Siste evalueringer (48)

Avrette og flislegge 12m2 kjellergulv

Meget flink flislegger. De kom på løsninger på utfordringer jeg ikke så for meg hvordan vi skulle løse. Litt utfordrende at utførende flislegger ikke snakket norsk eller engelsk, men daglig leder var til stede i prosessen og fulgte nøye opp. Møter opp presis, gjør som avtalt, er løsningsorientert og tok på seg mange småoppdrag som oppstod i tillegg under oppussingen til gunstig timepris. Anbefales!

Sondre Klæboe Jacobsen, 29. juni 2019

Pusse opp lite toalettrom

Fliser på lite toalettrom. Veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet ble gjort raskt og bra.

Karin Laumann, 17. juni 2019

Oppussing av gang

De var veldig flinke og gjorde jobben meget bra og nøye, noe som var viktigst for oss. Det sklei litt ut i tid og antall timer anslått, delvis pga ting som dukket opp. Hvis jobben man skal utføre inneholder bæringer og/eller konstruksjonsendringer osv, ville jeg vurdert noen andre, eventuelt forsikret meg om kompetanse nok på området.

John Kristian Dahl, 3. juni 2019

Maling

Veldig fornøyd med PPG Bygg As. Kom raskt på banen og utførte jobben på en tilfredstillende måte.

Stian Martinsen Aalberg, 25. mars 2019

Puss av innvendige murvegger i kjeller

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført! De møtte opp presist (før tiden). En liten justering på timepris på faktura, men det ble raskt og greit rettet opp. Anbefales!

Snorre Ward Kvam, 20. mars 2019

Helsparkling av vegger / hele leiligheten ca 60 kvm

Ønsket fastpristilbud på helsparkling, valget falt på PPG Bygg. Flere problematiske forhold under gjennomføring: Ble enige om fjerning av tapet og helsparkling i avtalen. Senere hevdet de at dette kun gjaldt det ene soverommet, enda det uten tvil gjaldt alle rommene. Sluttsummen på materialene ble ca 5 ganger dyrere enn de estimerte. Til slutt så forsøkte dem å fakturere ca 20 tusen ekstra. De urinerte på gulvet på badet som var under renovering. De dekte ikke til signalkontakten for TV/Internett under sparklingen, så denne må byttes. Sluttmessig vil jeg påpeke at sluttproduktet var topp, med unntak av sliping på et lite område på en vegg som ble sparklet.

Aksel Falch Bekken Bekken, 10. mars 2019

Bygging carport betonggulv

Tusen takk og dzienkuje for veldig bra og raskt utført arbeid med godt resultat. Jeg anbefaler firmaet for alle andre.

Vasil Andonov, 4. mars 2019

Maling detaljer utvendig bolig og garasje

Rask på, hyggelig. Kom med lift som sto flere dager uten å bli brukt men som det kom full leie på. Økte prisen veldig.

Ann Elisabeth Lynum, 12. feb. 2019

Maling av to små soverom

Fantastisk god maler, god kommunikasjon hele veien og er råfornøyd med resulatet.

Lone Wigum, 12. jan. 2019

Pussing av peis/brannmursplater

Jeg fikk hjelp til pussing av peis. Jobben tok noe lengre tid en jeg hadde forventet, men veldig fornøyd med resultatet.

Espen Halmøy, 20. des. 2018

Rehab og rydding i kryprom/jordkjeller

Veldig fornøyd! Kjapp til å respondere, meget servicevennlig og bra utført jobb. Til en god pris. Anbefales!

Terje Olsen, 13. des. 2018

Tapetsering

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Både plater og tapet er pent montert. Høy kvalitet på arbeidet. Han som utførte jobben var flink og nøyaktig, og ikke minst, trivelig person som holdt god orden på arbeidsstedet. Også fornøyd med at PPG Bygg kunne ta jobben på kort varsel, slik at vi fikk gjort ferdig veggen før jul.

Thorbjørn Christian Lindstrøm Risan, 4. des. 2018

Avretting av gulv

Jeg benyttet firmaet til avretting av 35 kvm tregulv, samt legging av parkett, bytte av to dører og listing. De ga raskt pristilbud etter befaring og startet arbeidet hurtig. Firmaet estimerte at det ville ta 50 arbeidstimer, men de brukte 55 timer. Det var meget god finish på arbeidet. Firmaet anbefales.

Rune M. Jarwson, 24. nov. 2018

Ombygging av rerrasse til sommerhage

Det var en veldig flink snekker som utførte arbeidet.

Signy Myklebust, 7. nov. 2018

Riving av gammelt tak over kjellernedgang / bygging av nytt tak over kjellernedgang/sykkelparkering. legging av belegningsstein

Fint bygget og kjapp og god kommunikasjon med Andrzej. Timeantallet ble det dobbelte av estimerte, men så endte de da også med å måtte støpe i uventet sprengkulde i mars.

Silje Årseth, 7. mai 2018

Sette opp 2 lettvegger

Satte opp veggene til avtalt tid og pris. MEGET godt fornøyd med resultatet. Godt håndtverk.

Morten Moe, 2. jan. 2018

Riving

Meget behjelpelig og god kontroll.

Morten Vorvik, 10. juli 2017

30m2,ombygging av påbygg fra 70-tallet.

PPG BYGG AS, gjorde en god jobb med renovering av gammelt påbygg på 30m2. Oppdraget gikk over 9 dager og besto av nytt reisverk for for tak og vegger, bytting av vinduer og dør, isolering og gipsing. Arbeidet er raskt og fagmessig utført. PPG holdt sine forpliktelser og var greie og kommunisere med underveis. Bruker gjerne PPG igjen!

Thomas Bjørgen, 7. april 2017

Legge panel på vegger

Vi brukte dette firmaet til å legge panel på vegger, nytt gulv og tak. Dette oppdraget tok de og de ga oss et veldig godt inntrykk. Underveis ønsket vi å legge spotter i tak og noen nye stikk kontakter. Dette spurte vi om de hadde tillatelse til å gjøre. Det var viktig for oss at alt ble gjort riktig og med de rette papirene på jobben. De sa at de hadde lov og at de kunne ta dette oppdraget også. Det viser seg i ettertid (el tilsynet kom på besøk) at dette hadde de IKKE lov til å holde på med. Vi fikk en liste med ting som måtte rettes opp. Prøvde å ringe PPG for å høre om de hadde samsvarerklæring (noe du skal ha og som firmaet skal oppbevare i noen år etterpå). De tok ikke telefon eller svarte på Mail. Umulige å få tak i. Måtte derfor leie inn en elektriker som ordnet opp. Han fortalte også at han hadde ryddet opp etter dette firmaet flere ganger tidligere. Vi sitter igjen med en regning på 32 000kr. Det skal også sies at de pusset inn en røykvarsler i taket som de skulle ha over 4000kr for å ta ut. Fornøyde med jobben, problemene kom bare i ettertid. Skulle likt å vite denne informasjonen på forhånd, da hadde vi selvsagt valgt noe andre til å utføre det elektriske.

Isabell Eide, 5. feb. 2017

Riving kjøkken og oppussing kjøkken.

Meget godt fornøyd med jobben de utførte. Veldig bra finnish på gipsoverflater som ble malt samt listfritt tak og vinduer. Ble ferdig med jobben til avtalt tid. Jobbet meget effektivt. Anbefaler dette firmaet.

Tina Jeannine Warankov, 3. jan. 2017

Snekkerabeid

Flott utført jobb og flinke snekkere, men vi fikk et problem med firma da enkelte snekkere mente de ikke fikk lønn de har krav på. Jobben er flott utført, men vi anbefaler at man sjekker at snekkere får lønn de har krav på.

Ll Invest As, 19. des. 2016

Det er problem med en snekker som Du tok over fra oss på styg måte Leif. Og Du skrev ikke at Du betalte ikke to siste faktura... Takk for god evaluering

PPG BYGG AS 20. des. 2016

Renovering av 2.etg (gang,stue og soverrom)

Meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Det ble en stor jobb etter hvert, men leveransen var upåklagelig. Hardt arbeidende, presise, lett å avtale og kommunisere med både med hensyn på endringer og i forhold økonomi. Veldig bra levert.

Frank Haugan, 17. nov. 2016

Tilbygg 24 m2. heimdal

PPG BYGG AS ble engasjert til å bygge et tilbygg på 1 1/2 etg til et eksisterende hus. Firmaet tok seg av alt arbeid med graving, støping, gulvlegging og øvrig snekkerarbeid. Med dyktige håndverkere ble arbeidet raskt og sikkert utført, og resultatet ble for oss svært bra. Kan trygt anbefale dette firmaet og vi kommer helt sikkert til å benytte de ved en senere anledning.

Geir Ove Kjelsberg, 9. nov. 2016

Bytte av 2 vinduer og skyvedør i mot verdanda,samt vindskier.

PPG BYGG Byttet to vinduer og satt inn skyvedør. Kom og gjorde jobben på kort varsel. Godt og effektivt utført arbeid, kvalitetsmessig veldig bra. Hyggelig og imøtekommende arbeidsleder. Anbefales.

Ola Eggen, 27. okt. 2016

Tak over inngangsparti

Startet til avtalt tid og var utrolig effektive. Ble veldig fornøyd med resultatet.

Kjersti Rennan Dahl, 22. aug. 2016

Utvendig maling av enebolig,grunnflate ca 100 kvm

Greit gjennomført, OK pris.

John Krogstie, 7. aug. 2016

Bygging av tak over platt

Oppsett av tak på 4x5m over platt. Utrolig proffe fra svar på jobben til gjennomføring. Kommer til avtalt tid, Jobber utrolig raskt og nøyaktig. Kommer til å benytte disse igjen. Anbefales! !

Kjell Arve Arntsen, 19. juli 2016

Lage kjellerstue på 50kvm

Vi hyret PPG BYGG AS til å lage kjellerstue. De skar ut av grunnmuren for å sette inn nye og større vinduer, gravde og støpte lysgraver ute, lektet, isolerte, gipset og malte tak og vegger. La gulv og lister, og pusset pipa. Godt utført arbeid! Profesjonelle og løsningsorienterte. Får jobben gjort raskt. God kommunikasjon, rask respons på spørsmål underveis og bra orden på avtaler. Vi kommer garantert til å bruke PPG BYGG AS igjen - anbefales!

Roger Overå, 4. juni 2016

Sette opp lettvegg

Veldig flinke, effektive og serviceinnstilte!

Mikael Wenger, 4. des. 2015

Sette opp vegg i kjeller

PPG Bygg leverer kvalitetsarbeide, raskt og i henhold til avtale. Vi er kjempefornøyd med det utførte og i tillegg er de ansatte hyggelige. Anbefales!

Jes Holler, 29. nov. 2015

Oppussing av inngangsparti,soverom,gang og trapp

De gjorde raskt et godt overslag over arbeidet og traff godt med anslaget på antall timer, et anslag som var vesentlig lavere enn andre som gav tilbud på jobben. Når prisen var svært hyggelig (inkludert moms og betaling pr giro selvfølgelig), var valget lett. Andrzej og hans medarbeidere jobber hardt og effektivt. Alt i alt er vi svært godt fornøyd med både pris og kvalitet på arbeidet - vi kommer helt sikkert til å bruke dem igjen.

Bjarte Rambjør Heide, 29. nov. 2015

Skifte ut 4 vinduer

Oppusing av kjeller. Utforing av vegger, innstallering av nye vinduer, oppdeling av rom med lettvegg og nytt gulv. Meget bra utført jobb. Effektiv og trivelige arbeidere. Anbefales.

Rodrigo San Martin, 25. nov. 2015

Legging av tak med terrasse på garasje

Satte kjapt i gang med jobben, og den ble utført akkurat som beskrevet. De anslo å bruke 5 dager, men var ferdige etter 4. Meget god oppfølging underveis, og vi vil benytte dem også senere! Anbefales!

Kim Rud Petersen, 24. nov. 2015

Oppussing av gang i enebolig

PPG Bygg pusset opp yttergang, bygde ny inngangstrapp og tak over trappa. De var effektive og gjorde jobben på den tiden som var avtalt. Gjorde godt arbeid, og rettet opp uten kostnad for meg de småtingene som jeg hadde å anmerke. Var positive, lydhøre og var lett å komme i kontakt med både på kvelder og helg. Anbefales.

Jan Olav Sivertsen, 22. nov. 2015

Oppussing av gang

Kom raskt i gang med arbeidet, og arbeidet ble gjort prikkfritt! Hyggelige folk, og godt arbeid. De kjøpte og fraktet akkurat det materialet jeg ønsket meg, og resultatet ble bedre enn forventet. Pris etter avtale også. Anbefaler de gjerne videre!

Kristine Sundnes, 19. sep. 2015

Skifte bordkledning og etterisolere 1 husvegg

Var først veldig fornøyd med jobben. I etterkant viser det seg at håndtverkerne har lagt bordkledning rett utenpå tett papp, uten å lekte ut før bordkledning ble lagt på. Det vil si at veggen er helt uten lufting nå og råte/fukt kan oppstå. Jeg har via alle kanaler forsøkt å komme i kontakt med PPG Bygg AS (telefon sms, messenger, Facebook, epost, brev) da jeg ønsker at de skal utbedre jobben de har gjort. Jeg får ikke tilbakemelding eller kontakt med dem. Jeg vil ikke anbefale noen å hyre inn PPG Bygg AS til jobber.

Lena Feragen, 31. juli 2015

Legging og spakling av gipsplater i tak

Raskt å godt utført arbeid i henhold til avtale.

Lars Torset, 12. mai 2015

Maling av vegger i stue

Fleksibel, gjorde jobben som avtalt. Ble enig om en utbedring, og dette tok en stund å få gjort. Alt i alt fornøyd.

Jørn E Pedersen, 30. april 2015

Sette inn nye kartmer og ytterdør

Jeg fikk skiftet ytterdør og karmer. Effektiv og god jobb utført. Veldig fornøyd.

Ann-britt Bogen, 29. april 2015

Delvis renovering av 3 rom i enebolig i børsa.

Er veldig godt fornøyd med jobben. Alt ble utført som avtalt og til rett tid. Spesielt listverket var nydelig utført, til tross for at det er et gammelt hus og ikke en eneste 90 grader i hele huset. Anbefales.

Bjørn Mikal Stavsøien, 26. mars 2015

Maling av vinterhage

Bra arbeid med god kvalitet.

Are Bergquist, 18. okt. 2014

Påbygg av bad - snekkerarbeid

Vi har brukt dette firmaet flere ganger og er som vanlig veldig fornøyd. Ferdig før oppsatt tid, bra pris, og veldig bra arbeid. Anbefales! .

Arman Vestad, 18. okt. 2014

Sette inn et vindu i sokkeletasje

Har brukt denne bedriften to ganger før og har bare positivt å si om firmaet. Veldig god jobb, leverte i henhold til avtaletidspunkt, og er konkurransedyktig på pris. I tillegg er innehaver en hyggelig fyr med godt humør. Har allerede bestemt meg for å bruke de neste gang også. Anbefales! !

Arman Vestad, 12. aug. 2014

Renovering og utvidelse av veranda. byåsen.

Veldig godt fornøyd både med prosessen og resultatet. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. God kommunikasjon underveis.

Knut Hundstad, 13. juni 2014

Ny platting på ca 30 kvadratmeter.

Meget fornøyd med arbeidet. Arbeid utført til avtalt tid og pris med et veldig bra resultat.

David Rødland, 6. juni 2014

Isolering og montering av tak gips i garasje

Kjempe trivelig gjeng som hadde god kunnskap. Utførte jobben til avtalt tid og pris :).

Frode Krogstad, 16. mai 2014

Bygging av 58 kvm platting

PPG BYGG AS bygde en solid platt effektivt til avtalt pris. Jeg er kanonfornøyd å kommer til å bruke dem igjen.

Roger Finnanger, 27. april 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2013

i enhetsregistret
Omsetning

3.9

Millioner kroner
 • Ansatte
  7
 • Egenkapital (%)
  -21.5%
 • Likviditet
  0.42%
 • Driftsmargin
  -11.5%
 • Gjeldsgrad
  -5.7%
 • Lønnsomhet
  -56%
Regnskapstall (i 1000)
 
2013
2014
2015
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
350
408
800
1588
2823
3877
Driftsresultat
75
-104
164
97
63
-444
Resultat før skatt
75
-106
158
94
60
-448
Årsresultat
54
-127
137
66
43
-366
Roller
Daglig leder
Andrzej Matyja
Styrets leder
Andrzej Matyja
Nestleder
Dariusz Andrzej Kaniowski
Varamedlem
Ewelina Matyja
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2013-07-17
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-09-2019 21:09:38
Se regnskapstall

Kart

Kart