Siste evalueringer (13)

Utskift av 3 vinduer

Byttet 3 vinduer. Kjapt og greit. Veldig hyggelig.

Johnny, Mysen, 3. juni 2020

Legge nytt tak

Jobben ble raskt og bra utført.

Per-Håvard, Mysen, 29. mars 2017

Bytte vinduer

Vi er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort og synes det har vært god kommunikasjon underveis og har blitt et godt resultat :).

Ole-Martin, Mysen, 28. april 2016

Vindu og dør

Det skulle byttes 2 vinduer og 1 ytterdør i enebolig. Jobben ble utført raskt og effektivt. God kommunikasjon og full oversikt hele veien. Noen skjevheter i bygget gjorde at det ble noe ekstraarbeid, men pris og ekstraarbeid ble godt kommunisert hele veien og vi endte opp på forventet pris. Resultatet ble upåklagelig. Kun en lysbryter som må festes da denne ikke fikk plass på gammel lokasjon.

Stian, Mysen, 3. feb. 2016

Bytte 2 stk baderomsvindu

Nøye og effektiv. Løste utfordringer under veis på en glimrende måte! Anbefales på det sterkeste!

Wenche, Mysen, 23. sep. 2015

Bytte balkong dør stue og et vindu.

Nå er jobben gjort og jeg er kjempefornøyd. Kan trygt anbefale Åsland for lignende oppdrag. Jobbet raskt og ryddet etter seg,. Vindu/balkongdør er norskprodusert slik at det er lett å få service om man skulle finne noen feil på disse senere, Åsland vil bli tilbudt flere jobber hos meg da han er av den gamle gode sorten som ikke slurver. Anbefaler han på det varmeste.

Wera, Ørje, 8. sep. 2015

Montering av vinduer og lufteluker i grunnmur,inkl en lyskasse (lysbrønn)

Fikk raskt svar fra Åsland på mitt oppdrag. Han kom raskt på befaring, kom med forslag til løsninger, og jeg mottok raskt et tilbud på jobben vi ble enige om. Åsland hadde gode kontakter og skaffet dyktige folk underveis. Vi hadde god kommunikasjon gjennom hele oppdraget og jeg fikk raske tilbud på tilleggsarbeider, med muligheter for egeninnsats. Opplevde Åsland som en ryddig og dyktig fagmann.

Jean, Askim, 1. juli 2015

Oppmåling og montering av 7 vinduer og ytterdør i enebolig

Vi er veldig fornøyde med arbeidet Åsland utførte hjemme hos oss. Resultatet ble flott! I tillegg til å være faglig dyktig var det et stort pluss at han alltid var presis, var god på tilbakemeldinger og oppfølging og at avtaler ble gjort skriftlig. Vel verdt prisen og vi vil definitivt bruke ham igjen ved senere behov.

Ljiljana, Askim, 22. juni 2015

Bytte tre vinduer i kjellerleilighet

Dyktig fagmann som var presis og og meget dyktig. Vi er kjempe fornøyd med både måten jobben ble utført og resultatet. Vil abselutt anbefale Anders Åsland på det strekeste!

Mathias, Skiptvet, 23. okt. 2014

Skifte vinduer i enebolig

Veldig hyggelig og profesjonell. Kom til avtalt tid og utførte jobben prikkfritt. Kan absolutt anbefales og vi kommer til å bruke han neste gang også! Høy arbeisdmoral og god kommunikasjon. Dyktig fagarbeider.

Bjørn, Askim, 4. okt. 2014

Skifting av vindu/balkongdør

Proff. Effektiv ok levering og pris, kommer til å bruke han igjen. Anbefales.

Tom, Askim, 14. mai 2014

Bytte av to vinduer (soverom)

Dette var en utrolig dyktig tømrer, rask og effektiv og meget ryddig, kan anbefales på det sterkeste.

Kenneth, Mysen, 30. okt. 2013

Omgjøring av intergrert garasje i bolighus til soverom

En dyktig fagmann som gjorde en meget god jobb. Var behjelpelig med løsninger og forslag til endringer underveis i prosjektet. Vi har valgt å engasjere ham til flere prosjekter til høsten.

Øystein, Askim, 17. juni 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Erik Mysen Snekker - Vedlikehold

4.4 16 evalueringer Strømmen

Tømrer Anders Åsland

4.8 13 evalueringer Mysen