Siste evalueringer (64)

Maling og noe sparkling av lite soverom

Abdoollayev målte eit lite soverom for oss. Det vart akkurat som forventa. Solid arbeid, effektiv kommunikasjon og god profesjonalitet. Hyggjeleg kar.

Guro Borchgrevink Valland, 27. feb. 2020

Male soverom vegg

Godt profesjonelt utført arbeid til god pris og avtalt tid. Meget fornøyd.

Sara Ertzaas, 18. feb. 2020

Hjelp til å gå fra mørkt til lyst

Veldig god pris på jobben og veldig bra bra utførelse! Meget forbøyt.

Silje Elverhøi Jensen, 16. feb. 2020

Maling av vegger - ny leilighet

Akmal malte alle rom i vår nye leilighet på 113 kvm, med 7 ulike farger. Arbeider kunne ikke vært gjort bedre. Alt ble strøkent ned på minste detaljnivå. I tillegg er Akmal svært hyggelig og tillitsvekkende, han møtte alltid helt presis til avtaler, og var veldig lett å kommunisere med. Pris var også svært konkurransedyktig og lavere enn andre anbud vi innhentet, uten at det hadde noen innvirkning på profesjonaliteten. Vi bruker uten tvil Akmal igjen, og gir han våre aller beste anbefalinger!

Kristine Sommerfelt, 20. jan. 2020

Maling av vegger ca. 28kvm.

Godt utført arbeid.

Joakim Pettersen, 10. jan. 2020

Maling av leilighet 70kvm

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Akmal gjorde hos meg. Han er profesjonell i alle ledd, god kommunikasjon og pålitelig. Akmal er en veldig hyggelig person, som er lett å forholde seg til. Jeg bodde hjemme under arbeidet og satt pris på det alltid var ryddig og pent der når jeg kom hjem. Om du ønsker å male hjemmet ditt, kan jeg ikke annet enn å anbefale Akmal på det sterkeste. Jeg er kjempefornøyd.

Jørgen Vestbø, 3. des. 2019

Maling av 20 kvm stue

Jeg er kjempefornøyd med hele gjennomførelsen. Akmal er profesjonell i jobben og liker det han driver med. Pris, profesjonalitet og utførelsen var helt super.

Anniken Høiby Bjørnøy, 7. nov. 2019

Male tak og vegger

Veldig fornøyd med jobben som ble utført.

Nadine Klinge, 29. sep. 2019

Male deler av ny leilighet,ca 55-60 kvm (stue,entre og soverom 11,6 m2) (gulvareal)

Fantastisk arbeid! Kommunikasjon, fleksibilitet, ryddighet, pris, pålitelighet og profesjonalitet var alt i toppklasse!

Christian Bakke, 4. sep. 2019

Sparkling og maling av ca. 25 kvm stue og soverom

Jobben ble gjennomført raskt og effektivt med godt resultat.

Evy Johnsen, 1. aug. 2019

Male 6 rom

Veldig fornøyd! God kommunikasjon underveis, godt utført jobb (grunnarbeid og maling av 9 store rom). Vi bodde i huset mens jobben ble utført og medarbeideren støvsugde godt før arbeidsdagen var over hver dag. Kan absolutt anbefale firmaet.

Elin Erlandsen Williams, 31. juli 2019

Maling av leilighet på 52m2

Meget fornøyd med Abdoollayev Malerservice Maleren På Innherred. Arbeidet ble utført til avtalt tid og han er meget nøye og resultatet ble perfekt. Anbefales virkelig.

Kenneth Fjeld, 19. juli 2019

Maling av stue,kjøkken,gang 35m2 leilighet

Vil anbefale denne bedriften på det sterkeste! Jobben ble gjort på kort varsel, ferdigstilt før avtalt tid, og med flott resultat.

Kristin Moe Elgsaas, 16. juli 2019

Maling+ av 37 kvm leilighet

Akmal malte og sparklet leiligheten mens jeg var på ferie. En utrolig hyggelig overraskelse å komme hjem! Kommunikasjonen, effektiviteten, resultat, nøysomhet er upåklagelig, og jeg vet hvem jeg kontakter neste gang for lignende prosjekter. Tusen takk!

May Linn, 3. juli 2019

Helsparkling av 34kvm leilighet

Anbefales. Resultatet ble meget bra.

Una Bryn Damsgård, 26. juni 2019

Maling av huset (innvendig)

Sparkling og maling av stue og entreen. Arbeidet ble utført til avtalt tid og han er meget nøye og ryddig. Anbefales virkelig.

Sandy Tallot, 25. juni 2019

Maling av stue,gang,kjøkken og soverom

Utrolig fornøyd med både arbeidet (effektiviteten) og prisen kombinert. Veldig bra kommunikasjon, rask og ansvarsfull. I tillegg er Akmal en utrolig hyggelig person. Pluss pluss pluss:-) Kommer garantert til å bruke ham igjen. Anbefaler ham på det varmeste.

Catharina Chen, 16. mai 2019

Male stue og gang

Effektiv og vennlig. Lett å samarbeide med fra befaring til avsluttet prosjekt. Veldig fornøyd med resultatet. Vi hadde en stram tidsfrist som ble overholdt uten problemer. Alt i alt veldig fornøyd.

Cato Danielsen, 5. mai 2019

Maling av gangen og stue ca 60 kvadratmeter.

Veldig fornøyd med jobben de har utført hos oss.

Shahbaz Ali, 1. mai 2019

Maling av ca 100 m2 leilighet

Vi er strålende fornøyd og vil anbefale Akmal på det sterkeste. Det var enkelt å kommunisere og alle våre ønsker ble ivaretatt. Han var punktlig i oppmøte, effektiv i utførelsen og tok hensyn til at vi bodde i leiligheten samtidig. Han ryddet fint opp og selve malerjobben var av høy kvalitet, til svært god pris. Vi gir han full score på alle punkt og kan gi våre varmeste anbefalinger.

Lone, 6. des. 2018

Male rom fra hvitt til mørk grønn

Høy kvalitet, effektiv, pålitelig, ryddig. Alt var bra her! Fin fyr.

Thomas Vikenes, 10. nov. 2018

Maling av stue (41kvm) og kjøkken (10kvm). oppstart så snart som mulig.

Akmal er en veldig flink maler. Resultatet ble veldig bra og vi er kjempefornøyde. Han er pålitelig og hyggelig å kommunisere med. Løsningsorientert og profesjonell. Alt i alt, veldig bra!

Jenny Kjus Skaret, 4. nov. 2018

Maling av 40 m2 leilighet

Godt og grundige arbeide til en fornuftig pris.

Synøve Lund, 1. nov. 2018

Maling av stue/kjøkken,soverom 1 + fondvegg på soverom 3

Han var både effektiv og nøye. En solid maler som kan anbefales!

Edvard Berntzen, 1. nov. 2018

Maling av fem rom i rekkehus

Meget dyktig maler som varmt kan anbefales! Akmal hjalp oss med maling av fem rom (tre soverom, gang og WC). Løsningsorientert, god korrespondanse underveis og møtte opp til avtalt tid hver dag.

Andreas Smeby-diederich, 14. okt. 2018

Male vegger i leilighet på kampen,oslo (40 m2,stue/leilighet,soverom,gang) i perioden 21

Grundig og meget godt utført arbeid. Jeg kan anbefale Abdoollayev Malerservice på det varmeste. Kåre S. Olafsen.

Kåre S. Olafsen, 24. sep. 2018

Male 90kvm leilighet løren

Akmal er sært dyktig og enkel å forholde seg til. Vi fikk malt leilighet over to plan hvor deler av etasjene har åpning mellom seg. Dette var en utfordring for andre firmaer vi hadde på befaring, men ikke for Akmal. Leiligheten var svært ryddig alle dagene han var der, og resultatet ble veldig bra.

Idunn Landa, 21. aug. 2018

Maling av leilighet på 68 kvm,tak ca 64 kvm,vegg 140 kvm,ønskes utført 6.august

Godt utført arbeid til avtalt pris og tid. Hyggelig og redelig. Gir ikke full pott fordi det var et par "slurvefeil" i malingen hvor vi måtte gå over selv i etterkant (dersom vi hadde sagt fra hadde de helt sikkert rettet opp selv, men det var snakk om et par ledninger som kun var delvis malt, pluss et lite område ved en dørkarm hvor det tilsynelatende bare var tatt et strøk og fargen fra tidligere da slo gjennom). Anbefales like fullt!

Silje Bjørnstad, 15. aug. 2018

Maling i leilighet

Veldig fornøyd med arbeid utført av Akmal. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet på tilfredsstillende måte. Bruker gjerne Akmal igjen.

Camilla, 5. aug. 2018

Maling av to rom,totalt 22 kvm

Veldig fornøyd både med profesjonalitet og kvalitet på jobben. Raskt og effektivt i tillegg til at det er rimeligere enn de andre tilbudene jeg fikk. Vil absolutt anbefale han på det sterkeste.

Tina Rønning Lund, 26. juni 2018

Maling av leilighet innvendig ca 70 kvm

Jeg er veldig fornøyd med Akmal Abdoollayev, og kan varmt anbefale han til andre. Akmal malte hele leiligheten min innvendig, både tak og vegger. Han har gjort et grundig, nøyaktig og pent arbeid. Og han gjorde det til avtalt pris og avtalt tid.

Tove Lie, 14. april 2018

Maling av gang / trapp /stuetak

Dette er andre gang vi har benyttet Abdoolayev Malerservice. Akmal er veldig grei å forholde seg til. Holder avtaler, er ryddig og nøye i arbeidet sitt. Vi er veldig fornøyd med resultatet også denne gang. Kan trygt anbefales.

Juan Høiaasen, 3. april 2018

Pusse opp innvendig trapp

En dyktig maler som gjorde jobben på avtalt tid og til avtalt pris. Resultatet ble veldig bra.

Anders Willersrud, 11. jan. 2018

Sparkling og maling av leilighet på rødtvet i oslo,ca 60-62 kvadratmeter

Meget fornøyd. Abdoollayev malerservice utførte jobben billig, raskt og på en meget tilfredsstillende måte.

Mohammed Heddad, 11. nov. 2017

Maling og noe sparkling av fire rom

Jeg hadde flere firmaer på befaring, og dette var det billigste alternativet. Likevel ble jobben utført perfekt. Jeg har absolutt ingenting å utsette, verken på utført malerarbeid eller maler. Veldig hyggelig og seriøs person, som har holdt alle avtaler og frister. Jeg kan anbefale dette firmaet på det sterkeste.

Bård Rosland, 15. okt. 2017

Male stue,gang og 2 soverom; vegger,vinduer og gulvlister

Gjorde en flott malejobb med både vegger, tak, lister og vinduer, og var ferdige til avtalt tid. God service - og kan anbefale dette firmaet til andre.

Torhild Heggen, 8. sep. 2017

Maling av ca 25kvm stor hybel. 1. & 2. august.

Gjorde en utmerket jobb og hadde en kollega som også var kjempeflink til å sparkle! De malte pent og ryddet opp etter seg. God pris og hyggelige mennesker! Anbefales på det sterkeste!

Marte Kristin Quak, 11. aug. 2017

Maling av tomannsbolig

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort ifm maling sv tomannsbolig. Effektivt og nøyaktig og etter avtalen. Ordnet alt det praktiske ifm med jobben og innkjøp av maling. Anbefales.

Thomas Lundh, 28. juni 2017

Maling to tomannsboliger

Anbefales til alle! Hyggelig befaring og inntrykk av seriøsitet. Bra pris i forhold til konkurrenter. Jobben utført som avtalt, ble også litt ekstra jobb som ikke var påregnet, dette ble gjort uten ekstra kostnad. Utmerket resultat.

Hallgeir Tveiten, 24. juni 2017

Beising av enebolig i kjede

Vi var svært fornøyd med malerjobben og maleren. Han var pålitelig, ryddig, hyggelig og nøyaktig. Vi kan trygt anbefale ham til andre.

Inger Johanne Schjerven Prizzi, 25. mai 2017

Maling av hus

Svært godt fornøyd med måten jobben ble utført på. Jobben ble godt utført, og den ble utført på den tiden vi avtalte.

Sissel Veggeland, 1. april 2017

Male en leilighet på 70 kvm i oslo øst

Overraskende godt resultat av et vanskelig prosjekt. Jeg ble mer enn fornøyd. Johan.

Johan E Svendsen, 16. juli 2016

Beise utvendig

Meget god oppfølgning og service. Godt og raskt utført arbeid til avtalt god pris, Anbefales på det varmeste! ! !

Ole Nøklegaard, 14. juni 2016

Male hel tomannsbolig+1-2 garasjer

Veldig fornøyd totalt sett. Noen bobler og glemte et vannforsyning men rettet opp med et smil:-).

Eivind Strøm, 14. juni 2016

Male tak og vegger i stue og sov ca. 55 m2

Flinke og presise, pent malt. OG de ryddet opp etter seg etter endt jobb. Setter 3 på pris, da fastprisen i utgangspunktet var helt grei, men ved oppstart viste det seg at maling av vinduer ikke var inkl. Og tenker at dette kunne vært påpekt på befaring.

Jan Mjelde, 8. juni 2016

Jevne ut strukturmaling i stue og gang

Punktlige og pålitelige til å utføre jobben på best mulig måte.

David, 18. mai 2016

Maling av 4 stk hus

Alt i alt veldig fornøyd med Akmal.

Bjørn Heen, 18. okt. 2015

Utvendig maling av tomannsbolig fra 2013

Ryddig befaring og tilbud. Imøtekommende ved spørsmål. Prisen var ok sammenliknet med andre tilbydere (ikke bl. De laveste, ikke bl. De høyeste). Utført arbeid var godt. Lite søl og ikke noe som måtte ryddes eller vaskes. Oppstart utsatt pga. Dårlig vær.

Hanne Røvig Schjold, 10. okt. 2015

Male enebolig

Veldig fornøyd med Abdoollayev Malerservervice. Kunne begynne raskt, var veldig grei å forholde seg til underveis og utførte oppdraget effektivt og med bra kvalitet. Kan anbefales.

Juan Høiaasen, 13. aug. 2015

Maling av 4-mannsbolig

Jobben ble utført effektivt og med god kvalitet. God kommunikasjon underveis og i forkant.

Sunniva Margrete Opsahl, 23. juli 2015

Skrape og male 4mansbolig

Ryddig , profesjonelt og godt arbeid! God kommunikasjon og gjorde mer en jeg forventet ! Anbefales !

Torbjørn Busæt, 27. juni 2015

Male enebolig

Jeg fikk Abdoollayev Malerservice anbefalt av en kollega, og dette firmaet innfrir på alle måter: Rask, hyggelig og korrekt opptreden, meget godt utført arbeid (male enebolig utvendig), gunstig pris og godt innenfor avtalt tidsramme.

, 5. juni 2015

Beising av enebolig risløkka,oslo

Godt utført jobb og levert vel innenfor avtalt tid. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og leveransen og anbefaler gjerne Abdoollayev Malerservice til andre som trenger maling av hus.

Toril Bergh, 1. juni 2015

Male gulv,tak,vegger og trapp i to rom

Akmal og kollegaen hans gjorde en super jobb - alt til avalt tid og slik vi var blitt enige om. Akmal snakker godt norsk, er lett å kommunisere med, veldig serviceinnstilt og fleksibel. Jeg nøler ikke med å anbefale ham!

Hege Gundersen, 28. april 2015

Tak i leilighet,sparkling og maling

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet! Nennsomt og nøyaktig. Punktlige. Holdt arbeidsplassen i god orden under hele prosessen. Ryddig og fint etter avsluttet arbeid. Anbefales på det varmeste! M. Ur.

Marianne Ur, 16. april 2015

Male tak og lister.

Hyggelige folk som var presise!

Thore Pettersen, 4. okt. 2014

Måle to soverom

Akmar er en meget diktig maler. Vi blir enig om omfang og rammene og han var veldig proff med å håndta spørsmål og dele informasjon. Jeg var veldig fornøyd med resultatet og synes det er fantastisk. Jeg kan anbefale ham uten forbehold!

Trenton Schulz, 22. sep. 2014

Forarbeid og maling av hus på korsvoll

Strålende godt fornøyd med innsatsen som skjedde i tråd med fastsatte rammer. Lett å kommunisere med. Gjorde et solid stykke håndverk og kommer til å kontakte ham på ny for lignende oppdrag.

Geir Inge Hansen, 16. sep. 2014

Male tak + enkelte vegger

Han kom når han sa han skulle, gav oss en meget bra pris og jobben ble feilfritt utført som avtalt. Anbefales!

Gaute Holmin, 3. aug. 2014

Inndor painting of hallway and bedroom - references needed

Meget godt arbeid, og ble ferdige når de skulle. De begynte derimot et par dager etter opprinnelig avtalt, men arbeidet var veldig bra.

Peder Søholt, 31. juli 2014

Beising av enebolig

Nøyaktig og effektiv. Kan absolutt anbefales.

Jan Mathisen, 1. juli 2014

Male hus og garasjen utvendig

Abdoollayev møtte til avtalt tid og gjorde en meget godt inntrykk på oss både som person og som maler. Aldri opplevd at noen maler et hus uten å søle,. . . Før nå. Meget fornøyd med arbeidet som ble utført og underveis var dialogen med han klar og tydelig.

Trond Herje, 15. juni 2014

Male fasade hus i rekke

Veldig behagelig fremtreden. Bra pris på jobben. Vi vil benytte firmaet til flere oppdrag. Kan sterkt anbefales.

Geir Danielsen, 3. juni 2014

Kjellerstue/gang

Akmal formidlet kontakt til en dyktig snekker. Akmal sto for malejobben og utførte denne i meget god kvalitet. Han var ryddig, behagelig å omgås og kom med gode forslag. Vi er veldig fornøyd og bruker ham gjerne igjen. Akmal kan trygt anbefales!

Bjørn Schmidt, 26. mai 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart