TØMRER ANDERS ÅSLAND

4.8 (13 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

TØMRER ANDERS ÅSLAND

Tømrer Anders Åsland er firma med over 20 års erfaring, som holder til i Mysen.Oppdrag: alt innen vinduer/dører-tilbygg-nybygg-restaureringog tak.Jeg driver mye med utskifting av dører ogvinduer, og har meget gode avtaler på dette. Selv om de fleste velger et standard vindu, er det greit å vite at et vindu ikke bare er et vindu. Du kan feks få de aluminiumsbelagte utvendig, for å slippe å male. -Selvrensende glass for å forenkle vaskejobben. -Sikkerhetsglass for å redusere skader og innbrudd. -Beskyttende glass mot solstråler, som famler møbler og inventar. -Støydempende glass. -Flere forskjellige typer sprosser, også en type som ligger inni glasset for enklere rengjøring. Det er jo greit å vite at mulighetene er tilstede, dette er heller ikke så dyrt som mange frykter.
I det siste har det også blitt mye av å lage godkjente åpninger og montere rømningsvinduer i kjeller rom. Med lyskasser utvendig hvis det er behov for dette. Da blir det ofte brukt innadslående, sidehengte vinduer.?


Tak: Leverer komplette tak med ønsket type taksten el lignende, takrenner, pipe og luftehatter, godkjente snøfangere og stigetrinn. Og har du et eldre tak med forenklet takkonstruksjon (tak som ikke tåler vekten av taksten) kan takplater være et meget godt alternativ. Mange av disse har også garantier opp mot 40-50 år.


Ellers driver jeg med det meste av utvendig og innvendig arbeid som er naturlig for en Tømrer.
Utvendig kledningen-etterisolering-innvendig arbeid som gulv vegger og tak- listing-kjøkken-terrasser -uteplasser-levegger-garasjer og boder.


Blir også mere og mere av vedlikeholdsfrie rekkverk og gjerder. Et godt alternativ for deg som ikke liker å male, eller vil ha et produkt som varer og varer.


Jeg har meget gode samarbeids partnere som, rørleggere- elektrikere- murere-malere og blikkenslagere. Og kan derfor være behjelpelig med dette. Kan også prise, eller levere komplette oppdrag.


Jeg er en seriøs håndverker som har stor interesse for faget, og som ønsker å gjøre en så god jobb som mulig for deg.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften