Siste evalueringer (131)

Bygge platting og isolert utebod,utvide terrasse og bygge om fra innebod til loftstue,planere hageskråning og bygge gressplen

Da ting måtte utbedres sluttet plutselig Michael og Ekstrem Bygg AS å svare. Ble lovet feilretting i april, men får ikke tak i de lenger. Lovet gjennom deres garanti at det skal rettes feil eller at man kan hyre annet firma for deres regning, men ikke svar fra de lenger. Nå har vi en bod som skulle være isolert som det har kommet mus, kulde og vann inn i, et tak over inngangsparti som måtte være fritt for vann pga lys i taket som det lekker vann gjennom og ødelagt plankene, mur til gressplen som har flyttet på seg - er tingene jeg husker for øyeblikket. Verst er at lenge var kommunikasjonen god og ting ble ordnet, mens nå får vi ikke svar og lovnader holdes ikke. Kan ikke anbefales.

Marius, Blystadlia, 29. nov. 2022

Riving av lettvegg,fjerne kjøkkenmodul,flytting av lysbryter/kontakt,ev gulvrep.

Ekstrem bygg AS gjorde en svært god jobb ila kort tid til en god pris. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet deres. Anbefales.

Julie, Oslo, 29. juni 2022

Bygge ny kjøkken,

God kommunikasjon og hyggelige folk som gjør en topp jobb til avtalt pris. Anbefales.

Zekiros, Skedsmokorset, 24. juni 2022

Terrasse

Vi er godt fornøyd med jobben Ekstrembygg utførte ved bygging av terrassen. Det var veldig greit å kommunisere med Michael på norsk, og hvis det var noe så ordnet han opp. Et lite tips kan være å ha en plan på hvordan dere vil ha det og spør så Michael hva han synes. Han har mange gode forslag til løsninger. De som utførte jobben var det ikke så lett å kommunisere med, men Michael fulgte godt med på hva som ble gjort. Så alt i alt godt utført arbeid til avtalt tid og til en fornuftig pris.

Geir, Oslo, 11. juni 2022

Bygge ny carport med bod

Jeg hyret Ekstrem Bygg til å rive en gammel garasje og bygge en ny carport med bod, og er ekstremt fornøyd med både prosessen og resultatet. Michael gav ryddige fastpristilbud, men når det kom til endringer underveis var han fleksibel der det var fornuftig og inkluderte det, men også konstruktiv der større endringer i både bygg og pris var påkrevd. Crewet var svært effektive og ryddige hver dag underveis, og ferdigsstilte carporten før avtalt tid. Vil gjerne bruke Ekstrem Bygg igjen.

Frederik, Haslum, 11. april 2022

Rydde område og bygge platting under terrasse,bygge bod.

Michael og gjengen hans ryddet et område under terrassen og la platting. Tettet med blekk under gulv i terrasse og la nye terrassebord. Bygget bod og sykkelskur, samt skar ut i grunnmur og installerte dør og vindu. De leverte arbeid av god kvalitet, til avtalt tid og pris. Michael er tilgjengelig og god på kommunikasjon muntlig og skriftlig. God fagmann som tar endringer på trak arm. Anbefales.

Even, Hosle, 9. feb. 2022

Totalrenovering av leilighet

Ekstrem Bygg AS pusset opp vår klassiske leilighet på Frogner. Omfattende og krevende jobb som krever høy standard. Ekstrem Bygg har vært effektive og til å stole på underveis. De har stilt opp med nok arbeidskraft under hele prosessen, og har alltid vært på jobb til avtalte tider. Resultatet er også av høy standard, og de har løst utfordringer underveis. Svært behagelig med en totalentrepenør som tilbyr alt fra standard overflateoppussinger, bad, elektrisk og snekkerbygde løsninger. Kan virkelig anbefales :-).

Vetle, Oslo, 21. des. 2021

Oppgradering av vannrør i kjøkken

Godt utført arbeid, lett å ha med å gjøre, prisen som ble oppgitt før oppstart ble den samme som ved avsluttet arbeid. Oppstod et utilsiktet problem underveis, men håndverker kom raskt på stedet og ordnet opp i dette. Anbefales.

Arve, Haslum, 19. nov. 2021

Baderom

Veldig dårlig, måtte avslutte samarbeidet var redd de skulle ødelegge veggpanelen også. De ødela det nye gulvbelegget. Har skrevet en hel avhandling for en time siden, har dere ikke fått den? Dette virker veldig useriøst .

Bjørg, Oslo, 18. nov. 2021

Bygge bod,lecamur og platting

Jobbet effektivt og bra. Fleksibel og løsningsorientert ved endringer underveis.

Morten, Rykkinn, 22. sep. 2021

Renovere veranda på 14 kvm

Lekkasje etter installasjon av ny drenering på veranda. Leide inn annet firma til å rette opp. Fikk prisreduksjon av ekstrembygg grunnet dette. Gutta var veldig hyggelige og punktlige, det øvrige arbeidet var veldig bra.

Kristoffer, Lillestrøm, 14. sep. 2021

Sette opp carport

Ekstrem Bygg bygget carport. De var rask å avtale med og ga en ok pris, men kvaliteten på carporten og profesjonaliteten er langt fra bra nok. Ekstrem Bygg insisterte på å legge takshingel selv om det var ganske flatt tak og vi ønsket takpapp, og når vi i ettertid ser at det er lekkasje så vil de ikke rette opp uten at vi betaler. De er heller ikke mulig å få tak i og svarer ikke på meldinger på sms/epost/mittanbud. Dersom dere benytter dere av Ekstrem Bygg vil jeg anbefale å være skeptisk og ikke stole på at de vet hva de driver med når det gjelder valg av løsninger/produkter.

Aksel, Oslo, 7. sep. 2021

Mindre baderomsjobb

Godt gjennomført, i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis. Noe småtteri som måtte rettes opp i etterkant, som ble gjort effektivt og profesjonelt. Absolutt å anbefale.

Annette, Oslo, 18. aug. 2021

Bytte dekke på takterrasse,evt. også bytte membran

Ekstrem bygg byttet dekke på terrassen vår, anskaffet materialer og impregnerte endebordene. Michael var ryddig og tydelig i kommunikasjonen, resultatet ble bra.

Elisabeth, Oslo, 12. aug. 2021

Platting og gjerde

Veldig ryddig prosess fra befaring til fullført arbeid. Lett å få tak i ved spørsmål eller endringer. Anbefales.

Christoffer, Oslo, 10. mai 2021

Bytte fliser og baderomsinnredning

Pusset opp bad og byttet benkeplate/ vask på kjøkken. Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. De møtte opp til avtalt tid og var nøye. Om vi hadde noen korrigeringer kom de raskt og ordnet opp. Kommer til å bruke Ekstrem Bygg igjen:).

Ingrid, Oslo, 4. mai 2021

Opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin

En del endringer underveis, men allting ordnet sig fint :).

Gabriella, Oslo, 3. mai 2021

Snekkerarbeid loftsbod,kjøkken og bad på grønland i oslo

Ekstrembygg og Michael har gjort en formidabel jobb hos oss. De har bygget en loftsbod, revet baderomsinredning og kjøkken, montert nytt kjøkken og baderomsmøbler/dusj/wc m. M. , rørleggerarbeid og elektrikerarbeid. Michel og hans gjeng med flinke folk ser ut til å håndtere det meste. Selv når ting ikke går helt etter planen, det oppstår skader, eller jeg har glemt å bestille noe, så tar Michael det med knusende ro og vi finner ut av det sammen. Det har fungert ryddig og skikkelig uten konflikt. Forsinkelsene som har oppstått har stort sett vært vår egen skyld. Kostnadene ble som estimert fra Michael med tillegg fordi vi selv kom på nye ting vi ville ha gjort. Anbefales.

Jorulf, Oslo, 14. april 2021

Uteprosjekt på kolbotn: platting,veranda,skillevegg og gjerde. oppstart mai.

Ekstrem Bygg og Michael har levert godt på tid, kost, kvalitet og kommunikasjon. Oppgaven bestod av bygging av platting, skillevegger og gjerde på frem- og bakside av rekkehus. Dialogen under både planlegging og gjennomføring var god. Teamet til Michael jobbet raskt og effektivt, med god kvalitet på det endelige arbeidet. Det ble (som det ofte blir) noen endringsforespørsler underveis, dette ble godt håndtert av Michael og teamet. Kan absolutt anbefale Ekstrem Bygg til andre og kommer til å benytte meg av deres tjenester igjen dersom behovet melder seg.

Morten, Trollåsen, 12. april 2021

Bygging av platting/terrasse

Bra og effektiv jobb. Grei kommunikasjon.

Vegard, Oslo, 29. mars 2021

Tilkobling varmtvannstank,oppvaskmaskin og vask

God kommunikasjon. Bedriften var fleksibel mtp på å få utført arbeidet raskt. Jobben ble ikke utført helt tilfredsstillende, men dette ble håndtert profesjonelt og rettet opp allerede dagen etter.

Dejan, Oslo, 19. feb. 2021

Bygge kjøkken og vaskerom

De har totalrenovert førsteetasjen som er omtrent 40 meter. De fjernet veggene, la til lydisolasjon, malte vegger, la nye gulv, la til nye strømkabler og vannrør. Veldig bra job og jeg anbefar dem.

Maged, Rælingen, 15. feb. 2021

Elektriker og rørlegger til nytt ikea-kjøkken

Ekstrem Bygg AS utførte rørarbeidet på vårt nye kjøkken. Arbeidet bestod i bytte av varmtvannsbereder, nye vannrør, tilkobling av oppvaskmaskin og blandebatteri, samt installering water guard. Michael og hans kollegaer var hyggelige, løsningsorienterte og pålitelige. God kommunikasjon underveis og konkurransedyktige på pris. Kan virkelig anbefales!

Kine, Oslo, 9. feb. 2021

Fjerne varmtvannsbereder,koble om rør og bytte servant

God kommunikasjon, ryddig prising og godt utført arbeid.

Lars, Oslo, 8. feb. 2021

Legging av vann- og avløpsrør i kjellergulv inkl. betongsaging/pigging

Litt sent, men har hatt andre prosjekter også. Ekstrem Bygg gjorde en kvalitetsmessig god jobb som var til| dels vanskelig å gjennomføre, spesielt nye bunnledninger og etablering av nytt baderom i eksisterende kjeller. Dyktige fagfolk sørget også for el, røropplegg, fliselegging mm. God kommunikasjon med daglig leder Michael for å finne kreative løsninger gjorde at tidsskjemaet holdt i h. T. Inngåtte NS-kontrakt, samt entusiastiske medarbeidere i firmaet for å gjøre en god jobb. Totalprisen var helt akseptabel. Alt i alt kan jeg anbefale Ekstrem Bygg for denne typen arbeider. Egil Sponland Siv. Ing/MSc.

Egil, Oslo, 24. jan. 2021

Totalrenovering av bad og røropplegg på vaskerom

Michael & Co gjorde en god jobb med både totalrenovering av bad, samt renovering og montering av kjøkken. Levert til avtalt pris, og tid. Er det en ting jeg skulle ønsket meg var det at de søkt litt mer avklaringer om utførelse/løsninger før oppstart så man ikke må ta alt over telefon, eller ting blir avdekket i "siste sekund". Anbefaler de til andre, og vil bruke de igjen.

Stian, Tårnåsen, 23. jan. 2021

Maling,legge parkett og fliser

Ekstrem Bygg er en god bedrift. Man må være tydelig i kommunikasjonen og nøye med hva man avtaler. Men det var ingen problemer å rydde opp i misforståelser. De jobber hardt og er veldig fleksible.

Ronny, Oppegård, 17. jan. 2021

Utskifting av servant/montering blandebatteri

Presist og svært pent utført med nødvendige tilpasninger av marmorbenk til ny servant som krever presisjon. Pålitelighet og punktlighet og ikke minst oppmøte til avtalt tid og avklaringer underveis. Jeg kommer til å bruke firmaet igjen de har mine beste anbefalinger.

Thomas, Oslo, 7. jan. 2021

Montere steamdusj med badstue fra dittnyebad.no

Nøyaktig og god jobb.

Jan, Oppegård, 15. des. 2020

Trenger rørlegger for vurdering og evt klargjøring av installasjon av vaskemaskin i integrert skap

Bra gjennomført jobb, og god pris. Meget fornøyd. Litt problemer med kommunikasjon i starten, men det ordnet seg.

Johannes, Oslo, 9. nov. 2020

Innvendig etterisolering i rekkehus.

Er fornøyd med resultatet og det blev gjort til en rimelig pris.

Per, Oslo, 25. okt. 2020

Opplegg til vaskemaskin

Holdt avtalen med tanke på tid og pris. God kvalitet, fint lagt opp :).

Sandra, Oslo, 23. okt. 2020

Inngjering ca 150-200m2. platting. oppsetting drivhus. div hagearbeid som flytting av blomsterkasse

Kvaliteten på arbeidet er bra. Litt problemer med kommunikasjon da de som arbeidet hos meg ikke snakket norsk. De hadde heller ikke alltid fått med seg hvordan ting skulle være ved endringer under veis. Men totalt sett er jeg fornøyd.

Merete, Siggerud, 18. sep. 2020

Platting

Et effektivt og profesjonelt team! Resultatet ble flott, og alle tegninger ble fulgt. De endringer som måtte justeres underveis ble gjort, uten diskusjon. Et meget hyggelig samarbeid! 🙏🏻🌞🏠.

Helen, Oslo, 16. sep. 2020

Ferdigplen,planering,trefelling,støttemur,platting

Ekstrem Bygg AS bygde støttemur og satte opp en frittstående utebod for meg. Arbeidet var greit utført, og prisen var konkurransedyktig.

Simen, Oslo, 11. sep. 2020

Tømme varmtvannsbereder,koble til vann i nytt kjøkken

Rørleggeren fra Ekstrem Bygg har vært veldig hyggelig og løsningsorientert i arbeidet sitt med å installere lekkasjestopper, samt utskiftning og installering av ny varmtvannsbereder. Kommunikasjonen underveis har generelt vært bra, men savner mer kommunikasjon når ting har blitt forsinket. Punktligheten kunne ha vært bedre.

Aiwei, Oslo, 4. sep. 2020

Bod + diverse

Noen viktige beskjeder glapp i ledd mellom meg og arbeiderne men ellers bra.

Robert, Jar, 1. sep. 2020

Bygge plattingen,gjerder og sette opp port.

Et godt stykke arbeid!

Carl, Fjellhamar, 23. juli 2020

Legging av heller i hage og beskjære hekk.

Veldig flink håndverkere. Utrolig fornøyd med jobben som ble utført. Anbefales.

Mads, Oslo, 15. juni 2020

Montering av oppvaskmaskin

God kommunikasjon hele veien, pålitelig og god kvalitet på arbeidet. Kunne ikke blitt mer fornøyd. Kan sterkt anbefales.

Mia, Oslo, 20. april 2020

Oppgradering/rehabilitere veranda

Utførte bra arbeid hos oss ifm ny terrasse. Ryddige og fleksible. Anbefales!

Ståle, Rasta, 18. april 2020

Bygge carport m/bod i forlengelsen

Vi kunne ha krysset av på alle punkter her: Kvaliteten på arbeidet, prisen, kommunikasjon, ryddighet og generell profesjonalitet. I tillegg, og kanskje fremfor alt, bør nevnes at dette er skikkelig sympatiske og hardtarbeidende håndtverkere. Et tvers igjennom hyggelig bekjentskap. Anbefales!

Ørjan, Skjetten, 17. april 2020

Liten jobb for rørlegger

Ryddig og godt utført til avtalt tid og pris. Anbefaler han her.

Linn, Oslo, 16. april 2020

Fjerning og borttransportering av jordmasser ca 6 kubikkmeter samt 50 stk heller

Vi engasjerte Ekstrem Bygg (EB) til å fjerne jordmasser og legge pukk. Senere engasjerte vi EB til å bygge terrasse/plattinger, totalt ca. 60 m2 fordelt på tre terrasser. Kommunikasjonen var god og EB fulgte opp iht avtale. De igangsatte raskt og jobbet jevnt til det var ferdig. Kvaliteten på håndverk varierte med hvilke håndverkere som utførte arbeidet, tidvis unøyaktig og lite planmessig, som igjen førte til lavere kvalitet. Ekstrem Bygg var imøtekommende på kritikken og kom tilbake og rettet opp alt jeg poengterte meg misfornøyd med. De var i starten unøyaktige med timelister, men raske med å komme til enighet da jeg poengterte det. De var løsningsorienterte og alltid hyggelige.

Kenneth, Oslo, 11. mars 2020

Fjerne innendørs svømmebasseng

Resultatet har blitt bra. Arbeidene tok lenger tid enn vi var forespeilet men fjerning av bassenget var nok mer omfattende enn de hadde trodd. Jobben ble allikevel gjort til avtalt pris. Alt av byggeavfall ble fjernet etter at jobben var ferdig og det ble ryddet og vasket.

Renee, Oslo, 8. feb. 2020

Befaring av bad + montering av integrert oppvaskmaskin

Vi fikk befaring på bad + hjelp til å montere integrert oppvaskmaskin. Veldig fornøyd med arbeid og befaring.

Mari, Oslo, 2. des. 2019

Fjerne dekor rullestein og bygge terrasse

Arbeidet er godt utført og leder er veldig hyggelig, positiv og serviceinnstilt. Ville valgt dem igjen ved en senere anledning!

Kine, Oslo, 1. des. 2019

Riving av gipsvegger og bod,sette opp lettvegger,veggplater og dører

Noe kommunikasjonsproblemer, men ellers veldig bra.

Kjersti, Oslo, 25. nov. 2019

Koble til oppvaskmaskin

Utrolig snill mann kom inn døren og ga god hjelp. God kommunikasjon og billig :-) veldig fornøyd :).

Alva, Oslo, 15. nov. 2019

Betongsaging vindu

Effektivt og bra utført. Kan anbefales.

Haakon, Oslo, 11. nov. 2019

Rehabillitering av bakgård

Ekstrem Bygg har gjennomført en omfattende oppgradering av bakgården vår. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Alt utført etter avtale. Kan anbefales.

Isabella, Oslo, 6. nov. 2019

Grunnarbeid og oppsetting av platting/terasse

Mur og platting ble satt opp som avtalt til avtalt pris og godt innenfor avtalt tid. Kan trygt anbefales!

Lars, Skjetten, 16. okt. 2019

Ønsker en befaring og tilbud på jobb!

Vi var i starten etter endt prosjekt fornøyd ved første øyekast. I ettertid har vi sett av mye av arbeidet ikke oppfyller den standarden man bør kunne forvente av et håndverksfirma. Ting var ikke i vater, porten hang, ender på bordene var ikke retet, og det var brukt feil materiell på deler av gulvet. Sittebenken som skulle lages var skeiv og hadde generelt dårlig finish. Vi har hatt en god dialog og de har vært tilbake her flere ganger for å endre arbeidet vi ikke var fornøyd med. Nå etter et år er fortsatt porten skeiv, de har glemt å feste diverse lister og finishen på håndverket er generelt ikke bra nok. Jeg stiller spørsmålstegn til kompetansen til håndverkerne når de ikke klarer å lage en port som henger i vater, samt en enkel trapp de slet med å bygge. Tingene er ikke pent gjort og vi sitter ikke igjen med en god opplevelse etter å ha brukt så mye penger på verandaen vår. Det har også vært en utfordring med kommunikasjon da håndverkerne som jobber her snakker dårlig engelsk og ikke noe norsk. Prosjektleder har vi hatt en god dialog med, men vi klarer ikke å være fornøyde med sluttproduktet, og stiller oss kritisk til kompetansen håndverkerne innehar i dette firmaet.

Anders, Skjetten, 18. sep. 2019

Legger laminat gulv på 220m2

Eksterm Bygg har gjort en bra jobb. De holder tidsplan og har god dialog underveis. Jeg vil benytte de igjen til neste prosjekt.

Chris, Oslo, 2. sep. 2019

Skal legge en ca 28 kvm terrasse (med plank) bak i hagen

Jobben, samt flere andre småting, som ble utført var veldig bra. Ryddige og flinke!

Aina, Trollåsen, 16. aug. 2019

Flislegging av uteplass

Jobben ble gjort til avtalt pris og til avtalt tid. Men det burde være mulig å kommunisere med utførende hådverkere, og fundamentale ting som å legge fall mot sluk må påpekes, følges opp, og så utbedres. . Engasjer gjerne Ekstem Bygg, men skriv en vanntett avtale og kunden må ha faglig kompetanse til å kvalitetsikre jobben.

Finn, Oslo, 9. aug. 2019

Du trenger ikke å ha faglig kompetanse for å se med øyne at fall mot sluk vært ikke nok (fordi vannet renner ikke helt), og vi hadde fikset det uansett, fordi sånn vi hadde avtalt, og vi holder alltid vårt avtaler. Vi spurte deg om alt er ok før vi har sendt faktura, og du har godkjent det (jeg har bevis på sms). Du skulle si om det er noe som du ikke er fornøyd med, og vi hadde løset det, men du vært fornøyd og nå du kommer her med negativ inntrykk; dette er en feil måte å gå på.

EKSTREM BYGG AS 21. nov. 2019

Terrasse/ platting

Arbeiderne til Ekstrem Bygg AS var veldig dyktige, grundige og ryddige da de bygget en flott terrasse med tilhørende trapp.

Fredrik, Oslo, 13. juli 2019

Oppsetting av gjerde

Noen misforståelser på våre ønsker under befaring. Litt dårlige løsninger enkelte steder, som vi klagde på og de ble umiddelbart rettet opp.

Bjørg, Hagan, 4. juli 2019

Innvendig bygg/maling leca vegg & enkel gips vegg

Firmaet fremstår useriøst og det virker som det ikke er egne ansatte - men andre rumenske firmaer som utfører arbeidet. Ekstrem Bygg gav en lav fastpris på oppdraget som gjorde at han vant på mitt anbud, men sa "jeg hadde lest feil" når han kom så han måtte justere opp prisen 200%. Deler av oppdraget ble utført greit men noe av det som krevde fagkunnskaper måtte rives og bygges på nytt av en annet firma.

Rubicon, Skedsmokorset, 23. juni 2019

Tilpassing av storgatestein granitt

Tok tid å finne et tidspunkt de kunne komme, og de brukte noe lang tid på jobben, men ellers supert gjennomført til en veldig bra pris.

Torbjørn, Nesøya, 17. juni 2019

Ny terrasse

Er veldig fornøyd med utført arbeid vedr bygging av terrasse. God kommunikasjon og løsnings orienterte. Kan trygt anbefales.

Jo, Skedsmokorset, 10. juni 2019

Utvidelse av terrasse/platting i hage

Veldig bra kvalitet. God kommunikasjon. Forholdt seg til alle avtaler. Utrolig fornøyd!

Hege, Oslo, 18. mai 2019

Bygge ut platting

Godt og kjapt utført til en ålreit pris. Bygde platting etter avtale. Kan anbefales.

Mads, Oslo, 16. mai 2019

Montere kjøkken,legge gulv,montere vaskeservant og evt. male leilighet på 31 m2

Vi er godt tilfreds med arbeidet Ekstrem bygg har gjort med å legge nytt gulv og nye lister. Alt ble levert som avtalt og til avtalt pris.

Sjur, Oslo, 9. april 2019

Riving av gammelt kjøkken,oppsett av nye vegger,bytte av dører mm

God kommunikasjon, ryddig og etter avtale.

Eskil, Lillestrøm, 11. feb. 2019

Bygge inn garderobeskap fra ikea

Veldig flinke og smidig kommunikasjon per sms under oppdraget. Fleksibel på størrelsen på oppdraget med gode priser. Kan anbefales.

Arild, Oslo, 27. des. 2018

Totalrenovering av 70 kvadrats leilighet i bærum

Michael fra Ekstrembygg er samvittighetsfull, redelig og gjør sitt beste for at kunden skal bli fornøyd. Når uforutsette situasjoner har oppstått har de vært fleksible, enkle å kommunisere med og praktisk orienterte. De kommer med anbefalinger underveis og har godt faglig skjønn for praktisk utførelse av ting som ikke var spesifisert på forhånd. De har ekstremt dyktige flisleggere som gjorde en plettfri jobb på vårt bad som er fullt av krinker og kroker. Totalt har Ekstrembygg gjort en strålende jobb. De holder det de lover og kommer tilbake for å utbedre dersom man ikke er fornøyd. Michael er til å stole på og gir seg ikke før kunden er 100 % fornøyd. Selskapet har vår beste anbefaling.

Anine, Blommenholm, 27. nov. 2018

Oppussing av gang og 2 soverom

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. De kom med et godt tilbud, justert oppdraget underveis etter ønske fra oss og tok ting på strak arm da det dukket opp uforutsette problemer. Alt ble gjort i henhold til avtale og er pent utført. Veldig hyggelige folk!

Lise, Kolsås, 23. nov. 2018

Utvidelse av bad

God jobb, bra kommunikasjon til en flott pris. Alt var som avtalt!

Magnus, Hosle, 21. nov. 2018

Bygging av 12 m2 bod i tilknytning til garasje

Arbeid utført raskere enn avtalt tid, selv med ett par dagers opphold grunnet dårlig vær. Pålitelige og hyggelige arbeidskarer som jobber lange dager. Kommer til å benytte meg av Ekstrem bygg ved senere anledninger. Anbefales.

John, Hagan, 18. nov. 2018

Legge parkett på soverom,stue og kjøkken. fliser i gang.

Jeg var utrolig imponert over jobben de gjorde. Da la parkett i Stue,soverom og kjøkken. Det ble lagt fliser i gangen. Arbeidet ble utført på en profesjonell måte og innen tidsfristen. Jeg var også imponert over hvor gode de var med og rydde etter seg for her dag. Prisen var også helt ok i forhold til andre anbud jeg fikk inn. Jeg kan så absolutt anbefale Ekstrem Bygg til andre og jeg bruker de gjerne igjen.

Grethe, Oslo, 15. nov. 2018

Gipsing av murvegger og himling

Det tok litt lengre tid enn antatt, men jeg er fornøyd med hvordan de sto på for å komme så raskt som mulig i mål. Jeg er fornøyd med resultatet.

Christine, Oslo, 9. nov. 2018

Sparkling,maling,parkettlegging av hems

Ekstrem bygg AS kom på befaring umiddelbart, begynte med en gang, var hyggelige, kunnskapsrike. De var tydelige på at alt kunne diskuteres, ting kunne forbedres etterpå hvis det ikke var tilfredsstillende. Totaltilbudet var overbevisende, men så tok jobben mye mindre tid og så sa de at de var ferdige, når ganske store ting sto igjen, da hadde jeg plutselig misforstått. Ting som vi hadde avtalt som del av pris skulle nå ha ekstra penger for.

Gro, Oslo, 7. okt. 2018

Vi kommer tilbake for å fikse og ferdig dørene, jeg har lovet deg dette, men vi vært veldig opptatt i siste 2 uker. Vi kommer i løpet av uke. Angående resten, så lenge man avtale fast pris, og du som kunde har akseptert, da spiller ingen rolle hvor fort jobben er gjort, jeg har forklart dette til deg veldig god, og skjønner ikke hvorfor du fortsatt insistere med dette.

EKSTREM BYGG AS 7. okt. 2018

Maling,legging av gulv og kjøkkenmontering,noe snekkerarbeider

Michael & co gir spesifiserte tilbud som gir fleksibilitet til å gjøre justeringer underveis. Vi har benyttet Diaconu - proff oppussing to ganger, de er veldig hyggelige, og leverer kvalitet til riktig tid.

Kjell, Oslo, 16. sep. 2018

Fra 2 roms til 3 roms 50m2 - flytte kjøkken

Jeg er veldig godt fornøyd med det arbeidet som ble utført, fra befaring til overlevering. Michael var en god prosjektleder og sørget for at snekker, maler, rørlegger og elektriker utførte jobben som avtalt. Videre sørget han for innkjøp av materiell og var tett på i hele prosessen. Jeg kan trygt anbefale Michael og hans team.

Kenneth, Oslo, 4. sep. 2018

Bygging av terrasse på ca 30-35m2 og levegg

Jeg er meget fornøyd med utførelse av jobben. Det ble brukt fine løsninger og detaljer, samt at jobben ble gjort på kort tid.

Vibeke, Fjellhamar, 8. aug. 2018

Snekring av platting og terrasse totalt 60 kmv

Flinke snekkere og ryddig prosjektleder.

Jan, Oppegård, 6. aug. 2018

2 stk hageplattinger på ca 18-22 m2

Proff gjeng! Tidlig ute med befaring og konkurransedyktig pris. Møtte opp til avtalt tid og hadde en effektiv og proff gjennomføring. Kan anbefales! !

Andreas, Oslo, 3. aug. 2018

Bygge platting

Meget bra utført arbeid. Fikk gode råd og forslag både under og etter befaring. Hyggelige snekkere som jobbet hardt, og godt, med plattingen. De var ferdige med plattingen tidligere enn estimatet, noe vi selvfølgelig syns var bra. Anbefales!

Magnus, Kolbotn, 15. juli 2018

Utvidelse av terrasse og bygging av platting

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De kom til avtalt tid, kom med gode innspill og informerte underveis. Ikke minst ryddet de hver ettermiddag og holdt de orden på alt under arbeidet. Kan varmt anbefale dem.

Rune, Skedsmokorset, 13. juli 2018

Tegning,riving og snekring av ny terasse

Vi er svært fornøyd med utført arbeid med å rive og bygge ny royalimpregnert terrasse. Pene overganger og avslutninger .

T., Oslo, 26. juni 2018

Platting/terrasse

Effektive, hyggelige og kreative. God kommunikasjon underveis. Fine finisher. Anbefales.

Hedda, Hosle, 5. juni 2018

Bygge gjerde langs terrasse (build fence)

Veldig flinke folk som utførte arbeidet helt perfekt og faktisk raskere enn antatt.

Magnus, Oslo, 4. juni 2018

Terasse / platting

Vi er veldig fornøyde med arbeidet til "Håndverkere Diaconu". Kort oppsummert: - svært enkle å kommunisere med - forsto og utførte arbeidet vi ble enige om - gjennomførte prosjektet før tidsplanen - gav oss riktig pris - resultatet ble veldig bra - ryddet opp etter seg - hver dag - var hyggelige Er anbefalt til naboer og venner. Detter er svært ærlige og dyktige håndverkere. Anbefaler dem på det varmeste. Takk for godt arbeid.

Svein, Lørenskog, 16. mai 2018

Montering av hth-kjøkken

Fullførte jobben 10 mnd etter avtalt tid. Fikk vite at de hadde brukt andre håndverkere til å gjennomføre jobben, uten å avklare dette med oss. Både anbudet og fakturaen kom fra dette firmaet, men jobben ble tilsynelatende gjennomført av noen andre. Jobben var ikke særlig godt gjennomført, og kostet mer enn avtalt. Eneste grunnen til at jeg ikke gir én stjerne er at de kom tilbake for å fullføre jobben etter 10 mnd.

John, Tårnåsen, 24. mars 2018

Dette er bare en feil evaluering, skulle vært for andre firma, ikke for oss. Derfor det blir slettet snart fra her, og laget på riktig sted, ikke sant John Anders Røse?

EKSTREM BYGG AS 22. april 2018

Liten sparkle- og malejobb

De var punktlige og presise og har gjort et godt stykke arbeid. I ettertid fant vi ut at prisen var litt høyere enn det den burde vært, så merk at de oppgir priser ekskludert moms. Sparklingen hadde også noen få kosmetiske mangler i form at det har boblet opp noe luft. Utover dette har de vært ryddige, punktlige og gjort en god jobb, hvorav 4 av 5 stjerner.

Sjur, Oslo, 23. feb. 2018

Terrasse ca. 30 m2,med levegg og rekkverk.

Dyktige håndverkere som bygde en flott solid terrasse etter avtale. De var effektive, dyktige og sluttproduktet ble meget bra.

Carina, Langhus, 2. sep. 2017

Legge 44 m2 terasseplanker på ferdige stendere

Veldig fornøyd med arbeidet! Terasseplankene ble lagt tett og fint med fine detaljer på avslutningene. Arbeidet ble gjort raskt og proft av gutta. Anbefales!

Anders, Billingstad, 22. juni 2017

Oppussing av to rom i kjeller

De utførte jobben i henhold til våre forventninger.

Thor, Oslo, 15. juni 2017

Maling og listing av rom,8kvm

Godt fornøyd med jobben, proffe folk. Trekker en stjerne siden den nye taklisten ble malt etter at den ble hengt opp istedenfor før, som hadde gitt et perfekt resultat. Ventet også hjemme en time den første dagen før jeg ga opp og dro på jobb, da hadde maleren hatt problem med bilen uten å gi beskjed. .

David, Oslo, 23. feb. 2017

Bytte terrasseplatting + trapp

De kom raskt på befaring og gjorde en god jobb til avtalt pris. De hjalp også med å kjøre bort gammel terrasse og hente nytt materiale.

Lin, Oslo, 6. sep. 2016

Bygge platting 34m^2

Bygging av platting, gjerde og port sommeren 2016. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og resultatet ble meget bra! Plattingen virker stødig og solid, og avslutninger/detaljer der fine ut. Det var fint og ryddig over alt når jobben var avsluttet.

Arve, Oslo, 3. aug. 2016

Rive vegg,legge gulv i hel leilighet ++

Michael og hans team var raske, gav god informasjon om arbeid og pris. Tidsrammene ble overholdt og de tilpasset til oss som hadde en noe vanskelig tidsplan. Veldig fleksible for oss og tilpasset jobben underveis til det som dukket opp. God pris også!

Aaste, Oslo, 2. juni 2016

Legge nye terrassebord

Arbeidsomme og veldig hyggelig folk å jobbe med! Løsningsorienterte og lett å kommunisere med. Anbefaler på det sterkeste.

Øyvind, Vinterbro, 1. juni 2016

Flislegging i kjøkken

La fliser på kjøkkengulv og pusset og fikset mursteinspipe. Veldig fornøyd. Holdt avtalte tider og pris, samt gjorde en veldig bra jobb. Velger de gjerne igjen.

Karoline, Oslo, 3. april 2016

Montere skyvedørsgarderobe fra skapmannen

Michael og to til satte opp ett garderobeskap i vår gang i februar 2016. Leverandøren av skapet leverte feil dimensjoner på sidevegger to ganger, men selv om vi hadde avtalt fast pris var Michael fleksibel og holdt avtalen om å sette opp skapet tilslutt.

Anton, Oslo, 29. feb. 2016

Vegger + gulv i stue ca 15 kvadratmeter.

Gjorde jobben som de sa til prisen de oppga og innen tiden vi avtalte. Var enkle å samarbeide med og kunne gjerne brukt de igjen ved en senere anledning.

Kirsti, Oslo, 24. feb. 2016

Diverse håndverkeroppgaver

Vi anbefaler snekkermester Diaconu. De utførte avtalt arbeid på en flott måte og innenfor tidsfristen de hadde satt på forhånd.

Marte, Oslo, 18. feb. 2016

Bygging/innredning av nytt bad (6 m2)

Veldig flinke gutter. Hadde veldig gode forslag og utførte jobben strålende. Profesjonelle flisleggere. Sterkt anbefalles.

Aivaras, Oslo, 13. jan. 2016

Legging av kjøkkengulv

Vi er veldig fornøyde med legging av kjøkkengulv og forlenging av kjøkkenbenk. Jobben er veldig bra utført, kom som avtalt og fakturaen kom med den prisen vi avtalte på forhånd. De fant og rettet opp mangler fra den forrige snekkeren vi hadde uten tillegg i pris. Veldig bra service og vi hadde hele tiden en god dialog. Vi kan absolutt anbefale Snekkermester Diaconu videre.

Christina, Oslo, 20. des. 2015

Snekkerjobb

Jeg trengte hjelp med å få flyttet en vegg og få satt inn en vanlig dør og to skyvedører. I tillegg skulle det monteres kjøkkenskap, skiftes benkeplate, settes inn ny vask, platetopp, komfyr og microbølgeovn. Alt arbeidet ble utført til avtalt tid og pris og på en fremragende måte! Jeg kan anbefale Snekker Mester Diaconu på det varmeste! Mvh Torunn Brotnow.

Torunn, Oslo, 5. sep. 2015

Painting three houses

Vi ønsket å male tre separate hus. Firmaet ga oss meget gode råd og kunne tilby en god pris. Arbeidet ble utført før lovet ferdigstillelsesdato og for avtalt pris. Vi er meget fornøyde med arbeidet og kan varmt anbefale Snekkermester Diaconu.

Ael, Jar, 30. aug. 2015

Legge laminatgulv og evt. gulvlister

Har bare positive erfaringer med dette firmaet. De rev gammelt gulv og la nytt gulv og nye lister. Håndverkerne var svært dyktige, nøyaktige og serviceinnstilt, og jobben ble ferdigstilt til avtalt tid og kvalitet. Mihai, vår kontaktperson, var veldig hyggelig og profesjonell og ga oss gode råd gjennom prosessen. Ut fra våre erfaringer kan snekkermester Diaconu anbefales på det varmeste!

Hanne, Oslo, 25. aug. 2015

Slipe og male gulv

Veldig dyktige og seriøse håndverkere. De hjalp meg med å male vegger, gulv og tak+ sette opp lister i mur. Ble veldig fornøyd med resultatet! Jeg vil gjerne bruke samme firma om igjen :).

Mari, Oslo, 25. aug. 2015

Flytte kjøkken til nytt rom

Har bare positivt å si om jobben de utfører, og prisen. Mihai som har vært min kontaktperson er nøyaktig, hyggelig og ikke minst så gir han og snekkeren gode råd på løsninger jeg er usikker på. Har allerede anbefalt de til gode venner, og kommer til å benytte de ved en senere anledning. Tommel opp!

Anu, Oslo, 24. aug. 2015

Rive og sette opp nytt kjøkken,samt legge nytt gulv på samme rom

HOLD DERE UNNA DISSE GUTTA HER. . . ! ! - Holdt aldri avtalt tid. (satt ofte og ventet på de opptil 2-3 timer) - Kom stadig med nye fakturaer utover fastprisen som var avtalt. - Kun daglig leder som pratet norsk, og det veldig dårlig. (noen av arbeiderene pratet ikke engelsk engang) - Klarte ikke å gjøre alt ferdig til avtalt tid, måtte komme innom 7-8 ganger utover avtalt tid. - Vi måtte leie inn andre for å fikse deres feil. - Uhøffelige.

Jørn, Oslo, 22. aug. 2015

STOR LØGNER !!! du bare trussel meg gjennom meldinger som du vil legge inn en dårlig evaluering for meg hvis jeg ikke betaler faktura for de som kom, og ment for å fikse kjøleskapet, men det gjorde de ikke, og jeg er fortsatt den som kom og fikse det, så hvorfor skal jeg betale for andres feil arbeid ??? annet hva er det du sier her er bare oppfinnelse, fordi prosjektet ble ferdig i avtalt tid, bortsett fra dette problemet med kjøleskapet.

EKSTREM BYGG AS 23. aug. 2015

Montere spotter,sparkle,male,gulvsliping

Av det utlagte anbudet utførte de den delen som gjaldt sparkling og maling av tak samt elektrisk (utført av samarbeidspartner, men prosjektert av Snekker Mester Diaconu). Bra utført jobb, og veldig punktlige og hyggelige å ha med og gjøre.

Frøydis, Oslo, 22. aug. 2015

Renovere soverom

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført og som ble levert som avtalt. God kommunikasjon underveis både med Snekker Mester Diaconu og hans arbeidere. Var en misforståelse angående takplater men det var ikke noe problem, de returnerte innkjøpte materiell og leverte som ønsket. Ut i fra vår erfaring kan Snekker Mester Diaconu absolutt anbefales.

Marius, Oslo, 14. aug. 2015

Montering av lite ikea-kjøkken

Snekker Mester Diaconu demonterte og satt opp et nytt Ikea kjøkken effektivt og nøyaktig. De var gode på kommunikasjon gjennom hele prosessen. De holdt prisen vi avtalte og gjorde jobben helt ferdig. Siden vi var så fornøyde med jobben de gjorde, ønsket vi også hjelp til flislegging av vegg bak kjøkken, utforing av en vegg og montering av listverk på en dør. Denne jobben ble også svært bra utført. Disse kan anbefales!

Anne, Oslo, 5. mai 2015

Opppussing 1 soverom,gang og stue + del av kjøkken + litt omlegging av strømkontakter

Arbeidslaget til Mihai var presise og gjennomførte oppdraget på en meget tilfredsstillende måte, alt ble utført innen avtalt tid og arbeidet som ble utført er av veldig god kvalitet, disse kan jeg absolutt anbefale til andre. Tom R. Larsen.

Tom, Oslo, 4. mai 2015

Maler- og snekkerarbeide

De gjorde en god jobb så de kan jeg anbefale.

Bengt, Oslo, 30. april 2015

Riving av en innervegg og oppsett av ny innervegg.

Flinke og hardt arbeidende. De fullførte jobben raskt, var vennlige og lette at samarbeide med. La ned ekstra arbeid da noen utfordringer med gammelt bygg kom til syne. God pris. Kan anbefales.

Anna, Oslo, 21. april 2015

Sette opp innvendig lettvegg med dør

Dyktige håndtværkere som gjorde jobben (og litt mer enn det som er beskrevet) på en profesjonell og god måte. Tilgjengelig og service innstilt.

Bjørn, Bekkestua, 18. april 2015

Rive vegg mellom kjøkken og stue

Sluttresultatet ble bra. De var behjelpelige, men var ikke så flinke til å holde tider.

Mia, Oslo, 15. april 2015

Pusse opp kjøkken

Gjorde en meget god jobb. Raske og nøyaktige.

Maria, Son, 27. mars 2015

Snekker: montering av smartpanel + listing

Gutta var presise og gjennomførte på en tilfredsstillende måte! Disse kan jeg anbefale til andre.

Andre, Oslo, 21. mars 2015

Riving av to vegger m/dør,inkl maling og elektrikkerarb + sette opp en glassvegg (oslo)

Jobben ble utført til avtalt tid og med god kvalitet. Firmaet er pålitelige og effektive, prisen var også veldig grei. Kan anbefales! Trond Jensrud.

Trond, Oslo, 18. mars 2015

Oppussing av to rom (skifte vegger og vinduer og male)

Jeg er veldig fornøyd med jobben Mihai og arbeidsfolkene hans utførte for meg. Arbeidet ble utført med yrkesstolthet, presisjon og effektivitet, og resultatet ble helt upåklagelig! Jeg satte ekstra stor pris fleksibiliteten og serviceviljen de utviste da de hjalp meg med å hente møbler, montere lamper og andre ting som opprinnelig ikke var en del av avtalen. Veldig solid og hardtarbeidende folk som kan anbefales på det varmeste!

Stig, Oslo, 27. feb. 2015

Tapetsering/rive vegg /skifte lufteluke-bygge sittebenk

Svært godt fornøyd med arbeid utført - pålitelig og dyktig - kan anbefales på det sterkeste Mvh Lisbeth.

Lisbeth, Sandvika, 29. nov. 2014

Fornye 40 meter langt hagegjerde

Jobben besto i å sette bytte ut treverket på et 40 meter langt hagegjerde. Bedriften ga en god pris, lett å kommunisere med daglig leder og arbeidet bra utført.

Runar, Oslo, 17. nov. 2014

Legge gulvlister

Gjorde en veldig god jobb, flinke og fleksible.

Nina, Oslo, 21. okt. 2014

Pusse opp soverom ca 10m2

Vi fikk pusset opp soverommet til vår datter, og det bel lagt laminat på gulvet, nytt tak og smartpanel på veggene. Rommet ble virkelig helt nytt og håndverkerne gjorde en flott jobb. De jobbet raskt og effektivt, vi hadde en god kommunikasjon, gutta var serviceinnstilt og vi sitter igjen med svært godt inntrykk. De hjalp oss også med å skru sammen skap og møbler. De ga oss en god pris, og jeg gir mine beste anbefalinger til Snekkermester Diaconu.

Pål, Langhus, 20. okt. 2014

Legging av parkett og gulvfliser m/varmekabel

To befaringer, god pris, skriftlig kontrakt. Tilleggsarbeider godt håndtert/utført etter spesifikasjoner. 2 mann og elektriker utførte rivning av parkettgulv, legging av varmekabler m/ påstøp og legging av fliser samt legging av parkett raskt og effektivt. Opprydding, bort kjøring og renhold ble gjort ved slutt. Jobben utført innenfor avtalt tid og pris. Regning med moms og annen dokumentasjon kom når jobben var uført og godkjent. Vi er fornøyd.

Per, Oslo, 18. okt. 2014

Sparkle/slette murpeis

Vi var veldig fornøyd med jobben, og prisen var rimelig! Bruker dette firma gjerne igjen! Befaring og tilbud kom raskt.

Deck, Oslo, 29. sep. 2014

Bygge nytt kjøkken

Super fornøyd,flinke og hyggelige fagfolk som utfører utmerket arbeid.

John, Oslo, 18. sep. 2014

Maling av hus

Jobben ble utført raskt og de jobbet meget effektivt. . . . Greie priser. Anbefales til ALLE!

Sandra, Heggedal, 4. sep. 2014

Maling av stue og kjøkken

Veldig vanskelig å forholde seg til dem da kun en snakker norsk. Kom med tillegg etter at avtalen var skrevet.

Ida, Fjellhamar, 25. aug. 2014

Det er nok at jeg snakker norsk og vi kan forstå hverandre. Jobben har gjøres veldig bra og du vært fornøyd.

EKSTREM BYGG AS 2. sep. 2014

Riving av lettvegg ++

Jeg vil gi mine beste anbefalinger til Snekker Mester Diaconu basert på jobben han gjorde hos oss i juni 2014. Han forsto kjapt hva som skulle gjøres og bidro med gode innspill på løsninger. Han var fleksibel ift oppstart og ga en meget god pris. Diaconu er en erfaren snekker med mye kompetanse. Han jobbet meget effektivt og var en hyggelig og proff håndverker. Han kom presis hver eneste dag og ble ferdig med jobben til avtalt tid. Tommel opp!

Kristine, Oslo, 18. aug. 2014

Male vegger og tak i en gang hvite

Vi var veldig fornøyd med jobben, malingen ble helt perfekt og prisen var rimelig! Bruker dette firma gjerne igjen! Befaring og tilbud kom raskt og vi fikk raskt malt. Behagleig folk å ha i huset som ryddet fint etter seg.

Anne, Skedsmokorset, 14. aug. 2014

Div håndverk arbeid

Ferdigstilte kjøkken, listing, fuging og foring og div. Annet. Veldig godt fornøyd med jobben. Jobbet raskt og fant gode løsninger. Til en god pris. Anbefales.

Knut, Oslo, 20. juli 2014

Maling av enebolig ca 240 kvm

Veldig fornøyd med jobben. Kom fort igang, jobbet til avtalte tider, var rask, effektiv, ryddet opp etter seg og hadde rimelige priser. Anbefales!

Line, Nesøya, 2. mai 2014

Sette opp gipsplater på soverom (11kvm)

Møtte presis hver gang. Hyggelig og imøtekommende. Kom tilbake for å utbedre arbeidet ved behov. Gav en god pris på jobben. Godt fornøyd!

Ole, Oslo, 22. april 2014
Vis flere evalueringer

Kart