Siste evalueringer (6)

Maling av enebolig 240 m2 inkl takfornying

Pawel Patkowski og hans kollega utførte en jobb for oss fra slutten av april til 10. Mai i år. Jobben bestod i vasking av tak, maling av hus/terasse/garasje/bod, diverse snekkerabeid og legging av skifer på yttertrapp. Vi er alt i alt godt fornøyd med jobben som ble utført. Pawel og hans kollega er pålitelige og jobber disiplinert og godt. Maling av hus og håndtverksarbeid ble raskt og effektivt utført med god kvalitet.

Anders Malvik, 9. juli 2014

Vask og maling utvendig av 200m2 enebolig,1.5 etasje.

Jeg ga jobben til Pawel Patkowski, som gjennomførte arbeidet på en utmerket måte. Han er behagelig å samarbeide med, gjør nøyaktig arbeid og rydder skikkelig opp etter seg. Oppgjøret ble i tråd med avtalen. Kan anbefale.

Frode Galtung, 24. juni 2014

Maling av enebolig. ca 120 kvm flate

Maling av hus og montering av beslag på vannbord over vindskier: Pawel og hans arbeidere jobber effektivt og grundig. Arbeidet ble utført helt i henhold til spesifikasjon. Pawel holdt oss grundig informert før arbeidet startet for å velge det beste tidsrommet ihht værmeldingen.

Leif Arne Tønnessen, 30. mai 2014

Innvendig maling av hytte

Som profesjonell innkjøper lagde jeg en skriftlig oppdragsbeskrivelse av jobben (grunnarbeid og maling av tak, vegger, gulv, vinduer). Pawel ble valgt blant 17 tilbydere fordi han var den som best forholdt seg til oppdragsbeskrivelsen, fremsto som seriøs og var nr 3 på pris. . Pawel leverte på alle måter. Resultatet ble bra og kommunikasjonen var god. Pawel tok kontakt ved behov, og var fleksibel. Pawel vil bli anbefalt i mitt nettverk. .

Anne Kari Myrvold, 10. mai 2014

Maling av rekkehus 100 m2 ( 5 rom )

Mr Pawel Patowski and his team has done an absolutely marvellous job in our house in Asker. In six days they painted five rooms, two halls, all roofs, lists, sills, doors etc. Mr. Patowski is professional, fast and very prescise. . I can really recommend him and his team. Kathrine Nyhus - M: 90828011.

Kathrine Nyhus, 11. des. 2013
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2013

i enhetsregistret
  • Ansatte
    4
Roller
Innehaver
Pawel Boguslaw Patkowski
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2013-06-04
Bransje
43.341 Malerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-03-2019 02:04:35
Se hele regnskapet til PAWEL PATKOWSKI på E24 Bedrift
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

Takst & Bolighjelp AS

4.3 4 evalueringerBetalt Moss

ØKONOMIBYGG STRAND OG ØVERÅS AS

5 3 evalueringerBetalt Oslo

GJ BYGG AS

4.5 2 evalueringerBetalt Kjeller