GUNVALD JOHANSEN BYGG AS

4.2 (17 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Olav V Gate 92, 8004 Bodø

GUNVALD JOHANSEN BYGG AS

Gunvald Johansen ble etablert i 1963. Konsernet består blant annet av entreprenør Gunvald Johansen Bygg som utfører alle typer byggoppdrag, fra de minste oppdrag til de største totalentrepriser.Gunvald Johansen Bygg er det største lokaleide byggentreprenørselskapet i Nordland. Vi er også med i byggevarekjeden Byggmakker, og har Byggmakkerbutikker i Bodø, Svolvær, Fauske og på Leknes. Vår femte Byggmakker er under planlegging på Hunstad i Bodø. Fra årsskiftet 2017/2018 er også glassmesterbedriften Bodø Glass & Ramme AS en del av vårt konsern.


Selskapet er i sterk vekst og har en årlig omsetning på ca. 950 millioner. Vi sysselsetter tilsammen ca. 300 medarbeidere i selskapene.


Vår serviceavdeling utfører alle typer mindre bygg- og renoveringsoppdrag i Bodø-området.

Vi utfører blant annet følgende oppdrag:
· Oppussing av bad og kjøkken i samarbeid med elektriker, rørlegger og maler.
· Skifte av taktekke (pappshingel, takstein, decra, etc)
· Tilbygg i alle størrelser
· Garasje
· Skifte vinduer, dører, bordkledning, takrenner, o.l.
· Montasje av ovn og stålpipe
· Ombygging av kontor, restaurant o.l.
· Bygge balkong

Avdelingen disponerer i alt ni topp utstyrte servicebiler og har tilsammen 18 tømrere. Alle våre tømrere er dyktige fagarbeidere med lang erfaring i byggebransjen, og er håndplukket for servicearbeide.

Vi legger stor vekt på å gi en god faglig veiledning og god service i byggetiden. Du som kunde skal være fornøyd med sluttresultatet.

Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg et uforpliktende pristilbud. Ved behov kan vi være behjelpelig med tegninger, planløsninger og fasader. Vi kan også påta oss alt av papirarbeide som skal til for å få nødvendige godkjenninger i henhold til dagens regelverk.

Kontakt oss gjerne på tlf. 75 54 19 30, eller mail cr@gj.no for å avtale en befaring.


Ingen byggeoppdrag er for små for oss!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften