Siste evalueringer (56)

Mure opp gammel kakkelovn (samt fundament i kjeller)

Drift ble pluselig avviklet uten å gi oss beskjed. Vi fikk ikke refundert a-konto for materialer for 50 000kr.

Adeline, Oslo, 25. jan. 2021

Reparasjon av pipe

Rask og god gjennomføring. Men totalkostnaden ble høyere enn forespeilet.

Tore, Nesøya, 12. okt. 2020

Trenger hjelp av murer til å reparere feieluke

Raskt og proft gjennomført til avtalt pris.

Steinar, Oslo, 12. okt. 2020

Rive peis og mure igjen hull i pipe

Raskt og ryddig.

Sigrun, Jar, 20. aug. 2020

Installere ny peis

Vi ble veldig fornøyde.

Anders, Hosle, 7. aug. 2020

Rive pipeløp

En veldig bra gjennomført jobb. Veldig god kommunikasjon, bra på å være fleksible og løsningsorienterte og flott gjennomført arbeid. Kan anbefales på det varmeste. Sjeldent opplevd så flinke folk i denne bransjen.

Eirik, Oslo, 14. juni 2020

Tette igjen hull over peis

Vi fikk tettet igjen et hull ved peisen med en brannplate. Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort, kan anbefales!

Dag, Haslum, 4. juni 2020

Rive peis

Svært rotete prosess! Heldigvis løste det seg til slutt, og resultatet ble bra.

Linn, Jar, 1. juni 2020

Rive peis

De gjorde som avtalt - og det er det man forventer :).

John-Erik, Lommedalen, 28. mai 2020

Fikse mur og installere peis

Mureren var hyggelig og utførte en tilfredsstillende jobb, MEN det skulle vise seg at han brukte lang mer tid enn det vi først fikk forespeilet. Faktisk ble totalbeløpet nesten 4x høyere, noe jeg mildt sagt fikk bakoversveis av. Ikke fikk vi beskjed underveis heller at det kom til å ta så mye lenger tid. Mureren brukte mye tid på å finne riktig materialer og han hadde ikke riktig verktøy med seg på jobb så det ble mye ekstra kjøring, som vi ble fakturert for. Jeg har vært borti en del håndverkere, men aldri fått en så stor overraskelse som dette når det gjelder timebruk og totalpris. Selv om sluttresultatet var ok så kommer jeg ikke til å anbefale disse videre fordi jeg mener vi har blitt overfakturert ift hvor mye arbeid det egentlig skulle tatt om mureren hadde vært godt nok forberedt.

Roy, Vollen, 19. mai 2020

Fiksing av vegg og gulv / plombering av pipe

Arbeid - Fjerning av røykrør og pussin-sparkling av vegg etter det. Jeg la ut jobben på fredags ettermiddag, så var den ferdig stilt mandags morning til en fornuftig pris som altså var avtalt på forhånd. Håndverkeren som utførte jobben var hyggelig og høflig, det ble brukt bare proffe materialer, og kommunikasjonen var smidig hele veien. Anbefales absolutt!

Tamer, Oslo, 15. mai 2020

Fjerne peis / remove fireplace

Jobben, (demontering, fjerning og tetting av skorsteinsinngang) utført dagen etter at oppdraget ble lagt ut på veldig tilfredsstillende måte! God kommunikasjon og raskt utført! Alt i alt kan jeg anbefale til alle:).

Mads, Oslo, 18. april 2020

Demontere/fjerne vedovn

De var raske i tilbakemeldingene og på å komme for en befaring. Etter befaring så stilte de raskt for å utføre jobben som ble gjort effektivt og bra. Veldig hyggelige håndverkere, de gjorde etter hva jeg kan bedømme en god jobb og de ryddet og fikset etter seg.

Runar, Oslo, 6. april 2020

Riving av peis/demolish fireplace

God service og høyt faglig nivå til en konkurransedyktig pris.

Aleksander, Oslo, 30. mars 2020

Montasje av eldre vedovn

Jeg opplevde Kakkelovnsmakeriet som svært profesjonelle fra befaring - tilbud - gjennomføring. Svært fornøyd med kommunikasjonen underveis og det ferdige resultatet. Anbefales på det sterkeste!

Charlotte, Oslo, 12. aug. 2019

Montering av peis og pipe på tåsen (oslo)

Kakkelovnsmakeriet bygde peis og pipe på to enheter i en nybygd tomannsbolig. Prisen var god og kvaliteten god. Hvis man skal trekke frem noe småplukk, så skulle vi ønske en noe bedre kommunikasjon. Nå står peisen 5-6 cm lenger ut i rommet enn det som var planlagt og det hadde man unngått dersom kommunikasjonen hadde vært tilfredsstillende. Alt i alt trekker det likevel ikke ned totalscoren. Vi fikk et godt produkt til en god pris.

Jakob, Oslo, 27. nov. 2018

Skifte gulv,male,rive peis etc - snarlig oppstart er ønskelig

Raskt og greit utført.

Thea, Gjettum, 16. okt. 2018

Riving av peis/ sparkling av mursteinsvegg

Vi brukte Kakkelovnsmakeriet til å rive en ganmel peis samt helsparkle en murvegg i bakkant. Vi var veldig fornøyd med jobben, det ble gjort takst og effektivt og til avtalt pris.

Lene, Høvik, 2. okt. 2018

Ulefos no 179 modell 1766 tetting

Diktig. Disse karene visste hva de gjorde, og fikk jobben gjort raskt og profesjonelt. Anbefales!

Richard, Borgen, 21. juni 2018

Innstallere vedovn og fjerne parafin ovn.

Veldig fornøyd med jobben!

Stian, Vollen, 11. des. 2017

Rive peis,reparere gulv og vegg,lydisolere vegg

Super kvalitet og folk til å stole på!

Birgit, Eiksmarka, 30. okt. 2017

Hente + frakte + montere vedovn,lage brannvegg bak denne og sokkel for ovnen. sliping av parkettgulv,fjerne tapet på og sparkle og pusse murvegg. sa

Punktlige, faglig dyktige, svært serviceinnstilte, all kommunikasjon gikk knirkefritt, var behjelpelige med ting som dukket opp underveis. Kan anbefale denne bedriften på det varmeste. Stua: fjernet gammel tapet i stua, helsparklet og pusset, malte taket, nytt parkettgulv, gulvvarme, monterte peisovn, ordnet alt elektrisk. Entre: SNytt parkettgulv, gulvvarme, fjernet skyvedørsgarderobe. Kjøkken: Nytt parkettgulv, gulvvarme.

Liv, Sandvika, 10. okt. 2017

Fjerning av peis og utvendig pipe

Veldig bra service. Faglig meget bra. Veldig fornøyd med resultatet.

Ragnar, Vollen, 20. sep. 2017

Rehabilitering av teglsteinspeis

Resultatet av arbeidet ble bra til slutt. Skal du bruke de, ha klare, skriftlige avtaler på plass med dagbøter! ! * Prosjektet 100% over tiden(4 uker ikke 2), grunnet manglende oppmøte flere dager * Børge er verdens hyggeligste, men han sier akkurat det du vil høre uavhengig om det er sant eller ikke * Innmelding til kommunen manglet, ferdigattest kom 10 måneder etter at prosjektet var ferdig * Slurvete murerarbeid * Mangler prosjektstyring.

Solveig, Nesøya, 13. sep. 2017

Hei Solveig, Børge her. Har null problem med å forstå at dere ble misfornøyd med deler av prosessen, men det var da en voldsom tyrade her da. Vi hadde dessverre en lite kvalifisert ansatt. Han jobber ikke for oss lenger. Snurrer vi tiden litt tilbake så husker jeg at jeg avsluttningsvis fikk ett bilde av ett glass vin (gaven fra oss) av mannen din foran en av peisene. Håper dere kan kose dere like mye også i vinter.

KAKKELOVNSMAKERIET AS 13. sep. 2017

Puss av pipe

Pusset pipe. Pent arbeid. Raskt utført.

Marius, Oslo, 13. sep. 2017

Vannlekkasje i loftsleilighet ved pipe

Taklekkasje ved pipeløp. De kom raskt med tilbud som var på samme nivå som annen tilbyder, og vi valgte å gå for disse. Alt levert som avtalt, god oppfølgning underveis. Anbefales.

Camilla, Oslo, 12. sep. 2017

Reperasjon av pipe

Rask tilbakemelding på mail og telefon vedrørende anbudet vi la ut. De kom umiddelbart på befaring og vi fikk godt inntrykk fra dag en. Vi skulle utbedre pipa vår og sette på ny pipehatt. Oppfølgingen fra BFS, Børge og han team var upåklagelig. De var raske og satte i gang arbeidet etter avtale. Alt ble gjort i henhold til avtaler underveis og jeg er glad vi fikk en leverandør vi kun stole på og føle oss trygge. Vi kan trygt anbefale BFS videre!

Martin, Oslo, 12. sep. 2017

Skorstein/piperehabilitering

Firmaet utførte høsten 2016 full, innvendig rehabilitering av pipe, etter pålegg fra feiervesenet. Rehabiliteringen ble gjort ved hjelp av innvendig glidestøp av perlite-lettbetong i hele pipeløpet. Jobben ble utført raskt og profesjonelt, til avtalt tid. En uventet, mindre, ekstrakostnad pga adkomst ble løst i minnelighet. Veldig godt fornøyd, vil absolutt anbefale firmaet til lignende jobber.

Jørgen, Eiksmarka, 12. sep. 2017

Transportere og installere ny peisovn

Lynraskt levert, veldig hyggelige folk, god oppfølging og flott resultat. Synd vi ikke har flere peiser!

Sigrun, Jar, 11. sep. 2017

Piperehabilitering av lecapipe - kjedet enebolig i oslo

Blant mange aktører var det kun Brann & Fyringssikring som viste seg seriøs. Flere aktører var på befaring, men tilbud lot vente på seg og noen sendte ikke tilbud i det hele tatt. Vi er fornøyd at B&F tok et totalansvar, da det ikke bare var rehab. Av pipe, men også nytt ildsted m/montering som også ble kjøpt/levert av B&F til en akseptabel pris. Det var gjennomgående god kommunikasjon, og endringer underveis gikk greit. B&F kan anbefales.

Grete, Oslo, 11. sep. 2017

Rehabilitering av teglpipe og innsetting av peis

Raske og effektive. Men pga håndverkeren som var på befaring snakket dårlig engelsk blei ikke jobben gjort etter mitt ønske. I 45 min snakket vi om den aktuelle jobben, men da de kom for å utføre fikk jeg beskjed om at det var mulig og et annet alternativ ble gjort. Måtte også vaske stekepannen etter dem da de hadde brukt kjøkkenet mitt.

Martin, Oslo, 11. sep. 2017

Hei Martin! Her er følgende tekst fra tilbudet. Vi starter med å legge på armeringsduk og metallhjørner for så å reparere vegg med mur og puss. Veggen blir rett og glatt og godkjent for tilkobling av peis om ønskelig. Så her skjønner jeg rett og slett ikke hva som kunne vært av misforståelser? Vi har utført arbeidet til punkt og prikke og vi har før og etter bilder. Den stekepannen er bare tull, det vet du også. Børge

KAKKELOVNSMAKERIET AS 11. sep. 2017

Flytte en peisovn

Eksemplarisk gjennomført. Hyggelig og høffelig gjeng som kom til avtalt tid, vi hadde en ryddig diskusjon om hvordan jobben best skulle gjøres, og så ble jobben gjort til min fulle tilfredsstillelse.

Håkon, Slependen, 3. sep. 2017

Riving av peis. sette opp ny.

Kjempe fornøyd. Proffe og raske.

Ole, Jar, 14. aug. 2017

Installasjon av ovn

Etter å ha søkt og vært i kontakt med flere selskaper ble jeg svært positivt overrasket av hvor profesjonell, hyggelig og dyktige de er hos Brann- og Fyringsforsikring AS! De overholdte avtaler og ga god veiledning under hele oppdraget. Murerne som kom innom var dyktige, raske og vi satte spesielt pris på at de holdte det ryddig og rent underveis og etter arbeidet. De stilte opp raskt og leverte god jobb til god pris! Anbefales!

Sigve, Oslo, 14. aug. 2017

Montering av peisovn fra nordpeis

Pålitelige og dyktige folk! Anne Gro Ihle Christiansen.

Anne, Østerås, 7. aug. 2017

Små jobber på nytt kjøkken,siste finish

Grei jobb, raskt utført og hyggelig.

Klara, Haslum, 8. juni 2017

Sparkling av pipe/område rundt vedovn

Gjorde en utmerket jobb med sparkling/pussing av pipe! Enkle å forholde seg til, presise, og gjorde alt som planlagt. Hyggelige og enkle å få tak i. Veldig effektive med et helt fantastisk resultat. Gode på pris. Anbefales!

Magnus, Oslo, 25. mai 2017

Pussing av peis

Pusset en gammel peis og flyttet askeluke. Arbeidet ble gjennomført på en meget god måte. Ble gjort iht. Avtalt tid med god oppfølging underveis.

Atle, Asker, 20. april 2017

Pussing av pipe i kjellerstue

Utførte en veldig god jobb av pussing av pipe.

Tore, Oslo, 9. april 2017

Platting på hytte i hurum

Ønsket ny platting på vår hytte i Holmsbu før påske. La inn jobben på Mitt Anbud og fikk henvendelse fra flere som kunne gjøre jobben. Var på befaring og valgte Brann-Og Fyringssikring AS. De hadde en flink lokal snekker som kunne fikse platting før påske til en god pris. Dialogen var veldig hyggelig hele veien. Resultatet ble veldig bra og vi fikk god oppfølging og status med bilder underveis. StåleR.

Ståle, Holmsbu, 3. april 2017

Montering av peis

Jobben ble utført av en proff. Firma var ryddig med kontrakten og holdt avtale. Han som monterte peisen fortjener spesielt skryt. Han gjorde jobben på en tilfredsstillende måte og kom med råd underveis. Jeg var trygg på at jobben blir utført. Det eneste negative ting som jeg har å si er de var den dyre. .

Solomon, Oslo, 20. nov. 2016

Montering av nordpeis odense

Bedriften kontaktet meg for befaring før pris ble gitt. De dukket opp som avtalt og var noe dyrere enn andre jeg fikk tilbud av, men ettersom de virket seriøse og flinke valgte jeg dem. De kunne gjøre jobben allerede dagen etter. Da jeg hadde litt å utsette på jobben som ble gjort ble dette endret med en gang. Totalt sett er jeg meget fornøyd med bedriften. De utførte jobben raskt, bra og hadde veldig hyggelig service! ! !

Aleksander, Jar, 9. sep. 2016

Tette hull i murvegg

Disse har nå gjort 2 murerjobber hos meg. Jeg har vært meget fornøyd hver gang. Ryddige, god dialog, fått hjelp raskt og gode resultat. Jeg vil definitivt bruke disse igjen ved en seinere anledning.

Jørgen, Oslo, 25. aug. 2016

Peis og montering

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort til rett tid. Pent arbeid. Hyggelige folk.

Grete, Oslo, 16. feb. 2016

Montering av nytt røykrør

Fikk avtalt pris og var god service. De fikk vasket peisen og den fungerer fint. Jobben ble gjort nøyaktig som forventet og det var gjort på relativt kort tid.

Kent, Stavanger, 14. okt. 2015

Montering av peisovn,alternativt også ny stålpipe

Oversiktlig og greit tilbud. Totalt jobbomfang ble montering av ny stålpipe innvendig i gammel murpipe, montering av ny peisovn og påføring av mørtel/puss på gammel murstein innvendig. Jobben ble utført fagmessig til avtalt pris. Fleksible og hyggelige fagfolk.

Bjørnar, Sandnes, 2. april 2015

Justere pipe tilkopling

Meget fornøyd med jobben! Hurtig svar og raskt og godt utført arbeid til en fornuftig pris.

Erich, Stavanger, 12. feb. 2015

Riving av gammel peis

Veldig bra utført arbeid, koselige folk og god pris. Anbefales!

Anette, Kleppe, 12. feb. 2015

Montering av brannmur og vedovn

Meget godt fornoyd med utført arbeid. Til avtalt tid og pris.

Øyvind, Oltedal, 26. jan. 2015

Montering av dovre vintage 35 peisovn

Veldig godt og profesjonelt arbeid.

Ole, Sola, 19. jan. 2015

Peisinnsats - murerarbeid

Meget godt utført arbeid på tid og kost! Bra tips til design på peis og oppfølging underveis. Resultatet ble en lekker peis med meget fin design, samtidig som ildstedet har blitt totalrenovert til en fornuftig pris. Anbefaler dette selskapet til andre som vurderer å renovere ildsted!

Cato, Stavanger, 19. nov. 2014

Feieluke

Kjapt svar, utførte jobben kjapt til avtalt tid. Rydda fint etter seg;) Kjempefornøyd!

Janne, Stavanger, 11. nov. 2014

Ny pipe eller foring 50cm mursten pipe 10m 2 avløp ca 1956 sirdal i vest agder

Hadde god komunikasjon, kom raskt og gjorde en god jobb. Prisen ble som avtalt og var godt under konkurentene. De ryddet også opp etter seg, og svarte godt på mine spørsmål underveis.

Tom, Tonstad, 7. okt. 2014

Pussing av pipe i stue

Veldig fornøyd, koselige folk som kom på tiden, gjorde en god jobb, ryddet veldig bra etter seg, hadde grei pris og svarte veldig fort på alle spørsmål jeg hadde. Anbefales av meg i hvert fall.

Atle, Hommersåk, 10. sep. 2014

Utskifting av innendørs inspesksjonsluke i pipe

Svært fornøyd, De kom på avtalt tidspunkt, utførte arbeid på avtalt tid,ryddet og vasket etter seg. Anbefales på det strekeste.

Kent, Stavanger, 27. aug. 2014

Skifte luke i peis

Er kjempefornøyd med arbeidet. Brann og Fyringsikring kom raskt og tok ikke mer betalt enn hva de hadde oppgitt ved avtale :).

Nina, Stavanger, 7. juli 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kakkelovnsmakeriet AS

4.6 56 evalueringer Lysaker

Skandinavisk Varme AS

5.0 2 evalueringer Lysaker