Siste evalueringer (56)

Bygging av carport

Presise arbeidsfolk som utførte en flott jobb!

Kristin Vassli Rusånes, 15. juli 2019

Renovering av et lite hus

God fornøgd med mesteparten av arbeidet. Ikke helt heldig med kjøkken montasje men ellers bra utført arbeider.

Anders G. Hansen, 22. juni 2019

Legge ny platting

Hyggelige arbeidere som tok jobben på kort varsel, og var svært flinke og effektive. Det ble lagt ny platting oppe og nede samt en ny trapp. Anbefales!

Marlene Nygaardsvik Ruud, 16. april 2019

Oppussing før salg av bolig - snarlig oppstart

Slurvete malerarbeider.

Bjørn Solbakken, 18. jan. 2019

Legge ca. 225 kvm isola takshingel.

Godt fornøyd med jobben som ble utført. Godt samarbeid med firma og med de som utførte jobben. Kontrakten ble fulgt!

Svein Sønsteby, 20. nov. 2018

Bytte tak ca 170kvm

Amper Age gjorde en fantastisk jobb, de lyttet til hva jeg hadde og si og hva jeg ønsket, de sjekket dokumentasjon på hvordan det taket skulle bygges da jeg valgte et Isola Powertekk tak som bygges på en annen måte enn tradisjonell takstein tak. Jeg fikk litt maling og lim på min terrasse og det rettet de opp i ved å bytte plankene på egen bekostning. Superfornøyd og kommer til å bruke dem igjen. Takk igjen Amper Age AS :).

Mustafa Khan, 27. sep. 2018

Mur (2),grundarbete/førberedelse før stensættning,drenering,væggpuss,ingångsparti,gjerder,div småjobb

Kom på befaring väldigt fort och vi hittade en lösning och delade upp projektet i delar som blev utförda snabbt och efter planen. Jag fick också goda råd om vad av projektet jag fint kunde göra själv och hjälp när det behövdes. Jobbade väldigt effektivt och vart generellt väldigt trevliga att jobba med.

Daniel Holmberg, 16. juli 2018

Legging av pergo laminat,samt listing.

Penger rett ut av vindu,da vi måtte ta opp store deler av gulvet,alle lister var kappet og montert feil,de hadde brukt toalett papir og silikon for å fylle rundt gulv og lister. Dette er amatører som ikke innehar kompetanse,og alikevel tar på seg slike jobber. Synd det ikke går å legge ved bilder her,til skrekk og advarsel. Flere pakker gulv,80 m med list rett i søpla. Lærepenge,stol ikke på karakterene firmaet har fått,takk! Null stjerner fra oss!

Odd Arne Larsen, 14. des. 2017

The evaluation is not fair because if you remember, your wife has been there and at the end she said everything is "super" and she paid for the job.We have never used toilet paper,hope you have a proof for that and for a plank that was a little bit broken and for some lists in living room (which were 20 m total)we refunded you half of the payment - 6000 kr.That is because you did not like how they were installed,but it doesn't mean it was wrong.

AMPER AGE AS 18. des. 2017

Montere redskapsbod 8,19 m²

Bra gjenomført jobb, på tid og til avtalt pris. Kan anbefalles!

Henrik Sandøy, 1. des. 2017

Gulv 46 kvm.

Vi brukte Amper Age AS for å pusse opp to stuer og to soverom. De avrettet gulv la ny varme under gulv, gipset og malte/tapetserte vegger og ordnet så elektriker de samarbeidet med drog ny el. Amper Age pusset pipa og installerte en ny peisovn. Allt dette ble utført til den pris som var avtalt i kontraktet. Vi synes de har utført en god jobb med tilsvarende nøyaktighet og kvalitet som andre håndverkere vi brukt.

Fredrik Åman, 29. nov. 2017

Renovering av leilighet

Utrolig hyggelige, ryddige og dyktige folk. Fulgte prosjektplanen og gjorde en kjempejobb med strålende resultat. Oppgavene ble utført iht. Forbrukerrådets kontrakt for håndverkstjenester. Alt fra kommunikasjon (fortrinnsvis engelsk), informasjon, logistikk, gjennomføring, utlegg og oppgjør var helt uproblematisk. Skulle jeg ha behov mer hjelp fremtiden vil jeg ikke nøle med å kontakte Amper Age AS igjen. Dette firmaet anbefales på det varmeste.

Bjørn Linnerud, 19. sep. 2017

Bytte kjøkken,ca 15 m2 ,legge nytt gulv i stue og kjøkken (ca 100 m2 totalt) trenger da også noe elektriker og rørleggerbistand

Supert firma som kan utføre "alt" innen snekring, elektrisk,flislegging, rørleggerarbeider. De tar også på seg uteområde. Vi fikk fastpris på arbeid, selvom det ble mer arbeid underveis, holdt de avtalt pris. Godt håndverk! Minus for språk, men de har en veldig flink dame som oversetter til engelsk. Firmaet besvarte alle henvendelser umiddelbart, og jobbet sent og tidlig. Alle papirer i orden. Godt håndtverk, Anbefales.

Grete Hereid, 13. aug. 2017

Bytte 2 kjellervinduer

.

Dan Ove Brest, 16. juli 2017

Bygge ny terrasse,legge nytt terrassedekke på eksisterende terrasse og bygge rekkverk

Amper Age AS utførte en fantastisk jobb i henhold til kontrakten og alle punkter ble oppfylt. De ble ferdig med arbeidene 4 dager før fristen. Utførelsen er vi meget fornøyd med og ble utført meget profesjonelt. Oppfølgingen underveis var fantastisk. Vi har nå fått et kjempefint nytt uterom med terrasse og gjerde. De får sikkert flere oppdrag fra oss i fremtiden:).

Tine Rustberggard, 28. mai 2017

Legge belegningssten i gårdsplass

Dem byttet kjellervinduer, bra gjennomført å raske til å jobbe.

Carl Otto Raknerud, 19. mai 2017

Bygge terrasse

Vi er veldig fornøyd med jobben de gjorde. God service, oppfølging og arbeidet meget raskt. Kan absolutt anbefale dem til terrassebygging. Hilsen Kristine og Jan Ove.

Kristine Moen, 8. mars 2017

Laying of parkett

A team who maintains time and keeps promises every time. A group of men who work very fast and works whatever tasks given with smile, and does it to perfection. The team does the work as if there own. Very much happy with there performance.

Indrajit Tapadar, 13. feb. 2017

Bytte trapp+ utvide hull til kjelleren

Jobben ble gjort raskt og greit etter avtale, de er fleksible på endringer underveis. Vi er fornøyd.

David Olsen, 26. jan. 2017

Etterisolering og bytte av vinduer og dører i rekkehus

Veldig raske og flinke folk. Rev gammel kledning på 4-mannsbolig i rekke, etterisolerte og la ny kledning. Malte også den nye kledningen. Byttet vinduer og dører og listet innvendig og utvendig. Alt innenfor tidsfristen. Høflige, svært hjelpsomme og hyggelige mennesker. De få gangene vi ville ha noe gjort annerledes fikset de det umiddelbart. Svært serviceinnstilte! Anbefales! Dåreth Ohrvik.

Dåreth Holand Ohrvik, 20. des. 2016

Riving av gammelt kjøkken,riving av 2 vegger og legging av gulv og takpanel

Jeg er svært fornøyd med arbeidet Amper Age gjorde hos meg. De rev ut gammelt kjøkken, rev 1 bærevegg og en lettvegg, la nytt gulv, vegger og tak i stue/kjøkken og gang. Videre la de skiferstein på peisen. De laget også terrasse over to plan med overbygning på det ene planet. Arbeidet ble utført på mye kortere tid enn planlagt og til en fornuftig pris. Resultatet er over all forventning. Dette firmaet vil jeg bruke igjen.

Josefine Skjerve, 8. mai 2016

Lage terrasse på hytte i indre østfold (halden)

La meg si det med en gang: denne bedriften anbefaler jeg på det varmeste. Jeg fikk svar straks jeg hadde lagt ut jobben her på Mittanbud, det gikk vel ikke mer enn 10 minutter. Og slik fortsatte det. De kom på befaring samme kveld, selv om jobben var et stykke unna. Et konkret pristilbud på hele jobben kom etter et par dager, og de kunne starte med en gang så snart materialene var kjøpt inn (2 dager) Underveis fikk jeg bilder og spørsmål om hvordan jeg ville ha det (vi bor et godt stykke unna). Jobben ble gjort raskere enn forespeilet. Disse gutta sto på fra tidlig morgen til seint på kveld. Vi er veldig fornøyd med resultatet, som viser godt snekkerhåndverk.

Jens Møller, 2. mai 2016

Snekker

For en gjeng! Fantastisk utført jobb til avtalt tid. De har gjort alt fra elektriske arbeider til legging av tak og vegger, rørleggerarbeid, murerarbeid og maling. Når jeg sier fantastisk utført arbeid så mener jeg det! De var utrolig faglig dyktige alle sammen, men de forstod dessverre ikke så mye engelsk. Men formennene snakket engelsk så det gikk greit! Veldig nøyaktig utført arbeid, gjorde også skinnende reint etter seg! Anbefales på det varmeste!

Anne Kristine Amlie, 25. feb. 2016

Legge belegningsstein

Veldig fornøyde! Gjorde en nøyaktig jobb og var opptatt av at vi var enige i løsningene de foreslo. Kan anbefales videre!

Maria Kvaal, 16. juli 2015

Elektriker

Strømopplegg i nyoppussa rom. Flått utført arbeide og høy servicegrad av elektrikerne. God pris. Anbefales.

Arne Åge Apneseth, 7. juni 2015

Skifte 7 stk innebygde dimmere (nexa)

Kom dagen etter jeg la ut annonsen. Veldig hyggelige og imøtekommende! I tillegg var prisen god. Kan anbefales!

Andreas Skiri Refsdal, 28. mai 2015

Elektriske arbeider i garasje herunder utskifting av sikringsskap

Ingenting å klage på hva gjelder jobbutførelsen. Kom på tid og arbeidet raskt og effektivt til en anstendig pris. Kom med forslag til det bedre. Anbefales.

Tor Rune Raabye, 27. april 2015

Diverse elektrikerarbeid innvendig i rekkehus.

Beste pris og godt håndtverk.

Ulf Eide, 22. april 2015

Installering av 14 downlights og 5 dimmebrytere

Presist oppmøte, serviceinnstilte og hyggelige elektrikere som gjorde en god jobb. Kan anbefales.

Aleksander Viker, 16. april 2015

Trekke om det elektriske i leilighet!

Meget fornøyd med jobben de utførte. Kom på befaring samme dag jeg la ut jobben, fikk et ca antall timer med jobb som de bommet på, men innenfor i forhold til litt tileggsarbeid jeg satte de til. Fikk alt av papirer jeg trenger, samt god forklaring underveis i prosjektet om hva som ble gjort. Gutta prater perfekt engelsk, så kan anbefale disse gutta på det sterkeste. Kontakt meg gjerne for ref på tom@hbt.no.

Tom Uttakleiv Henriksen, 1. april 2015

Nytt baderomsgulv,oppigging av gammelt gulv,nytt gulv med v.kabel

Det ble lagt opp nye elektriske kurser samt oppussing av kjellerom. Firmaet kom med mange kreative løsninger vi ikke hadde tenkt over og resultatet ble 100% bra. Vi brukte også "Stefan Bygg og Rehab - Totalentreprenør" et samarbeidende firma, for totalt renovering av baderom som vi også var veldig fornøyd med. Taksten på rekkehuset ble områdets beste etterpå og de har vel noe av æren for drtte.

Helge Fossnæs, 26. mars 2015

Diverse elektriker arbeid ønskes utført

Effektive, prisgunstige og hardtarbeidende, men glemte noe papirarbeid og noen mangler på el. Kontroll. Ikke peneste utførelsen på åpent anlegg.

Morten Røed, 17. mars 2015

Legge inn ekstra kontaker

Fin jobb.

Sven Terje Bang, 31. jan. 2015

Sikringsskap/ strøm hytte

Veldig fornøyd med arbeidet! Superkjapp tilbakemelding, befaring etter tre timer med nøyaktig overslag, og god kommunikasjon til tross for manglende norskkunnskaper (bra engelsk går helt fint det også :)). Rimelig og bra, kan trygt anbefales!

Marthe Oksavik, 25. jan. 2015

Montering av ny lysbryter i gangen

Kjapp og effektivt utført! Kunne stille opp på veldig kort tid og til rimelig pris. Kunne definitivt brukt de til andre jobber igjen.

Fredric Agasøster, 23. jan. 2015

Elektriker. montere 3 stk nexa dimmere

Raskt og effektivt. Nå var dette en kort liten jobb, men har ingen betenkeligheter med å anbefale eller bruke de igjen.

Thomas Simensen, 17. jan. 2015

Liten elektrikerjobb

Gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Einar Christensen, 5. des. 2014

Elektriker

Veldig fornøyd. Hovedjobben var å legge inn ny kurs/sikring, kabel og stikkontakt på kjøkken til komfyr. Flinke og hyggelige elektrikere, som pratet godt nok engelsk til at kommunikasjonen gikk fint. Punktlig og effektivt, til estimert tidsbruk/pris.

Kathrine Sørum, 26. nov. 2014

Bahram lorestani

Jobben var å rette opp en del feil merket av Infratek. Svært fornøyd med profesjonal jobb. Veldig flinke, og hyggelige folk.

Bahram Lorestani, 26. nov. 2014

Montere wire-basert lampe med dimmer.

Svært imøtekommende og flinke elektrikere som tegnet og forklarte. Noe kluss med fakturering, men det løste seg raskt. Vil fort bruke dem igjen.

Kristoffer Aardal Hanssen, 19. nov. 2014

Enkelt elektrikerarbeid i leilighet

Meget fornøyd med arbeidet til Amper Age. To hyggelige karer kom og gjorde en glimrende jobb.

Espen Dale Andersen, 11. nov. 2014

Elektrikerarbeid

Hyggelige, raske og fleksible folk som snakker greit engelsk.

Ingunn Solli, 30. okt. 2014

Strøm til ny garasje

Kom rask på befaring og ga et bra tilbud. Arbeidet ble gjort etter avtale i tett samarbeid med meg. Resultatet er flott og fungerer etter ønske. Kan anbefales.

Christian Jaedicke, 1. okt. 2014

Montere 3 spotter og sette opp dimmer

Etter å ha mottatt tilbud på å montere tre spotter i et lite bad hvor alle forberedelser var gjort i forkant (hull i tak etc). Jobben ble utført i hast og med svært dårlig kvalitet. Sprukne fliser, skadet elboks (8 hull/skruer i vegg for å feste en elboks) og ødelagt dimmer. De måtte komme tilbake med ny dimmer for å fullføre jobb dagen etter. Anbefales IKKE som en profesjonell aktør! Selv en amatør vil se at dette ikke var gjort av fagfolk.

Mathias Skjolde, 25. sep. 2014

Bytting av spotter på kjøkken

Fleksible, flinke og trivelige elektrikere. De stilte opp på kort varsel og kostet ikke skjorta, og de var effektive og serviceinnstilte gjennom hele prosessen.

Ingrid Solhaug, 19. sep. 2014

Kobling av stikkontakter,sluttpapirer

De kom ganske rask på kveldstid, da jeg var hjemme og jobbet trygt og fort. Snakker godt engelsk. God kommunikasjon med dem, svarte på meldinger og ringte på forhånd da de var noe minutter forsinket. De har koblet til stikkontakter og koblet kabelen til sikkringsboks. Alt fungerer og er godkjent. Vi skal bruke den ved neste anledning.

Danmarksgate 10 Boligsameiet, 19. sep. 2014

Varmekabel i kjeller våtrum

Fin job!

Uffe Hansen, 7. sep. 2014

Flere stikkkontakter på kjøkkenet

Rask, ukomplisert, løsningsorientert. De to vet hva de triver med. Gjerne igjen. Hilsen Holm.

Holm Herzmann, 5. sep. 2014

Installere lysarmatur (lysrør) 4 stk.

Amper Age utførte jobben og i tillegg mye mer gratisarbeid. Han og sine kolleger viste stor serviceinnstilling og kunne bidra med gode praktiske ideer. Anbefales på det sterkeste.

Christopher J Hermanstad, 3. sep. 2014

Henge opp 3 lamper (elektrikerjobb)

Veldig fornøyd, effektivt.

Amy Crowther, 26. aug. 2014

Elektrisk arbeid på kjøkken

Kom raskt og utførte en bra jobb! Brukte litt lengre tid enn avtalt, men var så fornøyd med arbeidet at det ikke gjorde noe. Ville brukt de igjen !

Kjersti Bjørnstad Fossesletten, 23. aug. 2014

Liten elektrikerjobb

To karer som var presise, og gjorde en tilfredstillende jobb. At den ene kunne engelsk gjorde det mulig å kommunisere. Hilsen fornøyd kunde.

(oslo Kommune Bydel 9 Bjerke) Lars Emil Oma, 22. aug. 2014

Elektro,oppheng av lamper,bytte av brytere,kontakter

Jobben ble tilfredsstillende utført. Noe kommunikasjonsproblemer, men ellers bra. Konkurransedyktige på pris.

Hildegunn Wingdahl, 5. aug. 2014

Elektriker,mulig feil på strømanlegg i leilighet

Veldig fornøyd! Det kom to kjempetrivelige karer som fikset alle de elektriske problemene i leiligheten min på under en time, til en veldig lav pris. Anbefaler gjerne dette firmaet, og vil selv bruke dem senere hvis jeg har behov for elektriker.

Hilde Melum, 31. juli 2014

Relocate wired smoke alarm,re-mount electrical fittings

Great work and highly recommended to others. They showed up on time, on a holiday, worked quickly and cleaned up after themselves. The people who did the work were very professional and asked multiple times if I was happy with the progress. They took a little extra time to hide the wires to make it look better overall. A minor faktura error was dealt with quickly and professionally - I will definitely use them again.

Kevin David Bellinger, 14. juni 2014

Legge opp ny ledning til taklampe i våtrom

Kom først på en rask befaring. Fikk deretter en pris på utført arbeide. Meget konkurransedyktig pris. Selskapet var veidig fleksibel på tidspunkt på når arbeidet kunne utføres. Noe jeg setter stor pris på. Arbeider ble utført raskt og med god nøyaktighet. Vil anbefale disse til andre.

Eirik Jarlseth, 23. mars 2014

Sikre gammel ledning i taket

Fikk besøk av to hyggelige karer. De gjorde jobben kjapt for en rimelig penge. Veldig fornøyd.

Bjørnar Tommelstad, 27. jan. 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Lunds Gulv&vegg

4.6 10 evalueringer Rakkestad

Rakkestad Tre og Betong AS

  Rakkestad

EG Bygg og Graveservice AS

5.0 9 evalueringer Degernes