Siste evalueringer (6)

Regnskapsfører til enmannsforetak

Veldig bra.

Marion Vik, 6. okt. 2016

Regnskapsfører til enkeltmannsforetak

Enkelt og greit! De kontaktet meg på tlf. Fikk en kjapp gjennomgang av priser og hva de gjorde. Billig for meg som driver ENK. Bedre blir det ikke! :).

Patrick Leinaas, 17. juni 2015

Regnskapsfører til aksjeselskap

Vi har brukt dette regnskapsfirmaet siden juni altså 3 måneder. Vi er veldig fornøyde. De er rimelige og yter meget bra service. Og så har de meget bra systemer og løsninger som gjør det meste meget lettviint. Anbefales absolutt!

Vidar Oxlund, 21. aug. 2013

Få regnskapsfører til et as som er under oppstart.

Firmaet gjorde ikke en god jobb. Hadde flere samtaler med firmaet på tlf,men det kom aldri noen dokumenter som de sa de skulle sende. De skulle sende meg noen standard skjemaer på mail, men hver gang jeg ringte for å pure fikk jeg beskjed om at det skulle de gjøre med engang og at de beklaget seg med at det var så mye å gjøre. Så disse er rett og slett ubrukelige.

Petter Tharaldsen, 7. juli 2013

Regnskapsfører til enkeltmannsforetak

Kontakt med selger i Visma var tillitsvekkende og klar i forhold til hva jeg søkte og hva de kunne tilby. Det som imidlertid trekker noe ned er at det oppsto uklarheter i forhold til hva jeg hadde bestilt og det å komme i gang ble litt forvirrende for meg som kjøper. Jeg er nå kommet i gang, men har ikke fått alle tilganger opp å gå, og savner tilbakemeldinger på spørsmå angående dette. Er i tvil om jeg vil anbefale dette til andre.

Øystein Ludvigsen, 25. juni 2013

Regnskapsfører enkeltmannsforetak

Fikk svært god behandling og er veldig fornøyd.

Britt Helene Krogh Von, 11. juni 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

It-konsulent Tavassoli

  Trondheim

Cross Platform AS

5.0 1 evalueringer Trondheim

Dyrnes Engineering

5.0 1 evalueringer Trondheim