Siste evalueringer (10)

Renovering av bad

Valgte murerfirma Borge og Karlsen til å utføre jobben. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet, samt jobben og prisen. Andreas og Ole er svært opptatt av kvalitet og flinke til å informere underveis og tilrettelegge kundens ønsker og behov. Badet ble ferdig innen tiden som ble avtalt og vi kan trykt anbefale disse og vi vil også ved en senere anledning benytte oss av disse hvis behovet er der.

Fredrik, Fredrikstad, 29. mars 2016

Muring

Super jobb til avtalt tid og pris. Som snekker firma har vi sett mye og dette er noe av det beste. Vi har fått en fast samarbeids partner som leverer meget bra :-) Anbefales på det sterkeste. Mvh Total Byggprosjekt AS tlf 941 35 870.

Total, Moss, 18. feb. 2015

Boretslag søker murer

Flinke og proffe menn. Flott resultat til avtalt tid og pris.

Anneli, Fredrikstad, 28. nov. 2014

Legge varmekabler og fliser ¨på 4 kvm bad

Dette er vel det man kaller service på øverste nivå! Resultatet ble knall bra. Merket raskt at sluttresultatet ville bli over all forventning på bakgrunn av servicen disse gutta gir! Avtalt pris og avtalt tid! Perfeksjonister til fingerspissene! Liten eller ingen tvil om hvilke murerfirma jeg benytter meg av ved neste anledning!

Jarl, Fredrikstad, 25. feb. 2014

Avretting av kjellergulv av autoriserte fagfolk

Benyttet firmaet Borge og Karlsen til avretting av kjellergulv og fliselegging. Opplevde firmaet som profesjonelle fra befaring i forkant av anbud og til ferdigstilt produkt. Firmaet fulgte opp med god tilbakemelding underveis i arbeidet og var tilgjengelig på tlf for avklaring av spørsmål som dukket opp i prosessen. Opplevde at firmaet gikk langt over hva som kan forventes ved en uforutsett hendelse under avretting av gulvet som førte til betr.

Steinar, Spydeberg, 29. jan. 2014

Bad

KJEMPE SERVICE! Må si jeg er meget fornøyd med måten dette firmaet har utført arbeidet på. De tok seg god tid på befaringen der de kom med gode forslag og løsninger. De arbeider målrettet for å holde tidsfrister, noe de klarte med god margin. De er 110% serviceinnstilt til en hver tid og finishen samt kvaliteten på arbeidet er utført eksemplarisk. Alt fra start til slutt er upåklagelig og jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste!

Jan, Halden, 10. jan. 2014

Muring/pussing

Helt fantastiske flinke gutter , yrkes stolthet i ypperste klasse å veldig flinke til å hjelpe til med vidre framgang & formidle ideer som faktisk fungerer , gutter som er løsnings orienterte , har ingen problemer med å anbefale di her på det varmeste til hvem som helst . Mvh Rene A.

Rene, Fredrikstad, 2. des. 2013

Flislegging av kjeller etg m.m

Sluttresultatet overgikk våre forventninger og vi kan ikke få rost Borge & Karlsen nok for et nøye og godt utført arbeid. Servicen og dialogen underveis har vært helt utmerket. De er dyktige, seriøse, effektive, løsningorienterte og hyggelige gutter. Vi er veldig fornøyde med at vi valgte nettopp dette firmaet og bruker dem gjerne igjen. Vi kan absolutt anbefale Murerfirma Borge & Karlsen og vi stiller gjerne som referanse Tommy André Otnes.

Tommy, Sellebakk, 20. nov. 2013

Pussing av murvegg

Borge og Karlsen driver sitt firma meget seriøst. Raskt ute, flinke til å planlegge, avtale, og ikke minst overholde avtalen. Hyggelige karer, som jobber effektivt og er meget dyktige på sitt fag. Dette er yrkesstolthet på høyt nivå. De støvsuget og vasket etter endt arbeid, og etterlot huset nesten renere enn ved ankomst. Dette blir vårt faste murerfirma. Anbefales! !

Willem, Sarpsborg, 8. nov. 2013

Rep./puss av mur og rennebord under takrenne

Jeg er svært godt fornøyd med arbeidet Andreas Borge og Ole A. Karlsen utførte. De er begge utrolig hyggelige, profesjonelle og løsningsorienterte. Deres fagkunnskap og vektlegging på kvalitet og ryddighet ga meg som kunde en god og trygg følelse. Viktig også å presisere at alt ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Rekvirerte også rørlegger og elektrikker da det underveis ble behov for det. Flott gjort! Gir dem mine beste anbefalinger.

Jorunn, Gamle fredrikstad, 7. nov. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Murerfirma Borge & Karlsen AS

5.0 10 evalueringer Torp

Fredrikstad Rørleggerservice AS

4.7 87 evalueringer Rolvsøy

Rørlegger Edvardsen AS

4.8 44 evalueringer Manstad