KAKKELOVNSMAKERIET AS

4.7 (52 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Professor Kohts Vei 27, 1366 Lysaker
 • Åpent i dag til klokken 16
  Søndag Stengt

KAKKELOVNSMAKERIET AS/ PIPE & PEIS AS

Kakkelovnsmakeriet AS/ Pipe & Peis AS er spesialister på fine ildsteder og kakkelovner, både nye og antikke. Ved å kombinere eleganse, varmeeffektivitet og fyringssikring er vi et riktig valg. Forretningsområdene er ildsteder og skorsteinsarbeider. Har du hatt besøk av feier'n? Vi reparerer alle feil og mangler han har funnet. Husk at dette dreier seg om din sikkerhet!

I tillegg til de overnevne foretningsområdene er vårt søsterselskap Pipe & Peis AS spesialister på piperehabilitering, både utvendig og innvendig. Piperehabilitering er et fagområde som er relativt nytt, Pipe og Peis AS er en mesterbedrift innen faget og innehar så lang erfaring og ekspertise. Vi utfører alle type rehabiliteringer som inbefattet stålrør, keramiske rør og glidestøping.?

Kakkelovnsmakeriet ble etablert i 1973 og er et av landets mest velrenommerte aktører innenfor fagfeltet. Pga. vår fagkompetanse har vi deltatt i mange prestisjeprosjekter i inn- og utland.

Kakkelovnsmakeriet tilstreber å være best på det vi driver med, og våre montører er derfor alltid oppdatert på hva som skjer i bransjen. Dessuten driver vi også med kursing og opplæring av andre aktører.

Kakkelovnsmakeriet er meget konkurransedyktige på pris. Dette er på grunn av våre gode relasjoner til landets ledende leverandører, samt effektive rutiner og montører.

Om du lar oss gjøre jobben trenger du heller ikke bekymre deg for papirarbeidet. Vi tar oss av all dokumentasjon mellom huseiere og lokale myndigheter.

Vårt showroom og døgnåpne butikk ligger i Professor Kohts vei 27 på Lysaker. Uansett når på døgnet du skulle velge å besøke oss, er du velkommen inn. Bare gi oss en liten "heads up" på mail. borge@pipeogpeis.no så sørger vi for at du kan ta turen innom.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften