Siste evalueringer (26)

Veranda & bad

Hyggelig og lett å samarbeide og kommunisere med. Foreslår gode løsninger. Solid og pålitelig hådtverker som kan anbefales på det varmeste. Leverte ett ryddig/oversiktlig spesifisert tilbud. Ditto kontrakt.

Anton Gjertsen, 17. aug. 2020

Bytte av kledning på enebolig

Preben Thim brakte med seg lang erfaring og god estetisk sans inn i jobben med å kle opp et totalrenovert hus, og resultatet ble svært bra, både teknisk og estetisk. Vi hadde en del diskusjoner, både i forkant og underveis vedrørende tekniske løsninger, men dette skyldtes delvis en uvanlig kombinasjon av mur og reisverk. Alle tekniske utfordringer ble løst fortløpende, og med godt resultat. Ville gjerne valgt Preben igjen.

Trond Arne Hassel, 17. des. 2019

Dele av en garasje innvendig og isolere.

Thim leverte profesjonelt utført arbeid. Løsningsorientert og dyktig. Bruker han gjerne igjen.

Peter Erixon, 18. mars 2019

Bygge en dør og en vegg på soverommet

Veldig rask.

Karla Rykkelid, 28. feb. 2019

Montering av noen kjøkkenskap / tette skyvedørsåpning

Kom til avtalt tid, både for befaring og jobbutførelse. Arbeidet effektivt og gjorde hele jobben på en utmerket og rask måte med et veldig bra resultat. En hyggelig og flink håndverker jeg kan anbefale. Den totale prisen ble også en positiv opplevelse.

John Trehjørningen, 9. feb. 2019

Veggpaneler og garderobeskap

Kort og effektivt.

Asif Hayat, 9. jan. 2019

Legge gulv og liste

Vi er svært fornøyd med arbeidet. Yrkesstoltheten er høy.

Marit Kjeksrud Amundsen, 10. des. 2018

Lage en platting

Vi inngikk en avtale med Thim Snekker for oppføring av platting. Etter oppfordring fra snekkeren, overlot vi ham ansvaret for å skaffe materiale for oss, fra Danmark. Kvaliteten på bordene viste seg å være dårlig. De aller fleste bordene hadde mange kvister og/eller manglende kvister. Det var en kvalitet vi ikke hadde forventet å få for den avtalte prisen. Skruing av bordene viste seg også å være for dårlige: skruene var skrudd for langt inne slik at mange skruehull ble fliset opp. Senere ble det også oppdaget at feil skruer var brukt. Saken endte hos Forbrukerrådet og det ble avtalt at Thim Snekker skulle få gjøre jobben på nytt. Han bestilte nye bord fra Danmark, bord vi igjen ikke fikk godkjenne i forkant av jobben, men som viste seg å være av bedre kvalitet, dvs sortert (slik produsenten mente de skulle være). Skruingen er også bedre. Vi er skuffet over at en erfaren snekker som ønsket å ta ansvaret for å skaffe materiale (fra Danmark), ikke sørget for god nok kvalitet både på bordene og skruer. Det ville ha spart oss for mye tid og ergrelse om jobben hadde vært gjort riktig i første omgang. Erfaring: skaff selv ditt materiale. Micheline Viktil, Ødegårdsbakken 15, Slemmestad.

Micheline Viktil, 9. aug. 2018

Terrasse som ble lagt den Juni 2017 Ja der er nogen der ikke kan og vil blive tilfreds lige godt hvad der blir lavet og selv om kunden selv ville have de terrassebord fra Danmark og terrassen ble lagt omkring med nye terrassebord og skruer og kunden stadig ikke er tilfreds hvad kan så blive godt ? (at det så ble brugt feil skruer er ikke ok der for ble der lagt ny terrasse uden ekstra omkostninger for kunden) og det var skrevet til kunden inden det kom til forbrukerrådet Så har jeg ikke fundet det træ som ingen kviste har Måske skulle kunden have valgt Komposit . Thim Snekker / Tømrer Levreveien 20 Gjettum

THIM SNEKKER/ TØMRER 9. aug. 2018

Å sette opp en lettvegg mindre enn 1m lang

Veldig fornøyd!

Linn Wong, 25. mai 2018

Snekkerarbeid

Utmerket arbeid iht avtalt tid og omfang. Seriøs mtp tilbud, fakturering og oppfølging av arbeidet. Anbefalest!

Morten Nytun, 26. mars 2018

Veranda rudsdalen

Thim fikk jobben gjort! Resultatet ble meget bra. Hyggelig kar som kan sitt håndtverk. Kan anbefales.

Håvar Knutsen, 20. okt. 2017

Innsetting av to kjellervinduer

Hyggelig og svært ryddig snekker som gjorde veldig godt inntrykk helt fra første kontakt til vinduene var satt inn helt etter avtale. Kommer til å kontakte Preben neste gang vi har en snekker oppgave og kan anbefales på varmeste.

Olav Hauge Omtveit, 15. mai 2017

Rive lettvegg og blende en døråpning.

Arbeidet ble gjennomført i hht avtale og ble utført på en profesjonell og ryddig måte. Thim snekker kom også med gode forslag som gjorde at resultatet ble enda bedre. Jeg kan anbefale Thim på det varmeste og kommer til å bruke ham igjen dersom jeg har behov for en snekker. Mvh Harald Bjørnstad.

Harald Bjørnstad, 20. des. 2016

Legge 25 kvadrat platting og bygge utvendig hagetrapp

Meget bra utført jobb. Gode forslag til løsninger og arbeidet innfridde våre forventninger.

Dan Harald Tisthamar, 9. juli 2016

Platting og trapp

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort i forbindelsse med oppføring av platting, skifte av gjerde samt bygging av trapp. Det er tydelig at Thim vet hva han gjør og det har blitt veldig bra! Han ble ferdig på tiden og holdt alle avtaler vi gjorde i prosessen. Jeg har ingen problemer med å anbefale Thim Snekker/Tømrer.

Marianne Teiste, 7. juli 2016

Bytte vinduer og dører,sette inn nye ++

Man er spent når man velger håndverker, og det er godt når man velger en som viser seg å både være en fremragende fagmann, til å stole på, som gir gode råd, og som i tillegg er en utrolig hyggelig kar! Han hadde på eget initiativ med kontrakt, og har holdt seg til tidsfrister. Vi kommer til å bruke Preben igjen når vi trenger snekker/-/tømrertjenester. Du gjør et veldig trygt valg om du velger Preben. Varm anbefaling!

Willy Martinsen, 14. mai 2016

Kjellerleilighet: nytt golv

Thim snedker, Preben, er en håndtverker man kan stole på. Tar ansvar for sine løsninger - som han utfører med kløkt og innsikt. Smart løsning med enkel kjøkkenkrok -proff utførelse.

Anton Gjørven, 1. mars 2016

Andre - - gulv på loft

Thim Snedker, ved Preben Thim møtte opp til avtalt tid, og utførte jobben til min tilfredshet. Jeg ville brukt firma igjen ved en annen anledning.

Linda Furu, 12. jan. 2016

Skifte av benkeplater m.m.

Møtte til avtalt tid. Gjorde et godt arbeid med å bytte to benkeplater inkludert innfelling av ny koketopp, samt bytte av ventilator. Grei på pris. Vil trolig velge samme firma til andre jobber.

Per-ivar Iversen, 16. des. 2015

Ny ytterdør

Ønsket en ny ytterdør, montering av ny dør, og bortkjøring av gammel dør. Han var fleksibel når det gjaldt å komme på befaring, jeg fikk oversiktlige papirer med prisoverslag/tilbud og kontrakt ble signert. Han var veldig hyggelig og samarbeidsvillig, og veldig tilgjengelig. Arbeidet ble utført etter avtale, til avtalte tider, og til avtalt pris. Det var ryddig etter utført arbeid. Veldig fornøyd, kan trygt anbefale Thim Snedker!

Trygve M. Thornæs, 16. des. 2015

Tetting av tak/veranda over inngangsparti

Jobben ble tilfredsstillende utført, håndtverker stilte spørsmål for å være sikker på at vi ble fornøyd, og kom selv med anbefalinger. Vi oppevde han som svært positiv til en jobb som ikke var alt for stor, men som ble utført like profesjonelt for det. Vi er svært fornøyde, og både anbefaler Thim Snedker/Tømrer, og vil benytte han igjen til senere oppdrag hjemme.

Lena Jonhaugen, 30. nov. 2015

Skifte av terrassebord

Jobben var å skifte eksisterende terrassegulv av tre til komposittmaterialet. Thim Snedker kom som avtalt til befaring og tilbudet var greit og oversiktlig. Det ble tegnet kontrakt som innkluderer ettårsbefaring. Thim Snedker kom til avtalte tider og var ferdig som avtalt. Han var behagelig å samarbeide med. Thim Snedker kan sterk anbefales Knut Henriksen, Nesbru.

Knut Henriksen, 7. okt. 2015

Rive ned en eller to vegger på kjøkken

Han rev to vegger. Fjernet en dør og tettet til en vegg. Festet lister. Satt opp en bære bjelke i taket. Fikset parkett. Gjorde jobben veldig tilfredsstillende. Han møter opp til riktig tid og er veldig pliktoppfyllende. Anbefales på det sterkeste.

Lina Kristensen, 6. okt. 2015

Platting i tre og trapp

Veldig fornøyd med utføring og resultat. Satte stor pris på punktlighet og overholdelse av avtaler.

Maud-sølvi Betzy Nordberg, 24. aug. 2015

Tømrer trengs for enkel vedlikeholds jobb på enebolig

Thim Snedker kom som avtalt for å besiktige jobben. Fikk ett ryddig og bra pristilbud. Det ble skrevet kontrakt, med pris og vilkår for arbeidet han skulle utføre. Jobben er utført meget bra og til avtalt tid. Kommunikasjonen underveis er ryddig og behagelig. Han holder seg til avtaler og yter meget god service. Absolut en snekker/tømrer jeg kan anbefale på det sterkeste.

Robert Bø, 7. aug. 2015

Snekkerjobb - lage en enkel innvendig bod (to vegger+dør)

Utførte jobben, og var behagelig og ukomplisert å ha med å gjøre. Kom til avtalt tid, og fikset småting selv etter at betaling var utført. Til å stole på!

Kristin Tronstad, 28. mai 2015
Vis flere evalueringer

Kart