Siste evalueringer (7)

Arrangere dåp

Veldig fornøyd. Kommer til å bruke de igjen!

Helen Øvrelid, 16. april 2015

Dåpsfest jessheim

God mat, god service - alle fornøyd!

Mona Nygård Nes, 12. feb. 2015

60 års bursdag

Dette er et seriøst firma som leverer MYE mat pr porsjon. De lot meg sette sammen koldtbordet selv og ga en grei pris på dette. De var også så reale at de sa at dette kom til å bli mye mat, så siden vi skulle ha 37 gjester så trengte jeg ikke å bestille til mer enn 25. Og det stemte, ennå ble det en god del mat igjen. Jeg bestilte også marsipan kake med bilde som ble både veldig god og flott. Morsom pynt på fatene. Anbefales på det varmeste. :).

Hilde Ulleberg Olsen, 22. okt. 2014

Barnedåp

Maten kom da den skulle men var dandert på svære fat som fikk det til å se veldig lite ut! Bestilte til 15 mennesker, så maten ble bare en liten krans på hvert fat. Maten var god,betalingsmåte bør informeres om på forhånd! Siden de ikke sender eller har med faktura!

Cecilie Storsveen, 8. okt. 2014

Hei. Beklageligvis så hadde ikke kjøkkenet fått med seg at dere hadde avbestilt skalldyrkabaret. Denne fikk dere gratis som sjåføren informerte om Privatkunder betaler med bankterminal om ikke annet er avtalt slik det står på våre hjemmesider Trist at dere ikke fikk den opplevelsen dere ønsket

ServiceMat 8. okt. 2014

Koldtbord konfirmasjon

Bra mat, presis levering og god service.

Lasse Andreassen, 29. april 2014

En uformel sammenkomst i min leilighet

Firmaet leverte snittene etter avtale - og alle mine gjester var meget godt fornøyd med kvaliteten på snittene etc. Firmaet kan trygt anbefales! Hilsen Odd Christoffersen.

Odd Christoffersen, 12. mars 2014

30 årslag - champagnefest - kanapeer

Veldig fornøyd med rask respons, oppfølging og bekreftelse av bestilling. Punktlig levering og betaling på kortautomat var et stort pluss. God mat men man behøvde tallerken til de største bitene selvom det var kanapeer :).

Christine Brunborg, 17. jan. 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

KW Elektro AS

4.6 2287 evalueringer Jessheim

Nytt Liv Said Hemaz

4.5 1071 evalueringer Oslo

Happy World Hadouani Hemaz

4.7 1038 evalueringer Oslo