Siste evalueringer (34)

Utv. malerjobb

Utførte jobben OK men hadde problemer med å overholde avtalte tider, visstnok pga helseproblemer. Reduserte på eget initiativ prisen av den grunn.

Jan, Gjettum, 31. juli 2019

Utvendig verandatak maling

Blid & hyggelig maler gjorde jobben til avtalt tid og et perfekt resultat. Kan anbefale denne bedriften.

Sissel, Sandvika, 5. aug. 2018

Bygge vegg med tak på platting!

Bra arbeid! Til avtalt tid, kan anbefales!

Erik, Eiksmarka, 25. juni 2018

Extension of an existing terrace (4,5m2)

Great jobb at a great price, highly recommend H. K. Kopstad.

Victor, Bekkestua, 4. juni 2018

Bygging av utetrapp/platting

Bygging av platting/trapp gikk stort sett smertefritt med hjelp av Kopstad! Grei kommunikasjon og rask/god gjennomføring. Vi er fornøyde med arbeidet som er gjort og kan anbefale ham videre.

Heidi, Bærums verk, 31. mai 2018

Vi har 10 utebord og 40 stoler som trenger å skifte bekledning

Jobb vel gjennomført.

Steinar, Lommedalen, 9. mai 2018

Tak over inngangsdør

Jobben ble gjort som avtalt Kan anbefales.

Håkon, Vettre, 18. jan. 2018

Gjennåpning av lufteluke

Hans utførte jobben på en utmerket måte. Jeg vil anbefale Hans og bruke han igjen. MVH André.

Andre, Stabekk, 10. jan. 2018

Riving av gulv

Det skulle egentlig dukke opp to karer, men det ble til at kun én kom. Han tok imidlertid jobben på alvor og fullførte arbeidet til avtalt tid. Løsningsorientert, hyggelig og pålitelig. Anbefales!

Jonas, Bekkestua, 30. juni 2016

Innvendig maling

Veldig fornøyd med jobben som er blitt gjort. Pliktoppfyllende og til å stole på.

Rolf-Erik, Asker, 30. mai 2016

Liten malerjobb på kolsås

Godt utført arbeid, god service og kunden er veldig fornøyd!

Wenche, Oslo, 26. mai 2016

Smartpanel på stue

Det ble maling i stedet for smartpanel. Og Hans Kristian Kopstad har malt min stue på ca. 50 kvm. Fra rødt til hvitt. Han er en maler til å stole på, ikke noe tull med hverken pris eller noe annet, jeg er fornøyd med arbeidet hans og kan anbefale han til andre.

Randi, Haslum, 10. juli 2015

Male utvendig vinduer

Malte utvendige vinduskarmer og en malte en husside. Jobben ble gjennomført bra og effektivt. Sprosser på vinduer ble fjernet, karmer ble vasket og malt. Fin og tydelig kommunikasjon og opptatt av at vi er fornøyd med arbeidet. Vi bruker gjerne firmaet igjen.

Kristin, Haslum, 22. mai 2015

Gulvlegger

Legging av gulv Svært fornøyd med utført jobb. Hans Kr. Kom presis til avtalt tid og jobben ble gjort raskt. Ryddig og rent. Anbefales.

Gro, Oslo, 7. mai 2015

Oppussing

Arbeidet utført innenfor alle tidsrammer. Ekstraarbeid tatt på strak arm. Ryddig og fint.

Per, Asker, 25. nov. 2014

Maling av vegg og tak i stue

Har fått pusset opp stuen , spisestuen og kjøkkenet. Stuen har hvit panel og taket malt. Pluss laget større åpning til spisestuen som også har nytt panel. I tillegg har jeg fått pusset opp bokhyller og skap. Kjøkkenet med nye vegger, nytt kjøkkenbenk, nyoppusset alle skaper og skuffer. Anbefaler på det sterkeste dette firma. Hans K Kopstad er en hyggelig mann og prisen ikke for høy. Jeg kommer til å bruke han igjen. Firma anbefales ! ! ! !

Mona, Haslum, 16. nov. 2014

Male trapperom

Hans Kr. Og Arben gjorde en strålende jobb med å male trapperommet vårt. Hans Kr. Kom som avtalt til en befaring, han kom med et godt og prisgunstig tilbud og hadde rask oppstart på prosjektet. De var selvstendige og resultatet er veldig tilfredsstillende. I tillegg er de veldig hyggelige folk! Vi kan trygt anbefale H. K. K. Maling & Mer.

Marianne, Oslo, 11. okt. 2014

Reparasjon av ødelagt tapet og gå over fuger o.l. på bad

Hyggelig og ordentlig service, godt utført jobb!

Sven, Stabekk, 21. sep. 2014

Beise garasje før 17. mai.

Jeg er veldig fornøyd. Raskt, grundig og pent utført beisejobb! Jeg traff dessverre ikke Kopstad selv fordi jeg var på jobb når han var her, men han holdt meg løpende informert om fremdriften via sms. Det var veldig kjekt å forholde seg til. Akseptabel pris og blant de beste pristilbudene for denne jobben. Jeg vil gjerne bruke HKK igjen til nye oppdrag, og firmaet anbefales varmt til andre. Hilsen Mette, som trengte beising av garasjen.

Mette, Høvik, 30. april 2014

Div. malerarbeid + i leilighet på 58 kvm

Firmaet utførte arbeidet i hht. Avtalt pris. På grunn av forståelige og akseptable grunner tok arbeidet lenger tid enn det avtalte, men for oss var ikke tidsfaktoren avgjørende. Resultatet ble bra bra til slutt og jeg anbefaler gjerne firmaet til andre.

Petter, Gjettum, 9. april 2014

Takk for det Petter Aas. Som en følge av det jeg nevner i forrige evaluering, har dessverre noen prosjekter tatt lenger tid en avtalt siste par mnd. Jeg gjør jobbene sjøl heretter, som før, og det var en fornøyelse med en oppdragsgiver som deg. Korrekt og detaljert iforhold til ønsket resultat.

H.K.KOPSTAD 11. april 2014

Maling av stue og kjøkken

Hyggelig fyr! Skulle vært ferdig på 1,5 uke. Brukte 3! Dette skyldes mangel på kompetente folk og feilberegning av jobb, men det går på firmaets konto! For dette fikk jeg kr. 3300,- avslag på pris! Finish på arbeidet er ikke bra! Firmaet mener det er utført bra, men jeg er ikke enig! Mye av grunnen er bruk av feil maling, etter min mening! Mye søl på gulv.

Svein, Skedsmokorset, 19. feb. 2014

Dessverre har du en del rett i det du sier. I et forsøk på å utvide kapasiteten i firmaet, pga stor pågang, var jeg naiv og leide inn ukompetente folk. En dyr lekse for meg, og beklagelig for oss begge. Mener du tar vel hardt i, siden vi møttes i leilighet sammen med personen som skal bo der, og hun var ihvertfall fornøyd. Det virket som du ikke hadde noen innsigelser, og vi ble enig om en reduksjon. Brukte avtalt maling, men beklager uansett.

H.K.KOPSTAD 19. feb. 2014

Maling av gammelt furupaneltak

Maleren var på befaring før han ga oss en fastpris på oppdraget. Oppdraget ble ferdig et par dager etter avtalt tid og det var gode grunner til det. Vi fikk god informasjon underveis. Maleren er en blid og hyggelig mann som er lett å kommunisere med. Taket ble kjempefint og vi er fornøyd med resultat. Bedriften anbefales til andre.

Leif, Skjetten, 19. nov. 2013

Maling av tak,ca 40-50 kvm tak

Fikk raske tilbakemeldinger og gode tips til hvordan jobben best skulle utføres. Kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt og effektivt innenfor avtalt tid. Ryddet opp etter avtale. Veldig godt fornøyd. Benytter firmaet gjerne igjen.

Rannveig, Bekkestua, 22. sep. 2013

Oljing/beising av ca 450 m^2 terrasse

Pålitelig arbeidsmann som leverte varene. Lett å kommunisere med og fleksibel med tanke på arbeidstid. Gjorde en god jobb uten å måtte følges opp.

Karan, Oslo, 28. juni 2013

Takk for det Karan. Veldig greit å forholde seg til oppdragsgivere som deg, som også tok hensyn til at arbeidet ble forsinket, grunnet øyeoperasjon. Ps. Legger til at arbeidet også omfattet 12 benker og 6 bord :-). Mvh. Hans Kr. Kopstad

H.K.KOPSTAD 28. juni 2013

Maling av kjøkken og to soverom

Vi valgte H. K. K. Maling & mer til å male kjøkken og to soverom + litt listing. Han var rett og slett den vi likte best og som hadde veldig gode evalueringer. Det var ikke det rimeligste tilbudet vi fikk , men absolutt en grei pris. Fint og oversiktlig tilbud etter en hyggelig befaring! Jobben er helt supert utført og ble litt mere omfattende en det vi hadde trodd i starten. Har hatt veldig god og tett dialog underveis. Kan virkelig anbefale han! :).

Hilde, Oslo, 26. april 2013

Tapetsering (ca 40 m2) og maling av strie (ca 40 m2)

Jobben besto i oppfrisking av leilighet før salg. Jobben ble flott utført, og resultatet ble mye bedre enn ventet, selv om den ble større/mer omfattende enn planlagt. Leiligheten er blitt lys og koselig, og jeg blir glad hver gang jeg går inn. Tilbakemelding fra megler og de som har vært på besøk har også vært enstemmig positive. Hr. Kopstad fremstod veldig positiv og var proaktiv gjennom hele prosessen. Vil jeg anbefale ham? Utvilsomt!

Merete, Tårnåsen, 15. mars 2013

Maling av vegger i stue,kjøkken og entre. ny leilighet

Vi valgte H. K. K. Maling & mer til å male vegger i vår nye leilighet etter å ha fått det mest oversiktelige tilbudet til en bra pris. Vi har ikke angret på at vi valgte Hans Kr. Kopstad. Resultatet av jobben er meget bra, og Hans Kr. Har vist seg som en fleksiblel og samvittighetsfull håndverker som det er lett å kommunisrere med. Han har holdt avtaler, og har holdt oss løpende orientert om fredriften. Firmaet kan anbefales på det varmeste.

Svein, Oslo, 14. jan. 2013

Maling av stue,kjøkken og gang i en leilighet

Mr Kopstad utførte en malerjobb hos meg nå i desember 2012. Maling av stue, kjøkken og gang. Jobben ble gjort til riktig tid og sluttresulatet var meget bra. Hans Kr Kostad gjorde grundig forarbeid med maskering, slik at leiligheten så meget fin ut ved endt arbeid. Han var også lett å få tak i ved spørsmål og han kjøpte også inn kvalitetsmaling slik at dette vil nok se bra ut i mange år fremover. Arbeidet sto absolutt til forventningene.

Frode, Oslo, 1. jan. 2013

Felling av kirsebærtre

Hans hadde den kjappeste servicen og den beste prisen, og fikk gjort jobben (felling av tre+bortkjøring) på dagen. Glimrende!

Kent, Nesbru, 16. nov. 2012

Skulle ta meg en fridag fra malerarbeid, og kunne da like godt ta meg en tur i "skauen" med øksa... :-)

H.K.KOPSTAD 16. nov. 2012

Trenger hjelp til å bytte noen råtne bord

Fornøyd med utført jobb. Kan anbefales.

Arild, Sandvika, 1. nov. 2012

Male rom

Seriøs bedrift. Raskt svar, god oppfølging til rett tid og fin pris. Jobben ble gjort akkurat slik vi ville og han holdt alle avtaler om tidspunkter osv.

Arne, Eiksmarka, 25. okt. 2012

Maling av loftsstue

Vi fikk malt våres loftsstue og 2 vinduer i tillegg. Hans Kr Kopstad er hygglig og imøtekommende og samarbeidet fungerte fint. Prisen var bra og konkurransedyktig og resultatet på jobben blev bra.

Elsabet, Oslo, 21. okt. 2012

Maling av leilighet

Veldig fornøyd med malingsjobben Kopstad gjorde for meg. Nøyaktig, presis og leiligheten ble veldig fin. Prisen var veldig bra, og han var hyggelig, imøtekommende og jeg vil gjerne bruke han igjen senere. Kan absolutt anbefales.

Camilla, Oslo, 10. okt. 2012

Fjerning av trestubber - stubbefresing

Jobben ble utført raskt og effektivt med meget godt resultat. Fikk rask respons på forespørselen og stubbene ble fjernet samme dag. Han tilbød seg også å komme tilbake og fjerne jord og tre-rester. Hyggelig og seriøs - anbefales!

Anders, Gjettum, 24. sep. 2012
Vis flere evalueringer

Kart