Siste evalueringer (17)

Platting

Godt fornøyd.

Kine, Trondheim, 19. april 2020

Sette inn dør

Trond scorer bra på alle punkter. Ryddig, bra info underveis, ferdig til avtalt tid og pent arbeid. Forbedringsområder: kunne skrevet kontrakt, og informert noe bedre omkring elektriker, men det er småting når alt fungerer så bra og man ikke blir uenige om noe.

Arne, Vikhammer, 3. feb. 2019

Pristilbud på oppsett av vegg

Trond Willy satte opp vegg mellom gang og kjøkken og gjorde en fantastisk jobb, trodde ikke det var mulig å gjøre så effektivt og godt utført jobb på så kort tid om jeg ikke hadde sett det med egne øyne. Trond Willy var lydhør for tanker og ønsker rundt detaljer jeg tenkte var viktig. Han viste ferdighet til å gjøre et godt resultat hvor det stemte med lodd vater rett vinkel osv. Jeg fikk en god pris og det var verdt hver eneste krone.

Lars, Flatåsen, 28. nov. 2018

Isolering,kledning og veranda

Trond Willy Myhra gjorde en utmerket jobb. Selv om jobben bød på større utfordringer enn forventet var han fleksibel og forutsigbar. Vi oppfatter ham som kompetent og stødig, og nøler ikke med å anbefale ham til andre.

Cathrine, Ranheim, 18. okt. 2017

Oppussing av 1. etg

Meget bra utført! Jobben ble utført til avtalt tid og pris og med en veldig god kvalitet. Oppdraget var oppussing av stue og kjøkken. Riving av kjøkken og tak, vegger og gulv i kjøkken og stue for så å lage ny himling, vegger og listverk. Anbefaler Trond Willy Myhra på det varmeste!

Pål, Ranheim, 20. aug. 2017

Skifte vinduer,utv.panel og etterisolering av enebolig

Vi har hatt gleden av å ha Trond som snekker på vårt prosjekt som har inneholdt utskifting av panel med etterisolering,skifte av alle vinduer samt legging av nytt utvendig tak. Trond har utført jobben på en meget god måte, han er meget nøyaktig og jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi gir Trond våre beste anbefalinger. 15. 01. 2017 Ann-Margreth og Theis W.

Theis, Heimdal, 15. jan. 2017

Skifte av kledning,etterisolering,skifte av vinduer og maling.

Trond utmerket seg meget positivt under befaring, og hadde det laveste anbudet, så det var enkelt å velge leverandør. Arbeidet ble utført på en meget god måte (grundig jobb, ingen "halvveisløsninger"). Trond var alltid hyggelig, seriøs og kontaktet oss alltid dersom han hadde spørsmål rundt hvilke løsninger vi ønsket. Prosjektet ble litt forsinket pga. Underleverandør, men Trond jobbet ekstra for å ta inn forsinkelsen. Stor anbefaling herfra!

Eilif, Trondheim, 5. aug. 2015

Renovering av terrasse og inngangsparti

Trond gjorde en super jobb med renovering av terrasse og inngangsparti, i tillegg til å lage nytt gelender. Alle avtaler ble holdt, både i forhold til oppmøte, tidsplan og kostnadkalkyler. Anbefales på det varmeste.

Truls, Trondheim, 27. mai 2015

Montering av ny ytterdør

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. God kvalitet på arbeidet som ble utført. Anbefales.

Rune, Tiller, 20. april 2015

Skifte ut vindu

Når jeg satt inn annonsen på deres side presiserte jeg at jeg ønsket kontakt fra bedrifter eller håndverker som leverer og skifter ut vindu. Håndverker Trond Will Myra har vært på befaring men verken tok mål eller bilder av vinduet som skulle skiftes ut, han mente at byantikvaren måtte kontaktes først for mulig godkjenning, siden dette er et fredet hus, jeg kontaktet byantikvaren og dem mente at det var ikke nødvendig med godkjenning. Så jeg skulle ta kontakt med Trond Will Myra igjen. I mellomtiden gav han meg en pris på 12. 000kr for både vinduet og arbeidet (alt inkludert), senere når jeg tok kontakt med han igjen gav han meg en annen pris som var noe høyere og han ønsket å skrive kontrakt for arbeidet. Dette var greit fra min side. Jeg bestemte meg for å gi ham jobben men han ønsket at jeg skulle ta både mål og bilde av vinduet og sende over per mail til han, han skrev at hvis han selv skulle ta mål og bilde så skulle han fakturere meg for bompenger og kjøring til produsenten for bestilling. Så jeg sendte målene og bilde til han samtidig som jeg ba han om få lage et utkast på kontrakten, noen jeg aldri fikk. Senere fikk som svar at det var best at jeg selv måtte bestille vinduet og han kunne gjøre jobben med å skifte ut. Dette er meget useriøst og uproff.

Jimmy, Trondheim, 2. april 2015

Snekring av platt

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble ferdigstilt kjapt og effektivt og med godt utført arbeid. Vi benyttet oss av snekker Trond W Myhra og kan godt anbefale han til andre.

Camilla, Vikhammer, 20. des. 2014

Lettvegg med dør,leiliget

Velidg bra! Raskt og til avtalt pris.

Markus, Trondheim, 24. nov. 2014

Bytte av balkongdør.

Tok ut og satte inn ny balkongdør + bytte av listverk rundt vinduer innvendig. Punktlig og godt utført arbeid til en god pris.

Kirsti, Tiller, 6. okt. 2014

Rehabilitering innvendig garasje

Nye plater innvendig i garasje. Meget fornøyd med arbeidet. Han var rask og nøyaktig. Holdt avtaler i forhold til tid og pris. Ga beskjed når han så at det ble mer jobb enn avtalt. Ryddet opp hver dag. Vi anbefaler denne snekkeren.

Tove, Ranheim, 6. april 2014

Nytt gulv og panel/veggplater på soverom.

Jobben er ikke utført enda, da økonomien ikke strakk til enda. Men, snekker Trond Willy Myhra tar jobben noe senere i sommer. Knut Husby.

Knut, Jakobsli, 24. mars 2014

Bygge utvendig vindfang med tak og trapp ,ca 6kvm,og montering av ny ytterdør

Veldig fornøyd med utført arbeid. Bra pris,avtaler holdes og Yrond oppleves som strukturert og nøye. Anbefales!

Inga, Ranheim, 20. des. 2013

Bytte stuevindu

Ankom til avtalt tid. Utførte jobben som avtalt og til avtalt pris. Etter min mening helt OK.

Kai, Trondheim, 20. des. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Harlem Bygg AS

5.0 34 evalueringer Stjørdal

Tre&flis Design AS

4.9 17 evalueringer Stjørdal

Stjørdal Bygdeservice SA

4.1 11 evalueringer Stjørdal