mette Paulsen, 11. april 2016

Grunnarbeid + legging av belegningsstein

Vi hadde ulike bedrifter til befaring, men Arben var den som imponerte oss mest med hans forslag til løsninger. Arben viste stor interesse for prosjektet og holdt avtaler som var inngått. Jobben ble grundig utført (naboen har i ettertid kommentert: "de brukte jo vater på nesten hver eneste stein"),samtidig som de var effektive og gjorde pent arbeid. Vi er takknemlig for at Arben utførte jobben hos oss, og vi vil garantert benytte ham igjen!

Ronny Rannstad Stiklestad, 17. nov. 2015

Grunnarbeider i forbindelse med legging av belegningsstein

A. O Stenleggeren AS har gjennomført grunnarbeider samt legging av belegningsstein for oss i 2014, og kan trygt anbefales. Vi har allerede anbefalt de videre til familie og venner. De fremstår som kompetente, seriøse og med genuint ønske om å gjøre en god jobb. Vi er svært godt fornøyd med resultatet og med rådgivning underveis. Familien med både voksne og barn satte alle stor pris på bekjentskapet og på måten de løste oppdraget. Vidar Fjeldsven.

Vidar Fjeldsven, 17. april 2015

Grunnarbeid belegningsstein

AO Stenleggeren fikk oppdrag med grunnarbeid og legging av stein i innkjøring. Meget profesjonelle og dyktige. Kom med tips og råd. Veldig fokus på at grunnarbeidet ble riktig. Hoppet gjerne over en dag hvis værforhold var upassende for grunnarbeid. Jobbet heller helg for å ta inn igjen. Pris innenfor rammene. Jobben ble pent utført. Kan absolutt anbefales!

Frode Faraas, 16. mars 2015

Steinlegging

Punktlig, hyggelig, vennlig. Kom som avtalt, avsluttet innen avtalt frist. Vi utarbeidet kontrakt i fellesskap før arbeidet begynte, det gjorde arbeidet lettere for både Fa A. O. Stenleggeren og oppdragsgiver. Flott arbeid, som bemerkes av mange!

Ingnes Eili Knudsen, 3. des. 2014

Steinlegging/jord ifm nybygd garasje

Strålende fornøyd med A. O. Stenleggeren. Lett å samarbeide med, løsningsorientert og veldig fornøyd med sluttresultatet. Jobb utført til avtalt pris til avtalt tid.

Emma Stubsjøen/morten Andersen, 14. aug. 2014

Belegningsstein av areal på ca 20kvm.

Fantastisk fornøyd! Alt ble levert til avtalt tid. Kan anbefale denne bedriften til alle! Kommer til å bruke denne bedriften til alt av Stein og mur i fremtiden.

Rune Husby, 21. april 2014

Legging av beleggningsstein på gårdsplass.

Utførte arbeidet svært profesjonelt og raskt. God kommunikasjon mellom meg og dem. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale A. O. Stenleggeren videre.

Camilla Klausen, 10. april 2014

Legging av belegningsstein

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som A. O. STENLEGGEREN gjorde hos oss. Tilbud, oppfølging og kvalitet på arbeid med belegningsstein og støttemur er upåklagelig utført. At det er hyggelige mennesker er ren bonus. Har anbefalt denne bedriften til familie og venner.

Steffen Vangen, 2. april 2014

Legge stein på gårdsplass ca 110 kvm.

Veldig fornøyd. Kom til avtalt tid og gjorde jobben som avtalt, både med hensyn på tid og kostnader. I tillegg til at de utførte arbeidet fagmessig veldig bra, var det lett å diskutere seg fram til alternative løsninger, der vi var usikre på hvordan ting kunne / skulle gjøres. Idé rik og imøtekommende. Kan anbefales på det sterkeste.

Per Kristensen, 19. mars 2014

Legge belegningstein på 3 områder

AO bygg startet som en seriøs bedrift og var på befaring, avtale pris og oppstartsdato. Etter dette har AO Bygg vært meget useriøs og ikke møtt opp til avtalt tid og dato, har replanlagt 2 ganger med ny dato med de uten at AO Bygg har kommet. AO Bygg tar heller ikke tlf. Når jeg har prøvd å ta kontakt gjentatte ganger, derfor har annet firma fått jobben. AO Bygg er et meget useriøst firma man ikke kan stole på.

Christian Nilsen, 13. aug. 2013

Hei Christian! Avtalte datoer som vi hadde kom i konflikt med andre jobber. Jeg kunne dessverre ikke starte hos deg før sommerferien min, dette ga jeg beskjed om. Telefonen kunne jeg ikke ta da jeg var utenlands. Beklager for dette og håper det ordnet seg for deg. Dersom det skulle være noe igjen så kan jeg love deg at jeg skal stille opp. mvh A.O. Stenleggeren

A.O. Stenleggeren AS 16. mars 2014

Belegningsstein

Kan trygt anbefale denne bedriften. Presis, ærlig, ryddig, flink og ikke minst - lett å få tak i. Vi føler oss meget godt ivaretatt og kommer definitivt til å bruke A. O. Bygg igjen.

Thorgrim Kristiansen, 29. juli 2013

Legging av beleggningssten i innkjøring /på gårdsplass

Et firma som trygt kan anbefales andre. Fagmessig meget bra utført steinlegging, med tilhørende grunnarbeid og masseutskifting. Jobben ble gjort ihht avtalte priser og ferdigstillelsestidspunkt. Når det i tillegg var hyggelige mennesker som utførte jobben, ja da. . . . . . . . . . . . . Er det bare å anbefale til andre.

Per Rune Kristiansen, 21. juli 2013

Legging av belegningsstein

Svært profesjonelt utført arbeide. Kom til avtalt tid. Ingen ekstrafakturering utover avtalt pris. ANBEFALES.

Vang Fotballag, 10. mai 2013
Vis flere evalueringer

Kart