Siste evalueringer (9)

Vaske og male utvendig - 28 kvadratmeter stor kolonihagehytte

Bra utført jobb, gjort så raskt som været tillot. Tok ekstraoppgave med å skifte vinduer. Hyggelig og god kommunikasjon. Kan absolutt anbefales.

Bente, Oslo, 29. mai 2017

De- og remontering av himling på soverom + maling vegger soverom

Jobb utført som avtalt og til forespeilet pris. God dialog underveis og pent resultat.

Johan, Oslo, 11. mai 2017

Bygging av gjerde inkl. maling

Utrolig hyggelig, profesjonelle og ekte folk. Behagelig å ha med å gjøre og ikke minst flinke! Sparte penger, tid og stress på å velge Tom Jonny! Absolutt å anbefale!

Erik, Oslo, 1. april 2017

Felling og bortfrakting av tre små syrintrær

Kjappe og profesjonelle.

Berit, Oslo, 23. feb. 2017

Utskiftning av to store innebygde kombiskap med en frys og en kjøl uten innebygging

Vi er godt tilfreds med den jobben som Johnsen gjorde. Kom presis, arbeidet effektivt, ryddet godt opp etter seg og var lett å kommunisere med.

Terje, Oslo, 22. feb. 2017

Riving av et gammelt skap i gang

Punktlig. Ryddig. Hyggelig. Godt utført arbeid.

Grete, Oslo, 14. aug. 2016

Nytt gjerde

100 meter nytt gjerde, Nye sko ble støpt i bakken. Det samme med avstivere for gjerdet. Nydelig arbeid tilpasset bakkenivå. Utført i samsvar med anbudet og til avtalt tid. Førsteklasses materialer. Pent og solid arbeid. Vi hadde god dialog under hele arbeidstiden hvor utfordringer ble drøftet (trær og busker sto i veien). Vi ba om skatteetatens attest. Alle papirer i orden, ingen anmerkninger. Vi er veldig godt fornøyd med hele arbeidet.

Harald, Oslo, 26. nov. 2014

Skifte noen råtne terrassebord utvendig tomannsbolig + reparere en garasjeport (antagelig bytte hengsler)

Tom Jonny og Geir, tusen takk for veldig bra utført arbeid! Alt ble gjort nøyaktig som avtalt, selv om vi stadig kom på mere ting som vi ønsket utført. Kort fortalt så er gutta til å stole på og er veldig proffe :) Skiftet en del planker på ene terrassen. Ekstra arbeid: skiftet diverse råtne plank på flere bygg i borettslaget og lagt ut drensrør. Neste gang vi trenger hjelp her i borettslaget vet vi hvem vi ringer.

Khalid, Oslo, 16. sep. 2013

Endre planløsning leilighet (rive/bygge ny vegg)

Vi hadde veldig god dialog og de var flinke til å involvere meg i fremdriften og arbeidet, dette for å få et best mulig resultat. De kom også med mange bra innspill og forslo gode løsninger. Arbeidet ble utført med høy faglig kompetanse og nøyaktighet. De var veldig engasjert og opptatt av at jeg skulle bli fornøyd noe som var gjennomgående i hele prosjektet. Alt i alt veldig fornøyd med arbeidet utført, prosessen og sluttresultatet. Anbefales!

Kristoffer, Oslo, 13. sep. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nordstrand Totalentreprenør AS

4.6 137 evalueringer Oslo

Sordal Prosjekt AS

4.6 68 evalueringer Oslo