Siste evalueringer (16)

Godkjenning av enkel elektrisk installasjon (stikkontakt og lampe på balkong)

Ryddig og hjelpsom.

Alexander, Oslo, 9. april 2018

Flere veggstikk og trekke kabel til lampe

Fikk oversikt over prisene på forhånd, de møtte opp når de sa og jobbet effektivt. Spesielt imponert over nøyaktigheten og at de gjorde alle installasjoner så pene som mulig. Faglig svært kompetente, leverer gode løsninger og i tillegg veldig hyggelige.

Geir, Oslo, 25. mai 2016

El kontroll av sikkrings skap i borettslag.

Velldig fornøyd med dette firmaet, fulgte opp alle henvendelser og ga rask tilbkemelding på spørsmål vi hadde. Kan trygt anbefale dette firmaet.

Rune, Oslo, 27. feb. 2016

Jordfeil

Smart elektro er billig og bra Utførte jobben på en meget praktfull måte.

Ayaz, Oslo, 25. juli 2015

Bytte dimmer,bytte sikring og legge inn ekstr

Rask respons, bra jobb til avtalt tidbog pris. Anbefales.

Benedikt, Oslo, 2. juni 2015

Sette opp stikkontakter i kjellerstue og ute

Kom til avtalt tid, og arbeidet ble profesjonelt og godt gjennomført.

Martin, Gjettum, 13. april 2015

Feil på utebelysning

Kom til avtalt tid. Kom 2 trivelige og hyggelige elektrikere som helt klart kunne jobben sin. Dette er et firma som varmt kan anbefales fra min side!

Ronny, Oslo, 10. okt. 2014

Elektrisk anlegg ny stor garasje

God opplevelse. Fikk veldig bra inntrykk i starten, så ble det litt klabb og babb pga en medarbeider som rotet litt til og som sluttet underveis i oppdraget. Det som løfter inntrykket er at ledelsen tok skikkelig tak og ryddet opp på en meget tilfredsstillende måte og det er kanskje det aller viktigste. Alle kan møte på noen utfordringer, men ikke alle greier å rydde opp og ende opp med en fornøyd kunde. Anbefales.

Erik, Oslo, 13. sep. 2014

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det er beklagelig at noen slutter midt i et prosjekt. Fornøyde kunder er vårt hovedfokus og vi vil alltid etterstrebe dette. Mvh Øystein

SMART ELEKTRO AS 16. sep. 2014

Rammeavtale - elektriker tjenester m.m

Veldig god oppfølging på oppdrag. Internkontrollen er svært bra. Løsningsorientet selskap.

Jørgen, Østerås, 12. mars 2014

Renovering av stue 45kvm

Benyttet meg av smart elektro når det gjaldt det elektriskearbeidet som skulle gjøres når stuen ble renovert. Frode og Rune fra Smart gjorde en veldig god jobb her, veldig hjelpsomme og punktlige. Spent på regningen:).

Dani, Skjetten, 21. okt. 2013

Årlig kontroll av el-instalasjon

Rask tilbakemelding, et godt tilbud og jobben utført noen dager etter kontraktsinngåelse. Jobben ble utført veldig nøyaktig og rapporten kom bare et par dager etter at jobben var gjort. Det var ingen avvik i den avtalte prisen.

Christian, Oslo, 19. aug. 2013

Sjekk av elektrisk anlegg

Elektrikeren som sjekket el-anlegget vårt gjorde en kjempegrundig jobb. Etter sjekken mottok vi en rapport med bilder og beskrivelse av ulike feil/forslag til utbedringer. Er veldig forøyd med sjekken, og skal nå bruke dette firmaet for å bla. Skifte ut sikringsskap.

Kristin, Oslo, 5. juni 2013

Jordingsfeil

Jobben som ble gjort var bra, men faktura stemte ikke over ens med tilbudet. Bruker svært dyre deler.

Sverre, Oslo, 10. april 2013

Flott å høre at du synes jobben var bra utført. Fakturaen stemte ikke med tilbudet du fikk, vi krediterte denne med en gang vi fikk beskjed fra deg og ny faktura med avtalt pris ble laget:) Vi beklager selfølgelig dette, vi rettet feilen fort og for oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd Billigere deler på nett kan man finne, men da frafaller din reklamasjonsrett mot installatøren som gjør jobben. Mvh Magnus Fosjord

SMART ELEKTRO AS 11. april 2013

Kontroll av utvendig kabelopplegg

Smart Elektro kom som avtalt og gjorde en meget god jobb. Elektrikeren som kom var meget kompetent, og svært grei å ha med å gjøre.

Per, Oslo, 7. april 2013

El-sjekk 4-roms leilighet

Fikk raskt og informativt svar samt god pris. Kontrollør kom til avtalt tid og gjennomførte en grundig kontroll og ga gode forklaringer underveis. Men hadde glemt utstyr til flytting i stikkontakt og måtte komme tilbake senere på dagen for å gjøre dette. Rapporten måtte jeg dog etterlyse etter at firmaet ringte meg og ga pris på nødvendige utbedringer. I tillegg var fakturaen ikke iht avtale, men dette rettet de med en gang.

Vigdis, Hagan, 29. nov. 2012

Termografering av 2 hovedtavleskap

Magnus Fosjord i Smart Elektro har gitt en veldig god og profesjonell service helt fra første kontakt til jobben var utført. Prisen var god og jobben ble raskt utført til avtalt tid og sted. Rapporten fra termografering ble mottatt samme dag som jobben ble utført. Anbefales!

Christer, Oslo, 20. nov. 2012

Tusen takk for det:)

SMART ELEKTRO AS 20. nov. 2012

Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Strømmen Bygg Jobs Baziulis

4.9 20 evalueringer Lillestrøm

Remis Stebuliauskas ENK

5.0 15 evalueringer Lillestrøm

Stal-net

4.0 4 evalueringer Lillestrøm