DREKARSVIK ARKITEKTKONTOR SZCZESNIAK

5.0 (6 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

DREKARSVIK ARKITEKTKONTOR SZCZESNIAK

Kjære kunder!


Velkommen til DrekarsVik Arkitektkontor.
Vi inneholder kreativ arkitektkontor og faglig flink entreprenør på vår dekk.
Vår arkitektur avdeling legitimere seg med stor faglig kompetanse innen både moderne og tradisjonell arkitektur. Vi har sentral godkjenning for PRO Ark i tkl. 2. og SØK i tkl. 1.

På utførings avdeling finnes seg veldig dyktig og habil fagfolk som står gjerne til å hjelpe dere med forskjellige bygge, reparasjon eller bruksendring saker. Detaljer kommer har nede.

Vi er litt firma som holder i Son i Vestby kommune. Det er drevet opp av ung, kreativ, rask og pålitelig polsk arkitekt. Dessuten har DrekarsVik Arkitektkontor neste til norsk også internasjonalt bakgrunn fra Østerrike, Islands, Nederland og Polen. For oss er det viktig at kundene våre blir tatt godt være på.

Våre tjenester:

1. Arkitekt tjenester - fra vennlig samtale på befaring, skisse, forslag om design (3D modell), rammesøknad, til arbeidstegninger (detaljer) og andre teknisk dokumentasjon for vår entreprenør avdeling eller eksterne partner.

2. Full søknad bistand og hjelp til å organisere alle nødvendige faggrupper både PRO, UTF og UK.

3. BIM prosjektering, som gjelder også basis fase av oppmåling f. eks. av gammel/ eksisterende bebyggelse: hus/ kontor bygg/ hotell/ idrettssenter med utføring av fullverdig 3D/BIM-modell av bygg på datamaskin og hele tilsvarende dokumentasjon med en gang.

4. Energivurdering - med .dwg skisser etter oppmåling eller med hele 3D modell - til senere utnyttelse.

5. Byplanlegging - planløsninger for bolig prosjekter - fra enebolig, gjennom to-, tre-, firemannsbolig, rekkehus til boligblokk.

6. Entreprenør tjenester begynner vi på befaring, før vi kan gi god pris på jobben i interiør eller i eksteriør. Daglig leder snakker norsk.

7. Vi samarbeider også med andre faglig bransjer som gir oss mulighet til å kombinere nesten alle arkitektonisk ideer innen tiltaksklasse 2.

Ring oss i dag for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften