Siste evalueringer (33)

Trenger håndverk

Super! De gjorde en veldig nøye og rask jobb.

Rita, Finstadjordet, 13. mars 2019

Maling/sparkling av tak 9 m2

Svarte raskt og kom punktlig til avtalt tid. Gjorde en veldig god jobb og var rask og effektiv. Sparklet og malte tak. Kommer til å bruke ham igjen!

Anita, Skjetten, 14. nov. 2018

Maling av en vegg på hus

Bra utført arbeid, anbefales!

Beate, Sørumsand, 10. juli 2017

Maling av kjøkkentak

Fantastisk jobb, maling av tak og vegger på kjøkken og i trappeganger! Rask, bra jobb og veldig hyggelig! Vi kommer definitivt til å benytte oss av Skjetten Malerservice igjen :).

Ann-Helen, Sørumsand, 14. mai 2017

Beise 15 kvm balkong

Kommer som avtalt, hyggelig og grundig fyr. Veldig fornøyd med arbeidet og prisen!

Ethel, Strømmen, 4. mai 2017

Male et soverom

Raskt og profesjonelt utført. Ryddet opp etter seg om monterte løse ting igjen. Og alt til en fantastisk god pris. Man kan nesten ikke forvente mer. Neste gang jeg skal male ringer jeg Skjetten Malereksperten. Anbefales!

Akki, Lørenskog, 3. mai 2017

Maling av soverom ca 15 kvm

Veldig fornøyd med arbeidet hyggelig og flink maler som kom til avtalt tid. Dette firmaet kan trygt anbefales.

Rita, Skedsmokorset, 29. april 2017

Helsparkle deler av betongvegg og tak

Ønsket hjelp til å sparkle gipstak og betongvegg. De kom til avtalt tid og gjennomførte jobben rask og til en hyggelig pris. Imøtekommende og seriøse. Velger Skjetten MalerEksperten gjerne igjen :D.

Kine, Skjetten, 14. mars 2017

Sparkling,maling og legge laminat

Oppdrag utført til avtalt kvalitet, tid og pris. Hyggelige folk. Veldig fornøyd. Betalte noe forskudd og akonto for materialer, som var uproblematisk.

Lars, Skedsmokorset, 25. des. 2016

Bred sparkling og maling av rum på 11 kvm.

Anbefales. Jobben blev utført raskt, nøyaktig og til avtalt pris.

Marie, Lørenskog, 18. des. 2016

Reparasjon av hull i gipsvegg.

Under befaringen påtok Shahzad seg også å male tak og vegger i leiligheten i tillegg til å reparere hullet i veggen på gangen. Jobben ble utført slik vi ble enige om og til avtalt tid. Det var veldig pent gjort, og prisen var god. Leiligheten var ryddet og klargjort da hen var ferdig med jobben. Gir ham de beste anbefalinger og bruker ham gjerne igjen.

Marit, Lillestrøm, 14. des. 2016

Maling av tak i 40m2 stue

Veldig fornøyd med utført arbeide. Møtte opp til avtalt tid, gjorde jobben raskt og effektivt. Firma fremstår som svært profesjonelt, og vi kommer definitivt til å bruke de igjen.

Cecilie, Strømmen, 22. nov. 2016

Småsparkling og maling av 10-12 kvm spisestue/kjøkken samt gang.

Kom fort på befaring. Ga et tilbud og la en god plan. Alt etter plan og avtale. Raskt og bra levert.

Marius, Fjellhamar, 23. okt. 2016

Maling av stue-malt panel

Raskt og flott utført jobb. Malt hele stuen min (panel) + trappegang. Kjempefornøyd, anbefaler videre :).

Ellen, Skjetten, 19. okt. 2016

Maling vegger 8m2

Hyggelig og flink maler som utførte oppdraget perfekt til god pris. Kan anbefales.

Fredrik, Frogner, 8. okt. 2016

Oppussing rekkehusleilighet

Jobben er nå utført, og jeg er meget fornøyd med både prosess og resultat. Anbud og kontrakt var oversiktlig, og arbeidet ble utført iht. Disse. Leverandør ga innspill til løsninger og fargevalg, og foretok alle innkjøp i forb. M/arbeidet. Selve arbeidet er meget nøye og pent utført, og det var ryddet ordentlig opp (vasket, ting satt tilbake på plass, lamper hengt opp o. L. ) etter endt arbeid. Firmaet anbefales!

Hege, Fjerdingby, 10. aug. 2016

Legge laminat,male,sparkle og liste 2 soverom.

Hyggelig fyr som dukket opp når han skulle og ga et godt fullstendig tilbud. Jeg leverte noe materiale selv, resten handlet han inn etter avtale og ga meg kvitteringer.

Erik, Skjetten, 1. aug. 2016

Maling av trapp

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort. Alt ble utført etter spesifikasjonene, på tiden som ble anslått og til prisen som ble gitt.

Edrun, Lillestrøm, 29. juli 2016

Maling av innvendig furutrapp samt stue gang i hus

Pent arbeide og raskt utført! Ryddet fint opp når malerarbeidet var ferdig. Anbefales.

Cecilie, Skedsmokorset, 13. juli 2016

Maling av huset utvendig!

Oppdraget ble utført som avtalt og til bestemt tid. Gutta var kjempe flinke til å male, og hjalp til med råd og tips. Veldig fornøyd med sluttresultatet :) Anbefaler dem på det sterkeste!

Naziha, Skjetten, 7. juli 2016

Male grunnmur og utvendig vinduer

Jobben ble utført raskt og profesjonelt hyggelig kar.

Bent, Finstadjordet, 6. juni 2016

Sliping/rensing av terrassegulv og beising/maling av gulv,trapp og rekkverk

Guttene gjorde en utmerket jobb. Kom på befaring dagen etter, leverte raskt tilbud og startet arbeidet allerede dagen etter tilbudet var akseptert. Jobben ble utført raskt og med god kvalitet. Det var god dialog hele veien og vi er veldig fornøyd med resultatet. Ville legge terrassebeis i to strøk, men gikk med på å legge ett strøk etter instruksjonsvideo fra Jotun.

Mona, Fjellhamar, 1. juni 2016

Beising av bygning

Beising og maling ble utført i henhold til kontrakt. De gjorde en meget bra jobb og vi er veldig fornøyd med resultatet og den jobben de gjorde. Alt ble gjennomført til avtalt tid, avtalt pris og vi kan anbefale dette firmaet hvis du/dere skal ha utført beising eller maling. Hilsen Sameiet Smedstuvegen 14 i Nannestad v/Rune Embre.

Rune, Nannestad, 31. mai 2016

Maling 2 strøk av enebolig på ca 210 kvm og garasje ca 40 kvm bruttoareal

Vi er fornøyde med arbeidet Skjetten Malerekspert har utført. Vi måtte be de vaske huset 2 ganger, noe de gjorde uten diskusjoner. Flink og hyggelig maler som var "vår" maler. Kom med fine innspill på hvor vi skulle ha lys og mørke farger. Jobbet effektivt og hele huset ble vasket og malt på 3 uker. Vi kan tenke oss å bruke Skjetten Malereksperten en gang til også.

Kjetil, Skedsmokorset, 14. mai 2016

Maling 66 m2 leilighet

Maling av 66 m2 leilighet (tak, vegger, dør- og vinduskarmer) Jobben ble utmerket utført, Leiligheten ble veldig fin. Gutta var raske og hyggelige. Kom som avtalt og utførte jobben i henhold til avtalt tid. Jeg ble veldig fornøyd. Ble noe problemer med regningen (jeg betalte for mye) Dette ble raskt oppdaget og pengene ble tilbakebetalt. Det kaller jeg god kundebehandling. Kan trygt anbefales videre. Nanna Meidell, mai 2016.

Nanna, Lillestrøm, 3. mai 2016

Male vegger

Rask befaring og oppstart umiddelbart. Firma fremstår som svært profesjonell. Utførte arbeidet på en svært tilfredsstillende måte, og til en god pris. Nøkkel faktorerer for at jeg kommer til å bruke dette firma igjen er flere, men nevner noen : Hyggelig, presis, nøyaktig, god pris og effektiv. Tusen takk for ett meget godt utført arbeid.

Imran, Strømmen, 10. april 2016

Opp pussing av barnerom

Gipsing, sparkling og maling ble gjennomfør med godt resultat. Vi anbefaler bedriften, og bruker de gjerne igjen.

Idar, Løvenstad, 4. mars 2016

Gipse og sparkle vegg

Etter hyggelig befaring samme kveld som oppdraget ble lagt ut på nett valgte vi Skjetten malereksperten. De begynte dagen etter og gjorde en kjempejobb! Resultatet ble veldig bra. I tillegg til denne jobben har de malt hele kjellerstuen vår, gjort strålende jobb med listverket og nå pusser de opp vaskerommet. Veldig hyggelig å samarbeide med, og de tar ingen avgjørelser uten å sjekke med meg først. Anbefales på det sterkeste!

Oda, Hagan, 10. nov. 2015

Maling av tak i privatbolig

De gjorde en flott Jobb. Malte tak og vegger raskt. Var punktlige og sto på. De dekket til alle møbler og gulv. Ikke noe søl, veldig ryddige og flinke. Jeg er kjempe fornøyd. De var veldig behagelig og hyggelige, så dette var supert. Kommer helt sikkert til å kontakte de igjen. Wanja H. Gabrielsen Fjerdingby.

Wanja, Fjerdingby, 20. okt. 2015

Innvendig maling før innflytting

Kjempebra utført jobb. Raskt, effektivt og nøye. God pris.

Nina, Nittedal, 6. aug. 2015

Maling av 27m/2 tak + 25 m/2 panelvegg

Dette firmaet kan anbefales på det sterkeste. Kom hurtig på befaring, ga en pris som var god og gjorde jobben hurtig. Sluttresultatet ble veldig bra. Veldig hyggelige mennesker å samarbeide med. Hilsen Anne og Kjell Bredesen.

Kjell, Blystadlia, 8. mars 2015

Fjerne strie og male vegger/garderobeskap/tak

Jobben ble gjort effektivt og grundig til avtalt tid og pris. Dette er en dyktig håndverker som jeg gir min beste anbefaling. Ved behov vil jeg helt klart benytte dem igjen til samme type jobb.

Hege, Lillestrøm, 2. sep. 2014

Maling av tak,vegger,dører og lister. beising av gulv. flislegging av badegulv. lunderåsen/sørum kommune.

Malejobben ble utført proft og nøyaktig, og med et flott resultat. På tross av en stor jobb og relativt kort tid, ble jobben utført presist. Jeg er meget fornøyd.

Mona, Frogner, 28. juli 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER