Siste evalueringer (5)

Oppussing bad

Veldig fornøyd med jobben som ble utført av SDM BYGG & EIENDOM AS. De kom med gode råd underveis, serviceinnstilt, og utførte oppdraget profesjonelt og til avtalt tid. Anbefales!

Kristin, Oslo, 12. mars 2018

Skal pusse opp 60 kvm leilighet

SDM Bygg gjennomførte en total oppussing av leiligheten. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og resultatet ble meget bra. Denis som sto for gjennomføringen holdt meg løpende oppdatert under prosessen og hjalp meg med å finne gode løsninger på spørsmål som oppsto underveis.

Amund, Oslo, 7. mars 2018

Baderom,oppussing/ oppgradering

SDM Bygg og eiendom gjorde en enkel oppussing av et kjellerbad hos oss. Denis var hyggelig, pålitelig og løsningsorientert, og vi kan anbefale ham til tilsvarende oppgaver!

Ane, Oslo, 16. nov. 2017

Oppussing av bad

Totalrenovert bad. Veldig profesjonelt gjennomført. Løsningsorientert og pålitelig, holdt tidsfrist, ga gode råd og foreslo gode løsninger til en god pris. Godt utført arbeid, god dialog underveis, flott resultat! Anbefales!

Eva, Moss, 16. juni 2017

Totalrenovering bad,nytt gulv i 80 m2 leilighet

Vi er meget godt fornøyd med SDM Bygg. Badet, som var hovedjobben, er nydelig utført. Et par ting vi ikke var helt fornøyde med, ble gjort om uten ekstrakostnader. Vi fikk gode råd mht planløsningen, og hadde god kommunikasjon under hele prosessen.

Steinar, Oslo, 23. juni 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SDM Bygg & Eiendom AS

4.8 5 evalueringer Høvik

Proffbygg PL AS

  Høvik