Siste evalueringer (41)

Montering av peis og pipe på tåsen (oslo)

Kakkelovnsmakeriet bygde peis og pipe på to enheter i en nybygd tomannsbolig. Prisen var god og kvaliteten god. Hvis man skal trekke frem noe småplukk, så skulle vi ønske en noe bedre kommunikasjon. Nå står peisen 5-6 cm lenger ut i rommet enn det som var planlagt og det hadde man unngått dersom kommunikasjonen hadde vært tilfredsstillende. Alt i alt trekker det likevel ikke ned totalscoren. Vi fikk et godt produkt til en god pris.

Jakob Kristiansen, 27. nov. 2018

Skifte gulv,male,rive peis etc - snarlig oppstart er ønskelig

Raskt og greit utført.

Thea Tveter, 16. okt. 2018

Riving av peis/ sparkling av mursteinsvegg

Vi brukte Kakkelovnsmakeriet til å rive en ganmel peis samt helsparkle en murvegg i bakkant. Vi var veldig fornøyd med jobben, det ble gjort takst og effektivt og til avtalt pris.

Lene Therese Rein-hansen, 2. okt. 2018

Ulefos no 179 modell 1766 tetting

Diktig. Disse karene visste hva de gjorde, og fikk jobben gjort raskt og profesjonelt. Anbefales!

Richard Davies, 21. juni 2018

Innstallere vedovn og fjerne parafin ovn.

Veldig fornøyd med jobben!

Stian Uglehus Jørgensen, 11. des. 2017

Rive peis,reparere gulv og vegg,lydisolere vegg

Super kvalitet og folk til å stole på!

Birgit Lindheim Sisjord, 30. okt. 2017

Hente + frakte + montere vedovn,lage brannvegg bak denne og sokkel for ovnen. sliping av parkettgulv,fjerne tapet på og sparkle og pusse murvegg. sa

Punktlige, faglig dyktige, svært serviceinnstilte, all kommunikasjon gikk knirkefritt, var behjelpelige med ting som dukket opp underveis. Kan anbefale denne bedriften på det varmeste. Stua: fjernet gammel tapet i stua, helsparklet og pusset, malte taket, nytt parkettgulv, gulvvarme, monterte peisovn, ordnet alt elektrisk. Entre: SNytt parkettgulv, gulvvarme, fjernet skyvedørsgarderobe. Kjøkken: Nytt parkettgulv, gulvvarme.

Liv Kristin Rabe-selvåg, 10. okt. 2017

Fjerning av peis og utvendig pipe

Veldig bra service. Faglig meget bra. Veldig fornøyd med resultatet.

Ragnar Stranger Christiansen, 20. sep. 2017

Rehabilitering av teglsteinspeis

Resultatet av arbeidet ble bra til slutt. Skal du bruke de, ha klare, skriftlige avtaler på plass med dagbøter! ! * Prosjektet 100% over tiden(4 uker ikke 2), grunnet manglende oppmøte flere dager * Børge er verdens hyggeligste, men han sier akkurat det du vil høre uavhengig om det er sant eller ikke * Innmelding til kommunen manglet, ferdigattest kom 10 måneder etter at prosjektet var ferdig * Slurvete murerarbeid * Mangler prosjektstyring.

Solveig Skjermo, 13. sep. 2017

Puss av pipe

Pusset pipe. Pent arbeid. Raskt utført.

Marius Waagaard, 13. sep. 2017

Vannlekkasje i loftsleilighet ved pipe

Taklekkasje ved pipeløp. De kom raskt med tilbud som var på samme nivå som annen tilbyder, og vi valgte å gå for disse. Alt levert som avtalt, god oppfølgning underveis. Anbefales.

Camilla Marie Heggelund, 12. sep. 2017

Reperasjon av pipe

Rask tilbakemelding på mail og telefon vedrørende anbudet vi la ut. De kom umiddelbart på befaring og vi fikk godt inntrykk fra dag en. Vi skulle utbedre pipa vår og sette på ny pipehatt. Oppfølgingen fra BFS, Børge og han team var upåklagelig. De var raske og satte i gang arbeidet etter avtale. Alt ble gjort i henhold til avtaler underveis og jeg er glad vi fikk en leverandør vi kun stole på og føle oss trygge. Vi kan trygt anbefale BFS videre!

Martin Raczkowski, 12. sep. 2017

Skorstein/piperehabilitering

Firmaet utførte høsten 2016 full, innvendig rehabilitering av pipe, etter pålegg fra feiervesenet. Rehabiliteringen ble gjort ved hjelp av innvendig glidestøp av perlite-lettbetong i hele pipeløpet. Jobben ble utført raskt og profesjonelt, til avtalt tid. En uventet, mindre, ekstrakostnad pga adkomst ble løst i minnelighet. Veldig godt fornøyd, vil absolutt anbefale firmaet til lignende jobber.

Jørgen Hveem, 12. sep. 2017

Transportere og installere ny peisovn

Lynraskt levert, veldig hyggelige folk, god oppfølging og flott resultat. Synd vi ikke har flere peiser!

Sigrun Daireaux, 11. sep. 2017

Piperehabilitering av lecapipe - kjedet enebolig i oslo

Blant mange aktører var det kun Brann & Fyringssikring som viste seg seriøs. Flere aktører var på befaring, men tilbud lot vente på seg og noen sendte ikke tilbud i det hele tatt. Vi er fornøyd at B&F tok et totalansvar, da det ikke bare var rehab. Av pipe, men også nytt ildsted m/montering som også ble kjøpt/levert av B&F til en akseptabel pris. Det var gjennomgående god kommunikasjon, og endringer underveis gikk greit. B&F kan anbefales.

Grete Haugland,geir Fischer, 11. sep. 2017

Rehabilitering av teglpipe og innsetting av peis

Raske og effektive. Men pga håndverkeren som var på befaring snakket dårlig engelsk blei ikke jobben gjort etter mitt ønske. I 45 min snakket vi om den aktuelle jobben, men da de kom for å utføre fikk jeg beskjed om at det var mulig og et annet alternativ ble gjort. Måtte også vaske stekepannen etter dem da de hadde brukt kjøkkenet mitt.

Martin Urfjell, 11. sep. 2017

Flytte en peisovn

Eksemplarisk gjennomført. Hyggelig og høffelig gjeng som kom til avtalt tid, vi hadde en ryddig diskusjon om hvordan jobben best skulle gjøres, og så ble jobben gjort til min fulle tilfredsstillelse.

Håkon Iversen, 3. sep. 2017

Riving av peis. sette opp ny.

Kjempe fornøyd. Proffe og raske.

Ole André Holte Langmyr, 14. aug. 2017

Installasjon av ovn

Etter å ha søkt og vært i kontakt med flere selskaper ble jeg svært positivt overrasket av hvor profesjonell, hyggelig og dyktige de er hos Brann- og Fyringsforsikring AS! De overholdte avtaler og ga god veiledning under hele oppdraget. Murerne som kom innom var dyktige, raske og vi satte spesielt pris på at de holdte det ryddig og rent underveis og etter arbeidet. De stilte opp raskt og leverte god jobb til god pris! Anbefales!

Sigve Martin Pettersen, 14. aug. 2017

Montering av peisovn fra nordpeis

Pålitelige og dyktige folk! Anne Gro Ihle Christiansen.

Anne Gro Christiansen, 7. aug. 2017

Små jobber på nytt kjøkken,siste finish

Grei jobb, raskt utført og hyggelig.

Klara Lise Aasen, 8. juni 2017

Sparkling av pipe/område rundt vedovn

Gjorde en utmerket jobb med sparkling/pussing av pipe! Enkle å forholde seg til, presise, og gjorde alt som planlagt. Hyggelige og enkle å få tak i. Veldig effektive med et helt fantastisk resultat. Gode på pris. Anbefales!

Magnus Christian Larsen / Eline Geelmuyden, 25. mai 2017

Pussing av peis

Pusset en gammel peis og flyttet askeluke. Arbeidet ble gjennomført på en meget god måte. Ble gjort iht. Avtalt tid med god oppfølging underveis.

Atle Hoel Eriksen, 20. april 2017

Pussing av pipe i kjellerstue

Utførte en veldig god jobb av pussing av pipe.

Tore Soltvedt, 9. april 2017

Platting på hytte i hurum

Ønsket ny platting på vår hytte i Holmsbu før påske. La inn jobben på Mitt Anbud og fikk henvendelse fra flere som kunne gjøre jobben. Var på befaring og valgte Brann-Og Fyringssikring AS. De hadde en flink lokal snekker som kunne fikse platting før påske til en god pris. Dialogen var veldig hyggelig hele veien. Resultatet ble veldig bra og vi fikk god oppfølging og status med bilder underveis. StåleR.

Ståle R, 3. april 2017

Montering av peis

Jobben ble utført av en proff. Firma var ryddig med kontrakten og holdt avtale. Han som monterte peisen fortjener spesielt skryt. Han gjorde jobben på en tilfredsstillende måte og kom med råd underveis. Jeg var trygg på at jobben blir utført. Det eneste negative ting som jeg har å si er de var den dyre. .

Solomon Tadesse, 20. nov. 2016

Montering av nordpeis odense

Bedriften kontaktet meg for befaring før pris ble gitt. De dukket opp som avtalt og var noe dyrere enn andre jeg fikk tilbud av, men ettersom de virket seriøse og flinke valgte jeg dem. De kunne gjøre jobben allerede dagen etter. Da jeg hadde litt å utsette på jobben som ble gjort ble dette endret med en gang. Totalt sett er jeg meget fornøyd med bedriften. De utførte jobben raskt, bra og hadde veldig hyggelig service! ! !

Aleksander Bjerke Opsahl, 9. sep. 2016

Tette hull i murvegg

Disse har nå gjort 2 murerjobber hos meg. Jeg har vært meget fornøyd hver gang. Ryddige, god dialog, fått hjelp raskt og gode resultat. Jeg vil definitivt bruke disse igjen ved en seinere anledning.

Jørgen Fintland, 25. aug. 2016

Peis og montering

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort til rett tid. Pent arbeid. Hyggelige folk.

Grete Høgmann, 16. feb. 2016

Montering av nytt røykrør

Fikk avtalt pris og var god service. De fikk vasket peisen og den fungerer fint. Jobben ble gjort nøyaktig som forventet og det var gjort på relativt kort tid.

Kent, 14. okt. 2015

Montering av peisovn,alternativt også ny stålpipe

Oversiktlig og greit tilbud. Totalt jobbomfang ble montering av ny stålpipe innvendig i gammel murpipe, montering av ny peisovn og påføring av mørtel/puss på gammel murstein innvendig. Jobben ble utført fagmessig til avtalt pris. Fleksible og hyggelige fagfolk.

Bjørnar Nilssen, 2. april 2015

Justere pipe tilkopling

Meget fornøyd med jobben! Hurtig svar og raskt og godt utført arbeid til en fornuftig pris.

Erich Luzi, 12. feb. 2015

Riving av gammel peis

Veldig bra utført arbeid, koselige folk og god pris. Anbefales!

Anette Hatteland, 12. feb. 2015

Montering av brannmur og vedovn

Meget godt fornoyd med utført arbeid. Til avtalt tid og pris.

Øyvind F. Gåshus, 26. jan. 2015

Montering av dovre vintage 35 peisovn

Veldig godt og profesjonelt arbeid.

Ole Kristjan Reke, 19. jan. 2015

Peisinnsats - murerarbeid

Meget godt utført arbeid på tid og kost! Bra tips til design på peis og oppfølging underveis. Resultatet ble en lekker peis med meget fin design, samtidig som ildstedet har blitt totalrenovert til en fornuftig pris. Anbefaler dette selskapet til andre som vurderer å renovere ildsted!

Cato Erikstad Gundersen, 19. nov. 2014

Feieluke

Kjapt svar, utførte jobben kjapt til avtalt tid. Rydda fint etter seg;) Kjempefornøyd!

Janne Nyheim, 11. nov. 2014

Ny pipe eller foring 50cm mursten pipe 10m 2 avløp ca 1956 sirdal i vest agder

Hadde god komunikasjon, kom raskt og gjorde en god jobb. Prisen ble som avtalt og var godt under konkurentene. De ryddet også opp etter seg, og svarte godt på mine spørsmål underveis.

Tom Ole Testad, 7. okt. 2014

Pussing av pipe i stue

Veldig fornøyd, koselige folk som kom på tiden, gjorde en god jobb, ryddet veldig bra etter seg, hadde grei pris og svarte veldig fort på alle spørsmål jeg hadde. Anbefales av meg i hvert fall.

Atle Nedrebø, 10. sep. 2014

Utskifting av innendørs inspesksjonsluke i pipe

Svært fornøyd, De kom på avtalt tidspunkt, utførte arbeid på avtalt tid,ryddet og vasket etter seg. Anbefales på det strekeste.

Kent Ørjan Wiig, 27. aug. 2014

Skifte luke i peis

Er kjempefornøyd med arbeidet. Brann og Fyringsikring kom raskt og tok ikke mer betalt enn hva de hadde oppgitt ved avtale :).

Nina Fredenborg, 7. juli 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

1995

i enhetsregistret
Omsetning

4.5

Millioner kroner

 • Ansatte
  7
 • Egenkapital (%)
  54.8%
 • Likviditet
  1.63%
 • Driftsmargin
  -7.5%
 • Gjeldsgrad
  0.8%
 • Lønnsomhet
  -10.5%
Regnskapstall (i 1000)
 
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
8357
8694
8929
7828
5588
3940
4518
Driftsresultat
1105
781
72
-190
-144
-576
-340
Resultat før skatt
1053
736
-1
-350
-235
-645
-402
Årsresultat
890
582
-1
-350
-235
-386
243
Roller
Daglig leder
Håkon Hoff
Styrets leder
Håkon Hoff
Varamedlem
Tove Berget Hoff
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
1995-02-19
Bransje
27.520 Produksjon av ikke-elektriske husholdningsmaskiner og apparater
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 20-06-2019 10:19:35
Se hele regnskapet til KAKKELOVNSMAKERIET AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart