Siste evalueringer (6)

Oppsetting av ca 12 kom tilbygg til hytte

Svært dyktige snekkere. Utfordringer underveis ble løst på utmerket måte. Avtalt pris ble overholdt. Holdt deg ryddig og rent rundt seg, og tok fortløpende med avfall vekk fra byggeplassen. Anbefales.

Rune, Osen, 13. sep. 2015

Endring av loft

Vi var opptatt av at arbeidet skulle utføres raskt, effektivt og med høy kvalitet -og det var akkurat det som skjedde. Glimrende jobb, hyggelige snekkere med utrolig ryddig og strukturert arbeidsplass. Prisen var helt klart OK når vi ser sluttresultatet. Anbefales!

Egil, Trysil, 22. jan. 2015

Utskifting av vinduer på hytta

Seriøst firma, utførte oppdraget som avtalt innenfor gitt frist og til avtalt pris. Pent utført og ryddet opp etter seg. Kan trygt anbefale Trekompaniet til andre.

Martinsen, Østby, 13. des. 2012

Bygge 50m2 terrasse på hytte i trysil

I konkurranse med flere bedrifter valgte jeg å bruke Trekompaniet fra Trysil. Jeg er veldig fornøyd med utført arbeide. De bygget terrassen akkurat slik jeg ville ha den og leverte i forhold til tidsplan. Prisen var også helt grei. Jeg kan anbefale selskapet til alle. Harald.

Harald, Trysil, 5. juni 2012

Legging av takshingel og takrenner

Anbefaler denne bedriften til andre. De gjør en veldig bra jobb, holder avtaler og pris.

Bjørnar, Osen, 28. sep. 2011

Innredning av 2. etasje i nybygd hus

Jobben ble utført av meget dyktige og effektive håndverkere. Veldig fornøyd både med pris og utførelse. Jeg kan på det sterkeste anbefale denne bedriften til andre.

Marthe, Nybergsund, 24. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Trekompaniet Trysil AS

4.8 6 evalueringer Slettås

Nordic Wood

  Slettås

Trysil Interiør AS

  Trysil