Siste evalueringer (13)

Bygging av soverom.

God service og hyggelige folk. Var rask i starten, men brukte litt tid på smådetaljene. Litt småting å pirke på er det alltid, som f. Eks: dårlig skjøting av tapeten(synlig skille mellom tapet-arkene), sprekk i panelet etter utskjæring av dør. Bortsett fra det, så var resten av arbeidet utført meget godt, og til en meget gunstig pris.

Stian, Nøtterøy, 2. okt. 2017

Bytte terassedør og vinduer

Byttet terassedør og tre vinduer. Jobben ble utført profesjonellt og alle avtaler ble overholdt. Og prisen var grei. Anbefaler MH bygg til alle som trenger en rask,ryddig og ansvarsfull håndverker. Tjøme mai 2016. Siri og Josef Roka.

Siri, Tjøme, 6. juni 2016

Bytte av 95 dører/vinduer-teksleåsen brl

MH Bygg har byttet ca 120+/- vinduer og dører for teksleåsen Brl. Det ble i forkant satt opp en plan som viste hvilken leilighet de skulle ta dag for dag, samt at aktuelle andelseier fikk beskjed dagen før. Gutta har vært hyggelige og greie, arbeidet har gått etter planen, beboerene har vært svært fornøyde. Vi har ingen problemer med å anbefale dem videre.

Kristine, Sandefjord, 2. okt. 2015

Sette inn nytt vindu

Veldig bra, ryddig og pålitelig. Bra kommunikasjon. Alle avtaler holdt. Pent arbeid.

Mats, Torød, 28. aug. 2015

Isolering av innervegger ( lydisolering)

Jeg var fornøyd med selskapet. Effektive håndtverkere og godt arbeid. Fikk også gode råd i forhold til tiltak rundt lydisolering!

Janne, Skallestad, 23. april 2015

Ytterdør/kjellervindu

Flinke og ryddige folk . Holdt alle avtaler og kl. Slett . Ryddig og greit oppgjør. Kan anbefales.

Birthe, Horten, 17. april 2015

Skifte vannbordene,bytte lufteventiler og skifte takrenner m/avløp ned fra takrennene.

Vi ble kjempe fornøyd med jobben som ble gjort av MH Bygg. De var veldig effektive og nøye. Var hele tiden i dialog med oss hvis de måtte gjøre noe ekstra utenom. Rydding etter jobb var veldig bra utført. Vi anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Bente, Tjøme, 16. april 2015

Skifte tak på enebolig

Jobben var skifte av ca. 190 m2 lekter/ takstein på enebolig. De ga en grei orientering om jobben ved befaring og var raske til å gi et forståelig tilbud. Alle avtaler om arbeide og tidsrom ble overholdt og arbeidet utført på en fagmessig god måte. Alle tilleggsarbeider ble varslet/ avtalt på forhand og priser løpende bekreftet på mail. I tillegg var det to muntre karer som det var en glede å samarbeide med. Ingen problemer med å anbefale disse.

Gunnar, Sandefjord, 9. april 2015

Bytte inngangsdør

Veldig bra! Holdt alle avtaler, nøye og dyktige. God kommunikasjon.

Terje, Tønsberg, 29. mars 2015

Taktekking

Bra utført jobb. Alle avtaler ble fulgt. Bra pris. Hyggelige folk. Veldig fornøyd kunde.

Pål, Tolvsrød, 2. mars 2015

Bytte av tak,renner,nedløp og pipehatter på enebolig + garasje.

Jeg er strålende godt fornøyd med jobben MH Bygg har utført for meg. De har byttet tak med nye lekter og slisser, nye renner og nedløp, samt pipehatter, beslag, israfter og sidebord, og ellers alt som hører med. Dette er fullverdige snekkere som jobber med stolthet og dyktighet. Blandt 8 andre interessenter var de best på pris. Jobben ble utført til avtalt tid og pris med god kommunikasjon hele veien. Fiks ferdig og pent ryddet ved utført jobb.

Arne, Tønsberg, 21. nov. 2013

Snekring

Dette firmaet var til å stole på. De kom når de hadde lovt og gjorde en fantastisk fin jobb og det var det billigste anbudet. De fikk noe ekstrajobb pga at huset er gammelt, men tok ikke ekstra betalt selv om jeg tilbød det.

Sven, Tjøme, 28. aug. 2013

Skifte av vindu

MH Bygg utførte jobben med skifte av et kjøkkenvindu meget bra. Kommunikasjon med MH Bygg (Mika) har vært god og oppklarende. Alle frister mv er overholt til punkt og prikke, og arbeidet ble utført raskt og med god håndverksmessig utførelse og orden. Firmaet ryddet flott opp etter at jobben var gjort. Jeg vil sikkert kontakte MH Bygg ved en seinere anledning. Anbefales på det sterkeste.

Rolf, Sandefjord, 12. aug. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tønsberg Byggtjenester Aleksander Apall

4.8 12 evalueringer Nøtterøy

AS Byggisolering

5.0 7 evalueringer Nøtterøy

Echo Bygg AS

5.0 13 evalueringer Vestskogen