Siste evalueringer (12)

Renovering av bod og veranda

Dyktig, hyggelig, pålitelig og, ikke minst, rask! Resultatet ble som en drøm. Anbefales uten forbehold :).

Linda, Kvaløysletta, 15. aug. 2020

Bygge ny platt utenfor leilighet

Jobben ble raskt utført med et veldig godt resultat. Vi er kjempefornøyd.

Natalia, Tromsø, 1. juli 2020

Skifte av to ytterdører

Meget bra.

Skattøra, Tromsø, 2. sep. 2017

Skifte vindu,etterislolere og ny kledning.

Frank er vi godt fornøyd med. Han var rask og dyktig. Et par småting vi pirket på når vi var ferdig, men det løste vi veldig greit med at vi fikk en reduksjon i prisen. Har ingen problemer med og anbefale Frank til å ta snekkeroppdrag. Vi hadde også noen egne prosjekt, og han kom med gode tips og råd til oss på disse. Det satt vi også veldig pris på.

Kurt, Tromsø, 14. mai 2016

Renovering av første etage samt bygging av veranda

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Raskt, grundig og flott jobb til avtalt pris og tid. Han er hyggelig, serviceinnstilt og løsningsorientert. Vi kommer til å benytte samme firma dersom behovet skulle dukke opp ved en senere anledning. Anbefales på det sterkeste.

Arvid, Tromsdalen, 28. nov. 2015

Legge shingel på 2 hustak

Skifte av shingel og takrenner på to hustak. På det ene huset måtte mose fjernes, det andre hadde et gammelt A-tak som måtte fjernes. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet han har gjort. Han jobbet raskt og effektivt. Og resultatet ble veldig bra. Han anbefales, og vi vil kontakte han hvis vi får behov for snekker igjen. Holger Johnsen, Tromsø, 18. Sept. 2015.

Holger, Tromsø, 18. sep. 2015

Skifte av ytterpanel samt skifte av terrassedekke

Vi er svært fornøyd med det arbeidet Franks snekkertjenester har gjort. Arbeidet har bestått i skifte av ytterkledning og terrassedekke. Kvaliteten på arbeidet har vært svær god og snekker Frank har kommet med gode løsninger som har spart oss både for penger og merarbeid. Arbeidet er gjort raskt og effektivt og innen avtalt tid. Samlet sett har vi opplevd en håndverker som tar sin jobb på alvor og vi vil uten tvil henvende oss til ham for nye opp.

Gunnar, Krokelvdalen, 14. aug. 2015

Bygge ny veranda/balkon,skifte ut vinduer

Veldig raskt effektiv og ordentlig utført arbeid. Verandaen ble bygd til avtalt tid og avtalt pris. Bestilling av material vinduer og dør ble gjort gjennom Frank. Holdt seg til alle avtaler som ble gjort både når det gjelder arbeid og det å ta kontakt med oss. Vi kan virkelig anbefale han.

Jan-Peter, Kvaløysletta, 11. aug. 2015

Renovering av veranda

Veldig ryddig prosess på snekkeroppdraget. Presist oppmøte på alle møter og fullførte innenfor avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med resultatet så langt! Ved neste korsvei vil vi ringe Frank først, og jeg tror allerede en kollega av meg har tatt en telefon for å høre om han er ledig for et oppdrag.

Remi, Tomasjord, 16. juni 2015

Rehabilitering av bad 250cm+115cm

Fikk revet de gamle baderomsplatene,revet av gulvbelegg,og tilrettelagt for skjult el. Annlegg. Han koordinerte med gulvleggere,rørlegger og ,elektrikere. Resultatet ble at etter 8 dager flyttet vi inn på nytt bad med nye baderomsplater gulv og el. Anlegg. Franks snekkertjenester med samarbeidere gjorde en meget god og effektiv jobb. Anbefales herved av Trond Sverre Hansen.

Trond, Tromsø, 28. april 2015

Bygging av 42 m2 veranda på søyler med innsetting av 2000x2100 verandadør

Kan anbefale Franks Snekkertjenester på det varmeste! Jobben ble utført med stor presisjon til avtalt tid og pris. I tillegg er Frank en meget hyggelig mann å ha rundt huset. Omgjengelig, trivelig og effektiv! Resultatet ble helt strålende og vi kunne ikke vært mer fornøyd!

Halvard, Tromsø, 26. aug. 2014

Skifte av rekkverk og dekke på eksisterende altan + oppretting av 1-2 søyler

Franks Snekkertjenester utførte jobben til vår fulle tilfredshet. Ryddig og godt spesifisert tilbud ble starten på et godt samarbeid. Etter at vi hadde akseptert hans tilbud bestilte han nødvendig matriell som ble levert i henhold til avtale. Oppstart også etter avtale, og ferdigstillese som avtalt. Vi merket fort at vi hadde valg en snekker som kunne sitt fag og vi ble imponert etter hvert som arbeidet skred framover. Vi gir vår beste anbefaling.

Bjørn, Tromsø, 15. juni 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Spider Industrier AS

4.5 87 evalueringer Tomasjord

Troms Elementbygg AS

4.3 9 evalueringer Tomasjord

Franks Snekkertjenester

4.9 12 evalueringer Tomasjord