Siste evalueringer (25)

Rehabilitering. taklegging av bolig. taket er på 100 kvm.

Jeg hadde god erfaring med Joakim og teamet hans som la stein på taket. Jobben ble gjort etter planen og jeg er godt fornøyd med arbeidet som er blitt gjort.

Salar Sindi, 2. mai 2019

Bytte av utvendig kledning,etterisolere og evt. bytte av tak på villa fra 1923.

Måtte rette opp flere feil, dårlig kvalitet på arbeidet.

Randi Wilhelmsen, 3. feb. 2019

Blikkenslager,legging av takstein og takrenner på ferdig lektet tak

Veldig fornøyd. Det var en stor jobb med avhengigheter til flere andre håndverkere, men ryddig kommunikasjon og leveranser til avtalte tider gjorde koordineringen med Joachim til en av de enkleste. Også positivt at det var mulig å få kontakt utenom arbeidstid ved behov. Omfanget økte også litt underveis (riving, terrasse og overbygg over ytterdør), alt med en strålende attitude og til en fornuftig pris. Kan absolutt anbefale videre.

Fredrik Bomstad, 14. nov. 2018

Legging av takstein inkludert noe legging av blekk på tak

Kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har totalrehabilitert to hus hvorav Østensjø tak og blikk var ansvarlig for taket på det siste huset. Av alle firmaer som har vært involvert i de to husene, har Østensjø t&b utmerket seg som det mest positive bekjentskapet. Ting som dukket opp underveis tok de på strak arm og jobben ble utført til avtalt tid og pris. Veldig løsningsorienterte og positive folk. Kan trygt anbefales videre. Soleklart fem stjerner!

Stig Alstad, 3. sep. 2018

Vedlikehold av tak på villa med dråpeskifer

Jobben var krevende blant annet fordi det var lenge siden siste vedlikehold av taket, og det ble avdekket mer omfattende reparasjons- og vedlikeholdsbehov av tak og noe bærende konstruksjoner under arbeidet. ØTB engasjerte OPAK for å vurdere arbeidet, og engasjerte dyktige håndverkere til det nødvendige ekstra utbedringsarbeidet. Dette ble gjort uten store forsinkelser på takarbeidet, og arbeidet på taket ble meget bra. Joakim Bruno Larsen er lett å samarbeide med.

Åge Johnsen, 15. april 2018

Tak over 18 balkonger. balkongene er ca 8kvm

Kjempe flinke fikk jobben gjort innen tids fristen de ga oss og prisen ble det de ga oss.

Bjørn E Thornæs, 19. okt. 2017

Blekk på pipe

-Meget god kommunikasjon hele veien. -Jobben var godt utført! -Fornuftig pris. -Utrolig hyggelig og sympatisk blikkenslager Kan trygt anbefale dette firmaet til andre.

Emil Moen, 12. okt. 2017

Skifte takrenner nedløp på eldre bolig

Skifting av 5 lange nedløpsrenner på ca. 10 m + 2 kortere, ble utført raskt og effektivt til en OK pris. Veldig hyggelige og positive personer å forholde seg til. Har også fått nyttige råd om vedlikehold og evt. Renovering av taket "på kjøpet". Kan anbefale firmaet videre!

Audun Øksendal, 27. sep. 2017

Montering takrenner og rens av tak

Joakim skiftade renner och gjorde rent tak enligt överenskommelse. Kan verkligen anbefalla bedriften.

Johan Assargård, 12. sep. 2017

Utbedring av takrenner

Østensjø Tak og Blikk gjennomførte en hyggelig befaring med fornuftig løsningsforslag. De var nøkterne mht. Estimat materiell og arbeidstid og leverte således det desidert beste pristilbudet. Oppdraget, som besto av forlengelse av takrenner, ble utført profesjonelt og effektivt til vår fulle tilfredsstillelse. Ved ev. Fremtidige behov for utbedring av tak/takrenner vil vi benytte Larsen & co igjen.

Ivo Søtorp, 5. sep. 2017

Legge ny shingel hustak

De gjorde en bra jobb.

Øistein Huse, 23. aug. 2017

Ny shingel på hyttetak - ca 70 kvm

Oppdraget ble utført på en forbilledlig måte - fra start til mål. Ikke minst var oppryddingen etterpå imponerende. Bortsett fra at taket var forsynt med ny shingel, var det ingen synlige spor etter Joakim Bruno Larsen. Bedriften får mine varmeste anbefalinger.

Reidar Hæhre, 7. juni 2017

Utbedring av takrennesystem i sameiet grindbakken

Sameie på 32 seksjoner med balkonger i 4 etasjer har fått fjernet vannrenner, horisontale og vertikale og fått montert beslag på betongkant. Svært konstruktiv oppdragsrunde, punktlig gjennomført jobb til avtalt tid. Kan anbefales. Styret, Sameiet Grindbakken Panorama.

Sameiet Grindbakken Panorama, 6. mars 2017

Fjdfghdfh

Helt ok.

Roger Vissgren, 31. jan. 2017

Bytte/reparere takrenne - 9 meter

Anbefales. Meget hyggelige, raskt utført og til en fornuftig pris.

Bente Liaset Grimstad, 5. des. 2016

Liten lekkasje i nærheten av "pipe"

Bra løsning til bra pris.

Kim Adrian Betti, 2. des. 2016

Pipebeslag og pipehatt

Veldig fornøyd med arbeidet! Veldig nyttig befaring med gode råd og meninger om hvordan dette kunne gjøres. Resultatet ble kjempebra, og til en meget god pris sammenlignet med mange av de andre tilbudene.

Geir Wold Aarseth, 27. okt. 2016

Snøfanger til tak

Fikk en akseptabelt tilbud på å sette snøfanger på taket foran huset. Larsen gjorde jobben selv med en hjelper, vi er fornøyd med utførelsen. Jobben tok ca 2 timer på en ca 14 meter lang snøfanger. Vi måtte utsette utførelsen en gang pga sykdom, men vi fikk beskjed fra Larsen og fikk booket en ny time. Nå er vi vinterklare og håper at snøfangeren gjør jobben sin.

Hoan Kristian Van Vo, 27. okt. 2016

Bygging av dobbeltgarasje og bytte av tak på tomannsbolig

Godt håndtverk, god service og riktig pris! Oppdraget gikk ut på å rive en eksisterende gammel dobbelgarasje og bygge ny, samt skifte ca 200 kvm tak på huset. "Østensjø Tak&Blikk" leverte det mest troverdige tilbudet etter en seriøs befaring. Dette er dyktige håndtverkere med stolthet for faget. Et seriøst, norsk familiedrevet selskap (far og sønn), som leverte høy kvalitet til avtalt tid og pris. Vil gladlig benytte dem igjen. Anbefales!

Hilde Løvhaug-micalsen, 26. sep. 2016

Trenger blikkenslager

Arbeid bra utført og okey pris ! ! ! !

Per Otto Sand, 15. sep. 2016

Heldekkende pipebeslag

Bra jobb. Bra pris. Anbefales!

Ole Martin Vatvedt, 25. aug. 2016

Nytt hyttetak

Vi har et hyttetak som er betydelig større enn det vi trudde slik at prisen på anbudet måtte endres. I tillegg kom det noe utbedringsarbeide. Men dette medførte ingen diskusjoner eller problemer mht prisen på det arbeidet som ble utført.

Knut Servold, 20. mai 2016

Hette på pipe

Jobben ble utført raskt, og til avtalt tid og pris. Pent utført arbeid. . Hyggelig mann som gjorde jobben. . Ryddet opp etter seg. . . . Kan trygt anbefales videre til andre. . . .

Heidi Beate Kjos, 3. mai 2016

Legging av ny shingel på tak,samt nye beslag og takrenner

Jeg er veldig fornøyd med Østensjø tak og blikk. De utførte arbeidet raskt og effektivt og kom med gode forslag til løsninger som gjorde jobben billigere enn først avtalt. Jeg ble holdt oppdatert underveis og arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og alt ble ryddet og ordnet pent opp. Østensjø tak og blikk kan absolutt anbefales.

Inger Elisabeth Myhre, 3. mai 2016
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2014

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Joakim Bruno Larsen
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2014-01-20
Bransje
43.911 Blikkenslagerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 16-08-2019 11:43:17
Se hele regnskapet til ØSTENSJØ TAK OG BLIKK LARSEN på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart