KJENTFOLK AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • NYDALSVEIEN 15, 0484 Oslo

KJENTFOLK AS

Kjentfolk AS ble etablert i mars 2000 og har siden den gang vokst seg til å bli en betydelig aktør innen leveranser av faginnhold og underholdning hovedsakelig til næringslivet i Norge.

Kjentfolk AS jobber innenfor 3 hovedområder (Arrangementer, Reiser og Edutainement) og har bred erfaring innen totale leveranser av arrangementer, events, faglig innhold og underholdning til arrangement.

Kjentfolk AS er totalleverandør av underholdning og faglig innhold til arrangement. Gjennom vårt betydelige nettverk av artister, foredragsholdere, kjente som ukjente og nye talenter på vei opp, tar vi på oss å skaffe rett innhold ? til rett pris ? for ditt arrangement.

Vårt spesialfelt er edutainment! Fornuftig læring kombinert med underholdning gir resultater! Bryt opp det faglige med et underholdningsinnslag, eller bruk en av våre edutainere for å få frem det faglige innholdet på en bedre og ikke minst underholdende og humoristisk måte. Vi kaller dette edutainment - underholdende læring, en balansert blanding av education og entertainment.

Vår visjon er å være Norges mest kreative og idérike miljø for utvikling av konsepter som knytter opplevelse, faglig innhold og underholdning sammen. Våre erfarne prosjektledere følger ditt arrangement fra idé til evaluering. På en sikker og god måte tilrettelegger og gjennomfører vi alle typer arrangementer etter kundens eget ønske.

Kvalitetssikring i alle faser - til "teppet faller"!

Organisasjon
Kjentfolk AS har pr. i dag 13 medarbeidere. Hos oss møter kundene den samme personen under innsalget, den kreative prosessen og i forbindelse med selve gjennomføringen av arrangementet. I tillegg har vi 2 personer som utelukkende jobber med nettsiden vår (webdesigner og redaksjonsmedarbeider) en administrasjonssekretær / redaktør i tillegg til økonomisk ansvarlig.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften