Siste evalueringer (4)

Trenger snekker

Vi er veldig fornøyd med bygging av garasje og diverse arbeid inne som legging av parkett og bygging av garderobe. Kommer til avtalt tid og er dyktige i sitt arbeid. Anbefales og vil absolutt bruke de igjen.

Trude, Kråkerøy, 20. april 2017

Utskifting av vinduer på hytte djupeklo (fredrikstad)

Firmaet har gjort en utmerket jobb! I tillegg til å skifte ut 3 vinduer, gikk oppdraget ut på å rive gammel terrasse og sette opp ny. T. O. Fjeld kom presis på avtalt møte for befaring og sendte oversiktlig og bra tilbud kun dager etter. Etterbestillinger ble håndtert meget bra, med bra dialog på mail og telefon. Arbeidet startet iht avtalen og arbeidet er meget bra utført - Tom Ole & Co anbefales på det varmeste!

Erik, Gressvik, 30. sep. 2016

Kledning bytte av dører og vinduer samt nytt gjerde

Jeg er meget fornøyd med både tilbud og utførelse av arbeid. Alt ble utført til avtalt tid og med kvalitet i alle ledd. Hyggelige,kompetente og samarbeidsvillige håndverkere. Faktura var 100% i tråd med avtale.

Lars, Gamle fredrikstad, 3. juli 2013

Utskifting/rest. av bjelkelag.

Brukte Byggmester Tom O Fjeld til rep. Av bjelkelag/ bunnsville i eldre hus+ kledning av 3 vegger, etterisolering og skifte av 2 vinduer. Kan ikke få fullrost dette firmaet nok. Kom alltid til avtalt tid. Flott oppfølging av byggmesteren underveis og pent utført arbeid. Og til en uslåelig pris. Kommer garantert til å bruke dette firmaet igjen. Frank Andreassen.

Frank, Fredrikstad, 11. juni 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Elektrosmia Installasjon AS

4.8 173 evalueringer Fredrikstad

Malerfirma Granum

4.7 167 evalueringer Gressvik

VS Byggservice AS

4.5 55 evalueringer Torp