Siste evalueringer (48)

Maling av 3 x 190m2 hus

Trevligt folk, som gjorde jobben utan problem. De hjälpte spontant till när jag tagit mig vatten över huvudet med tunga säckar. Lite svårt att kommunicera med byggjobbarna där bara en pratade engelska, men det var inga behov av kommunikation. Jobbet blev utfört utan konstigheter.

Maria Ahldén, 7. mai 2014

Oppussing av rekkehus på ullevål

Har brukt dem til stort oppussingsprosjekt med etterisolering av tak, riving og bygging av vegger, nye gulv, nytt kjøkken, nytt elektrisk anlegg. Uscinas har gjort en helt fantastisk jobb. Alle småfeil ble rettet samvittighetsfullt, og også arbeid som var innenfor fastpris ble utført med en fin finish. Koordinerte ekstern rørlegger og elektriker, møtte alltid som avtalt og ikke minst raskt. Også ekstraarbeid på timer var bra. Og rimelig. Anbefalt!

Per Kristian Bjørkeng (kan Ikke Ringes 09-16),legg Evt Nummer Jeg Kan Ringe På Epost For Nærmere Av, 2. mai 2014

Bytte av panel på gavl/sidevegg

God informasjon, godt arbeid, effektiv og nøyaktige og rask opprydding når jobben var ferdig. Hyggelig karer å ha rundt huset. Vi håper å bruke Uscinas igjen!

Lars-andreas Kvisle, 7. april 2014

Renovering

Totalrenovering av ca 50m2. Obben bestod i riving av en vegg. Riving av tak, fjerning av gulv. Legge nytt gulv, helsparkle og male alle flater, montere gipsplater i tak og montere kjøkken. Helhetsinntrykk og pris ga dem jobben. MEGET godt inntrykk av byggeleder og arbeiderne. Overraskende detaljfokuserte. Forventinger absolutt overgått. Mye ekstra arbeid kom underveis, og dette løste de meget godt. Kan absolutt anbefales Andreas Grøgaard93426161.

Andreas Grøgaard, 7. april 2014

Heilsparkle rom 2,5 x 2,2 meter

Møtt til avtalt tid, ryddet etter seg og meget bra slutt resultat! Anbefales videre!

Glen Ulveraker, 7. april 2014

Riving av bad

Kjapt og effektivt ble badet revet i løpet av noen dager. Anbefales.

Elina Grønbakken, 8. nov. 2013

Bygge toalettrom samt riving/ fjerning av lettvegger og gitter foran butikkvindu.

De var kjappe og resultatet ble veldig bra, bruker de gjerne igjen. Mvh Torstein Ruud.

Torstein Ruud, 24. okt. 2013

Tapetsering eller smartpanel på to små rom!

Jobben ble gjort raskt og effektivt, og arbeidsleder var veldig blid, positiv og resultatorientert. Prisen var det i hvertfall ikke noe å si på, og resultatet ble veldig bra til slutt. Måtte "passe" litt på hådtverkeren for å få til den siste finishen! Vi vil bruke dem igjen, og kan anbefale dem. Det er to ting som er litt negativt og det er språkproblemer, og at han som var hos oss ikke bør ta det elektriske! Eller, meget fornøyd :-).

Jan Tømte, 18. okt. 2013

Snekkerarbeid kjellerstue

Hyggelige folk som gjorde godt arbeid. Litt problemer med å beregne tid for jobben. Får også minus for at de bestilte for mye materialer som vi selv måtte kvitte oss med.

Arild Aspøy, 11. okt. 2013

Diverse småarbeider (tømrer og maler) på hus; reparasjon av lekkasje i terassetak etc..

Kjempe fin jobb! Nøye og skikkelig utført arbeid. Anbefales.

Sigrid Hägg Berge, 30. sep. 2013

Utvendig maling av foldedører

Vi er veldig fornøy med malerjobben som ble gjort, både utvendig og innvendig. De kom når de skulle, var raske og ryddet etter seg. Kan absolutt anbefale de videre.

Rikke Dørum Schönborn, 26. sep. 2013

Rekkverk skal males

De kom på befaring og vi avtalte at de skulle ta oppdraget. Avtalte så tid for arbeidet på telefon to dager senere. Dagen jobben skulle gjøres dukket ingen opp, og de gav ingen beskjed om at de ikke kom. Jeg ringte og la igjen beskjed tre ganger, uten å høre noe tilbake. Har heller ikke blitt kontaktet i ettertid av dem. Dette får de til å fremstå som totalt useriøse.

Kristoffer Bugge, 9. sep. 2013

Maling av ca 200 kvadratmeter enebolig

De kom som avtalt, var hyggelige og greie og på tross av språkbarriæren har vi ingen problemer med å anbefale dem. Vi kommer til å bruke dem igjen.

Edna Og Geir Gylseth, 27. aug. 2013

Maling av en vegg.

Valdas møtte opp til avtalt tid og så på jobben. Skulle egentlig male bare en vegg på huset, men fikk et bra tilbud på hele huset. 2 malere kom etter et par dager. Først vasket de grundig. Deretter skraping, grunning og 2 strøk maling. De var veldig effektive og flinke. Resultatet ble meget bra. Fikk også 5 års garanti. Vi har et gammelt hus, så det er stadig vedlike hold og oppussing. Kommer til å bruke Uscinas flere ganger.

Wenche Flatstulen, 25. aug. 2013

Maling av gavelvegg uten vinduer,ca 50 kvm

Valdas og hans team responderte raskt og gjorde en bra malejobb av gavell vegg og regnbord til avtalt pris. Jeg kan anbefale dem til andre lignende prosjekt.

Svein Kibsgaard, 9. aug. 2013

Rive to lettvegger og sette opp to lettvegger med dør

Proffsiga, hyggliga och väldigt tillmötakommande hantverkare som gjorde ett utmärkt jobb för en meget rimlig pris. Jag har redan anlitat de för en annan jobb.

Joakim Schager, 9. aug. 2013

Stue: skifte parkett,nytt tak/ himling,lister.

Kom raskt på befaring! Grei kommunikasjon på engelsk! Kunne starte opp med jobben temmelig raskt! I stue ble himling skiftet, samt parkett skiftet og maling/sparkling av vegger og vinduskarmer. I tillegg fikk de jobben med å skifte benkeplater, veggplater mellom skap på kjøkken, samt maling/sparkling av vegger og vinduskarmer. God kvalitet på arbeidet, fornuftig pris. Vi har avtale om nye prosjekter.

Geir Ervik, 24. juli 2013

Sparkling og maling

Et hyggelig bekjentskap. Flinke og effektive. Rimelig. Kom raskt på befaring. Ga presist estimat på tidsbruk, faktura kom som avtalt. . Kvaliteten på arbeidet var meget bra. Alle arbeidere ryddet og støvsugde etter seg hver dag. Et firma som helt tydelig bruker krefter på å opparbeide seg et godt navn og rykte, og som ikke tok meg som kunde for gitt. Anbefales.

Lars Gotaas, 14. juni 2013

Oppussing av kjellerbod

Uscinas pusset opp en gammel kjellerbod i bygård til "moderne standard" og leverte både på tid og med god kvalitet. Både etablering av vegger, avretting av gulv, maling restaurering av dør. Løsningsorienterte og med integritet nok til å si ifra hvis "enklere" løsninger ikke vil føre til bra resultat, og heller da si at de ikke ønsker jobben. God pris også. Anbefales!

Brede Ingstad Hertzenberg, 2. mai 2013

Korrigere skjevheter på vegg rundt inngangsdør,samt noen småjobber.

Bra jobb, til en bra pris! Sparklet, malte og korrigerte skjevheter rundt et par dører, monterte listverk, samt maling av mur, meget bra resultat. Anskaffet nødvendige materialer underveis. Anbefales.

Rune Lilleng, 1. mai 2013

Oppussing av ungdomsrom og reparasjon av glassskyvedør.

Rask og pålitelig. Kom til avtalt tid, gjorde godt arbeid og til avtalt pris. Engelsk/norsk kunnskapene til de utførende kunne vært bedre, men vi kom i mål med litt finger- og kroppsspråk. Vi bruker dem gjerne om igjen.

Kjersti Lise Holm, 29. april 2013

Skifte av 2 stk. dørkarm innerdør samt panel av tak,ca. 12kvm

Rask og effektiv befaring. Tilbud kom kjapt og forståelig. Litt dårlige engelskunnskaper hos de utførende, men alt ordnet seg til slutt. Meget pent og raskt arbeid. Ikke påslag for materialkjøp. Fri bortkjørig av avfall. Rimelig priset.

Harald Vatn Guttu, 19. april 2013

Fjerning av eksisterende,samt legging av nye fliser på bad

Disse guttene gjorden en fantastisk god jobb og var utrolig allsidige. De gjorde et pent arbeide til avtalt tid og pris, og kom med gode forslag til løsninger underveis. Kommunikasjonen på engelsk er ingen problem da de skjønner noen norske ord og de er lett å prate med. De ryddet hver kveld og kom til avtalte tider hver dag. Kan trygt anbelale disse til andre.

Jan Erik Hansen, 2. april 2013

Pusse sparklede vegger,grunne,tapetsere samt male tak i 16 kvm rom innen torsdag 14. mars

Uscinas gjorde en veldig god jobb med å helsparkle vegger, tapetesere og male vegger/vinduer/lister. Vi hadde god kommunikasjon med bedriften hele veien, og kan trygt anbefale firmaet til andre som skal pusse opp.

Espen Rørvik Tjøstolvsen, 22. mars 2013

Pusse og male bod (pusse murvegg,male,installere belysning)

Bra service, punktlig og gjorde en god jobb. Anbefales.

Lillian H Lorentzen, 21. mars 2013

Varmekabler,parkett og maling i bolig 105 kvm oslo

Uscinas byggeservice gjorde en god jobb til en god pris. Veldig bra på kundekontakt/oppfølging. Materialer ble noe dyrere enn anslått, men dette skyldtes bl. A. At ekstra arbeid ble lagt inn for at resultatet skulle bli bra (f. Eks. Helsparkling på områder hvor kun flekksparkling opprinnelig var planlagt). Noen få utbedringspunkter ble raskt tatt hånd om. Kan absolutt anbefales.

Otto Leirbukt, 19. mars 2013

Oppretting av skjevt gulv.

Uscinas gav meg kjappt et anbud og startet jobben bare ett par dager etter. De var veldig hyggelige og skjønte akkurat hva det var jeg ville få gjort. Sluttresultatet blev fantastisk og sluttsummen og. Hvis jeg trenger mere hjelp så kommer jeg garantert ringe de. Rekommenderes sterkt!

Max Bjørkens, 14. feb. 2013

Legge laminatgulv i asker

Vi valgte Uscinas Byggservice basert på pris og gode referanser. Vi hadde egentlig planlagt med at de kun skulle legge laminatgulv oppe, men det endte opp med at de la i 70% av vår enebolig på 270 kvm. De sørget også for elektriker og rørlegger. Dette er absolutt en imponerende bedrift. Meget serviceinnstilte ledere og medarbeidere. De kommer til avtalt tid og gjør utmerket jobb til bra pris.

Stig Robert Larsen, 11. feb. 2013

Sparkling og maling av ca 25 kvm loftsareal

Vi er kjempefornøyd. Arbeidet besto av parkling og maling av loftsleilighet.

Martin Veiseth, 6. feb. 2013

Legge sponplater på gulv

Jobbet fort og effektivt, Men standard på jobben som var utført var dårlig.

Lana Nicolaisen, 6. feb. 2013

Sparkle og male stue og soverom

Meget fornøyd meg jobben. Malte og sparklet stue og soverom samt noe snekkerarbeid. Hyggelige folk som jobbet effektivt og grundig og holdt tidsfristen. Anbefales!

Berit Sirnes, 30. nov. 2012

Renovere vegger - dekke over/ dampe vekk strie på vegg og tak i 58 kvm leilighet.

Flinke folk som også var hyggelige. Gjorde jobben som avtalt og jeg er meget fornøyd. Det var litt surr i forhold til å holde tiden mot slutten og det dro ut litt. Men ellers veldig fornøyd med resultatet! Vil anbefale disse gutta!

Emma Wright, 19. nov. 2012

Tapetsering og montering av skyvedørsgarderobe

Kjempefornøyd m jobben og prisen. Anbefales.

Lars Petter Westby, 15. nov. 2012

Maling (+ evt noe tapetsering) av leilighet - stue,soverom,kjökken + legging av gulv (16m2)

Uscinas byggeservice gjorde en veldig bra malejobb hos oss! Det ble litt mer maling enn vi hadde planlagt (bl. A. Dører og lister) og Arthur gjorde en kjempejobb for å få det klart i tide. Kan absolutt anbefale bedriften!

Heidi Skansen, 10. okt. 2012

Innvendig oppussing av enebolig på 250 m2 (overflatebehandling + enkel snekring)

Perfekt utført oppdrag! Anbefales.

Pelle Nævestad, 2. sep. 2012

Tapetsere 3 vegger

Vi fikk tapetsert 2 vegger. Vi oppfattet firmaet som seriøse og flinke. De gjorde en utmerket jobb til avtalt tid og en hyggelig pris. I tillegg var de utrolig hyggelige.

Anette Weyergang, 30. aug. 2012

Maling 90 m2 i 1 1/ etg

Maling av enebolig Arbeidet ble meget godt og profesjonelt utført til avtalt tid og pris. Orla Kock fulgte opp arbeidet godt og var positiv til endringer vi ønsket underveis. Anbefaler gjerne dette firmaet!

Harald Kjølner, 27. aug. 2012

Div bad og kjeller

Du trenger ikke lete lenger! Her er gutta som kan jobben sin og gjør det kjapt og billig! Jobben ble utført på en utmerket måte. Andrè kom allerede dagen etter jeg la ut anbudet og sjekket hva som måtte gjøres og som avtalt startet vi noen dager etter. Jobben ferdig på 2 dager og snekkeren var utrolig flink. Alt ble utført nøye og ryddig. Totalt forbruk av timer nesten uten pauser i 2 dager. Og ikke minst en MEGET hyggelig pris på utføringen. . . .

Khalid Gill, 8. aug. 2012

Maling av tak i leilighet,ca 30 m2

Veldig kjapt, bra utført, billig; jeg er meget fornøyd og skulle bruke dem igjen.

Anders Stenersen, 3. aug. 2012

Laminatgulv

Håndverkerne gjorde en fantastisk jobb og jeg vil garantert benytte samme firma ved fremtidige oppdrag. Mvh Terje Aarsheim.

Terje Aarsheim, 20. juli 2012

Maling / oppussing av portrom og port

Uscinas Byggeservice møtte opp presist, både til befaring og når selve arbeidet skulle starte. Arbeidet ble gjort som avtalt og resultatet ble bra. Når jobben var ferdig, ryddet de fint opp etter seg. Anbefales.

Michael Eimstad, 12. juli 2012

Flislegge over kjøkkenbenk

Leverte raskt, billig i pris, kom til avtalt tid. Veldig fornøyd.

Therese Elisabeth Kvarsnes, 3. juli 2012

Malearbeid

Jobben ble utført bra, til en rimelig pris og nesten innen avtalt tidsrammen. Absolutt å anbefale.

Martine Sjor, 3. mai 2012

Legge nye fliser på baderomsgulv

Mye frem og tilbake og endring av avtaler før de endelig møtte opp. Håndverkeren var flink, men engelskkunnskapene førte til misforståelser og de blandet produkter. Dette førte til at det ikke ble riktig farge på fugemasse. Vær svært tydelig! Bruk bilder.

Inger Stavik, 10. sep. 2011

Rehabilitering av teglsteinsvegg

Uscinas jobbet hardt og var opptatt av at vi skulle få det som vi ville. Trekk for dårlig engelsk, som skapte usikkerhet. Jeg er også usikker på deres fagkunnskap på fukt i murvegg, hvilke malingstyper kan brukes, osv. Gi klar oppdragsbeskrivelse!

Michael Eimstad, 17. aug. 2011

Male stue og kjøkken.

Godt utført malearbeid og innen tidsfristen som var relativt kort! Anbefales!

Robin Bahl, 12. aug. 2011

Oppussing vegger og gulv

Jobben bar preg av at den ble gjort litt for hastig. Mulig ikke tiden var tilstrekkelig, men dette burde isf vært kommunisert istedet for å male før sparkelen hadde tørket. Fornøyd etter at prisen ble refirhandlet.

Erik Clausen, 7. aug. 2011

Lett oppussing av leilighet grünerløkka

Jobben ble utført. Grei service.

Ingrid Øksnes, 4. mars 2011
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2010

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Valdas Uscinas
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2010-10-09
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 19-05-2019 09:32:44
Se hele regnskapet til USCINAS BYGGESERVICE på E24 Bedrift
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 271 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 105 evalueringer Oslo

P.P.W. Jurek

4.9 95 evalueringer Oslo