Siste evalueringer (18)

Legge terrassegulv på balkong

Profesjonelle og hyggelige fra første kontakt til gjennomføring av jobben. Bra utført. Anbefaler gjerne.

Mathias Holtz, 5. sep. 2016

Totalrenovering av bad - ca 4kvm

Etter å ha brukt Velova AS til total-renovering av bad, sitter jeg igjen med ett fantastisk nytt bad og en god opplevelse av Velova AS. Min erfaring med bedriften er at de er dyktige og 100% nøyaktige på jobben de gjør, til en meget god pris. De er punktlige og fullfører jobben til avtalt tid og pris, i tillegg til å være fleksible i forhold til endringer underveis i prosjektet. Kommer garantert til å bruke Velova og Pioter igjen. Anbefales!

Olav Oma, 26. april 2016

Oppussing av bad.

Arbeidet ble gjort til avtalt tid og ble veldig pent. Ingen problemer med kommunikasjon underveis. Anbefales.

Adrian Watten Aarnæs, 5. okt. 2015

Helrenovering av bad på ca 7 m2

Vi valgte Velova Håndverk AS som utførte jobben MEGET bra. Hadde forslag til bra løsninger, fulgte tidsplanen, bra på pris, ryddet opp ute og inne. Kan gi dette firma mine beste anbefalinger.

Steinar Oug, 3. aug. 2015

Oppussing av leilighet i oslo (40 m2). oppføring av nye vegger og nytt tak innvendig

Jeg er veldig fornøyd med valget av Velova Håndverk i forbindelse med oppussing av leilighet. Arbeidet bestod av riving og oppføring av nye vegger og tak, inkludert listing, maling og gulvlegging. De samordnet i tillegg elektriker- og rørleggerarbeid for nytt kjøkken. Arbeidet ble gjort punktlig, av høy kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Velova/Piotr ga god oppfølging underveis og kom med nyttige innspill til løsninger. Anbefales!

Håvard Almås, 11. mai 2015

Renovering av et bad på 5 kvadratmeter

For et par mnd siden fikk vi totalt renovert badet vårt via VELOVA Håndverk as. Vi er kjempefornøyde med resultatet og måten arbeide ble utført på. Alt ble gjort i henhold til kontrakten og vi har fått veldig god dokumentasjon på arbeidsprosessen. Vi kan trygt anbefale VELOVA Håndverk as .

Roy Fjærestrand, 26. feb. 2015

Legging av parket,listing

Er veldig fornøyd. De kom til avtalt tid, og gjorde en god jobb til avtalt pris.

Kristin Orvik, 9. feb. 2015

Riving og bygging av lettvegg

For oss er det tre ting som er viktig når det gjelder oppussing/ombygging: kvalitet, pris og at tidsrammen holdes. Alt i alt skårer Velova håndverk høyt på alle tre paremeter. Prisen var noe høyere enn snittet, men det er fort glemt når tidsrammen holdes og kvaliteten på arbeidet som er gjort er høy. Alt i alt meget fornøyd med jobben som er gjort: riving av vegg, bygging av ny vegg, legging av gulv, installering av oljeovn og maling av leilighet.

Kjell Handeland, 23. jan. 2015

Er du ekspert på listing/finisharbeid?

Var veldig fornøyd med jobben Velova gjorde hos oss. Piotr er blid, imøtekommende og snakker veldig bra norsk. Han har også ideer, og skjønner hva kunden vil. Det var en list jeg ikke var fornøyd med i etterkant, men da kom Velova raskt tilbake og satt på en ny. Kan absolutt anbefale Velova og Piotr til andre.

Andreas Handeland, 5. nov. 2014

Nytt bad ekstra soverom nytt kjøkken i åpen løsning

Kjempe fornøyd med jobben som er gjort. Prisen var en de mest konkurransedyktig. Punktelige. Badet ble spesielt lekkert . Anbefales . Torbjørn 18. 08. 2014.

Voisin Louis Torbjørn, 18. sep. 2014

Sette opp en lettvegg i stua

Vi brukte Velova for andre gang, og er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Ble ferdig på noen få timer og til avtalt timepris. Skal selvfølgelig bruke dem neste gang vi har behov for den type arbeid.

Vegard, 13. aug. 2014

Modernisering av enebolig (håndtverkere er nå valgt)

Vi valgte Velova Håndtverk AS for jobben etter en grundig anbudsrunde. Velova utførte: - riving og bygging av 2 bad (vegger, gulv, flislegging, montering av badekar, lister) - pussing og maling av peis - lister, parkett, teppelegging alle rom - renovering enekkerbygde møbler Velova er svært enkle å samarbeide med og bidrar konstruktivt i idéprosessen. Vi anbefaler dem på det sterkeste i vårt nettverk - for større eller mindre jobber.

Vegard Storstad, 10. juni 2014

Oppussing av terrasse: legge gulv m.m.

Velova har gjort en meget god jobb for oss. Til avtalt tid og pris. De var nøye med detaljer. Vi anbefaler dem. Vi kan bruke dem til andre eventuelle oppdrag.

Vegard, 19. mai 2014

Maling av vegg og tak,ca. 40 m2

Vi er veldig fornøyde med den jobben Velova Håndverk (Piotr) gjorde hos oss. Dette var en liten malingsjobb og vi likte spesielt måten Velova håndterte vårt anbud på. Vi opplevde at Piotr var opptatt av våre behov, uten å prøve å selge mer enn det vi trengte akkurat da. De kunne gjøre jobben nesten med en gang, være raske og profesjonnelle. Anbefales!

Sigrid & Antoine Gundersen Philippart, 14. mai 2014

Helrenovering av kjøkken

Etter å ha hatt flere firmaer på befaring, valgte jeg Velova Håndverk til denne jobben, pga førsteinntrykk og pris. Nå er kjøkkenet ferdig, og jeg er meget fornøyd. Piotr og teamet hans virket genuint interesserte i prosjektet, og var grundige gjennom hele prosessen. Trass utfordringer underveis (forsinkelser i leveransen fra Epoq), var de fleksible, og samkjørte arbeidet med elektriker og rørlegger. Kan trygt anbefale Velova til lignende arbeid!

Hans Olav Stampeløkken, 24. mars 2014

Lydisolering av vegger.

Jeg valgte Velova fordi bedriften fremstod som meget seriøs allerede i anbudsfasen, de var de eneste som tok seg bryet med å levere et skikkelig anbud basert på min beskrivelse av jobben som skulle gjøres (lydisolering av vegg). Selve jobben ble meget ordentlig utført, de kom alltid til avtalt tid, kom med innspill og resultatet ble både pent og godt. Vil ikke nøle med å anbefale Velova til kjente og ukjente.

Knut, 7. feb. 2014

Maling og oppussing av en leilighet på 80kvm

Meget bra arbeid utført av malermester Piotr. Veldig punktlig kar,kjempe flink. Fikk utført arbeid innen tidsrommet og akkurat som jeg ønsket. Betalte en meget hyggelig pris. Han ga gode forslag til utførelse av arbeid slik at det ble billig og det ble et godt resultat. Kan anbefales på det sterkeste om man ønsker grei pris og supert arbeid.

Singh, 15. jan. 2014

Flytting av kjøkken

Vi valgte Velova til å montere kjøkken i et rom som før var stue. Jobben inkluderte alt av det elektriske, samt nytt sikringsskap, og ny vanntilførsel og -avløp. Rommet ble nydelig pusset opp fra topp til tå og kjøkkenet hurtig montert. De jobbet hardt, var alltid tilgjengelige, og imøtekommende overfor enhver forespørsel vi måtte ha. Vi er glade for at vi valgte Velova, og særdeles fornøyde med vårt nye kjøkken.

Martin Fløistad, 25. april 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart