Siste evalueringer (21)

Total renovate kitchen and living room

Cristian and his team got the top scores in every aspects. 1) Time estimation is accurate ! 2) ALWAYS answer my phone calls. 3) Stand on my point of view, to help us re-fine our home design. 4) Speaks very good English, easy to communicate. 5) His electricians and plumbers are professional. 6) Arrive on time. 7) Will use this team in my future projects and highly recommended this team to anyone who want a perfect result.

Xin, Bekkestua, 27. mai 2016

Legge parket gulv på ca:60-70 m2

Able Serice har utført jobben på en meget bra og punktlig måte, ordnade med innkjøp og legging av gulver. Komunikasjon på engelsk ikke noe problem at forstå varandre, tidsplanen blev overhålt. Sitter igen med et meget gott inntrykk av personer og firman, kan meget enkelt anbefalles. Henry.

Henry, Fornebu, 6. okt. 2015

Sette opp lettvegg

Meget bra utført jobb. Kommunikasjonen på Engelsk gitt smertefritt og disse karene vet helt klart hva de driver med. Jeg er meget fornøyd med jobben! Vil helt klart bruke Able Service på neste prosjekt!

Petter, Oslo, 21. sep. 2015

Renovering av baderom

Veldig fornøyd med utført arbeid. God samarbeidspartnere, åpen for forandringer, kommet med gode løsninger. Anbefalles.

Henriette, Gjettum, 8. sep. 2015

Innendørs malerarbeid

Able service ble valgt på basis av et konkurransedyktig tilbud og et godt inntrykk på befaring. Vi fikk en satt pris inkludert alt av materialer, som de sto for å anskaffe. De møtte opp som avtalt, kommuniserte ryddig og effektivt på engelsk og avsluttet jobben en dag tidligere enn hva som ble lovet. Resultatet ble akkurat som vi forventet. Vi kommer til å bruke Able Service igjen en annen gang.

Thea, Oslo, 20. juli 2015

Fjern lettvegg / fiks og male etterpå

Jobben ble gjort akkurat som avtalt og alle var profesjonelle og høflige. Det effektive arbeidet ble gjort profesjonelt og godt utført. I tillegg hadde jeg bedt om en ekstra jobb etter at de begynte, og den ble gjort uten problem og igjen godt gjort. Jeg kan anbefale Albe service for snekring. Jeg hadde bestemte meg for å male selv pga personlig endring.

James, Sofiemyr, 17. juli 2015

Flyttevask,enebolig 180m2

Diana fra Able Service møtte opp presis og vasket ned boligen grundig. Vi kommer til å bruke de på flere jobber. Rimelige var de også. Anbefales.

Roger, Oslo, 9. juli 2015

Innvendig maling av vegger

Bedriften tilbød klart laveste pris i konkurranse med fire andre firmaer. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt, alle vegger var ferdigmalt i løpet av en dag. Jobben var pent og nøyaktig utført uten søl eller slurv av noe slag. Alt ble gjort som avtalt. Jeg kan absolutt anbefale denne bedriften til andre. Arvid Landaas Søråsveien 18, 1430 Ås.

Arvid, Ås, 7. juli 2015

Flyttevask

Bedriften hadde ikke bil og medbrakte innkjøpte vaskemidler som ble fakturert kunden. Arbeidet som ble gjort var overfladisk idet det ikke ble rengjort oppå kjøkken- og garderobeskap samt kjøleskap. Heller ikke lamper ble rengjort. De steder der det ikke var rengjort lå det tykt lag på kjøkken lå det tykt lag med fett og skitt. Vinduer og vegger ble ikke vasket. Arbeidet ble foretatt i løpet av 3,5 time med en person. T. E. Sundsli.

Thor, Oslo, 24. juni 2015

Flytting i asker mandag 30.03 samt rensing av tepper/sofa

God og ryddig kommunikasjon (på engelsk). Gjorde en god jobb på flytting (rensing av tepper/sofa ble glemt og ikke gjort). God pris og bra service og ingen skader.

Merete, Asker, 7. april 2015

Rive parkett og legge fliser m/ varmekabler,ca 4-5 kvm

Veldig hyggelige folk! Jobben tok litt lengre tid enn planlagt, men det var ikke noe vi stressa, så det gjorde ikke noe. Prisen var super og kvaliteten veldig bra! Kan absolutt anbefales :-).

Gaute, Oslo, 3. des. 2014

Renovering av kjøkken 17kvm

Bra pris og bra jobb.

Dag, Oslo, 11. nov. 2014

Oppussing av leilighet inkl. gulv,vegger,tak,vinduer samt kjøkken

Able service er serviceorienterte og gjør en faglig god jobb med fokus på detaljer. Jeg er meget godt fornøyd med det arbeidet de har gjort. Små problemer som har oppstått underveis har blitt håndtert kjapt. De er fleksible og resultatet har blitt svært godt! Jeg kommer til å bruke Able service igjen og anbefaler dem på det sterkeste.

Henrik, Oslo, 6. nov. 2014

Utskiftning av kledning - utskiftning av terrassedør

ABLE SERVICE ble benyttet i forbindelse med bytte av kledning. Prosjektleder Cristian ga et godt inntrykk under befaring og fremsto som løsningsorientert og seriøs. Under hele prosjektet ble vi holdt oppdatert på fremgangen og gitt råd angående utbedringer. Flinke og høflige arbeidere. Utbedringer som vi ønsket utført i etter tid, ble løst på dagen. Alt i alt en positiv opplevelse. Konkurransedyktig pris. Kommer til å benytte firmaet igjen.

Ole-Marius, Oslo, 13. aug. 2014

Oppussing leilighet; stue og sovealkove + maling kjøkken og gang,

Jeg vil trygt anbefale Able Service! Veldig ryddig prosess hele veien, mht befaring, tilbud og gjennomføring av jobben, inkl. Tidsplan. Cristian er en glimrende prosjektleder, og er veldig løsningsorientert, noe som var spesielt nyttig for meg i oppussingen av en eldre leilighet. Utrolig positive og fleksible å jobbe med, bra gjennomført arbeid og til det jeg oppfatter som riktig pris for jobben. Jeg bruker de veldig gjerne igjen ved anledning.

Trude, Oslo, 9. juli 2014

Nytt gulv i inngang

Svært godt fornøyd med jobben som ble utført. De startet arbeidet ved avtalt tid, og avsluttet omtrent som planlagt. Arbeidet besto i en kombinasjon av støping, snekring, rørlegging og elektrisk, og alt ble koordinert av deres prosjektleder. Ingen problemer med å anbefale Able Service til andre.

Kjetil, Siggerud, 5. juli 2014

Innvendig isolasjon av tak,300 kvm,høy himling (stillas).

Meget pålitelige og prisgunstige. Jobben ble utført til vår store tilfredshet - til avtalt tid.

Steff, Oslo, 2. juni 2014

Lettvegg

Able Service utførte oppdraget prikkfritt og jeg bruker de gjerne igjen ved en annen korsvei.

Knut, Skedsmokorset, 19. mai 2014

Bygge innvendig trapp for adgang til leilighet i 2. etasje

Jeg er meget fornøyd med Able Service. Omfanget på arbeidet ble større og mer komplisert enn hva vi opprinnelig trodde, men alle utfordringer ble løst på strak arm. Able Service sine håndverkere er byggfaglig dyktige, pålitelige og nøyaktige i arbeidet. Prosjektlederen Cristian er ytterst profesjonell, alltid tilgjengelig for diskusjon og gir gode råd underveis. Benytt Able Service for høykvalitetsarbeid til en fornuftig pris! Ove Christian.

Ove, Asker, 28. okt. 2013

Oppussing av hus

Jeg er veldig fornøyd med Able Service. Jobben var gjort effektivt og pent. Dem svarte raskt og klart på alle spørsmål . Prisen var også grei. Anbefales! Erik Larsen.

Erik, Vollen, 2. juli 2013

Oppussing av leilighet 50 m2

Jeg trengte å gjøre ny kjokken og parkett. Har valgt Able Service til å utføre jobben. Dem har gjørt jobben sin veldig bra - kvaliteten er på toppen, arbeidet ble gjort raskt og effektivt, og prisen var rimelig. Jeg ville takke prosjektlederen Cristian - han er en veldig ansvarlig person og det er lett å kommunisere med han . Kan absolutt anbefale Able Service til de andre! Mvh, Daria.

Daria, Oslo, 26. juni 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

URBANA FASADE AS

4.7 216 evalueringerBetalt Oslo

SCANFLIS AS

4.9 88 evalueringerBetalt Oslo